Merhaba kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim dualarınız için ve düşündüğünüz için .. Saat 21.47 de olğlumla kavuştuk .. Çok şükür ikimizde sağlıklıyız ama çok zor bir
Doğum geçirdim anlatması çok güçbir sürü dikişim var şimdi hastanelerin
Tekrar hepinize ayrı ayrı teş ederim .
maşallah sana yaa hadi ütü neysede ev süpürüyosun demek valla ben şimdiden ev süpüremiyorum o gücümü verip yüklenmek canımı çok acıtıyor bildiğin kramplar giriyo kasıklarıma evi eşim süpürüyor ayda yılda bir allah gücünü artırsın diye dua ediyorum hep yine ediyroum:))) naptı buarada sizin gelin bebeği nasıl düşük tehlikesi geçtimi perşembe eltinleri savuşturdun ama gelininizin bebeğinden kaçamadım kaderin bu senin kuzum:))
hayrünnisa sude bencede çok uzun hayrünnisa zaten iki isim gibi tek başına ama eşim kabul etmiyo bakalım şuanda ilk aklıma gelenler bunlar bide büyüklerin fikrini sorcaz daha kesin kırk kez değişir önerilerinizi bekliyorum
Gunaydinn kizlarrr..
Dogum sirasi bende ama daha var benimkine. Tesbih sirasini isteyen alabilir....yeliz isterse ebda isterse onn icin baslayabiliriz..
Belginn
poyaraz ne tatli yaaa.. uygun oldugin bi vaki dogm hikayeni yaz mutlakaaa...
Yelizcm ins. Verirler parayi. Bayiden. Esyalari almadigin icin sorun cikacagini zannetmiyorum.
Ozzz
Sen niye kizdin kocayaa ...
Huluu
Kiz sen osi birakmamismiydin.....
Hülü sobeeee, senin kızlar nerde göbişine saklandılar di miiiiii
Cok ok şükür canım maşallah poyraz beye Rabbim şifa versin sanada anneciğin Gül gibi bakar şans toplanırsınız bir an önce inş öpüldünüz ana oğul fotolarda cok güzel masallah
canım iş çok kötü yapmıyor eşimi beklesek ooo heryer tertemiz baş dök yala niye temizlik yapıyoruz diye kavga ediyoruz ugrasamıyorum onunla zaten sinirliyim ona şuan koltukta 3 de uyuya kalmışım 5 de uyandım belim tutulmuş üşümüşüm o da yanımda oyun oynuyor gittim yattım 7 de mi geldi odaya haberim yok acıktım bisküvi yiyorum yemicem onunla
kız eltilerimden ii yine topladı evi gitti oda birşey dağıttığı neyse topladı yani Pazartesi ben doğururken fakan gitcek benim doktora sanırım düşük tehlikesi dewam yani
ben bu işi bırakamıcam canım sanırsam ekim sonuna kadar çalışcam diye konuşmuştum ya işyerimle duruma bakılırsa kasımdada burdayım hatta bu gidişle ben izne kadar çalışırım:)))Gunaydinn kizlarrr..
Dogum sirasi bende ama daha var benimkine. Tesbih sirasini isteyen alabilir....yeliz isterse ebda isterse onn icin baslayabiliriz..
Belginn
poyaraz ne tatli yaaa.. uygun oldugin bi vaki dogm hikayeni yaz mutlakaaa...
Yelizcm ins. Verirler parayi. Bayiden. Esyalari almadigin icin sorun cikacagini zannetmiyorum.
Ozzz
Sen niye kizdin kocayaa ...
Huluu
Kiz sen osi birakmamismiydin.....
tamam canım senin için okuyalım bu seferKızlar benim için tespih başlayabilirsiniz, Allah hepinizden razı olsun, gönlüne göre versin. Hepinizin yüreğine sağlık...
canım sordum koltuğa uzanmadan 15 20 dk ya yatıcam dedi tmm dedim beraber tatalım diye uzandım koltuğa duşda almıştım üşümüşüm belim tutulmuş adam yanımda mac oynuyor 2 saat geçtiği halde tuvalete uyanmasam kimbilit kaça kadar orada uyurdum iyice düşüncesix oldu ya
canımcım 2100 adet benden sayabilirsin daha devam ediyorum
ayy benim kocam rekor kırdı aman maşallah deyim nazar değmesin dün bişey demediğim halde bulaşık makinesini yerleştirmiş ayy nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam
bari dağıttığını toplamışda gitmiş insafa gelip babyshower öncesi geldiğindeki gibi yapmamış acaba aynısını banada yapar diyemi korktuki:)) allah şifa versin onada bebeğini bağışlasın inş sağlık versin
valla kocanın temizlik yapması konusunda en iyisini yapıosun yao deyipte onun yapmasını bekleyip iyice sinirlenene kadar kendimiz yapsak daha az yoruluruz daha iyi olur
aman özleri düşncesiz zaten akşam kıvranıyorum midem ağrıyor diye kıvrana kıvrana sızmışım gecenin bi körü beni uyandırıyo ee ben uyuyamıyorum diye yat uyursun dedim bende :)) senle ben özellikle tırnağımız varsa başımızı kaşıcaz yoksa valla kalırız ortada yalınayak:))
kızlar tesbihi bu kez yeliz için okuyoruz haberiniz ola yelizin niyetine başlayabilirsiniz
özlemmm ne durumdasın bebişim son kaç gün paşamıza kavuşmaya???
sezgiii,merhabahayat,0311,yelizz,merve,adını sayamadığım tüm güzellikler ne var ne yok???
Benim psikoloji bitti sanırım
sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz sebepsiz
dışardan belediyenin geri dönüşüm arabası geçiyor onun anons müzik sesine ağlıyorum
eşim kozalağı da bu ne eski sevgilini mi özledin demez mi iyice sinirlendim daga da ağlıyorum
Canimm benim kiyamam sanaacok normal ama kuzum gerginsin de o yuzden sikiyosun kendini aklinda binbir soru ama az kaldi bak 2 gun sonra pasamiz kollarinda olucak allahin izniyle saglikla :) bak kucuk dogucak diye endiselendik ama o annesinin karnini o kadar sevdiki son gune kadar tadini cikariyo nolur uzulme sikmamaya calis kendini 3 kisi olmadan once son 2 gununuz birbirinizin tadini cikarin sonra az gorusebiliceksiniz bi sure kuzum:))
Ozlemm sen belginide duyunca iyice stress yaptin canm. ama seninkide zorlu geccek diye bisey yok..istersen bi abdest al nmaz kil rahatlarsin. Uzerindeki elektrik gider. Sonrada halin varsa gezinti yapin..
Cok heyecanlisin o yuzden cok dogal...ben simdifen heyecanlaniyorum ikinci oldugu halde...
sagolun kızlar yaınsallah atarım cok cok cok agladım ama hala gecmedı sımdı sınemaya gıtmeye karar verdık benım dunyama gıdıcez belkı kafam dagılır :S
çok şükür canım.Merhaba kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim dualarınız için ve düşündüğünüz için .. Saat 21.47 de olğlumla kavuştuk .. Çok şükür ikimizde sağlıklıyız ama çok zor bir
Doğum geçirdim anlatması çok güçbir sürü dikişim var şimdi hastanelerin
Tekrar hepinize ayrı ayrı teş ederim .
sana h ile başlayan,içinde r olmayan bir isim bulunacak anlaşıldı.sevde peygamberimizin 2. eşinin adı zaten ve sude'de onun başka bi söylenişiymiş bende sude ismini çok istediğim için işime geldi:)) hira malesef mimli isim canım içinde "r" var:)))
kabanın fiyatını boşver sen bana adresini gönder yeter bide kaç yaş için alıncak yiğeninemi alcan yoksa arkadaşının çocuğunamı bugün gittiğimde inş gidersem sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?