Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Günaydın kızlar .. Bütün güzell Dilek ve dualarınız için teş ederim . Rabbim inşallah doğum yapacak arkadaşlar kolay doğum nasip etsin bebiş isteyenlere de tez zaman da nasip eder inşallah .. Çok zor bi doğum oldu daha sonra Ayrıntılarını yazarım.. Hiç ağtım olmadığı için suni sancı verildi ve inanılmaz bir ağrı .. Ve makatta bile dikiş im var oturup kalmamıyorum :( ama en güzel yanı onu kucağına aldığım zaman çektiğim bütün ağrı acı geçîyor ... Kızlar bir de sütüm halen gelmedi ilk sıvı geliyor Ama olğlumla emme. Sorunu yaşıyoruz bunun için bir fikri olan varmı sütüm nasıl gelir şimdilik mama takviyesi yapıyoruz :((

Sabah giden elektrikler simdi geldi netim de yoktu...merak ettim burayida..
Sbah 5:45 de uyandim kalktim cekmece iclerin duzenledim.saat 9 a kadar sonra yine is...bu ara bir yildir yapmadigim isleri yaptim. Hamiled dopingi gldi ba.a :)))

Simdi belgincim..mam takviyesi yap tabi ama kesinlikl kasikla ver bberona alisinca seni birakabilir...il glen sut oyle yagli ki cocuk onu icip iki gin emmese bile o kolostrum denilen sut Onlara yetiyor.
Sut ilk basta gelmeyebilir.benim de cok cok az geliyodu hemde tam bi ay..
. Bide memeler yara ldu kanli kanli iciyodu cagan sutumu..
.gunde bir yada ki ogunden fazla verMedm mamayi...en nihayetnde bi ay snr sutum tammanasiyla geldi...oncedende gliyodu ama bir aydan sonra tamamen geldi...t
Tam 2 yas 3 aylik olana kadar emdi sipa....sakin pes etme acilara dayan..ben her caganibana getirdiklernde annemlerin nu her gordugumde bagira bagira agliyodum. Gogsumun yarasndan...:))))

Sut artirmak icin humana still tea var eczanede alabilirsin canim...bol su ic. Proteinli besin ye ki sutunun kalitesi artsin..

canım hangi sitede indirimdeydi?
görünce lütfen bana da haber verrrr.

hadi geçmiş olsun.
ben hamile pantolunu falan hiç giyemiyorum,midemi ağrıtıyor.
ama senin sorununun da bundan kaynaklı olabileceği aklıma gelmedi.
ben hala düşük bel pantalon ve çamaşır giyiyorum.
diğerlerini giyemiycem galiba.

cnm limangodaydi ilk… sonra markafoni fln… reklam olmasin simdi ben sana haber veririm…

cnm bende camasir fln hep dusuk bel giyiyorum.. ama benim karnim hemen cikti … pantalonlarimin onu kapanmiyor duusk bellerin bile… bide bebis biraz asagida galiba tam oraya denk gelip beni rahatsiz ediyor… oyuzden hm den kot pantalon ve tayt almistim… 34 bedenler… hamile kiyafeti gibi durmuyorlar ama taytin oyle yan etkisi oldu :9:
bence sende hm ye bak sende benm gibi zayifsin resimlerden gordugum kadari ile… normal hamile kiyafetleri buyuk geliyor bana…

kiz ozlem nerelerde… saka maka ozser pasa geliyor yada yarin gidicegini bildikleri icin gene birileri geldi keisn..

Buralardayım kızlar

sabah eşimle son 2 kişilik kahvaltımızı yaptık :) sonra evi temizledik topladık son kez beşiğin tozunu falan aldım alışverişe çıktık doğumdan eve gelince annem yemek yapabilsin diye kasaba pazara markete gittik ogludumuzun kumbarasını aldık eşim harçlık biriktiriyor ortada duruyordu bozukluklar dedim gelen giden olucak ortada durmasın kumbarası olsun sonra bicim evin orada arkadaşın Baby showeri vardı oraya yarım saat uğradım şimdi eşimle dışarı çıktık Full aktıvıte galindeyim akşamda annem gelicek inş

kızlarrrr yarın yeni bir doktora 4lü taramaya giricem.
nolur nolur dua edin,her şey ii olsun.

Buralardayım kızlar

sabah eşimle son 2 kişilik kahvaltımızı yaptık :) sonra evi temizledik topladık son kez beşiğin tozunu falan aldım alışverişe çıktık doğumdan eve gelince annem yemek yapabilsin diye kasaba pazara markete gittik ogludumuzun kumbarasını aldık eşim harçlık biriktiriyor ortada duruyordu bozukluklar dedim gelen giden olucak ortada durmasın kumbarası olsun sonra bicim evin orada arkadaşın Baby showeri vardı oraya yarım saat uğradım şimdi eşimle dışarı çıktık Full aktıvıte galindeyim akşamda annem gelicek inş
Allah yardımcın olsun canım.
dua edicem,kolay bir doğum olsun.ve sağlıkla sıhhatle özseri kucağına alasın...
sen de doğumda o heyecanla aklına gelir mi bilmem ama bizleri aklından geçir emi?

sabah iyiydim.
kendimi çok moralsiz hissediyorum.
çok daraldımmmm.
yüreğime bir ağırlık geldi çöktü,zırıl zırıl ağlayasım var ama annem evde...
ruhum sıkıldııııı.
Allah'ım sen yardım et.

Hepinize inş yarın dua edicem sizde bana edin
hepinizi öpüyorum

ebda I'm içini ferah tut herşey yolunda gidecek inş

iyi geceler

Gunaydiinn.
Hayirlisiyl bugun 4.bebegimiz geliyor topige..

Ebda canim anlattiklarimizi dusun hayatim..lutfen moralini bozma...bugun git bikac gune gizel sonuc alicaksin insallah.

Yelizin tesbihlerini guncelleyelim...

BELGİN

Allaaaaaaah ben gelmeyeli bi paşa daha gelmiş sağlıkla annesine hayatımıza maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım allah tüm sıkıntıalrını mis kokulunla unuttursun allahım damatlıklarını göstersin ömrünüzce salıkl ahuzurla yaşayın inşallah,

kıslaaaar canım kıslaaaaaaaaaar
napaysınız

hülyaaaaaa prensesler nasıl canım

özlemmm ne durumdasın bebişim son kaç gün paşamıza kavuşmaya???

sezgiii,merhabahayat,0311,yelizz,merve,adını sayamadığım tüm güzellikler ne var ne yok???

Benim psikoloji bitti sanırım :(
sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz sebepsiz
dışardan belediyenin geri dönüşüm arabası geçiyor onun anons müzik sesine ağlıyorum :(
eşim kozalağı da bu ne eski sevgilini mi özledin demez mi iyice sinirlendim daga da ağlıyorum :(

çok şükür canım.
sonunda sağsalim bebişine kavuştun.
belki bikaç saaatiniz oldukça zor geçti ama bundan sonra umarım hep musssmutlu günler sizi bekleyecek.
öp kokla annesi paşayı bizim için...

sana h ile başlayan,içinde r olmayan bir isim bulunacak anlaşıldı.
canım kaban için seni arayayım.yarın müsait olur musun?

bütün güzel isimlerde r var yaa.ben napiim : hera,hare,hira
neyse r lerin dışında şimdilik şunlar var.
helin,hazan,hazel,hayat...

en güzeli hadise koy:52:
hem h ile başlıyor hem r yok.
senin kızlar bu güzellikle kesin hadise olurlar:nazar:

Gunaydiinn.
Hayirlisiyl bugun 4.bebegimiz geliyor topige..

Ebda canim anlattiklarimizi dusun hayatim..lutfen moralini bozma...bugun git bikac gune gizel sonuc alicaksin insallah.

Yelizin tesbihlerini guncelleyelim...

canım nice 10.000 ve özlem 2100şuan için

BELGİN

Allaaaaaaah ben gelmeyeli bi paşa daha gelmiş sağlıkla annesine hayatımıza maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım allah tüm sıkıntıalrını mis kokulunla unuttursun allahım damatlıklarını göstersin ömrünüzce salıkl ahuzurla yaşayın inşallah,

kıslaaaar canım kıslaaaaaaaaaar
napaysınız

hülyaaaaaa prensesler nasıl canım

özlemmm ne durumdasın bebişim son kaç gün paşamıza kavuşmaya???

sezgiii,merhabahayat,0311,yelizz,merve,adını sayamadığım tüm güzellikler ne var ne yok???

canım biz iyiyiz benim hanımefendilerde maşallah keyifleri yerinde gerçi cumadan beri hareketleri azaldı galiba nazar değdim o yüzden biraz endişeliyim ama rahat olmaya çalışıyorum sen nasılsın nerelerdesin kayboluyosun arada son durum ne şuan sende

Benim psikoloji bitti sanırım :(
sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz sebepsiz
dışardan belediyenin geri dönüşüm arabası geçiyor onun anons müzik sesine ağlıyorum :(
eşim kozalağı da bu ne eski sevgilini mi özledin demez mi iyice sinirlendim daga da ağlıyorum :(

oy py kuzuma bugün anniş olcakmışta psikolojisimi çökmüş kıyamam sana bugün inş mis kokulu oğlunu bağrına basıp mutluluktan ağlıcaksın

çok şükür canım.
sonunda sağsalim bebişine kavuştun.
belki bikaç saaatiniz oldukça zor geçti ama bundan sonra umarım hep musssmutlu günler sizi bekleyecek.
öp kokla annesi paşayı bizim için...

sana h ile başlayan,içinde r olmayan bir isim bulunacak anlaşıldı.
canım kaban için seni arayayım.yarın müsait olur musun?
canım hafta sonu malum offline oluyorum mesajını sabah gördüm kusura bakma kabana baktım ben seni arayımda bi konuşalım ne zamn müsait olursun
bütün güzel isimlerde r var yaa.ben napiim : hera,hare,hira
neyse r lerin dışında şimdilik şunlar var.
helin,hazan,hazel,hayat...

en güzeli hadise koy:52:
hem h ile başlıyor hem r yok.
senin kızlar bu güzellikle kesin hadise olurlar:nazar:
valla yaa aklımıza gelen bütün güzel isimlerde r harfi var hadise koyarsam sülalede hadise çıkar tam anlamıyla:))
kayınvalideme dün bulduğumuz isimleri söyledim suratını bir ekşitişi vardı görmelisiniz neymiş o öyle dedi:))
canım benim allah yardımcın olsun içini ferah tut inş herşey çok güzel olcak sonuçlar tertemiz çıkıcak inş bizede heemn haber et emi

hülya
canım haberler güzel bizim herşeyimiz normal eşimin değerleri de normal, dün doktordaydık hatta doğal yolla denemeye devam 3-4 ay sonra olmazsa donduurlmuşları denicez öyle ya da böyle allah izin verirse uygun gördğü zamnda olacak:16:

hiç moalini bozma büyüyolar annesi 2 kişi paylaşmaları lazım orayı kendilerine yer açana kadar biraz hareketlerinin azalması normal değilmi???

bugün özser paşamız geliyo sanırım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

hülya
canım haberler güzel bizim herşeyimiz normal eşimin değerleri de normal, dün doktordaydık hatta doğal yolla denemeye devam 3-4 ay sonra olmazsa donduurlmuşları denicez öyle ya da böyle allah izin verirse uygun gördğü zamnda olacak:16:

hiç moalini bozma büyüyolar annesi 2 kişi paylaşmaları lazım orayı kendilerine yer açana kadar biraz hareketlerinin azalması normal değilmi???

bugün özser paşamız geliyo sanırım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

oh ne güzel inş tez zamnda dondurulmuşlara bile geerk kalmadan verir allahım
bilmiyorumki normalmi anormalmi tatilden dolayı çarşambaya kaldı çarşamba sağlık ocağına aşı için gitmeyi düşünüyorum orda bi sorcam kontrol etsinler bi ederlerse tabi

bugün inş geliyo özser paşamız aradım 1saat önce felan eşi açtı suni sancı veriolarmış birazdan aratıyım kontrole doğum odasına gitti dedi ama aramadı zaten telaşları var muhtemelen benim ismimi bile anlamadı eşi heyecandan bidaha arayım dedim ama utanıyorum öğleden sonra özlemden haber gelmezse bi arayım diyorum

Hulyaaa. Nuranin 10.000 ile 2100 tazbaharindi o.lari ekkledim...17100 yapmisti.
Nuran. Bidaha mi 10.000 okudi. Ozlem 2100 ....

Back
X