- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Günaydın kızlar .. Bütün güzell Dilek ve dualarınız için teş ederim . Rabbim inşallah doğum yapacak arkadaşlar kolay doğum nasip etsin bebiş isteyenlere de tez zaman da nasip eder inşallah .. Çok zor bi doğum oldu daha sonra Ayrıntılarını yazarım.. Hiç ağtım olmadığı için suni sancı verildi ve inanılmaz bir ağrı .. Ve makatta bile dikiş im var oturup kalmamıyorumama en güzel yanı onu kucağına aldığım zaman çektiğim bütün ağrı acı geçîyor ... Kızlar bir de sütüm halen gelmedi ilk sıvı geliyor Ama olğlumla emme. Sorunu yaşıyoruz bunun için bir fikri olan varmı sütüm nasıl gelir şimdilik mama takviyesi yapıyoruz
(
Sabah giden elektrikler simdi geldi netim de yoktu...merak ettim burayida..
Sbah 5:45 de uyandim kalktim cekmece iclerin duzenledim.saat 9 a kadar sonra yine is...bu ara bir yildir yapmadigim isleri yaptim. Hamiled dopingi gldi ba.a :)))
Simdi belgincim..mam takviyesi yap tabi ama kesinlikl kasikla ver bberona alisinca seni birakabilir...il glen sut oyle yagli ki cocuk onu icip iki gin emmese bile o kolostrum denilen sut Onlara yetiyor.
Sut ilk basta gelmeyebilir.benim de cok cok az geliyodu hemde tam bi ay..
. Bide memeler yara ldu kanli kanli iciyodu cagan sutumu..
.gunde bir yada ki ogunden fazla verMedm mamayi...en nihayetnde bi ay snr sutum tammanasiyla geldi...oncedende gliyodu ama bir aydan sonra tamamen geldi...t
Tam 2 yas 3 aylik olana kadar emdi sipa....sakin pes etme acilara dayan..ben her caganibana getirdiklernde annemlerin nu her gordugumde bagira bagira agliyodum. Gogsumun yarasndan...:))))
Sut artirmak icin humana still tea var eczanede alabilirsin canim...bol su ic. Proteinli besin ye ki sutunun kalitesi artsin..