hülyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsın kuzum??sinirin geçtimi ???dur mi yi ayrı yazayımsinirin geçti mi??
bak benim mniklerimi üzme sakın taaaaaaaaaam mı
Aminnn canim ins hepimize , valla ne yalan soyliyim cok korkuyorum napcam nasilbuyutcem burda hemde kiz cocugu diye, Allah elbet kz evlat verdiyse bizlere onu guzelce yetistirmek icin sabrini yolunuda gosterir. Ins Allah hepinize guzel hamilelikler kolay dogumlar nasip eder , topigimiz bebis sesleriyle civil civil olur ins..
Hulunun sinir gecmicek kolay kolay gibi duruyor ama kntrolu bir gelsin , o minikler bir iki haftaya dahada bir hareketlensin , o zaman cidden diyorsun amannnn bosver diye, hicbisi meleklerdedegerli degil kozalaklar buu belki daha gec anlcaklar ama kendini uzmemeye kafana daha az takmaya basliyorsun.. Zaten olcaklar belli hulyaninda dedigi gibi tek yapilabilcek oturcaz dua etcez beklicez Allah ins en kisasurede haklarinda hayirlisini eyler, mutlu saglikli beraberce buyuturler fistiklarini evlernde..
Aminnn canim ins hepimize , valla ne yalan soyliyim cok korkuyorum napcam nasilbuyutcem burda hemde kiz cocugu diye, Allah elbet kz evlat verdiyse bizlere onu guzelce yetistirmek icin sabrini yolunuda gosterir. Ins Allah hepinize guzel hamilelikler kolay dogumlar nasip eder , topigimiz bebis sesleriyle civil civil olur ins..
Hulunun sinir gecmicek kolay kolay gibi duruyor ama kntrolu bir gelsin , o minikler bir iki haftaya dahada bir hareketlensin , o zaman cidden diyorsun amannnn bosver diye, hicbisi meleklerdedegerli degil kozalaklar buu belki daha gec anlcaklar ama kendini uzmemeye kafana daha az takmaya basliyorsun.. Zaten olcaklar belli hulyaninda dedigi gibi tek yapilabilcek oturcaz dua etcez beklicez Allah ins en kisasurede haklarinda hayirlisini eyler, mutlu saglikli beraberce buyuturler fistiklarini evlernde..
allah seni güldürdün beni allah senide güldürsün emi:))
düşünmemeye çalışıyorum canım şuan dikkatimi yolda olan ve hanımefendi yumurtacıklarla beyfendi spermlerin biraraya gelmesiyle yola gelecek olan yiğenlerime dua etmeye odakladım gerisi vız gelir tırıs gider modundayım:))
aamin canım benim amin allah kimsenin yuvasının huzurunu bozmasın inş benim kızdığım onun bu kadar düşüncesiz davranması kafasına bişeyi odaklıyo ilerisini gerisini hiç düşünmüyo sonrada ben inatçı dediği dedik fazla ince düşünen oluyorum
Kızlar ülker kadınlar matinesinden 2 adet bilet kazanmışım :) ama yarın saat 1 de başlıyor nasıl olsa çıkmaz deyip form doldurmuştum gidemeyeceğim gitmek isteyen varsa benim yerime gidebilir şimdi mail geldi :)
vuhhuuuuu topik ne kadar cabuk ilerliyoocanlarım dua işine bende katılmayı çok isterim ama birkaç gün idare edin beni soylemiştim 1 ay oldu taşınalı ince ayrıntısına kadar ancak yerleştim şimdi tekrar dip köşe kapı cam temizliğe başladım bi taraftanda kışlık malzeeme fln aldım onlarla uğraşıorum birkaç güne kadar katılırım tazebahar canım okuyamadım yasin kusura bakma canım ama az önce turşu kurarken hep içimden bildiğim bütün duaları okudum sürekli rabbim yüzünü güldürsün embriyon mercimeğe sonra fasulyeye sonra sağlıklı hayırlı mini mini tatlı bir bebeğe dönüşsün inşallah
kızlaaar hiç turşu kurdunuzmu ya bildiğiniz püf noktaları felan varmı ilk defa kuruyorum çok heyecanlıyımmhülyaa sen bilirsin minnak kızlarının turşularını kurcan ya
kızlaaar hiç turşu kurdunuzmu ya bildiğiniz püf noktaları felan varmı ilk defa kuruyorum çok heyecanlıyımmhülyaa sen bilirsin minnak kızlarının turşularını kurcan ya
var cnm gidiyorum markete tarihlerine bakip en gec olani seciyorum....
kucuk kavanoz ozellikle 2 kere yenip bitsin diye... bide karsik olanlari cok guzel oluyor.. tercih edilen markada var ama yazmim simdi
ayy geldiler bana yine... saka bir yana ben sadece mor lahana tursusu yaparim... onuda 3 litrelik kavanoza yaparim bittikce... normal lahana havucta yapmistim guzel olmustu...
limontozu mutlaka kullan... azcikda sarimsak... 1-2 disi sIk ama butun atma yani...
kucuk kavanoz ozellikle 2 kere yenip bitsin diye... bide karsik olanlari cok guzel oluyor.. tercih edilen markada var ama yazmim simdi
ayy geldiler bana yine... saka bir yana ben sadece mor lahana tursusu yaparim... onuda 3 litrelik kavanoza yaparim bittikce... normal lahana havucta yapmistim guzel olmustu...
limontozu mutlaka kullan... azcikda sarimsak... 1-2 disi sIk ama butun atma yani...
ayyy hiç güleceğim yoktu allahım yaaaaa allah iiliğini versin emi
ellerinize sağlık kızlar bende yapmayı bilmem ama yemeyi çok iyi bilirim,offf canımmı çekti nee
ay bende çok istiyorum turşu kurmak. küçük bi bidonda olsa kurayım diyorum ama hiç kurmadım daha evvel bilmiyorum ki. :26:
zor is benim icin tursu kurmam... bir mor lahananin tarifini bir durumcuden istemistim... cok guzeldi . adamda sag olsun verdi... onu yaprim... ama simdi baktimda google amca da guzel tursu icin puf noktalar varmis..
bende mi denesem acep bu sene...:44:
koptum şuan yaa aslında bencede en büyük püf nokta o ama başımıza iş aldık işte saol canım ayy iyi hatırlattın limon tuzu yerine limon dilimleyip koy demişti annem unuttummmm onlarıda ekleyeyim :26:
valla benimde annem kuruyodu hep ama artık ucakla gidip gelmek zorunda olduğum için getirmem imkansız kargoyla felanda gelse hem cılkı cıkar hemde astarı yüzünü geçer iş başa düştü artık bende 5 kiloluk bi kavanoza yaptım canım suan dinlenio akşam suyu koyulcakmış annemle canlı bağlantı kurarak yapmaya calıştım bişiler inşallah güzel olur
tazebahar
yaaa bakın sizinde canınız çekiyo burda okudukça bana canı çekiyo diyen özlem hatun bak bi ben değilim baharın tüm denge kendini hazırladı bebişe aşermeye başladı bile:))
Kizlar valla burda tatli tursu yemekten canim cekti valla, annem gelince bende tursu kurduriyim bari azcik ama malzeme yok ole tazecik korpecik minik minik bulurz artikbir yolunu.. Ama varsa simdi olcakti soyle guzel bir tursu suyu hafif acili ohh mis.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?