Özlem nerde kaldı yahu. Özser de kafasını göstermiş sanki bugün. doğuma mı aldılar yoksa kızçemi:18:
Hayatim yoldaymis, birazdan gelir ins hersey yolundadir..
benim koca vitesten attı başlarım yükseğinede lisansınada diyo şimdi ikinci derse girmiş daha iki derste haftalık 1000sayfa okuma yıkıldı üstüme nasıl olcak hem iş hem yüksek üstelik bunlar diplomat yetiştiriyolarmış ben terminolojisini bilmiyorumki olayın en iyisi ben devamsızlıktan kalayım gelecek döneme seneye allah kerim diyo hadi gel desem bugün döncek bende gitmişken arınki ve diğer günkü derslere gir dedim:)))))
merhaba damdan düşer gibi oldu ama
hamileler var sanırım burda çok özürdileyerek birşey sormak istiyorum?
hiç hamburger yediniz mi? çok zararlımı?cnaım çok istiyor ama zararlı diye kendimi zor tutuyorum
hiç hamburger yediniz mi? çok zararlımı?cnaım çok istiyor ama zararlı diye kendimi zor tutuyorum
benim koca vitesten attı başlarım yükseğinede lisansınada diyo şimdi ikinci derse girmiş daha iki derste haftalık 1000sayfa okuma yıkıldı üstüme nasıl olcak hem iş hem yüksek üstelik bunlar diplomat yetiştiriyolarmış ben terminolojisini bilmiyorumki olayın en iyisi ben devamsızlıktan kalayım gelecek döneme seneye allah kerim diyo hadi gel desem bugün döncek bende gitmişken arınki ve diğer günkü derslere gir dedim:)))))
Yee hayatim hergun yemiyon yaa bisi olmaz bende kac kere yedim, hatta hafta sonu canim cok istedi bir cay bardagi kolada ictim ..
Melekler Allah`a emanet hamburgerden nolcak sadece bildigin temiz yerden ye, bak benimde canim istedi aksama evde yapiyim bari :)))
içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederimcnm vallahi ben yedim...
hatta doktoruma sordum ... mc burger fln ayda 1 yiyebilrisin cok canin isterse dedi...
ama mesela bazi restaurant cafelar var hani ozel hamburger fln yapiyorlar...
simdi onlarda 2 haftada bir de olur dedi... kocaman koftesi fln oluyor icinde dedi...
sadece patates icin tuzlu diye pek taraftar dedil...
okadar kasma kendini yani...
ayiptir soylemesi midye bile yedim...
İnşallah canım..
:)) bak gördün mü.. demekki adam isyanlara bürünmüş hemen. sende burada nasıl olacak diye kendini yiyip bitiriyon. Cumaya kadar kalsın bakalım orada zaten karar vermişse değişmez o karar. devamsızlıktan kalır. Kocan yanıbaşında sende rahat edersin :))
özürdilerim canınızı istetmek gibi amacım yoktu çok çok özürdilerim
burger kingten yicem ama inşallah temizdir:18:
Ayy hayatim ne demek aksam ne yapsam derdine son oldu, kote yaparim patesleride firinladim mi tamam .. :))
Afiyet olsun sekerim git ye bisi olmaz bende Mc yedim kac kere ..
burcu orda wedges patates varmi ? dondurulmuus ... baharatli fln olanlardan... kap gonder varsa....
burdakiler guzel degil
İnşallah canım..
:)) bak gördün mü.. demekki adam isyanlara bürünmüş hemen. sende burada nasıl olacak diye kendini yiyip bitiriyon. Cumaya kadar kalsın bakalım orada zaten karar vermişse değişmez o karar. devamsızlıktan kalır. Kocan yanıbaşında sende rahat edersin :))
özürdilerim canınızı istetmek gibi amacım yoktu çok çok özürdilerim
burger kingten yicem ama inşallah temizdir:18:
cnm sen isme karar verdinmi ?
hulya sen ne dusunuyorsun kizlara ?
tazebahar ve digerleri gonlunuzden gecen isimler ne?
belki isim hirsizligi yaparimmm
Var kusum istemedigin kadar cesit, dondurulmus guzel olmuyor ama kolay olyor
Yolliyim hayatim, acaba kargolarin dondurulmus kargo servisi var mi?
ayy tam adamına sordun yani bizim en büyük sıkıntımız isim. kız olsa zeynep, nezide, buğlem, vb. isimler çoktu ama erkek olunca seçeneğimiz çok az.
başta Aytuğ ismine karar vermiştik bende çok ısınmıştım ama eşim şimdi istemiyo. illa Haktan olsun diyo. biriside sormuş Haktan koyalım mı diye bi hocaya. daha güzel isim düşünün demiş.
Taha, Eymen, Meriç var bide aklımızda şimdilik.
Sen şimdiden düşün bak sonra çok zor oluyoo..
ohh eline sağlık canım güzel olur merak etme. Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin. :)
mervee kız sen bu işi biliyon anlaşılan hadi bana tam olarak anlat bende salatalıkla lahana karışık turşu kurayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?