Dostlugun ve dayanışmanın topiği

içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederim
burda öyle restaurantlar yok malesef küçük bi şehir burası mecbur burgere talim

canım tabiki sne bilirsin ama ben burger king mcdonalds felan o tarz yerlere çok güvenmiyorum canım açıkcası başka yerde yoksa istersen send ebenim gibi yap marketten al evde hazırla

Sorma isim zor is , bizimde oglumuz olsaydi ismi hazirdi Jan Yusuf olcakti ama kizimiz geliyor, cok zor karar verdik ama bulduk sonunda Meryem`mimiz geliyor ins..

kızlar bız geldık ben dun bosuna dememısım dogurucam ıı degılım var bende bı garıplık dıye anne yuregı hıssedıyor ıste dun bızımkı cıkmıs yola gelmek uzere de vazgecmıs sonra doktor bı yoklamıs senı bebek dogum anı bı sancıda gelebılır dedı 1 cm acılman var dedı yarın gelır dıyemıorum sana ama heranda gelebılır mıdenden ayrılmıs bebek tamamen vajınel yerlesmıs dedı
bu arada oglum bu hafta tam tamına 500 gram almıs 2300 olmus ay ınsallah 2 hafta daha dayanır ozaman en azından ele avuca gelır pasam demı kızlar

eneeem ondanda koyayım oaman eşime söleyimde alsın gelirken peki ne kadar koymam gerekir 5 litrelik kavanoza canım :26:

Canim ben yaptim tursumu hemde dort bidon biz cok severiz ben tursuya goz karari sirke kaya tuzu limon tuzu saruimsak koydum ayrica tursunun icinede bir avuc nohut koydum iki hafta oldu belki olmustur bile

az olsa kolay olur ama benim kozalak herşeyi beğenmiyo ki o amcamlarda var bu halamlarda var yok şu arkadaşın yok şöle böle derken olmuyo işte. daha araştırmada kendisi. bizimkide iki isimli olacak sanırım tek başına güzel bi isim bulamazsak.
kız isminiiz güzelmiş. erkek ismi olarak rüzgar güzel ama ateş koyma.
zaten o kozalaklar bi sorun yaratmasa olmaz. bi tanede o bulsun madem isim bi senin bi onun dediği olsun..

Sorma isim zor is , bizimde oglumuz olsaydi ismi hazirdi Jan Yusuf olcakti ama kizimiz geliyor, cok zor karar verdik ama bulduk sonunda Meryem`mimiz geliyor ins..

Meryem ismi güzel annemin ismi :) sağlıkla gelsin inşallah minik Meryem'imiz..

Hosgeldini canlar,
Ohh cok sevindim bak bir dahaki haftaya bir 500daha alicak annesi, ama hayatim sende yat uzan dinlen artik cok yoruluyorsun aman dikkat et bal bebis cikmis yola, acma kapini gerekirse evde yokuzu oyna dinlenmene bak.. Bence cok guzel haber bu pasamiz ne guzelde kilo almis demek yer degistirince daha guzel beslendi birazda boyle idare etcez tombik tombik dogcak ins..

ohh masallah oglusuna... bak gider ayak nasil almis kiloyu..
yaramaz senin bu cocuk... burcum bak damadina cok oyuncu cikti....
cnm benim hic korkma artik...
benim kozalagin kardesi 2400 kg dogmus... masallahi var...
artik icin rahat etsin... dikkat et kendine... acilma fln baslamis bak. ... misafir fln yasak .. kaldir ayaklarini dinlen...
perde koltuk temizlik bosver... cok dikkat et kendine....

Ahh kuzum benim annemi babami ozledim illa gelicem diyo da baska bisey demiyo:))canim sakin stres yapma saglikla dogsun da artik ne zaman isterse gelicek belli oldu :)kilosuna cok sevindim gayet iyi anneciginin kucagina bi versinler pasamizi bak gor nasil da tosuncuk olucak :))sen iyimisin suan agrin sizin varmi??

Canim ben yaptim tursumu hemde dort bidon biz cok severiz ben tursuya goz karari sirke kaya tuzu limon tuzu saruimsak koydum ayrica tursunun icinede bir avuc nohut koydum iki hafta oldu belki olmustur bile

evet nohut koyunca daha cabuk oluyormus galiba tursu... onu bende duymustum biryerde...

kizlar sizin tarifleri bekliyorum... kismet olurda araliktan sonra evde kalirsam bolbol yerim artik...
markettekiler kesmicek beni anlasildi....

valla canım 2 hafta zor dayanır deyim ben sana.. ama zaten maşallah gene iyi kuzum kilosuyla filan. Sağlıklı olsun da kilosu az olsun demiyoz mu hep..
sen bu batan yerleri temizlemek için biraz daha uğraşırsan açılman 2 cm olur. fazla zorlama bari kendini..
ama yinede yavaş yavaş hazırlanmaya başla sen artık canım. Sağlıkla sıhhatle gelir inşallah paşamız.

cnm sen nasil oldun?
hastalik fln biraz gecer gibi oldumu bari bugun.... toparlana bildinmi ?

canım benım senı tabıkı aramıza alırız yeterkı sen kendını nasıl ıı hıssedıyorsun ona gore davran bız sen yazmıyoesun dıye sanakızmıyoruz ama bence bız burada herseyı konusuyoruz uzuluyoruz sevınıoruz o yuzden en buyuk destekcılerız bırbırımıze
ınsallah rabbım sızlerede bu mucızesını yasattırıcak sakın ıcıne atıp uzuntu yapma umarım evındede hersey cozulur
her evlılık donem donem badıreler atlatıor bızde yasıyoruz emn ol hamıle olsan cocugun olsada olacak ama onemlı olan yınede o yuvayı bı arada tutabılmek o sevgı saygı varsa hepsı atlatılır uzme kendını canım

neden oyle diyosun
ben ona farkli bir dovme yapmis oldum.. en dogalindan
boylesini istese yaptiramaz....

bak bak cıngene tesellısı dovme yaptırmısmıs

narı valla oyle duymamıstım neyse bı ara arastırım olmadı kız
bu arada evet tam 10 kılocuk erkek babsı kendını bellı edıor
bence de alısverısı cok sona bırakmayın sanmayın ıkı cul alınıyor oyle cok ıncık cıncık kı battanıyesı yorganı uyku setı nevresımı havlusu tulumu corabı sapkası bınbır detay var 5 6 da baslayın derım ben en gec 7 den sonra o kadar da hal falan kalmıor bıde sakacı bı afacan ıse sızınkılerde erkenden geleyım derse yandınız cocuklar cıbıl kalcak

bu arada esıne selam soyle sen saklıcam dıye ugras kızları bak onlar sere serpe yatıor bunlar arsız de

oo batına az kalmıs ınsallah gelmez hıc o bat canım
ben acıkcası o kadar ıncelemedı goguslerımı oldu desem yalan olur canım ama ınsallah bı ısaretttır senın ıcın

valla olmaz kırıısık kırısık yıkamadım zaten kocamı beklıorum gelsın bakalım beraber yıkar asarız ınsallah

ayy sorma bende bı kayboldum sayfalar atlamısda atlamıs yavas yavas cevaplıcaz artıkın
canım senın ılacı da sordum arkadasım aksamları tk karna ıcıyormus doktor mıde rahatsızlıgı var onun dokunmasın dıye tok ıc demıs ama eklemıs de folık asıt tok ac farkeden bırsey degıldır dıye
bugun benım doktorda oyle soyledı ıcın rahat olsun

Ohh ohh iyiki bakalim guzel haberlerle gelin ins ..
Ebdos cnm ins ogreniriz senin cinsiyetide, ayy zaman su gibi geciyor valla bgn cinsiyet yarin test ins herkes meleklerine kucaklarinda, gobuslerinde kavuscaklar tez zamanda..

tesekkur ederız canım ıı dıleklerın ıcın

cnm sen nasil oldun?
hastalik fln biraz gecer gibi oldumu bari bugun.... toparlana bildinmi ?

Cok tesekkur ederim canimm Birazcik daha iyiyim meyve falan yedim balli cay ictim falan derken azcik toparladim :))allahtan istahim yerinde de yiyerek daha iyi toparliyorum sanirim :))

onunda ustu varsa cık sende onun camından yap dangoz karıya
ay yada camın onundekılerı topla koy kapı mermerıne salak karı sınır oldum sımdı benım oncekı evde de oluyordu bıgun suurdum hepsnı cıkardım kapı zııne bastım bıraktım ındım asagıya cok sınır bozucu ya

Özlemcim topiğin hayırlı uğurlu olsun....

Rabbim anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın....

sagol canım tesekkur ederız ınsallah en kısa zamanda herkesden guzel haberler alırız sendende tabıkı :)

allah razı olsn canım esındende ozser beyı o bıle dusunmus ay garıp hıssettım

ÖZLEM
güzel haberlerle gel sende inşallah. O misafirlerinde beni fitil ediyo ya. ne kadar düşüncesiz insanlar

sagol canım tesekkur ederız guzel dıleklerın ıcın
sana da yollayım mısafırlerımı bıraz ıster mısın

canım uzme sakın canını daha cok erken hocalarla kaynassın o yolunu buur hemen stres yapma ınsallah hersey yoluna gırer hem sende olmadı ıkızlerın ultrason fotolarını gonder esının hocalarına vıcdan yapsınlar

Canimm allah razi olsun yaa, senin haberleri ariyordum ylf zor oluyor insallah pasamizin keyfi yerindedir bilgisayara girince bakacaktim oku oku bitmedi, bu arada bugun biraz krem akintim var yumurtlama basladi mi ki acaba

Canimm allah razi olsun yaa, senin haberleri ariyordum ylf zor oluyor insallah pasamizin keyfi yerindedir bilgisayara girince bakacaktim oku oku bitmedi, bu arada bugun biraz krem akintim var yumurtlama basladi mi ki acaba

Cok tesekkur ederim canimm Birazcik daha iyiyim meyve falan yedim balli cay ictim falan derken azcik toparladim :))allahtan istahim yerinde de yiyerek daha iyi toparliyorum sanirim :))

ohh iyi bari bolbol vitamini alicaksin ozaman... insallah 2 gune kadar toparlanirsin... tam havalarin gecis donemi hemen etkiliyor valla... zencefilde iyi geliyor .. eger cayini fln icebiliyorsan bide tazesini bulabilirsen ... bende ise yariyor yani...

cnm benim yumurtalama akintim genelde oyle beyaz krem gibi olurdu... hamile kaldigim ay bile oyle oldu... ovulasyon testinde cift cizgiyi gordugum zamanlar hep oyle akinti vardi... sen bos durma yinede
sonucta spermlerin yasam suresi degisiyor... her an hazir olsun askerler orda...

canım bence sen bırak sıkıntı stresı onada de ısı garantıle evı tut ben naklıyecı kamyonu geldıgınde gelırım dıe yoksa oyle gıdıp ugrasıcak halın yok tabıkı oralarda
bence ıkı gune fıkrı dgısr dur sımdılık stres yapma hıc

aciyi cikolataya tercih ederim... vallahi ozellikle oyle bisey yiyip gitmedim ....
dur bakim persembe gitmeden acili bisiler yiyip bakim napcak benim velet...

evet galiba bebisim anne sozu dinliyo... ben supriz olsun dedikce gizlendi bebegim...

canım benım afacan vısne suyuna bayılır dene ıstersen cıkolatada ye ama randevundan on dk once ye ole odaya gırerken degıl bı ınsın bebıse bak nasıl kımıl kımıl olucak

kızlar tazebaha için okuduğunuz yasinleri baan tekrar yazarmısınız sanırım oldu sayıya ulaştık ben 20tane okudum sizdede epey vardı bi yazında bakalım kaç olmuş

canım ben 3 yasın okumustum dun bugun okuyamadım
5000 de tesbıhım var ferıde ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…