içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederim
burda öyle restaurantlar yok malesef küçük bi şehir burası mecbur burgere talim
ayy tam adamına sordun yani bizim en büyük sıkıntımız isim. kız olsa zeynep, nezide, buğlem, vb. isimler çoktu ama erkek olunca seçeneğimiz çok az.
başta Aytuğ ismine karar vermiştik bende çok ısınmıştım ama eşim şimdi istemiyo. illa Haktan olsun diyo. biriside sormuş Haktan koyalım mı diye bi hocaya. daha güzel isim düşünün demiş.
Taha, Eymen, Meriç var bide aklımızda şimdilik.
Sen şimdiden düşün bak sonra çok zor oluyoo..
eneeem ondanda koyayım oaman eşime söleyimde alsın gelirken peki ne kadar koymam gerekir 5 litrelik kavanoza canım :26:
ohh sizde secenek cok...
ben sectim kiz olursa Belis - erkek olursa Ruzgar yada ates.
ama kozalak sorun ediyor belis ve ruzgari... olsun ben yinede koyucam... garibim muhtemelen 2 isimli olcak...
onlerine kizda gecem erkekte gece istiyordum ama kimse begenmedi...
gecem belis gibi...
merici begendim ben... guzel isim... fazla yok. eymen de olabilir..
Sorma isim zor is , bizimde oglumuz olsaydi ismi hazirdi Jan Yusuf olcakti ama kizimiz geliyor, cok zor karar verdik ama bulduk sonunda Meryem`mimiz geliyor ins..
kızlar bız geldık ben dun bosuna dememısım dogurucam ıı degılım var bende bı garıplık dıye anne yuregı hıssedıyor ıste dun bızımkı cıkmıs yola gelmek uzere de vazgecmıs sonra doktor bı yoklamıs senı bebek dogum anı bı sancıda gelebılır dedı 1 cm acılman var dedı yarın gelır dıyemıorum sana ama heranda gelebılır mıdenden ayrılmıs bebek tamamen vajınel yerlesmıs dedı
bu arada oglum bu hafta tam tamına 500 gram almıs 2300 olmus ay ınsallah 2 hafta daha dayanır ozaman en azından ele avuca gelır pasam demı kızlar
kızlar bız geldık ben dun bosuna dememısım dogurucam ıı degılım var bende bı garıplık dıye anne yuregı hıssedıyor ıste dun bızımkı cıkmıs yola gelmek uzere de vazgecmıs sonra doktor bı yoklamıs senı bebek dogum anı bı sancıda gelebılır dedı 1 cm acılman var dedı yarın gelır dıyemıorum sana ama heranda gelebılır mıdenden ayrılmıs bebek tamamen vajınel yerlesmıs dedı
bu arada oglum bu hafta tam tamına 500 gram almıs 2300 olmus ay ınsallah 2 hafta daha dayanır ozaman en azından ele avuca gelır pasam demı kızlar
Canim ben yaptim tursumu hemde dort bidon biz cok severiz ben tursuya goz karari sirke kaya tuzu limon tuzu saruimsak koydum ayrica tursunun icinede bir avuc nohut koydum iki hafta oldu belki olmustur bile
Ahh kuzum benim annemi babami ozledim illa gelicem diyo da baska bisey demiyo:))canim sakin stres yapma saglikla dogsun da artik ne zaman isterse gelicek belli oldu :)kilosuna cok sevindim gayet iyi anneciginin kucagina bi versinler pasamizi bak gor nasil da tosuncuk olucak :))sen iyimisin suan agrin sizin varmi??
Merhaba kızlar,
Dünden beri içim içimi yiyor.Özlemle konuşuyorum ben çoooook büyük çıkmazdayım.Hayatımda hiçbirşey yolunda gitmiyor.Evliliğimdeee çoook büyük badireler atlattın kaç gündür doktordan doktora koşuşturuyorummm dün forumdan tanıdığım herkesi faceten sildim.Çünkü ben hep bebeğimi düşünmek istemiyorum.Sizlerde yaşadınız benim gibi bu günleri ve hala da yaşayanlarınız var.Arkadaşlarımın hamilelik haberlerini alınca inanın ki onlar içinnn çoook seviniyorum.Yalnızca kendim için endişeleniyorum.Ben bebeğimi birgün bile olsa içimde hissedemedimmm
Buraya yazıyorum çünküüü kimsenin arkamdan kötü düşünmesini istemiyorum.Şuan ne yapacağımı bilemiyorum.Bebeğimmm hala yok.Galiba da gelmeyecek annesine.Buraya girince bebeğim aklımdan çıkmıyor ama uzun zaman sonra buraya girince de burayı özlediğimi hissettim sizlerle olmak desteklerinizi hissetmek güzelll.
Galiba ben buraya yazmaya devam edeceğim bebeğim gelse de gelmese de.Beni tekrar aranıza alır mısınız kızlar.Birinizi kırdıysam üzdüysem hakkınızı helal edin.Ama beni ne olur anlayın.Şuan bunları yazarken ellerim buz gibi oldu ve titriyor galiba deliriyorum.Çokkk uzun yazdım hakkınızı helal edin :)
Sevgilerimle....
neden oyle diyosun
ben ona farkli bir dovme yapmis oldum.. en dogalindan
boylesini istese yaptiramaz....
valla nette felan okuduğum hep şimdiden alışverişinizi yapın ilerleyn zamanlarda çok daha fazla büyüyceğiniz için alışveriş sizin için işkence olur diye yazıyo bide önümüz kış ee görüncede dayanamıyo insan aslında almamak lazım ama alıyorum valla yaa aslında doktorlar omurga yapısından felan anlıyolarmış cinsiyetide sanırım organını görüp emin olmak için bize söylemiyolar bi sonraki kontrolunde muhtemelen belli olur artık
dün biraz araştırdım narın çekirdeklerindeki bi madde sancı ve kasılmalara sebep oluyomui hatta bilm adamları nar çekirdeğinden sancıyı elde etmek için araştırmalar yapıolarmış bide tansiyonu felan düşürüyomuş neyseki abanmaam fırsat kalmamıştı kayınvalidemde olduğum için yarım yemiştim ayy çokta severim
10kilomuu maşşşallah neyse iyi işte kangurulardan alırsınız eşin göbeğine takar yumuşak yumuşak gezdirir oğlunu:))
sorma valla kız ebnim eve şimdi biri gelse paçalarını katlarda yürür okaadr dağınık bide koştur koştur haızrlık yapıp yolladım eşimi heryer heryerde biyerde ütü masası biyerde çamaşırlar ayy düşününce içim daralıyo ve eannamede tek başıma evime göndermiyo mecbur hafta sonuna kadar öyle kalcak
doktorun biri birinden eminin ikincisini göremiyorum kız gibi demişti ertesi gün gittiğim doktor da aynısını söyledi birinden eminim ikincisi tam net değil ama oda kız dedi:)) ve işte 16+3tük sanırsam
bi önceki gidişimizde 12+6'ydık doktor gördü kız gibi biri ama şimdiden söylemeyim dedim benimkiler aslında erkenden belli ettti kendini ama doktor daha erken diye söylemedi:))) sende şimdi gidersen muhtemeelen belli olur
ozlem esra nuran hulyaa
teşekkür ederim kızlar... benim tayin taşınma telaşı fln 4 aydır çalışma yoktu bu ayda adetimin bittiği günden itibaren hergün 1 bardak adaçayı içtim yumurtalar daha kaliteli oluyo diye duydum hayırlısı bakalımbide kızlar bişi sorucam benim adet dönemimde fln goğüslerşm hiç acımazdı ama bu ay yumurtlamadan 3 gün sonra fln göğüs uçlarım sanki büyüdü ve çok acıyor bide dün uçlarına bakarken uçlarında kabuk gibi bişi vardı sanki bişi akmışta kurumuş gibi anlamadım neyin nesi iltihap fln mı aktı acaba :26: bilginiz varmı sizde olmuşmuydu böyle şeyler batımda 30 eylül
ohhh baya dinlenicekmişin bugün sen yor kendini yor böyle çok kızıyorum sana perdelerde bu sefer ütüsüz oluversin makineye atınca sıktırtma onu yıkadığın gibi ıslak ıslak as altınada suyu yerleer akmasın diye bi leğen koy onlar açılır kedi kendine
canlarım hepinize günaydııııııınnnoku oku bitmedi.Herkesler nasıllar bakalım.Özlemcim inşallah çok güzel haberlerle gelirsin,ebdamızda cinsiyeti görebilir.Bizim efendi nöbetten geldi yatıyor kalkar kalkmaz size koştum bende En az benim kadar tanıyor sizleri benim büyük çocuğum
Ohh ohh iyiki bakalim guzel haberlerle gelin ins ..
Ebdos cnm ins ogreniriz senin cinsiyetide, ayy zaman su gibi geciyor valla bgn cinsiyet yarin test ins herkes meleklerine kucaklarinda, gobuslerinde kavuscaklar tez zamanda..
cnm sen nasil oldun?
hastalik fln biraz gecer gibi oldumu bari bugun.... toparlana bildinmi ?
zaten favorimiz sensin,kendi konyada okuduğu için konya bağlantımızsınŞuan sinirden çıldıracağım üst komşum hanım temizlik yapıyor benimde pencerem açık penceresinin kenarını yıkadı.Daha önce 2 kere uyarmama rağmen,bide hemen kapatmış penceresini,Ne kadar dangoz insan var ya azıcık kafasını aşağı eğerde açık var mı diye bakar insan.Çıkıp saçını başını yolacam az kaldı
Özlemcim topiğin hayırlı uğurlu olsun....
Rabbim anne olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın....
burcu benim kocamda alıştı şu şu hamileymiş diyorum iyi hayırlı olsun diyo özlemin bebği soruyo nasılmış büyümüşmü diye uzun bi süre bahsetmesem ee napıyo arkadaşların hani konuşuyosunuz ya netten konuşmuyomusun artık diye soruyo:))
ÖZLEM
güzel haberlerle gel sende inşallah. O misafirlerinde beni fitil ediyo ya. ne kadar düşüncesiz insanlar
buarada canım çok sıkkın eşim aradı ilk derse girmiş bu yüksek lisans denen şey ebesinin hörekesiymiş diyo dönem boyunca 10hafta ders varmış devamsızlık %80miş senin özel durumundan dolayı %70 yaparım daha fazlasına müsamaha göstermem stelik sen arapça biliyosun ingilizce biliyosun senin gibi adamı dersimde isterim seninle kitap felan hazırlarız demiş haftalık en az 100sayfalık kitap okuyup diğer haftaki derste onun hakkında tartışma yapılacakmış dönem sonunda bu okunanların hepsinden yani en az 1000sayfa edyo genel sınav yapılacakmış ve ders bitirme ödevi min. 20sayfalık yazıymış:))) ne güzel dimi tabi bu ders tamaen ingilizce bi ders hocaya hocam ben çeviri felan varsa yapıyım kitap mitap çeviriyim işinizi görüyüm demiş yememiş adam ve bu sadece dersin 1 tanesi daha 5tane daha ders var sanırım mecbur taşınacak oraya uff yaaa ufff hadi taşındı diyelim bukadar ağır derslerle nasıl bi iş bulup çalışacak bende işi bırakıyorum allahım yaa ağlıcam yemin ederim şimdi bide demezmi ben çocuklarımla kalmak istiyorum diye aman gitsin kalsın derken iyiydi kolaydı şimdi iş ciddiye binince zormuş napcam ben yaaa
canım benım senı tabıkı aramıza alırız yeterkı sen kendını nasıl ıı hıssedıyorsun ona gore davran bız sen yazmıyoesun dıye sanakızmıyoruz ama bence bız burada herseyı konusuyoruz uzuluyoruz sevınıoruz o yuzden en buyuk destekcılerız bırbırımıze
ınsallah rabbım sızlerede bu mucızesını yasattırıcak sakın ıcıne atıp uzuntu yapma umarım evındede hersey cozulur
her evlılık donem donem badıreler atlatıor bızde yasıyoruz emn ol hamıle olsan cocugun olsada olacak ama onemlı olan yınede o yuvayı bı arada tutabılmek o sevgı saygı varsa hepsı atlatılır uzme kendını canım
bak bak cıngene tesellısı dovme yaptırmısmıs
narı valla oyle duymamıstım neyse bı ara arastırım olmadı kız
bu arada evet tam 10 kılocuk erkek babsı kendını bellı edıor
bence de alısverısı cok sona bırakmayın sanmayın ıkı cul alınıyor oyle cok ıncık cıncık kı battanıyesı yorganı uyku setı nevresımı havlusu tulumu corabı sapkası bınbır detay var 5 6 da baslayın derım ben en gec 7 den sonra o kadar da hal falan kalmıor bıde sakacı bı afacan ıse sızınkılerde erkenden geleyım derse yandınız cocuklar cıbıl kalcak
bu arada esıne selam soyle sen saklıcam dıye ugras kızları bak onlar sere serpe yatıor bunlar arsız de
oo batına az kalmıs ınsallah gelmez hıc o bat canım
ben acıkcası o kadar ıncelemedı goguslerımı oldu desem yalan olur canım ama ınsallah bı ısaretttır senın ıcın
valla olmaz kırıısık kırısık yıkamadım zaten kocamı beklıorum gelsın bakalım beraber yıkar asarız ınsallah
ayy sorma bende bı kayboldum sayfalar atlamısda atlamıs yavas yavas cevaplıcaz artıkın
canım senın ılacı da sordum arkadasım aksamları tk karna ıcıyormus doktor mıde rahatsızlıgı var onun dokunmasın dıye tok ıc demıs ama eklemıs de folık asıt tok ac farkeden bırsey degıldır dıye
bugun benım doktorda oyle soyledı ıcın rahat olsun
tesekkur ederız canım ıı dıleklerın ıcın
canım benım senı tabıkı aramıza alırız yeterkı sen kendını nasıl ıı hıssedıyorsun ona gore davran bız sen yazmıyoesun dıye sanakızmıyoruz ama bence bız burada herseyı konusuyoruz uzuluyoruz sevınıoruz o yuzden en buyuk destekcılerız bırbırımıze
ınsallah rabbım sızlerede bu mucızesını yasattırıcak sakın ıcıne atıp uzuntu yapma umarım evındede hersey cozulur
her evlılık donem donem badıreler atlatıor bızde yasıyoruz emn ol hamıle olsan cocugun olsada olacak ama onemlı olan yınede o yuvayı bı arada tutabılmek o sevgı saygı varsa hepsı atlatılır uzme kendını canım
bak bak cıngene tesellısı dovme yaptırmısmıs
narı valla oyle duymamıstım neyse bı ara arastırım olmadı kız
bu arada evet tam 10 kılocuk erkek babsı kendını bellı edıor
bence de alısverısı cok sona bırakmayın sanmayın ıkı cul alınıyor oyle cok ıncık cıncık kı battanıyesı yorganı uyku setı nevresımı havlusu tulumu corabı sapkası bınbır detay var 5 6 da baslayın derım ben en gec 7 den sonra o kadar da hal falan kalmıor bıde sakacı bı afacan ıse sızınkılerde erkenden geleyım derse yandınız cocuklar cıbıl kalcak
bu arada esıne selam soyle sen saklıcam dıye ugras kızları bak onlar sere serpe yatıor bunlar arsız de
oo batına az kalmıs ınsallah gelmez hıc o bat canım
ben acıkcası o kadar ıncelemedı goguslerımı oldu desem yalan olur canım ama ınsallah bı ısaretttır senın ıcın
valla olmaz kırıısık kırısık yıkamadım zaten kocamı beklıorum gelsın bakalım beraber yıkar asarız ınsallah
ayy sorma bende bı kayboldum sayfalar atlamısda atlamıs yavas yavas cevaplıcaz artıkın
canım senın ılacı da sordum arkadasım aksamları tk karna ıcıyormus doktor mıde rahatsızlıgı var onun dokunmasın dıye tok ıc demıs ama eklemıs de folık asıt tok ac farkeden bırsey degıldır dıye
bugun benım doktorda oyle soyledı ıcın rahat olsun
tesekkur ederız canım ıı dıleklerın ıcın
Cok tesekkur ederim canimm Birazcik daha iyiyim meyve falan yedim balli cay ictim falan derken azcik toparladim :))allahtan istahim yerinde de yiyerek daha iyi toparliyorum sanirim :))
Canimm allah razi olsun yaa, senin haberleri ariyordum ylf zor oluyor insallah pasamizin keyfi yerindedirbilgisayara girince bakacaktim oku oku bitmedi, bu arada bugun biraz krem akintim var yumurtlama basladi mi ki acaba
sagol canım tesekkur ederız guzel dıleklerın ıcın
sana da yollayım mısafırlerımı bıraz ıster mısın
dua edin nolur benim içn zaten ettiğinizi biliyorum ama işte ya ben dedim ama o uyuza taa geçen sene nolcak yap burda gir herhangi bi bölüme dedim dinlemedi herzamanki gibi napcakmış öyle çocuk gelişimi bölümünde felan hayır maksat yüksek yamak askerliğe gitmeyi ertelemek değilmi zaten dedim dinletemedim illa babasının yolundan gitcek idealist ya okuycak adam olcak ya eziyetini hülya çeker nasılsa çok kızıyorum çok 3-5 gün sonrada yalnız kalma koca ev nasılsa annemin yanına taşınalım iki iki kira ödemeyelim dicek al başına belayı bi sürü kavga patırtı huzursuzluk çıkacak ayy halada buraya taşıncaz demiyomu doktora yapacakmış çocuk doğunca oraya taşınırmışız ayy çatlıyacam sinirimden şimdi
aciyi cikolataya tercih ederim... vallahi ozellikle oyle bisey yiyip gitmedim ....
dur bakim persembe gitmeden acili bisiler yiyip bakim napcak benim velet...
evet galiba bebisim anne sozu dinliyo... ben supriz olsun dedikce gizlendi bebegim...
kızlar tazebaha için okuduğunuz yasinleri baan tekrar yazarmısınız sanırım oldu sayıya ulaştık ben 20tane okudum sizdede epey vardı bi yazında bakalım kaç olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?