canım benım afacan vısne suyuna bayılır dene ıstersen cıkolatada ye ama randevundan on dk once ye ole odaya gırerken degıl bı ınsın bebıse bak nasıl kımıl kımıl olucak
Canim ben yaptim tursumu hemde dort bidon biz cok severiz ben tursuya goz karari sirke kaya tuzu limon tuzu saruimsak koydum ayrica tursunun icinede bir avuc nohut koydum iki hafta oldu belki olmustur bile
Kiz sadece kuslar bocekler olsa ne ala, bahceye cikica benim komsu kaynana, birde yeni gelcek komsum var birkac aya Kaynanamin birtanesi torununun annesi tasincak yanimiza o zaman gor sen asil buyukbaslar bende
kiz masallah nasil cekiyonuz o tesbihleri, Allah`in gucune gitmesin benim uykum geliyor nedense ..
ayy kızlar bide size ne danışcam ben. hani bi arkadaşım doğum yaptı demiştim ya kızı oldu. Önümüzdeki günlerde ziyarete gitcem ama nasıl bişey alsam.
Mayısta 8 aylık olucak acaba 9-12 aylık giyabileceği yazlık bişeyler mi alıp götürsem. ?
yoksa 6-9 aylık mayısa kadar giyebileceği bişey mi alıp götürsem.. Şimdi küçük şeyler de almak istemiyorum. yavrucaklar hemen büyüyo kalıyo sonra küçük gelenler.
oturup çekince geliyo evet.. Oda bişey mi ben çekirdek çitleyince bile geliyo. sürekli aynı hareket başka bişey yok ondan geliyo herlde.
ama yolda giderken çek tesbihi nasıl gittiğini anlamıyosun. :)
canım allah kabul etsin, allah razı olsun allahım dualarını sana çevrisin canım benim çok saol
allahım yüüznüzü güldürsn ne diyim ay dilenciler gibi iki saattir dua ediyorum am açok içimden geliyo,çok duygulanıyorum benim için oturup dua okumanızdan çok etkileniyorum, gücüme güç katılıyo,inancıma inanç katılıyo,allahım hepinizden razı olsun
ya ben telefona indirdim zikirmatik yolda yürükende çekiyorum,arabadayken otobusteyken otururken sohbet ederken otmatiğe bağladım geçen eşim aradı telefonu cevaplarken lailaheillalah dedim efendim diyeceğim yere
canım benım senı tabıkı aramıza alırız yeterkı sen kendını nasıl ıı hıssedıyorsun ona gore davran bız sen yazmıyoesun dıye sanakızmıyoruz ama bence bız burada herseyı konusuyoruz uzuluyoruz sevınıoruz o yuzden en buyuk destekcılerız bırbırımıze
ınsallah rabbım sızlerede bu mucızesını yasattırıcak sakın ıcıne atıp uzuntu yapma umarım evındede hersey cozulur
her evlılık donem donem badıreler atlatıor bızde yasıyoruz emn ol hamıle olsan cocugun olsada olacak ama onemlı olan yınede o yuvayı bı arada tutabılmek o sevgı saygı varsa hepsı atlatılır uzme kendını canım
bak bak cıngene tesellısı dovme yaptırmısmıs
narı valla oyle duymamıstım neyse bı ara arastırım olmadı kız
bu arada evet tam 10 kılocuk erkek babsı kendını bellı edıor
bence de alısverısı cok sona bırakmayın sanmayın ıkı cul alınıyor oyle cok ıncık cıncık kı battanıyesı yorganı uyku setı nevresımı havlusu tulumu corabı sapkası bınbır detay var 5 6 da baslayın derım ben en gec 7 den sonra o kadar da hal falan kalmıor bıde sakacı bı afacan ıse sızınkılerde erkenden geleyım derse yandınız cocuklar cıbıl kalcak
bu arada esıne selam soyle sen saklıcam dıye ugras kızları bak onlar sere serpe yatıor bunlar arsız de
oo batına az kalmıs ınsallah gelmez hıc o bat canım
ben acıkcası o kadar ıncelemedı goguslerımı oldu desem yalan olur canım ama ınsallah bı ısaretttır senın ıcın
valla olmaz kırıısık kırısık yıkamadım zaten kocamı beklıorum gelsın bakalım beraber yıkar asarız ınsallah
ayy sorma bende bı kayboldum sayfalar atlamısda atlamıs yavas yavas cevaplıcaz artıkın
canım senın ılacı da sordum arkadasım aksamları tk karna ıcıyormus doktor mıde rahatsızlıgı var onun dokunmasın dıye tok ıc demıs ama eklemıs de folık asıt tok ac farkeden bırsey degıldır dıye
bugun benım doktorda oyle soyledı ıcın rahat olsun
tesekkur ederız canım ıı dıleklerın ıcın
cnm sen isme karar verdinmi ?
hulya sen ne dusunuyorsun kizlara ?
tazebahar ve digerleri gonlunuzden gecen isimler ne?
belki isim hirsizligi yaparimmm
kızlar bız geldık ben dun bosuna dememısım dogurucam ıı degılım var bende bı garıplık dıye anne yuregı hıssedıyor ıste dun bızımkı cıkmıs yola gelmek uzere de vazgecmıs sonra doktor bı yoklamıs senı bebek dogum anı bı sancıda gelebılır dedı 1 cm acılman var dedı yarın gelır dıyemıorum sana ama heranda gelebılır mıdenden ayrılmıs bebek tamamen vajınel yerlesmıs dedı
bu arada oglum bu hafta tam tamına 500 gram almıs 2300 olmus ay ınsallah 2 hafta daha dayanır ozaman en azından ele avuca gelır pasam demı kızlar
ebdayı merak ettim yaaa gelemedi o nerde kaldıki ufff sabaah kadar aklım onda valla şimdi
Kızlar ülker kadınlar matinesinden 2 adet bilet kazanmışım :) ama yarın saat 1 de başlıyor nasıl olsa çıkmaz deyip form doldurmuştum gidemeyeceğim gitmek isteyen varsa benim yerime gidebilir şimdi mail geldi :)
var cnm gidiyorum markete tarihlerine bakip en gec olani seciyorum....
kucuk kavanoz ozellikle 2 kere yenip bitsin diye... bide karsik olanlari cok guzel oluyor.. tercih edilen markada var ama yazmim simdi
ayy geldiler bana yine... saka bir yana ben sadece mor lahana tursusu yaparim... onuda 3 litrelik kavanoza yaparim bittikce... normal lahana havucta yapmistim guzel olmustu...
limontozu mutlaka kullan... azcikda sarimsak... 1-2 disi sIk ama butun atma yani...
kızlar bız geldık ben dun bosuna dememısım dogurucam ıı degılım var bende bı garıplık dıye anne yuregı hıssedıyor ıste dun bızımkı cıkmıs yola gelmek uzere de vazgecmıs sonra doktor bı yoklamıs senı bebek dogum anı bı sancıda gelebılır dedı 1 cm acılman var dedı yarın gelır dıyemıorum sana ama heranda gelebılır mıdenden ayrılmıs bebek tamamen vajınel yerlesmıs dedı
bu arada oglum bu hafta tam tamına 500 gram almıs 2300 olmus ay ınsallah 2 hafta daha dayanır ozaman en azından ele avuca gelır pasam demı kızlar
geçmişler olsun canım.kendine dikkat et.Cok tesekkur ederim canimm Birazcik daha iyiyim meyve falan yedim balli cay ictim falan derken azcik toparladim :))allahtan istahim yerinde de yiyerek daha iyi toparliyorum sanirim :))
bi kız doğurman lazım şekerim.ebda
gordum seni asagida.... ogrendin dimi cinsiyeti sole bakemm neyimiz olacak?
karar verdim dunurum seni yapcam... herkes herkesle kesti nisani valla...
bi biz kaldik senle
canlarım şimdi aslında ben c.tesi kozalakla doktora gitmiştim yaaa...
doktor ultrason cihazını karnıma koyar koymazzzzzzz 'oğlunuz olacak söylemiş miydim?' dedi.
ikimizde şok olduk;çünkü daha 13+2 ydik.bu hafta söyleyeceğini hiç tahmin etmemiştim.
üstelik ben ne sürprizler düşünmüştüm hani şu cinsiyet pastası falan.
doktor sağolsun içine ediverdi.ben değişir mi acaba? dedim.
doktor : kız mı istiyorsun,niye öyle dedin dedi.
ben de yok daha çok küçük,bu hafta beklemiyorduk,kesin mi dedim.
kesin,değişmez,pipiniz alenen ortada ahanda bakın didiiii.
valla bizimki yiğidin malı meydanda geziyordu.onu görmemek için kör olmak lazım.
ama ben gene de inanmadım.bugün tekrar başka bir hastaneye gittim;ama devlet hastanesine.
2'li taramanın zamanı geçmiş,cinsiyet de gözükmüyor.
yani aslında tahmini bişey söylemek istemiyorum 2-3 haftaya belli olur dedi.
eeeeeeee ne oldu şimdi o pipigöbek kordonu muydu acep?
yani hala sonucu bilmiyorum.özele daha çok güveniyorum bu arada.
söylemeye hazırsan mı söylüycennnnnyaaa sende kaldin bnm gibi iki arada bir derede... bekle bakalim ne suprizler edicek bebis sana....
aman aman saglikli olsunda olmazsa ztn bidahaki kontrolde netlesicek durum...
ozaman bende ogrenmis olursam ve soylemeye hazir isem duruma gore nisani keseriz artik
söylemeye hazırsan mı söylüycennnnn
ya sen beni delirteceksin.
bak valla doktoruna söyle birimize mail atsın.biz gizliden sana çaktırmadan öğreniriz.
sana da bişi demeyiz
canım minoset in plus ı var,onu içmiyorsun,sakın haa.minoset plus 250 mg.içinde kafein ve başka maddelerde var.Gunaydin kizlarr :)) cok hastayim yaa basim catliyo dun aksam atesim cikti minoset hamilelikte de iciliyo dedi annem onu ictim biraz dustu ama iniyo cikiyo off(oksuruk de basladi insallah biran once gecer su hastalik (allahtan kusadasina geldik annem ananem teyzem kardesim herkes bi yandan biseyleri yapiyo bende dinlenebiliyorum )
çok şükür,şu cinsiyet sözünü aldık senden.yok kiz benide iyice merak ettirdiniz valla...:26:
ben beklersem boyle kerte kerte benimkine bisey kalmicak gibi...
gosterirse ogrencem ve solicem ....
ilk sana solerim mustakbel dunurum merak etme...
ama kiz ise vallahi nazli ve inat bisey olcagi kesin ... artik oglun nasil ugrasir bilemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?