Dostlugun ve dayanışmanın topiği

canım benım afacan vısne suyuna bayılır dene ıstersen cıkolatada ye ama randevundan on dk once ye ole odaya gırerken degıl bı ınsın bebıse bak nasıl kımıl kımıl olucak

iyi dedin hic aklima gelmemisti.... yalniz dr ogun ultrasonda olcum yapicak mi 4lude... bide orda oyun oynamasin bizimle...
tamm bir parca bitter cikolata ve bi visne suyu... menumuz hazir... saat 3 te yiyip icsem 3.30 4 e kadar idare eder heralde..

Canim ben yaptim tursumu hemde dort bidon biz cok severiz ben tursuya goz karari sirke kaya tuzu limon tuzu saruimsak koydum ayrica tursunun icinede bir avuc nohut koydum iki hafta oldu belki olmustur bile

ohhh hamaratlar dökülüyo yavaş yavaş canım ben sirke kaya tuzu bide limon dilimleri koyuyum diyodum ama limon tuzu koymaya karar verdim eşime soledim getiricek nohutta koyarım sağol canım benim ağız tadıyla yiyin inşallah

Kiz sadece kuslar bocekler olsa ne ala, bahceye cikica benim komsu kaynana, birde yeni gelcek komsum var birkac aya Kaynanamin birtanesi torununun annesi tasincak yanimiza o zaman gor sen asil buyukbaslar bende

ayy sen ozaman gor buyuk basları sımdılık rahatsın bence
benım bır alt komsum var ev dısko mubarek hele ılk tasındık dugun salonlarında olan buyuk kolonlarından var bı acıyordu gece 12 falan yer sallanıordu esımle yanyana konustugumuzu anlamıorduk neyse sımdı azaldı haftada 2 falan yapıo bı saat o kadarına susuyorum gercı benım kozalak esımde bı pes ması yapıorlar bagır cagır bıgun kız mesaj atmıs kavgamı edıorsunuz cok uzuldum dıye dedım ben evde yokum erkekler evde mac yapıor ondandır hemende laf bulmustu

kiz masallah nasil cekiyonuz o tesbihleri, Allah`in gucune gitmesin benim uykum geliyor nedense ..

evde aynen dedıgın gıbı oluyor seytanın vesvesesı kanmamak lazım ama ıste nefs

bence ılk etabı onlar fazlası ıle dusunmuslerdır bu yuzden en kotu 6 9 aylık bısı al canım sımdı zaten sadece pıjama gıyecek donemde etek elbıse gıydıremez usutur falan mazallah en guzelı yaza gelecek doneme gore cıcı elbıse al en guzelı

oturup çekince geliyo evet.. Oda bişey mi ben çekirdek çitleyince bile geliyo. sürekli aynı hareket başka bişey yok ondan geliyo herlde.
ama yolda giderken çek tesbihi nasıl gittiğini anlamıyosun. :)

ayy senın cekırdegıne ne alem kızsın sen ya senı bıze gotursem gelırmısın sabaha kadar konusup gulermıyız beraber

Allah duaların karsılıgını ınsallah verıcek canım hepsı gonulden olan seyler kımse kımseye zorla yaptıramaz bak nasılda gonul rızası ıle yapıldı

bu arada koptum telefon acısına adam soka gırmıstır

inşallah canım değişik bir belirti olmuştur belki benimkide maşallah büyümüş paşa hayırlısı nezamansa ozaman gelsin inşallah sen ona aldırırsın sonra kiloları

cnm sen isme karar verdinmi ?

hulya sen ne dusunuyorsun kizlara ?

tazebahar ve digerleri gonlunuzden gecen isimler ne?

belki isim hirsizligi yaparimmm

hahhaah tam adamına sordun bizde iki tane üstelik çift isim koycaz üstelik fazla seçiciyiz ve isim yok elimizde en son olmadı huriye ve nuriye koycaz:))) ben sude ismini çok seviyorum ama eşim olmaz diyo erkek olsa birtanesininki hazırdı eymen musab koycaktım amma iki kız ve isim yok hayırlısı bakalım

ohhhh gözün aydın şakacı bu şakacı ilgi düşkünü velet olcak bu ben diyorum sana oynuyo senle maşşşaaallllaaaah kocaman delikanlı olmuş yalnız önünde daha belgin var burcu var bu çıktı yola hayırdır kıskaaannnççç özser herkes onla ilgilensin topiğin abisi olsun diye bunlar bide şimdi burcunun kızı alcam dedin okaadr erkek adam büyük olur diye meryemden önce gelmeye çalışıyo
ama sen hala perde diyosun pes yaa çocuk yolda valiz elinde bekliyo sen perde diyosun bırak sen doğuma gidince annen gelir yapar merak etme dinlen

ebdayı merak ettim yaaa gelemedi o nerde kaldıki ufff sabaah kadar aklım onda valla şimdi

kesin cinsiyeti ogrendi ... bana inat bekliyor simdi

ayy saka bir yana hayirlisi ile gelsede o da guzel haberleri verse... bende merak ediyorum... ama onun daha gecti randevu ... belki sonra esi ile fln bulusmustur...

ahh ahh ben cok ısterdım ama cocugu matınede dogurup adını mustafa yada mehmet koymak ıstemem :S:S

bende cok ıı becerıyorum kız aynı dedıgın gıbı secıorum alıorum gelıorum
ama ıkı uc aydır odemden korkuma yıyemıorum dogumdan sonra performansıma devam edecegım

canlarım şimdi aslında ben c.tesi kozalakla doktora gitmiştim yaaa...
doktor ultrason cihazını karnıma koyar koymazzzzzzz 'oğlunuz olacak söylemiş miydim?' dedi.
ikimizde şok olduk;çünkü daha 13+2 ydik.bu hafta söyleyeceğini hiç tahmin etmemiştim.
üstelik ben ne sürprizler düşünmüştüm hani şu cinsiyet pastası falan.
doktor sağolsun içine ediverdi.ben değişir mi acaba? dedim.
doktor : kız mı istiyorsun,niye öyle dedin dedi.
ben de yok daha çok küçük,bu hafta beklemiyorduk,kesin mi dedim.
kesin,değişmez,pipiniz alenen ortada ahanda bakın didiiii.
valla bizimki yiğidin malı meydanda geziyordu.onu görmemek için kör olmak lazım.
ama ben gene de inanmadım.bugün tekrar başka bir hastaneye gittim;ama devlet hastanesine.
2'li taramanın zamanı geçmiş,cinsiyet de gözükmüyor.
yani aslında tahmini bişey söylemek istemiyorum 2-3 haftaya belli olur dedi.
eeeeeeee ne oldu şimdi o pipigöbek kordonu muydu acep?
yani hala sonucu bilmiyorum.özele daha çok güveniyorum bu arada.

ebda

gordum seni asagida.... ogrendin dimi cinsiyeti sole bakemm neyimiz olacak?
karar verdim dunurum seni yapcam... herkes herkesle kesti nisani valla...
bi biz kaldik senle

Ayy kiz her an dogurabilirmisssin. ins. biraz daha dayanir...cok iyi 500 gr almis. hadi hayirlisi canim...

Hulyaaa kiz senin kizlardan birini alcaz artik...napalim..:))))

Oglum diye demiyorum tum kizlar hasta...opup duruyolarr...)

Ebdaaa seninde kontrolun vardi nolduuu baciiii

Cok tesekkur ederim canimm Birazcik daha iyiyim meyve falan yedim balli cay ictim falan derken azcik toparladim :))allahtan istahim yerinde de yiyerek daha iyi toparliyorum sanirim :))
geçmişler olsun canım.kendine dikkat et.
valla ben hasta olucam diye çok korkuyorum.
kozalağa sıkı sıkı tembihliyorum,sakın terleme,soğuk su içme,hastalanmayasın diye.
sanıyor onun için söylüyorum.buraya gelince bana bulaştırır falan

ebda

gordum seni asagida.... ogrendin dimi cinsiyeti sole bakemm neyimiz olacak?
karar verdim dunurum seni yapcam... herkes herkesle kesti nisani valla...
bi biz kaldik senle
bi kız doğurman lazım şekerim.
hemen beşik kertmesi yapalım.ama seninki çok nazlı olacak kız olursa.
kaç haftadır bi göstermedi mal varlığını
kızsa ben alıcam,ilk ben dedim,kimse heveslenmesin.
tabe bizim pipi göbek kordonu çıkmazsaaaa

yaaa sende kaldin bnm gibi iki arada bir derede... bekle bakalim ne suprizler edicek bebis sana....
aman aman saglikli olsunda olmazsa ztn bidahaki kontrolde netlesicek durum...
ozaman bende ogrenmis olursam ve soylemeye hazir isem duruma gore nisani keseriz artik

2 hafta daha dayanır merak etme.
bak ne günlerden geçtin sen.kilo alır mı diyordun?nasıl da aldı miniğimiz kiloları.
bundan sonrası hayırlısıyla beklemek.
valla sen bu gidişle kapı cam silerken doğurucan.dikkatli ol tatlım.

söylemeye hazırsan mı söylüycennnnn
ya sen beni delirteceksin.
bak valla doktoruna söyle birimize mail atsın.biz gizliden sana çaktırmadan öğreniriz.
sana da bişi demeyiz

söylemeye hazırsan mı söylüycennnnn
ya sen beni delirteceksin.
bak valla doktoruna söyle birimize mail atsın.biz gizliden sana çaktırmadan öğreniriz.
sana da bişi demeyiz

yok kiz benide iyice merak ettirdiniz valla... :26:
ben beklersem boyle kerte kerte benimkine bisey kalmicak gibi...
gosterirse ogrencem ve solicem ....
ilk sana solerim mustakbel dunurum merak etme...

ama kiz ise vallahi nazli ve inat bisey olcagi kesin ... artik oglun nasil ugrasir bilemem...

canım minoset in plus ı var,onu içmiyorsun,sakın haa.minoset plus 250 mg.içinde kafein ve başka maddelerde var.
dikkat et.minoset 500 mg içebilirsin.parol ile aynı.

çok şükür,şu cinsiyet sözünü aldık senden.
biz de ikna kabiliyeti yüskek merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…