ayy ıcım sıstı yıne annem aradı sımdı
abımler ev bakmaya gıtmıs yıne bu arada evı ayırmak ısteyen abım erkeklık yapıor evın reısı modunda takılıor bızımkılerde kendı evınde es gurle dıyordu sımdı o yuzden erkeklık yapıor hem esya hem kıra hem bı cocuk hem hamılelık bırtek asgarı ucret ( bu arada kız babasının evıne koltuk almıs gelmıstı onun 4000 borcu var onuda bunlar oducek) abmın de eskı kart borcları var evlendı evlenelı eve 1 tl lık bısı almadılar ve ccuklarına da almadılar annemler alır hala bezını mamasını meyvasını sebezını bı ft odemıslıgıde yok
bu sekılde ıken estı gurledı ev ayırmaya kalktı ayırınca ne olacak o da baska soru yanı
sımdı anneme dıormus kı ozlemın evı uzak oraya gıtmeye kalktıgına gore bız yakın olucaz sana bızımkıne bakarsın dıormus
annemde demın dıor sen zaten cok calısmam dıordun o dogana kadar bakarım dedım sen ne sacmalıorsun ben bebegım 6 ay olana kadar kendım bakıcam asıl buraya geldıgınde o dogum yapıcak yanı oraya bakamazsın yada buraya ıkıye mı boluneceksın dedım aa sen az calıscam dıordun dedı dedım ben en kotu yıne yılı cıkarıcam yanı sen 1 sene ben bakarım dedın sımdıden mı cayıyorsun dedım yok ben sneın bebegıne bakcam dedı ay nasıl sınırlendım kıme ıstersen ona bak dedım
bıde gelınde dıormus ben ılk gebelıgınde dogru duzgun doktora bıle gıtmıorlardı hep doktora goturdum bu hafta bu onemlı bu hafta bu dıyıp bılgı verdım tum testlerını yaptırdım falan sımdı annem demıs ıste bı doktor bulun kendınıze dıe dıormus ozlem ayarlar dıe annem dıo sustum ben bısı demedım dıo dedım hıc de kılımı kıpırdatmam benı ayda bır arayan sızdınız dedım hamıle ıken 2 3 ayda bı geldınız bu eve benden kımse caba beklemesın dedım
ayy bıde salak sey dıor ya duser belkı
dussun ıstıor yanı ayy cıldırıcam valla
bı ıkı saat uzan dınlenmeye calıs ıstersen sımdı durdukca hep kurucak cunku kafan uyumya calıs he nedersın
Canim senin bu is hic iyi olmadi, yasal dogum izni suren geldi zaten, yada raporu erken alamiyormusun, Allah korusun sancilarin var .. Dikkat et kendine nolur ..
Kizlarin haberleri bekliyoruz tazebahar geldi ama bisi yazmadan cikti , ins haberleri iyidir. Gorkemde kese gormeye gidicekti ins oda guzel haberlerle gelir birazdan..
yaa bende öyle parça parça yapıodum o düz şeyleri nasılsa kolay bunlar diye sallamıyodum anaaam birikmiş kalmış artık bi süreden sonra ikki büklü yaptım ama allaha şükür kolayladım gerçi kozalak geldi dün yine bi makine çamaşır çıktı tabi hepside ütü((
ohh maşallah anaam ben utanıyım kendimden valla 11sene flört 2yıl evlilik sonunda hamile kaldım ve hamile kaldığımda hala endişelerim vardı tüh bana kınadım kendimi durun bi kenarda utanıyımda geliyim kendimden elin kızları nasıl cesur yürek
hahahay ayy öldüm gülmekten yarım saat demek tek noktaya baktın allah seni netmesin emi ama bencede çeneniz çekilmesin emi bi kuran okuyum dedim anaaam sonu gelniyo sayfaların
çünkü biz fazla güçlüyüz dirayetliyiz canım bizim hertürlü zorluğun altından kimsenin desteği olmadan kalkabileceğimizi okadar iyi biliyolarki oyüzden bizim sıkıntılarımız gözlerine görünmüyo nasılsa halleder bi şekilde oluyo am bizde el bebek gül bebek çıtkırıldımlık yapsak bişey oldumu etrafa saldırsak bukadar güçlü lduğumzu belli etmeseydik bak nasılda herkesin ilgi odağı oluyoudk cahillik bizde esasında ama burcunun dediği gibi canım beterin beteri var çok şükür gözü dışarda eşler değiller birazcık hödükler okadar ne adamlar var evde akşama kadar yatıp karısını çalıştıran içki kumar harcayıp eve ekmek getirmeyen karısını döven eli işte gözü oynaşta cicim balım deyip aynı anda başka kadınlara kızlara bakan allah korusun böylelerinden düşmanlarımın bile başına vermesin
iyi demişinde deme bidaha yaaa allah korusun nedemek sonumuz öyle olur felan dillendirme öyle şeyleri allahım o noktaya getirmesin kimsein yuvasını
tamam yazdım canım
ee sence normal değilmi kız ha doğurdun ha doğuracan bide işe gidiyosun bırakta ağrısın artık bi bitseydi senin şu işte bi izne çıkabilseydin valla biz rahatlıcaz bu gidişle doğuma giderkende doğuma gitmeden bi yarım saat gelsen şu iş var diye çağırcaklar
Bi kac kere gitmistim canim ama devamli gidicegim bi dr degildi zaten ilk yakin diye gittim bu seferden sonra gitmicektim bi daha da gitmicem bu arada bebegi besleyen bi kist varmis bu kistler bizi umutlandiriyo dedi 2.6 mm di onceki gittigimde simdi 4.00 mm olmus buyurmu boyle hemen siz duydunuzmu boyle bisey ??
yani ben hamilelik esnasinda olusan kistler duydum ama oyle dedigin gibi besleyen bir kist duymadim...
netten arastir sende biraz ... ben biraz baktim ama bulamadim.. belki farkli bir ismi vardir..
İlk soylediginde bende baktim bulamadim canim ondan dedim acaba siz duydunuz mu diye garip geldi bana da :)
canım bak biri şöyle yazmış forumda Merhaba arkadaşlar dün dr. a gittim 4+4 günlük hamileyim.Dün ilk kez keseyi gördük 5mm idi. Yalnız bebek tek başına değil ona eşlik eden 40mm e 50 mm ebatında bir de kist var.Dr. bebeği beslemek için oluşan bir kist,zamanla kendi kendine yok olmasını hedefliyoruz dedi.
canım bak biri şöyle yazmış forumda Merhaba arkadaşlar dün dr. a gittim 4+4 günlük hamileyim.Dün ilk kez keseyi gördük 5mm idi. Yalnız bebek tek başına değil ona eşlik eden 40mm e 50 mm ebatında bir de kist var.Dr. bebeği beslemek için oluşan bir kist,zamanla kendi kendine yok olmasını hedefliyoruz dedi.
Canimm cok tesekkur ederim arastirdigin icin cok seviyorum sizi yaa iyki varsiniz :))
Kizlar ben geldim ama yine husranla( kese yok bugun gorunmeliydi dedi dr 3 ihtimal saydi hicbirini dinlemedim bile bende biliyorum ihtimalleri tekrar kan verdim 2 saat sonra falan cikicak 1500 ustu cikip gormediyse dis gebelik alti cikarsa sagliksiz gebelik deger cok az arttiysa da kimyasal zaten (anca 1400 falan cikarsa hem cok az artmamis hemde keseyi gormemis olmasi normal olabilecek sanirim ne dusunucegimi bilemiyorum posasi alinmis meyve gibiyim resmen off off (
Kizlar degerim cikmis 1796 4 gun once 465.6 ydi biliyosun zaten aslinda artis cok kotu degil ama keseyi gorememesi anormal dimi(
Kizlar degerim cikmis 1796 4 gun once 465.6 ydi biliyosun zaten aslinda artis cok kotu degil ama keseyi gorememesi anormal dimi(
Yeliiiiiiiiiiiiiiiis geldiiiiiii
Yeliiiiiiiiiiiiiiiis geldiiiiiii
Ben geldim kizlarrr.. cook yorgunum....cok yoruluyorum. karnim hep gerginn..yarin kontrolum varrrrr..
Gorkemmm
sadece son sayfayi okuyabildim..canim dur bakalim. sanki artisin gayet guzel geldi bana. baska bi dr a da gorun valla bu topik oyle degisik olaylar gorduki
hulyayi hatirlaaa..bebek yok dediler. ikitane birden geldi...kesinlikle git baska bi dr gorun hemen yarinn....
gecmise bakcam ama telefiondan iyice zorlasti. useniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?