Hayatim bosver bak karnin burnunda sikma canini, sen zaten kendi tuzunda kavrulmaya alismissin aman Allah gucunu kuvvetini verir cocugunuda buyutursun, calisirsinda .. Annende zaten bakmam etmem dememis napsin kadinda uzuluyor onlarin haline sozde geciremiyor evet burda evlat ayrimciligi sen iyisin nasilsa garantidesin diye onlara yardimci oluyor ama iste .. Sen sakin bulasma uzak dur borcu harci doktoru kendileri halletsinler, senn derdin sana yeter huzurunu hic bozma, kozalaginada yasitma cok anlatma durumu kozalak bunlar gun gelir senin ailende boyle yapmisti der cikar uzulursun ..
Kizlar degerim cikmis 1796 4 gun once 465.6 ydi biliyosun zaten aslinda artis cok kotu degil ama keseyi gorememesi anormal dimi(
Yeliiiiiiiiiiiiiiiis geldiiiiiii
her gün 2 katı artmayacak canım.Kizlarr tum soyledikleriniz cok moral oldu bana degerim de cikinca daha umitlendim acikcasi dr bana da bisey var gibi ama emin degilim daha iyi durumda olmaliydi dedi bide hergun 2 kati articak diye hesapliyo o tabii 6400 falan bekliyo ama 2 gunde bir artis normal dimi??
Kizlarr tum soyledikleriniz cok moral oldu bana degerim de cikinca daha umitlendim acikcasi dr bana da bisey var gibi ama emin degilim daha iyi durumda olmaliydi dedi bide hergun 2 kati articak diye hesapliyo o tabii 6400 falan bekliyo ama 2 gunde bir artis normal dimi??
Kizlar cok haklisiniz sabirli olup bekliycem bakalim yarin bi dra randevu almak icin aradim herkes cok memnun cok ilgili ve rahatlatan bi drmus ama doluymus pztesi gidicem artik benim tek korkum dis gebelik oldu o yuzden baska bi dra gitsem hemen dedim ama endiselenmiycem bekliycem pztesiyi:) aslinda ebdacim bende senin gibi yapip direk kalp atisina gidicem diyodum hep hamile kalmadan once ama salak gibi gittim yine(
cnm bu deger senin yumurtlamadan sonra kacinci gune denk geliyor...
dis gebelik fln diye dusunme.. bence agrin fln olurdu dis gebelikte...
Hic bilmiyorum ki kuzum( 8 eylulde agrim oldu kasigimda ogun hatta yumurtluyorum sanirim demistim ve 6.sinda iliski olmustu 9.dada hafif agrim vardi ogunde oldu o zamanlar oldu sanirim diye dusunuyorum batim bile yok dogru duzgun ( 8.deyse 19.gun 9.daysa 18.gun oluyo o zaman :)
özgennnn neler oldu kız nasılsın anlat bakalm iyimisin
valla ben diyorum arada senin getircegin gelin kendine benzer en iyisi biz sana secelim diye...
kayinvalidem de ilginc sekilde beni destekliyor...
o benden fazla gergin sanirsam bu konuda...
gecen gun bizim bir arkadas var yakin kozalagin cok yakin arki.. onun kiz arkadasi azcik dellenmis ilaclari karistirmis...
bende kizdan ztn hic hoslanmadim... icim bir turlu isinmadi... cocuga soyledim soylicem cnku kozalakla yedikleri ictikleri ayri gitmez.. neyse cocuk apartopar kiza gitti... cocuk megersem ayrilmak istiyormus...ztn 6 ay bile yok gorusuyorlar...
bende dun aksam kayinvalideye anlattim boyle boyle olaylar var diye...
o da direk kucuk oglana dondu duyuyorsun dimi iii dinllee ders al diyor... artik neler oluyor bilmiyorm...
tazebahar
cnm sayfalari sonra okursun ..... sen hele anlat neler oldu...
Evet Tazebahar, nasilsin ?
Ins guzel gitmistir hersey, haberlerini bekliyoruz ..
eee tatlim ozamn her iki gun icinde normal bir deger... oyuzden hic uzme kendini ...
rahat ol stress yapma ... hayirlisi ile pazartesi guzel haber alicaksindir...
Kizlar ben geldim ama yine husranla( kese yok bugun gorunmeliydi dedi dr 3 ihtimal saydi hicbirini dinlemedim bile bende biliyorum ihtimalleri tekrar kan verdim 2 saat sonra falan cikicak 1500 ustu cikip gormediyse dis gebelik alti cikarsa sagliksiz gebelik deger cok az arttiysa da kimyasal zaten (anca 1400 falan cikarsa hem cok az artmamis hemde keseyi gormemis olmasi normal olabilecek sanirim ne dusunucegimi bilemiyorum posasi alinmis meyve gibiyim resmen off off (
Canlarım çok iyiyim çok şüküt çok güzel geçti şimdi bebişlrrimin döllenmesini bekliyorum yarın haber alıcaz yok yazayım derken uyumuşum:)))))çok iim saolun canlarımçoğu gitti azı kaldı
tatlım geçmişin hepsini okuyamadım henüz,dualarımız seninle aklına hemen kötü şeyler getirme inşallah meleğimiz bizimle,en kısa zamanda annesine ben buradayım sinyali verecek
Canlarım çok iyiyim çok şüküt çok güzel geçti şimdi bebişlrrimin döllenmesini bekliyorum yarın haber alıcaz yok yazayım derken uyumuşum:)))))çok iim saolun canlarımçoğu gitti azı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?