Dostlugun ve dayanışmanın topiği

haklısın valla ıkı gun sonra bıde onume gelır bunlar
yaptıklarına kızamadıgım gıbı bıde sesımıde mecbur cıkartmıcam
offf

Kizlar degerim cikmis 1796 4 gun once 465.6 ydi biliyosun zaten aslinda artis cok kotu degil ama keseyi gorememesi anormal dimi (

canım bence gorunmemesı mumkun yanı degerın 5000 falan degılkı belkı makınası kotu falan
bence sen haftaya olsun oyle gıt bı doktora hemen acele etme

Yeliiiiiiiiiiiiiiiis geldiiiiiii

hosgeldın tatlım

Kizlarr tum soyledikleriniz cok moral oldu bana degerim de cikinca daha umitlendim acikcasi dr bana da bisey var gibi ama emin degilim daha iyi durumda olmaliydi dedi bide hergun 2 kati articak diye hesapliyo o tabii 6400 falan bekliyo ama 2 gunde bir artis normal dimi??

canım biraz sabırlı ol bence.
ben kese görmeye falan gitmedim.
sadece kese görsem ne işe yarayacaktı.
6+0 da kalp kese gördüm.tamamen rahatladım.
sakin ol,her şey yolundaaa.
hafta sonunu geçir bakalım.mutlaka görürsün.
değerin güzel artmış.

her gün 2 katı artmayacak canım.
2 günde bir 2 katı artacak.
senin doktor diplamayı nerden almış bir sorsaydın.
bence acilen kendine yeni bir doktor bulmalısın.
daha değerleri bile bilmiyor.

Bebisim Ebdaya katiliyorum sakin ol, hemen gorcen diye bisi yok daha cok cok yeni, bak uzme bebiside tam tutunma zamani annesi sen rahat ol dinlenmene bak , guzel beslen .. Ins guzel olcak hersey..

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

al tatlim sana deger tablosu.. ben hep burdan takip ettim..

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Kizlar cok haklisiniz sabirli olup bekliycem bakalim yarin bi dra randevu almak icin aradim herkes cok memnun cok ilgili ve rahatlatan bi drmus ama doluymus pztesi gidicem artik benim tek korkum dis gebelik oldu o yuzden baska bi dra gitsem hemen dedim ama endiselenmiycem bekliycem pztesiyi:) aslinda ebdacim bende senin gibi yapip direk kalp atisina gidicem diyodum hep hamile kalmadan once ama salak gibi gittim yine (

cnm bu deger senin yumurtlamadan sonra kacinci gune denk geliyor...
dis gebelik fln diye dusunme.. bence agrin fln olurdu dis gebelikte...

cnm bu deger senin yumurtlamadan sonra kacinci gune denk geliyor...
dis gebelik fln diye dusunme.. bence agrin fln olurdu dis gebelikte...

Hic bilmiyorum ki kuzum ( 8 eylulde agrim oldu kasigimda ogun hatta yumurtluyorum sanirim demistim ve 6.sinda iliski olmustu 9.dada hafif agrim vardi ogunde oldu o zamanlar oldu sanirim diye dusunuyorum batim bile yok dogru duzgun ( 8.deyse 19.gun 9.daysa 18.gun oluyo o zaman :)

eee tatlim ozamn her iki gun icinde normal bir deger... oyuzden hic uzme kendini ...
rahat ol stress yapma ... hayirlisi ile pazartesi guzel haber alicaksindir...

özgennnn neler oldu kız nasılsın anlat bakalm iyimisin

Evet Tazebahar, nasilsin ?
Ins guzel gitmistir hersey, haberlerini bekliyoruz ..

Canlarım çok iyiyim çok şüküt çok güzel geçti şimdi bebişlrrimin döllenmesini bekliyorum yarın haber alıcaz yok yazayım derken uyumuşum:)))))çok iim saolun canlarımçoğu gitti azı kaldı

tatlım geçmişin hepsini okuyamadım henüz,dualarımız seninle aklına hemen kötü şeyler getirme inşallah meleğimiz bizimle,en kısa zamanda annesine ben buradayım sinyali verecek

Canlarım çok iyiyim çok şüküt çok güzel geçti şimdi bebişlrrimin döllenmesini bekliyorum yarın haber alıcaz yok yazayım derken uyumuşum:)))))çok iim saolun canlarımçoğu gitti azı kaldı

ahh be tatlim girdin ciktin fln...
merakta biraktin bizi...
hadi artik insallah yari yolu gectin kismetse sonuna geldin artik.

tatlım geçmişin hepsini okuyamadım henüz,dualarımız seninle aklına hemen kötü şeyler getirme inşallah meleğimiz bizimle,en kısa zamanda annesine ben buradayım sinyali verecek

Aminn canim benim insallah :)cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin dualariniz sayesinde hersey guzel olucak biliyorum :))

Ohh bol sposlu yumoslu geceler canim, bak gorcen guzel guzel dollencekler, siz evinizde mutlu mesutken, gitmemiz lazm biran once annemizle evimize dicekler.. Hadi hayirli olsun, dinlen guzelce transfer yarin sanirim, Allah guc kuvvet versin ins hep guzel haberlerini alicaz ..

Bebeek canini sikma canim hersry yolundadir onsallah hulyadan sonra dpktorlarin söylediğisnegatif srylere hic inanmak istemiorum bide arkadasim dis gebelik gecirdi batindan bir hafta sonra 300 fln cikmisti pek anlamiorum ama bence degerin guzrl

Tazebahar
Hadi bakalim melegin simsiki tutinsun sana insallah

Ozlem

Yaaa yalandunyadakoi bet suratli kadında hamileee nerelere gidembeeeen

Hepinizi opuorum bu telefondan yazmak beni bitirio

Tazebaharrr
canim benjm...hadi hayirli olsun yarin trasferin yapilirsa topigin ilk tup bebegi icin geri sayimi
hepbirlikte. yapacaz....

Bebekkk
Canim insallah pazartesi cok guzel haberlerle gelirsin ben degerden pwk anlamiyorum ama herkes basta senin gibi bir cok zorliktan gecti ama herkes suan mutlu
Taebahar
Hadi bakalim dollensinde annecigine siki siki tutunsun yavrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…