iyi geceler kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun biraz geç oldu ama
özlem iyi yapmışsın canım valla yeni topik açmakla yepyeni tertemiz bi sayfa lütfen bu sayfaları kirletmeyelim
İlk soylediginde bende baktim bulamadim canim ondan dedim acaba siz duydunuz mu diye garip geldi bana da :)
Kizlar degerim cikmis 1796 4 gun once 465.6 ydi biliyosun zaten aslinda artis cok kotu degil ama keseyi gorememesi anormal dimi(
Yeliiiiiiiiiiiiiiiis geldiiiiiii
canım çok şükür önce senin ve eşinin arkaısndan ailenin sonrada bizlerin gözü aydın inş pazarteside herşey yolunda gidicek ve arkasından herşey çoook güzel gelişecek ayy bu topik nasıl güzel oldu ilklerin topiği oldu onur annemiz ve bebeğimiz var tüp bebeişimiz olcak çok şükür:))Canlarım çok iyiyim çok şüküt çok güzel geçti şimdi bebişlrrimin döllenmesini bekliyorum yarın haber alıcaz yok yazayım derken uyumuşum:)))))çok iim saolun canlarımçoğu gitti azı kaldı
iyi geceler kızlar yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun biraz geç oldu ama
özlem iyi yapmışsın canım valla yeni topik açmakla yepyeni tertemiz bi sayfa lütfen bu sayfaları kirletmeyelim
Gunaydin kizlar,
Ayy dun ilk kez bisi yaptimgecenin 4`u kalktim makarna salatasi yaptim oturdum iki tabah yedim yattim, normalde bir seftali fln yiyip yatiyordum, nasil usenmedim sastim kendime de
Gunaydin kizlar,
Ayy dun ilk kez bisi yaptimgecenin 4`u kalktim makarna salatasi yaptim oturdum iki tabah yedim yattim, normalde bir seftali fln yiyip yatiyordum, nasil usenmedim sastim kendime de
ahh be tatlim girdin ciktin fln...
merakta biraktin bizi...
hadi artik insallah yari yolu gectin kismetse sonuna geldin artik.
Ohh bol sposlu yumoslu geceler canim, bak gorcen guzel guzel dollencekler, siz evinizde mutlu mesutken, gitmemiz lazm biran once annemizle evimize dicekler.. Hadi hayirli olsun, dinlen guzelce transfer yarin sanirim, Allah guc kuvvet versin ins hep guzel haberlerini alicaz ..
aminnnnnn canım ağzının duası inşallahTazebahar
Hadi bakalim melegin simsiki tutinsun sana insallah
Tazebaharrr
canim benjm...hadi hayirli olsun yarin trasferin yapilirsa topigin ilk tup bebegi icin geri sayimi
hepbirlikte. yapacaz....
Taebahar
Hadi bakalim dollensinde annecigine siki siki tutunsun yavrun
inşallah canımmmm topicin ilk annesi onur ödülünü görkemcim kapınca bende dedim başka bi ilk yaşatayım diye tüp bebek yapim bari ilk tüpümüz olsun sonra herkes gaza gelsin hamiş kalsın dedim
inşallah canım,allah razı olsun allah tüüüm dualarını kabul etsin inşallahTazebahar inşallah Rabbim hakkında hazırlısını verir bebişim bu ay seninle olur dualarım dasın sen de..
özgencim herseyın yolunda gıtmesıne cok sevındım kalbımızde duallarımızdasın
özlemcim çok teşekkür ederim,narkozdan çok güzel uyanmışım pek hatırlamasamda demekki bilinç altım cidden umutluhepinizin duaları güç verdi bana hepinizden tek tek allah razı olsun,şuan heycanlıyım kaç tanesi döllenmiş 12-14.00 arası arayıp haber verecekler
oohhh yarasın gelınıme bak hamıleyken ozel bırsey yapmadım deme gecenın korunde kalkıp sana makarna bıle yaptım dersın :):)
bızde aksam kızlar bebısı gormeye gıttık doktor 3300 dıordu 3020 gram dogmus 50 cm kucucuk ya bıde acıkınca bı sesı cıkıor hıc kucuuk demezsın sankı ıcerde borazan yutmus
annesıde masallah ıı ıdı bı kac saat sunı sancı ıle denemısler acılmayınca sezeryan dıo
bıde dogum hane de batsın bu dunya calıyordu dıo :) cok guldum ya
rabbım gobusunde olanlara tez vakıtte nasıp etsın olmayanlarada ınsallah br an once bebıslı gobus nasıp etsın:)
sımdı kahvaltı edıcez ve kuzenımın bebegını gormeye gıdecegız ınsalalh :)
ya size habe vermek için telefondan gireyım dedim ölece uyumuşum:)) açık kalmış telefonda,çok şükür çoğu bitti azı kaldı
aminnnn dün geceden beri nolur döllensin hepsi diye dua edıyorum dondurlacakta çıkarsa kardeş için bidaha bu kadar iğne yememtransferim pazartesi allah kısmet ederse bakalım neler görücez,dün dinlendim bugun işe geldim duramadım haber bekliyorum kaçı döllendi diye
aminnnnnn canım ağzının duası inşallah
canım transferim pazartesi olcak inşallah,geri sayım başladı sayılır 12 ekimde bayram önce ğrenmiş olucaz inşallah
ayyy inşallah sıkıca tutunsun bidaha hiç bırakmasınnn
inşallah canımmmm topicin ilk annesi onur ödülünü görkemcim kapınca bende dedim başka bi ilk yaşatayım diye tüp bebek yapim bari ilk tüpümüz olsun sonra herkes gaza gelsin hamiş kalsın dedim
inşallah canım,allah razı olsun allah tüüüm dualarını kabul etsin inşallah
özlemcim çok teşekkür ederim,narkozdan çok güzel uyanmışım pek hatırlamasamda demekki bilinç altım cidden umutluhepinizin duaları güç verdi bana hepinizden tek tek allah razı olsun,şuan heycanlıyım kaç tanesi döllenmiş 12-14.00 arası arayıp haber verecekler
ufff çok sert diyo ya tam ondan :)) batsın bu dünya haa allahım yaaa ne güldüm:)))
ayyy çok heyecanlı yaaaa az kaldı 12'ye ben çıkmadan gelsin güzel haber inş:)))
Kontrol icin sira bekliyorum
Gunaydin kizlaaardeli gibi uyumusum yaaa , bi tek sabah esimin nobetten gelip uyumak yok kalk kosuya gidecegiz dedigini hatirliyorum saglikli yasam kosusuymus ama ben ruyamda tamamladim maratonu ancak kalktim bide saat erken heralde diyorum
Tazebaharim insallahguzelce dolllenir hepsi,esracim guzel gelismeleri aliriz sendende insaallah
koştunmu bari sabah sabahohh sağlık olsun inşallah
inşallah canım 1-2 saate ak koyun kara koyun belli olur zaten :18::18::18::18:
hepimziden herzaman güzel haberler gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?