Dostlugun ve dayanışmanın topiği

amannnnn iyiki siz varsınızda sızınle unutyorum derdımı esimin arkadası esinden bosandı kız cok ılgısızsın ben ayrılmak ıstıyorum demıs ve carsamba gunu anlasmalı olarak tek celsede bosanmıslar esıme dun dedım ben brseylerı dengelemesem senın bu tavırlarını taksam bızımde sonumuz onlar gıbı olur baskasıda senı cekmes dedımmm ohhhhhh ıyı dedım agzıma saglıkkkk

Kiz ozos sen merk etme, senden kaynana olmaz benim kiz sanada acar canim kapiyi.. :))

cnm sen dolabi bide sirkeli su ile sil ... kokusunu alir belki biraz... ben buzdolabini bile kokunca oyle arada siliyorum... sirke sonra ucuyor nasilsa...

ozlem

yaa iste bazen bende diyorum kaynim bakalim kimle evlencek kimi getircek basimiza... ztn akli bir karis havada...
Allahtan aramizda yas farki varda elti bayaa kucuk olcak benden ama yinede hakkimizda hayirlisi hic belli olmaz vallahi neyle karsilazcagimiz...

sende ii yapmissin fazla yuz verme artik.... ztn sizinkilerede yazik oyle ayni evde cok zor valla... bizde babaannemlerle basta ayni evde yasamistik ama her iki taraf icin zor sartlar... hele simdi senle ilgilenmeye kalksa kizin iyice gozune batar ben hamileim diye seni ihmal etse kadinin ici rahat etmez... Allah yardimcisi olsun valla..

kiz bazen diyorum tek cocuk olmakta baska guzel boyle dertlerim yok... annemin babamin kafasi rahat.. .

yazman ıı oldu bence sımdı sen yazmasak kız soguk ondan ona boyle yapıorlar dıcek en azından sen bana ılgı gosterıldıgınde sıcak kanlıyım demek ıstemıs oldun ıı oldu canım ıı

ee bı taraf toplayıcı olmasa nasıl yururkı evlılıkler bızde bu ılgı alaka varken adamlarda ohh cekıor ıyıce ellerını ayaklarını
bu yuzden boyle gelmıs boyle gıder dıcez yola devam

Kiz ozos sen merk etme, senden kaynana olmaz benim kiz sanada acar canim kapiyi.. :))

ayy gelın ne demekmıs o kızım olur benım
gul gıbı gecınırız bız

dıyorum hp zaten annemler ıcın tam kafa dınleme yaslarınızda bunlar sıze gore fazla dıye
babamla tam ıkıncı bahar donemlerınde torn torba yasıyorlar gencler kavga etse ıcınde cocuk aglasa ıcınde kapısını cekıp de rahatlayamıyor :S

kız benhamıle ıken kımse ılgılenmedı kı benımle evıme 2 3 ayda bır gelındı oda mısaıfr onlerıne yemek cay geldı sımdı karnım burnumda yenı yenı yapılıor kı oda mıllet gıbı degıl
ınsallah sızede hayrılı bır gelın gelırde basın agrımaz canım

cnm gercekten sende hic mi yok dil yoksa akicimi degil ?
yani yoksa azcik basla birilerinden ders almaya bence.. yrn oburgun meryem okula fln gidicek nasil olcak??

valla ben diyorum arada senin getircegin gelin kendine benzer en iyisi biz sana secelim diye...
kayinvalidem de ilginc sekilde beni destekliyor...
o benden fazla gergin sanirsam bu konuda...
gecen gun bizim bir arkadas var yakin kozalagin cok yakin arki.. onun kiz arkadasi azcik dellenmis ilaclari karistirmis...
bende kizdan ztn hic hoslanmadim... icim bir turlu isinmadi... cocuga soyledim soylicem cnku kozalakla yedikleri ictikleri ayri gitmez.. neyse cocuk apartopar kiza gitti... cocuk megersem ayrilmak istiyormus...ztn 6 ay bile yok gorusuyorlar...
bende dun aksam kayinvalideye anlattim boyle boyle olaylar var diye...
o da direk kucuk oglana dondu duyuyorsun dimi iii dinllee ders al diyor... artik neler oluyor bilmiyorm...

özgennnn neler oldu kız nasılsın anlat bakalm iyimisin

tazebahar

cnm sayfalari sonra okursun ..... sen hele anlat neler oldu...

cnm gercekten sende hic mi yok dil yoksa akicimi degil ?
yani yoksa azcik basla birilerinden ders almaya bence.. yrn oburgun meryem okula fln gidicek nasil olcak??

Canim 5 sene oldu var tabi bisiler, anliyorum konusulanlari ama basta hic ogrenmek istemiyordum kozalagin baskilarindan kavgalardan bos bir inada bindirmistim.. Simdide konusmaya gelince cumle kuramiyorum pek o yuzdende cekiniyorum kac sene oldu , ing konusmak hem mesafe ben kolaylik oluyor.. Gectigimiz kis eylul- haziran haftada bir gun gittim derlere iste ilk kez gramer fln ogrettiler, olmadi bu senede konusma dersine gidiyim diyorum ama inan mecburiyetten, ayni dedigin gibi sirf Meryem icin , doktoru var okulu var, arkadaslari olcak korkuyorum nasil hallolcak diye ins ustesinden gelebilirim. birde o kadar uyuz bir dil ki, kozalaga diyorum anlamadim odevim var anlat diye sagolsun ben iyi ogretmen degilim , bende tam bilmiyorum niye kurallar boyle diyor oyununa devam ediyor, buda daha cok uzuyor beni .. Bakalim bisiler yapcaz artik, yumurta kapiya dayandi :)

Aslinda kafamda kuruyorum cumleyi soyle dicem diye ama nedense cikmiyor , ayni araba kullanmak gibi cok cesaretsizim ..

Canim bende 2000 daha okudum kendim icin,allah hapinizden razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah

yaa gercekten bir ulkede yasayinca o dili mutlaka ogrenmek lazim.. .bide yarin obur gun dedigin gibi prenses icin sart... bence sen hic cekinme yarim yumukta olsa cabala konusmaya kozalaklaa ...
ama iste digerlerinde biraz akil olsa sana yardim etmeye calisirlar...
insallah simdi konu komsu ile biraz prtik yaparsin yoksa olmaz... utanilicak bisi degil ... buldugun her firsati degerlendir... cunku bi anda sular seller gibi dili cozulmuyor insanin maalesef.. hem senin ing superdir... alt yapi var yani dil icin sende...

ahh bide seni biraz gaza getirim.. soyle kayinvalidene fln cat cat cevap verdigini dusun

bencede sensenin dediği doğru kayınvalidene pat pat cevap verecegını dusun ozaman motıvasyonun gelır ya kızlar ozgen gırdı cıktı galıba yazmadı da brsey merak ettım hersey yolundadır ınsallah

Canim bende 2000 daha okudum kendim icin,allah hapinizden razi olsun dualarimizi kabul etsin insallah

selam kızlar nasılsınız? ben okuyorum ama çok yazmaya fırsat bulamıyorum işe yineden başlamak zorunda kaldım çarşamba ayrılacağım inşallah raporu o zaman alıcam çünkü çok yorğun oluyorum akşamları eve gittiğimde bide telden yazmak çok zor oluyor.. ara ara ağrım da oluyor benim normal mi bilmiyorum ama bakalım.. sizler nasılsınız nasıl gidiyor var mı güzel haberler..

Canim senin bu is hic iyi olmadi, yasal dogum izni suren geldi zaten, yada raporu erken alamiyormusun, Allah korusun sancilarin var .. Dikkat et kendine nolur ..
Kizlarin haberleri bekliyoruz tazebahar geldi ama bisi yazmadan cikti , ins haberleri iyidir. Gorkemde kese gormeye gidicekti ins oda guzel haberlerle gelir birazdan..

Kzalak eve erken geldi saat 3.30 normalde 6 dan once gelmez isler cok yogun der, bgn yagmur yokmus bisiklete gitcekmis .. dedim zaten anca bisiklete gitmek icin erken gel, hergun millet hril haril oteki evde calissin bir oda yapcaz alt tarafi bitiremiyelim , zaten kredide yerilandi orada ne banyo var hala ne tesisat ne mutfak ne pencere..

merak etme bitcek yapcaz napiyim kardesim hasta raporlu oyle geliyor calisiyor diyor, bizimki dogrucu davut ya hemen ise gitcek dedim gitme zaten ilk uc gunu kesiyorlar sonrasi full odeniyor.. Gitti olmaz cok is vr iyilestim diye.. Iyi dedim sen bitirince evi bende bende yemek yaparim dedim, sanki biz butun gun calismadik diyor, bende calstim icimde can buyutuyorum dedim ilk kez neymis bumuymus yeni bahanem.. uff icimden gelmiyor napiyim yani moral sifir , millet bitirsin girsin evine hadi doguma yetismedi insan uzulur hizlandirir, yok anacim biz anca etrafa para sacalim, nasilsa burcu ordan burdan artircak oducek o krediyi senelerce ..

offfff canım ya takma bız bugun ne konustuk bunların hepsı odun hepsi madem o onemsemıyor sende onemseme sankı o yasamıyor o evde bazennn cok sınırlenıyorum senın su kozalaga yaaa

yaa bende öyle parça parça yapıodum o düz şeyleri nasılsa kolay bunlar diye sallamıyodum anaaam birikmiş kalmış artık bi süreden sonra ikki büklü yaptım ama allaha şükür kolayladım gerçi kozalak geldi dün yine bi makine çamaşır çıktı tabi hepside ütü((

ohh maşallah anaam ben utanıyım kendimden valla 11sene flört 2yıl evlilik sonunda hamile kaldım ve hamile kaldığımda hala endişelerim vardı tüh bana kınadım kendimi durun bi kenarda utanıyımda geliyim kendimden elin kızları nasıl cesur yürek

hahahay ayy öldüm gülmekten yarım saat demek tek noktaya baktın allah seni netmesin emi ama bencede çeneniz çekilmesin emi bi kuran okuyum dedim anaaam sonu gelniyo sayfaların

çünkü biz fazla güçlüyüz dirayetliyiz canım bizim hertürlü zorluğun altından kimsenin desteği olmadan kalkabileceğimizi okadar iyi biliyolarki oyüzden bizim sıkıntılarımız gözlerine görünmüyo nasılsa halleder bi şekilde oluyo am bizde el bebek gül bebek çıtkırıldımlık yapsak bişey oldumu etrafa saldırsak bukadar güçlü lduğumzu belli etmeseydik bak nasılda herkesin ilgi odağı oluyoudk cahillik bizde esasında ama burcunun dediği gibi canım beterin beteri var çok şükür gözü dışarda eşler değiller birazcık hödükler okadar ne adamlar var evde akşama kadar yatıp karısını çalıştıran içki kumar harcayıp eve ekmek getirmeyen karısını döven eli işte gözü oynaşta cicim balım deyip aynı anda başka kadınlara kızlara bakan allah korusun böylelerinden düşmanlarımın bile başına vermesin

iyi demişinde deme bidaha yaaa allah korusun nedemek sonumuz öyle olur felan dillendirme öyle şeyleri allahım o noktaya getirmesin kimsein yuvasını

tamam yazdım canım

ee sence normal değilmi kız ha doğurdun ha doğuracan bide işe gidiyosun bırakta ağrısın artık bi bitseydi senin şu işte bi izne çıkabilseydin valla biz rahatlıcaz bu gidişle doğuma giderkende doğuma gitmeden bi yarım saat gelsen şu iş var diye çağırcaklar

offfff canım ya takma bız bugun ne konustuk bunların hepsı odun hepsi madem o onemsemıyor sende onemseme sankı o yasamıyor o evde bazennn cok sınırlenıyorum senın su kozalaga yaaa

sinirlenip sinirlenip , sinirimle kaliyorum iste, yarin diorum tamam duzelcek yapcaz iyi dusunmeye calisiyorum. 3. gun gene ayni anacim bizimkinden adam olmaz hala cocuk buyuk rolleri kesiyor aileme bakiyorum diye anasina babasina sahip cikip sirti yalandan sivazlaninca erkek oluyor iste..
Valla icimi bosaaltiyom bosaltiyom, saniyesine doluyor , halime gulsem mi aglasam mi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…