Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Kizlar gelince okucam hepicinizin yazdigini ..

Esra dun muayenem var dedin di bgn icin guzel haberlerle gel ins, bakalim fistigimiz nasilmis :))

Allah`in izniyle mutfak siparisini vermeye gidiyoruz, opuldunuz.. Gorusmek izere..

Sor tabii canim ne kusuru :)) benim bu ay batim yoktu gecen ay 27 sinde kahve lekelenmelerim baslamisti 3-4 gun sonra sanirim tam hatirlamiyorum ama sokmustu bu ay da en erken 26 eylul diye bekliyodum ama 20siydi sanirim yine kahvelekelenme oldu gogus agrilarimda 15i gibi baslamisti sanirim onu da tam hatirlayamiyorum :))23.dede test yaptim hemen cikti iste seninde 3 gun kalmis o zaman 30.da sabah yaparsin dimi testi ilk idrarla yap :) insallah mujde verirsin bize canimm

MERHABA CANLARIM NASILSINIZ HERŞEY YOLUNDADIR İNŞALLAH :)
GİREMEDİM KAÇ GÜNDÜR..
BENDE BİR MİDE BULANTISI VAR SORMAYIN SABAH BAŞLIYOR AKŞAMA KADAR GECE GÜNDÜZ BİRTEK AZ KAHVALTI YAPABİLİYORUM BAŞKA HİÇBİRŞEY YOK :s
ÇOK BULANIYOR YANİ AMA KUSMUYORUM ALLAHTAN..
SİZDE NE VAR NE YOK DOĞUMLAR YAKLAŞIYOR BU ARADA :) HEYECANLANDIM BAK ŞİMDİ..

babam ıcmekten evın yolunu bulamıyor annemde ıs ıs dıye tuttrdu ıs buldum oda kendı havasında kardesımde bı ayrı hava bıktım gercekten ıns ısımdekı sıkıntılar bıter dha ıyı olur

Kizlar naber nerelerdeainiz? Ay menapozlu kadinlar gibiyim ya birden ates basiuor,ayaklarimin ucu donuyor yumurtlama doneminde normal mi bu yaa

babam ıcmekten evın yolunu bulamıyor annemde ıs ıs dıye tuttrdu ıs buldum oda kendı havasında kardesımde bı ayrı hava bıktım gercekten ıns ısımdekı sıkıntılar bıter dha ıyı olur

Canim baban icin bisey diyemiycem ama annen sen iyi ol diye is diye tutturmustur bence hepimizin anneleri calisalim istiyo bayanlar calisip ekonomik ozgurluge sahip olursa daha kendine guvenli oluyo artik annelerde kizlari iyi olsun istiyo annenle aranda asilamiycak bi problem oldugunu sanmiyorum anne ve cocuklari arasinda ne olursa olsun asilir zaten bence sen bi annenle konusmayi dene belki o da senin ona soguk davrandigini dusunup uzuluyodur (

Canimm mide bulantisi da hamileligin olmazsa olmazi gibi bisey iste :))insallah biran once gecer de tadini cikarirsin bebeciginin :))

Kizlar size cok ama cok ozur dileyerek birsey soracagim, ben simdi yumyim donemimdeyim ve calisma sirasinda bende cok uogun krem akinti oluyr bu normal mi ya yoksa baska sebebi olabolir mi

38 haftalık gebeyim her gün bu gün mü doguracam die bekliyorum ne bi kasılma ne sancı hiç bişi yok sadece bebek karnımda sertleşiyo bi tek ooo

Hayatim o dert bende de var 4.30 gibi kalkiyorum genelde, eeehafta ici kozalak ise gitcegi zaman 5:30 zaten kalma saatimiz, uyku boluk porcuk oluyor. 12 gibi yatiyoz 2 gibi bir tuvalet molasi , 4 gibi ikincisi Allatan is yok artik gunduzde 2-3 saat uyuyorum ..

Valla bende sastim kendime nasil usenmeden yaptim diye, Cok sukur Meryem buyuyor ama bende tik yok 10 kilo aldim en basindan beri Doktor 2-3 haftada 2 kilo fln daha alirsin merak etme zaten ideali 12-13 kiloyla doguma gelmek dedi ama korkuyorum bir yandan acba sutum mu olmucak diye goguslerim buyumedi cok azcik sisti hala 75`i doldurmiyoruz sutyenler ayni

Hayatim deseydin gel sen buraya ben kosturur terletirim seni diye , kol kasi istersen iki silkeleme attirma yaparsin diye

Hayatim hadi hayirlisi olsun , icin rahatlasin ins ..

Hayatim ins guzel haberlerin belirtisidir, ama bende olmadi gogus acisi halada yok gogus uclarinda fln, bunye ile ilgili herhalde ama cok hamis var gogus arisi belirtisi olan.. Ins bebis senledir sagliklidir

Ayy hayatim tam bulanti donemin basladi desene , ama kusmaman iyi ins oyle gider, bende 2-3 kere kustum sadece ama bulanti geliyordu bos bos boyle ogurme isteyi gelen giden yok .. Merak etme ama 13 hftadan sonra fln biseycin kalmiyor, Allah yardimcin olsun dikkat et kendine, icin kabul etmesede azar azar sik yemege calis..
Sorma az kaldi dogumlara hayirlisiyla, insanin butun duygulari karisiyor mutluluk heyecan endise ehh birazcik korku hepsi bir arada :)) Bazen sanki hep boyle kalcakmisin gibi hissediyorsun, bazen sabirsizlik geliyor zaman gecsede biran once gorsem opsem diye bekliyorsun.. Allahim isteyen herkese nasip eder bu duyguyu ins..

Hayatimmalesef hayat boyle, inan yanliz degilsin.. Ben kendimi ornek veriyim benimde babam oyleydi annemi aldatinca annem artk tahamul edemedi ve bosadi, simdi yurdisinda aldattigi kadinla yasiyor gayet sorumluluk sahibi bizim kacinci sinifa gittigimizi bilmezdi, simdi kadinin cocuklarina bakiyor. Tr emekli oldu onuda kardesimle annem aliyor .. Kardesimde universiteye hazirlaniyor bu yil annem desen kadin cok yiprandi artik kendine guveni yok pek idare ediyoruz ama cok sukur.. Ben evlendim kendi evimde, dicem o ki hayat ne yazikki kolay degil, okulu bitir parani biriktir , ins karsina birkac sene sonra guvene bilecegin biri cikar sen yuvanda mutlu olursun cocuklarina yasatmazsin ins yasadiklarini ki bnun icin dogru tercih yapman lazim sakin evlenmek icinde acele etme, cikis yolundan cok ayni seylere donus yolu olabilir dikkatli ol.. Okulunu bitir isinde basirili olmak icin calis pes etme her is yeri ayni oyle yada boyle hep sikintilar oluyor, sonra gerekirse kendi evine cikarsin belli olmaz .. Sen her zaman ailem napiyor bana nasil davraniyor diye bosu bosuna dusunme , ben kendi hayatim icin nasil daha iyisini yapabilirim diye dusun.. Zaman o kadar nankorki cacucak geciyor emin ol sabrinin calismanin mukafatini toplucan zamanlarda gelicektir ..

Kizlar size cok ama cok ozur dileyerek birsey soracagim, ben simdi yumyim donemimdeyim ve calisma sirasinda bende cok uogun krem akinti oluyr bu normal mi ya yoksa baska sebebi olabolir mi

Hayatim normal , bak benim akintilar daha kesilmedi azaldi cogaldi derken tam gaz hala devam.. :))

38 haftalık gebeyim her gün bu gün mü doguracam die bekliyorum ne bi kasılma ne sancı hiç bişi yok sadece bebek karnımda sertleşiyo bi tek ooo

Hayatim bende de cok nadir sanci var, oda yorulursam cok egilip kalkarsam kasiklarima azcik giriyor, sabret annesi demekki bebis annemi uzmiyim diyor hemde zamaninda gelicek ins hayirlisiyla.. Doktorun ne diyor, hamileliginde bir sikinti var mi , oldumu ?

Ay canim tesekkuler cevap icin tam o kadar klomen folik asit kullamisken allah korusun iltihap olmasin dedim :)

Kizlar biz eve geldik cok sukur, aksam yemegi hazirla ye derken bu saat oldu..

Mutfagi dizayladik l seklinde aslinda ada da kurdurcaktik ama btcemizi asiyor ins daha sonra cunku 8 yil ayni urunu bulundurma garantisi var ilerde ins adasinida yaptirirz, Klasik model krem rengi, ahsap desk .. Guzel duruyor bakalim ama odemedik henuz adam, 1 hafta icinde hazir olur almaniz lazim dedi, plani kaydettirdik sadece cunku daha pencere yerler fln en azindan 1 aylik is var mutfak montajindan once ama en azindan elektirik su tesisati fln yapilmasi lazim plani belli ..

Sizler nasilsiniz bakalim ?¨

Esra canim yazmamissin bisi yada ben gormedim, nasilsin fistigimiz nasilmis ?

Alalhin izniyle bisicikler yoktur merak etme , ins gelcek o bebis bu ay, ama sen adami evde kosturman lazim, yum yum zamanlarini bos gecme.. :))

Bos gecmemeye calisiyorum canim , ama cokta ustune gitmemeye calisiyorum cunku hemen bunlari sadece bebek icin mi yapiyorsun deyip dudak büzüyor ptesiye 1gun kaldi hayirlisiyla bi gelsede ogrensek yum yum ne olsu,bu arada mutfaginiz hayirli olsun

Kizlar tazebahardanda esradanda haber yok , ne yaptilr acaba, tazebaharda dollenenler kactane yazmadi hic galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…