Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Görkemcim dün noldu anlamadım okuyamadım ama korkacak bişeyin olmuş belli hiiiiç korkma dünürüm sen herşey çok gzuel olcak bak dah abu bebelerin düğününü görücez hep gzuel haberlerle gelceksin bize bak gör, inşallah onur annesi sen oldun ilk tüp annesi de ben olucam
merhaba
bende gelebılırmıyım ?

hoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın

analdım canım, yaşın kaç nedir derdin anlatmak istersen dinleriz
20 yasındayım bankada calısıyorum , okuyorum aynı zamanda
aılemle sorunlarım var ısıme cok sevınerek ısteyerek gırdım ama cok mutsuzum kafam bı turlu rahatlamıyor hersey ustume gelecek gıbı

20 yasındayım bankada calısıyorum , okuyorum aynı zamanda
aılemle sorunlarım var ısıme cok sevınerek ısteyerek gırdım ama cok mutsuzum kafam bı turlu rahatlamıyor hersey ustume gelecek gıbı

herkesin zaman zaman ailesiyle problemi olur ,işinden bıkar hepimizin başına gelmiştir,şimdi detay bilmeden ahkam kesmek zor neler yaşadığını bilemeyiz tabiki ama kötü gününde sadece ailen yanında olur unutma..

aılem hıcbızaman yanımda olmadıkı sımdıde olmaz , annem babam sadece erkek kardesımı dusunur sadece ona onem verırler bn sesımı cıkarmaz dedıklerını yaparsam ne ala ama sesımı cıkarıp bısey dersem benden kotusu yok Allaha sukur ısım var calısıyorum okuyorum onlara muhtac olmuyorum olmakta asla ıstemem ama herseye karsı tek basıma savasmak agır gelıyor bazen ısımde problemler var fılan bılmıyorum kotuyum yanı

bende yasıtlarım gıbı olmak ıstıyorum sıkıldım artık agır gelmeye basladı bazı seyler annem babam benım ıcın hıcbırsey yapmadı kendı paramla okuyorum kendı paramla yasıyorum guzel bısey ama yoruldum agır gelıyor artık

Ahh dunurum ahh dun birazcik uzuldum ama simdi daha iyiyim :))pztesi daha da iyi olucam insallah :) keseyi goremedi dr dun belli belirsiz gibi dedi kan tahlili istedi verdim degerim 2 gune 1 katlamis belki de ultrasonu iyi degildir diye kendimi rahatlattim saolsun kizlarda cok rahatlatti beni insallah bu sefer bi sorun olmaz hersey yolunda gider :)senin guzel haberlerini bekliyoruz dort gozle bide onu aldik mi ohh hersey daha da guzel olucak :)

Canimm bazen yasimizdan buyuk seyler yasiyoruz malesef yasitlarimiz gibi olamiyoruz ama hayat iste herkese adil davranmiyo daha 20 yasindasin bakarsin oyle guzel seyler bi anda olur ki onumuzdeki yillarda yasayamadiklarini da yasarsin :)sakin kendini birakma hayatinda yolunda giden seylere tutun bak ne guzel demissin isin var en azindan ailenle sorunlarin mutlaka seni cok etkiliyodur neler yasadigini bilemiyorum o nedenle yanlis biseyde soylemek istemem ama kardesini daha cok sevdiklerini dusunuyosun sanirim hic oyle sey olurmu annen baban seni de cok seviyodur ama belki iliskileriniz zayif kalmistir hic annnenle oturup konusmayi denedin mi bana boyle hissettiriyosunuz diye??

Kizlaae tunaydinn

bata kalmis dort gun belirti aramak istemiorum ama goguslerim cok acio hic boyle olmazdı bide damarlar cok belirgin ama oncedende oylemiydi ondan emin degilim:26: off dusunmeyim diodum kenndimo ev islerine veriodum ama elektrikler sular kesik mecbur kendimi dinliorum

Canim benim de en buyuk belirtim gogus agrisiydi hastalanicagim zaman agrimaz normal de ama hamileyken hep agridi 1.dede oyle olmustu :) insallah senin de bebis habercisidir bu agri :) ne zaman test yapicaksin??

Canim benim de en buyuk belirtim gogus agrisiydi hastalanicagim zaman agrimaz normal de ama hamileyken hep agridi 1.dede oyle olmustu :) insallah senin de bebis habercisidir bu agri :) ne zaman test yapicaksin??

Insallah canimm ya normalde adetim hep iki uc gun pne atar ama son iki aydir 31 inde adet oluorum hava degisiminden oldu sanirim bu ayda 30 unu hedef koydum ogun olmazsam ertesi sabah test yaparim diorum sen nezaman yapmistin bide goguslerin ne zaman acimaya basladi benim yumurtlamadan iki uc gun sonra basladi hala acio ayy ne cok soru sordum kusura bakma canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…