merhaba
bende gelebılırmıyım ?
hosbulduk nasılsınız hanımlarTabii gelebilirsin canimm :) hosgeldin:)
Kizlaarr nasilsinizz:)))pztesi icin iyi bi drdan randevu aldim 15.30 yine :)) insallah iyi haberlerle gelicem bu sefer :)ozgencim herseyin yolunda olmasina cok sevindim kuzum az kaldi haber gelicek bayramdan once de mujdenin buyugunu alicaz insallah :))dun sizlerle konusmak oyle iyi geldi ki bana bugun cok daha iyiyim :)) gece cok kabuslar gordum aslinda haftaya cmtesi gidiyim dra diye dusunuyodum ama dun geceden sonra vazgectim 1 haftayi kabuslarla gecirmiyim en iyisi)esracim guzel haberlerle gel insallah bak bakalim kizcemiz ne kadar buyumus :))
merhaba
bende gelebılırmıyım ?
ıdare eder ıste .. bndendehoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın
ıdare eder ıste .. bndende
ben evlı degılım bebekte dusunmuyorum ılk sayfadakı yazıyı gorunce geldım bebekten baska bırsuru derdım var amasenin hikayen nedir?? bebeğin varmı bekliyomusun ya da ne zamandır düşünüyosun
ben evlı degılım bebekte dusunmuyorum ılk sayfadakı yazıyı gorunce geldım bebekten baska bırsuru derdım var ama
20 yasındayım bankada calısıyorum , okuyorum aynı zamandaanaldım canım, yaşın kaç nedir derdin anlatmak istersen dinleriz
20 yasındayım bankada calısıyorum , okuyorum aynı zamanda
aılemle sorunlarım var ısıme cok sevınerek ısteyerek gırdım ama cok mutsuzum kafam bı turlu rahatlamıyor hersey ustume gelecek gıbı
aılem hıcbızaman yanımda olmadıkı sımdıde olmaz , annem babam sadece erkek kardesımı dusunur sadece ona onem verırler bn sesımı cıkarmaz dedıklerını yaparsam ne ala ama sesımı cıkarıp bısey dersem benden kotusu yok Allaha sukur ısım var calısıyorum okuyorum onlara muhtac olmuyorum olmakta asla ıstemem ama herseye karsı tek basıma savasmak agır gelıyor bazen ısımde problemler var fılan bılmıyorum kotuyum yanıherkesin zaman zaman ailesiyle problemi olur ,işinden bıkar hepimizin başına gelmiştir,şimdi detay bilmeden ahkam kesmek zor neler yaşadığını bilemeyiz tabiki ama kötü gününde sadece ailen yanında olur unutma..
Görkemcim dün noldu anlamadım okuyamadım ama korkacak bişeyin olmuş belli hiiiiç korkma dünürüm sen herşey çok gzuel olcak bak dah abu bebelerin düğününü görücezhep gzuel haberlerle gelceksin bize bak gör, inşallah onur annesi sen oldun ilk tüp annesi de ben olucam
hoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın
bende yasıtlarım gıbı olmak ıstıyorum sıkıldım artık agır gelmeye basladı bazı seyler annem babam benım ıcın hıcbırsey yapmadı kendı paramla okuyorum kendı paramla yasıyorum guzel bısey ama yoruldum agır gelıyor artık
Kizlaae tunaydinn
bata kalmis dort gun belirti aramak istemiorum ama goguslerim cok acio hic boyle olmazdı bide damarlar cok belirgin ama oncedende oylemiydi ondan emin degilim:26: off dusunmeyim diodum kenndimo ev islerine veriodum ama elektrikler sular kesik mecbur kendimi dinliorum
Canim benim de en buyuk belirtim gogus agrisiydi hastalanicagim zaman agrimaz normal de ama hamileyken hep agridi 1.dede oyle olmustu :) insallah senin de bebis habercisidir bu agri :) ne zaman test yapicaksin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?