Bos gecmemeye calisiyorum canim , ama cokta ustune gitmemeye calisiyorum cunku hemen bunlari sadece bebek icin mi yapiyorsun deyip dudak büzüyorptesiye 1gun kaldi hayirlisiyla bi gelsede ogrensek yum yum ne olsu,bu arada mutfaginiz hayirli olsun
Kizlar tazebahardanda esradanda haber yok , ne yaptilr acaba, tazebaharda dollenenler kactane yazmadi hic galiba
Bugun mu kac dollenme olmus belli olcakti , transfer pazartesi diyince ben pazartesiye kaldi zannettim..
Ins ikisinden de guzel haberler vardir heyecandan yazmamislardir ama bende merak ettim valla , sabah gelirler belki havadisleri vermeye..
şimdi kızlar anlatınca bende hatırladım ben ilk öğrendiğimde o uyuz doktora gittiğimde muayene etmişti kadına ben hamileyim diyorum kadın muayene ediyo güya kese kontrol ediyo bana iyi bu ay yumurtan var demişti şaşkolozun demek istediği yada yanlış gördüğü şey o olsa gerek canım içini ferah tut bizim sıpalar pek nazlı gelmek bilmiyolar geldilermide bak giderim haaaa ayağını denk al deyip baştan restlerini çekiyolar hakikaten düşününce nerdeyse hepimiz ilk öğrendiğimizde önce bi kötü haberler aldık ama çok şükür bugünlere geldik inş sende bu günleri hayırlısıyla 1hafta sonunda mutlu haber alarak geride bırakıcaksın sonra o sıpaya böyle korkuttuğu için doğunca vereceğin cezayı düşünceksin:))
canım değerin bence tamda artması geerktiği gibi artmış gayet iyi akşam tüm sonuçları buldum bak yazıyorum benim artışları 25 mayıs 800 - 27mayıs 1900 - 29haziran 5800 bak iki günde 2 kat artmış aşağı yukarı ikiz olmasına rağmen şimdi seninkini hesaplayalım
pazartesi 465 - çarşamba (olması gereken) 920 - cuma 1800 ee tamam işte daha neyi düşünüyosun allaha şükür inş herşey yolunda kuzum
ohhh nihayet hoşgeldi ......
canım çok şükür önce senin ve eşinin arkaısndan ailenin sonrada bizlerin gözü aydın inş pazarteside herşey yolunda gidicek ve arkasından herşey çoook güzel gelişecek ayy bu topik nasıl güzel oldu ilklerin topiği oldu onur annemiz ve bebeğimiz var tüp bebeişimiz olcak çok şükür:))
nerelerdesin hoşgeldin özlem bizleri toparladı sağolsun tekrardan yoksa dağılıp gitmiştik:))
Gunaydin, hos geldin cnm .. :)
Selam kizlar kontrolden sonra. cagani hayvanat bahcesine goturduk arkadasin cocuguyla...yazsmadim o yuzden
kizimiz 1 hafta geriden geliyordu taki bu aya kadar.. cok sevindimki kilosu buvay ile uyumlu boyuda 1 hafta one gecmis...
28. Hafta kilosu 1185 gr boyuda sormayi unutmusum sevincten ve heyecandan....
Bu arada merak edilmisiz kuzimmla biz.. cok hoosuma gittiii..
hoş bulduk canım canım facede yazmıştım bi yakınımızı kaybettik 14 yaşında çocum kendini astıcenaze evine gidip geliyodum evde pek duramıyodum o yüzden yoktum uzun zamandır.. nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo
hoşbulduk canım :) nasıl gidiyo doğum yapan yokmu daha hamişlerden malum bayadır yoktum
Basiniz sagolsun canim,ayy daha 14 yasinda minik cocuk, Allah ailesine sizlere sabir versin ..
Henuz yok cnm topicigimizde bebisine kavusan ama birkacimizin zamani az kaldi ins hayirlisiyla kavuscaz meleklerimize, gobisleride isteyenlere sirayla devretcez .. :))
saol canım.. ayy inşallah.... bu gidişle öyle olcak heralde bizim bebişler sizlerden birinin doğurmasını bekliyo sanırım ilk kim ayağını sürcek acaba senin normal doğum mu olcak
Valla simdilik bir sorun yok cok sukur, Allah kismet ederse normal olucak .. Ayy cabucak bir kerecikte doguralim, sizlerede hemencik bi kerede gecsin gobisler ins.. :)
inşallah ya bende şuan adetimi bekliyorum bugün yarın olurum adetin 3. günü iğne tedavisine başlıyorum ama benim iğneler biraz farklı nasıl bi iğne tam olarak anlamadım 650 falan tutuyormuş inşallah allah fazla uğraştırmaz hastahaneye gidip gelmek çok zor ya benim gittiğim yerde yakın yer değil hani
Mrb oncekinyazilarini okumadim ama yumurtayi kuvvetlenddirici igne mi bu? Daha onceden herhangi bir ilac kulandin mi?inşallah ya bende şuan adetimi bekliyorum bugün yarın olurum adetin 3. günü iğne tedavisine başlıyorum ama benim iğneler biraz farklı nasıl bi iğne tam olarak anlamadım 650 falan tutuyormuş inşallah allah fazla uğraştırmaz hastahaneye gidip gelmek çok zor ya benim gittiğim yerde yakın yer değil hani
Ne ignesi bunlar cnm, 650 dedigin ucretimi, tanesimi, kac igne olman gerekli ?
Allah ins cok bekletmeden sabrinin emeginin karsiligi melegini gonderir..
Mrb oncekinyazilarini okumadim ama yumurtayi kuvvetlenddirici igne mi bu? Daha onceden herhangi bir ilac kulandin mi?
inşallah canım 6 tane iğneymiş hapda varmış yanında yumurta tembelliği var dedi doktor daha önce onca doktora gittim kimse bişi dememişti bide polikistik over varmış daha öğreneli 2 ay oldudoktor çok değerli bi iğne nasıl olcagını anlattı hemşireler dikkatli yapsın falan dedi gecen ay olcaktım normalde hastahaneden geldiğim gün vurulmam gerekiyodu ben antalyanın bi ilçesindeyim yaşadığım yerdede yokmuş bende mecbur bu aya bırakmak zorunda kaldım hayırlısı inşallah
Hadi hayirlisi olsun, ins sifan budur gelir bebisin hemen..
Aynen cnm bende de pko var.ama dr igneden once klomen kullandirdi. Sen kullandin mi?bir de seker ilaci kullandiriyor banameraba canım bende polikistik over var doktor yumurta tembelliği var dedi evet yumurta geliştirici iğne sanırım gonal f 450 yazıyo reçetete sendedemi aynı sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?