Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Ahh ahh kozalak iste bosuna demiyoz , dudak biziyormus beklesin o daha bu gunleri mumla aricak hayirlisiyla bebis gelince, istesede yok , o zaman nazlanma sirasi sana gecicek

Sagol cnm valla su insaat isinin altindan hayirlisiyla kalkabilsek rahatlicam valla bu stres daha cok yoruyor insani ..

Kizlar tazebahardanda esradanda haber yok , ne yaptilr acaba, tazebaharda dollenenler kactane yazmadi hic galiba

Bugun mu kac dollenme olmus belli olcakti , transfer pazartesi diyince ben pazartesiye kaldi zannettim..
Ins ikisinden de guzel haberler vardir heyecandan yazmamislardir ama bende merak ettim valla , sabah gelirler belki havadisleri vermeye..

Bugun mu kac dollenme olmus belli olcakti , transfer pazartesi diyince ben pazartesiye kaldi zannettim..
Ins ikisinden de guzel haberler vardir heyecandan yazmamislardir ama bende merak ettim valla , sabah gelirler belki havadisleri vermeye..

Oglen 12de belli olacakti kactane dollenip dollenmedigi insallah dedigin gibi guzel hqberlerle gelirler

Selam kizlar kontrolden sonra. cagani hayvanat bahcesine goturduk arkadasin cocuguyla...yazsmadim o yuzden

kizimiz 1 hafta geriden geliyordu taki bu aya kadar.. cok sevindimki kilosu buvay ile uyumlu boyuda 1 hafta one gecmis...

28. Hafta kilosu 1185 gr boyuda sormayi unutmusum sevincten ve heyecandan....

hoş bulduk canım canım facede yazmıştım bi yakınımızı kaybettik 14 yaşında çocum kendini astı cenaze evine gidip geliyodum evde pek duramıyodum o yüzden yoktum uzun zamandır.. nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo

Bu arada merak edilmisiz kuzimmla biz.. cok hoosuma gittiii..

Cok sevindim hayatim, ins hep boyle devam edicek kizimiz buyucek, kocaman olcak, teyzeleri tombik yerlerini isircaklar..
Ask olsun , tabiki merak edicez fistigimizi , cok sukur oda guzel haberler verdi bize

Basiniz sagolsun canim,ayy daha 14 yasinda minik cocuk, Allah ailesine sizlere sabir versin ..

hoşbulduk canım :) nasıl gidiyo doğum yapan yokmu daha hamişlerden malum bayadır yoktum

Henuz yok cnm topicigimizde bebisine kavusan ama birkacimizin zamani az kaldi ins hayirlisiyla kavuscaz meleklerimize, gobisleride isteyenlere sirayla devretcez .. :))

saol canım.. ayy inşallah.... bu gidişle öyle olcak heralde bizim bebişler sizlerden birinin doğurmasını bekliyo sanırım ilk kim ayağını sürcek acaba senin normal doğum mu olcak

saol canım.. ayy inşallah.... bu gidişle öyle olcak heralde bizim bebişler sizlerden birinin doğurmasını bekliyo sanırım ilk kim ayağını sürcek acaba senin normal doğum mu olcak

Valla simdilik bir sorun yok cok sukur, Allah kismet ederse normal olucak .. Ayy cabucak bir kerecikte doguralim, sizlerede hemencik bi kerede gecsin gobisler ins.. :)

Valla simdilik bir sorun yok cok sukur, Allah kismet ederse normal olucak .. Ayy cabucak bir kerecikte doguralim, sizlerede hemencik bi kerede gecsin gobisler ins.. :)

inşallah ya bende şuan adetimi bekliyorum bugün yarın olurum adetin 3. günü iğne tedavisine başlıyorum ama benim iğneler biraz farklı nasıl bi iğne tam olarak anlamadım 650 falan tutuyormuş inşallah allah fazla uğraştırmaz hastahaneye gidip gelmek çok zor ya benim gittiğim yerde yakın yer değil hani

Ne ignesi bunlar cnm, 650 dedigin ucretimi, tanesimi, kac igne olman gerekli ?
Allah ins cok bekletmeden sabrinin emeginin karsiligi melegini gonderir..

Mrb oncekinyazilarini okumadim ama yumurtayi kuvvetlenddirici igne mi bu? Daha onceden herhangi bir ilac kulandin mi?

Ne ignesi bunlar cnm, 650 dedigin ucretimi, tanesimi, kac igne olman gerekli ?
Allah ins cok bekletmeden sabrinin emeginin karsiligi melegini gonderir..

inşallah canım 6 tane iğneymiş hapda varmış yanında yumurta tembelliği var dedi doktor daha önce onca doktora gittim kimse bişi dememişti bide polikistik over varmış daha öğreneli 2 ay oldu doktor çok değerli bi iğne nasıl olcagını anlattı hemşireler dikkatli yapsın falan dedi gecen ay olcaktım normalde hastahaneden geldiğim gün vurulmam gerekiyodu ben antalyanın bi ilçesindeyim yaşadığım yerdede yokmuş bende mecbur bu aya bırakmak zorunda kaldım hayırlısı inşallah

Mrb oncekinyazilarini okumadim ama yumurtayi kuvvetlenddirici igne mi bu? Daha onceden herhangi bir ilac kulandin mi?

meraba canım bende polikistik over var doktor yumurta tembelliği var dedi evet yumurta geliştirici iğne sanırım gonal f 450 yazıyo reçetete sendedemi aynı sorun var

Son düzenleme:

Hadi hayirlisi olsun, ins sifan budur gelir bebisin hemen..

meraba canım bende polikistik over var doktor yumurta tembelliği var dedi evet yumurta geliştirici iğne sanırım gonal f 450 yazıyo reçetete sendedemi aynı sorun var
Aynen cnm bende de pko var.ama dr igneden once klomen kullandirdi. Sen kullandin mi?bir de seker ilaci kullandiriyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…