inşallah canım dualarınızı esirgemeyin ne olur hamilelerin duası kabul olurmuş aklıma gelenlere hamile olsun olmasın hepinize dua ediyorum ben
Aynen cnm bende de pko var.ama dr igneden once klomen kullandirdi. Sen kullandin mi?bir de seker ilaci kullandiriyor bana
Amin canim eksik olma Allah kabul etsin, inan bende aklima gelenlerin isimleri yada burdaki isteyen herkes icin karnimizdaki minik gunahsizlarin hatrina sen kabul eyle deyip ediyorum dualarimi.. Bekleme , belirti arama acaba , ins sureclerinden bizlerde gectik. Allahima binlerce sukur gonderdi onlari bizlere, simdide kavusmamiza az kaldi.. Er yada gec hepsi gelicekler ins ..
Sor tabii :) kilo problemim yok cnm hatta tanidik bir doktor dediki, polokistikler genelde disardan belli olurlar.ya cok kilo ya cok zayif. Hayret normalsin sen filan demisti.ama dikkat et kilo alma potansiyelin var dedi. Yumurta seciliyor.fakat kalitesiz oldugu icin catlamayip kiste donusuyor. Catladigi zaman da oldu ama ozaman da olmadi herhalde :/ 8-9 aydir doktor takibinde deniyoruz cnm. Daha once yarim klomrn kullanmistim. Bu ay ce bi onceki ay da 1 doz 5 gun klomen kullandim. Gecen ay catladi kendiliginden ama bu ay 26 mm oldu persembe gunu gittim doktora. Dediki kiste donusuyor. Polikistik overlere seker ilaci veriyorlar sana neden vermemislerki :/canım ben ilk ay sadece klomen kullandım iğnesiz yumurtalarım çatlamıştı sanırım o ay kimyasal gebelik geçirmişim bende ozman ne oldugunu öğrendim. ondan sonra grabhone diye bi ovulasyon ilacı verdi onu kullandım hamile kalamadım. ondan sonra antalyaya tavsiyeler üzerine bi kadın doğum hastahanesine gittim doktor pco oldugumu soyledidiğer doktorlar bişey solemedi pco oldugumu bile bilmiyordum. doktor yumurta tembelliği var dedi bi ay tekrar grabhone kullandım malesef yine olmadı hatta foliküller hiç büyümedi dedi doktor o yüzden iğne tedavisine geçtik. şeker ilacı falan kullanmadım doktor sadece dikkatli beslenmemi söyledi biraz kiloda var doktorum beni kırmamak için kilo ver demedi ama ben zayıflamam gerektiğini biliyorum 5 kilo verdim verilcek bi 5 6 kilom daha var. sende yumurta tembelliğimi var yoksa çatlamada sorun mu var nezmandan beri çocuk olmuyo. kilo problemin var mı ? ayy cok soru sordum demi :) benim 1 yıl olcak ama tedaviye başlıyalı daha yeni başladım
Sor tabii :) kilo problemim yok cnm hatta tanidik bir doktor dediki, polokistikler genelde disardan belli olurlar.ya cok kilo ya cok zayif. Hayret normalsin sen filan demisti.ama dikkat et kilo alma potansiyelin var dedi. Yumurta seciliyor.fakat kalitesiz oldugu icin catlamayip kiste donusuyor. Catladigi zaman da oldu ama ozaman da olmadi herhalde :/ 8-9 aydir doktor takibinde deniyoruz cnm. Daha once yarim klomrn kullanmistim. Bu ay ce bi onceki ay da 1 doz 5 gun klomen kullandim. Gecen ay catladi kendiliginden ama bu ay 26 mm oldu persembe gunu gittim doktora. Dediki kiste donusuyor. Polikistik overlere seker ilaci veriyorlar sana neden vermemislerki :/
Esra çım herseyin yolunda olmasına sevindim
boy için doktor ultrason kağıdında fl yazan degeri 7 ile ölçün diyo masallah büyümüş kızçen :)
evin inş herşey güzel. Olucak oo 5 kg da verdim demişsin herşey yolunda demekki
bende az daha evde kalıp tv seyredersem yandık demin rüyamda müge anlı dan girip Esra eroldann çıkıp ana habere bağladım
dün kuzenimin Minnak afacını gördük çok şükr ii idiler ama sezetanlı olmak sanırım oldukça zor arkadasta kuzende cok bitkin ağrılı acılı idiler Rabbim yardım etsin
akşam sinirlermm Bozuktu girmedim
kozaşaga kızdım
dün kuzene gidince hadı annemlere gidelim diye tutturdu
oraya gidene kadar bi tn yol yordu gittik börek yapalımmı çorba yapalım mı dedi kuınvalide yaptık
bi süre sonra otudum ama bel kopuyo kocamın umrujdadegil laylaylom neyse çıktı eve geldik arkadaşı ile ehliyet kutlucaklrmıs arkadaşı ehliyet aldı mezeler bizden alkol onlardanmş yapamam dedim gittik hazır aldık arkadas aradı geç kalçam sen al halleedelim diye bizde film seyrediyorduk sonra git dedim meger artık 10 da satış bitiyormuş suda al demiştim öküz kocam bi geldi alkol almamış suda almamış bide bağırıp duruyo ben seni niye dinledim ki falan diye sinirlermm boşaldı oturdum ağladım kaç saat zaten öküz Lugun tavanında birşeybisteeem ben almaz 3 gün oldu kfc diyorum yok olmuyo oturup kalmamıyorum ama önüne hizmet bekliyo zaten annesigilde ayrı sınır oldum okuzlugune bardak taştı ağladım ağladım durdum hani su ilaç içicem dedim yok diyince suda aklıma gelmedi dedi ve almadı da sınırlı sekilde uyudum kaldm
Gunqydin kuzlarrrr...nasilsinizzzz
Belgincim nasilsin, nasil hissediyorsun ?
Hafta sonun iyi geciyordur umarim, dinlenebiliyorsundur biraz ..
Esra çım herseyin yolunda olmasına sevindim
boy için doktor ultrason kağıdında fl yazan degeri 7 ile ölçün diyo masallah büyümüş kızçen :)
evin inş herşey güzel. Olucak oo 5 kg da verdim demişsin herşey yolunda demekki
bende az daha evde kalıp tv seyredersem yandık demin rüyamda müge anlı dan girip Esra eroldann çıkıp ana habere bağladım
dün kuzenimin Minnak afacını gördük çok şükr ii idiler ama sezetanlı olmak sanırım oldukça zor arkadasta kuzende cok bitkin ağrılı acılı idiler Rabbim yardım etsin
akşam sinirlermm Bozuktu girmedim
kozaşaga kızdım
dün kuzene gidince hadı annemlere gidelim diye tutturdu
oraya gidene kadar bi tn yol yordu gittik börek yapalımmı çorba yapalım mı dedi kuınvalide yaptık
bi süre sonra otudum ama bel kopuyo kocamın umrujdadegil laylaylom neyse çıktı eve geldik arkadaşı ile ehliyet kutlucaklrmıs arkadaşı ehliyet aldı mezeler bizden alkol onlardanmş yapamam dedim gittik hazır aldık arkadas aradı geç kalçam sen al halleedelim diye bizde film seyrediyorduk sonra git dedim meger artık 10 da satış bitiyormuş suda al demiştim öküz kocam bi geldi alkol almamış suda almamış bide bağırıp duruyo ben seni niye dinledim ki falan diye sinirlermm boşaldı oturdum ağladım kaç saat zaten öküz Lugun tavanında birşeybisteeem ben almaz 3 gün oldu kfc diyorum yok olmuyo oturup kalmamıyorum ama önüne hizmet bekliyo zaten annesigilde ayrı sınır oldum okuzlugune bardak taştı ağladım ağladım durdum hani su ilaç içicem dedim yok diyince suda aklıma gelmedi dedi ve almadı da sınırlı sekilde uyudum kaldm
Gunqydin kuzlarrrr...nasilsinizzzz
Kizlar kozalagin 3 etap bisiklet yarisindayiz. Bugun buyuk odul volvo var, ins cekiliste kazaniriz sadece 15 kisinin cekiliste katilma hakki var :))
inşallah canım 6 tane iğneymiş hapda varmış yanında yumurta tembelliği var dedi doktor daha önce onca doktora gittim kimse bişi dememişti bide polikistik over varmış daha öğreneli 2 ay oldudoktor çok değerli bi iğne nasıl olcagını anlattı hemşireler dikkatli yapsın falan dedi gecen ay olcaktım normalde hastahaneden geldiğim gün vurulmam gerekiyodu ben antalyanın bi ilçesindeyim yaşadığım yerdede yokmuş bende mecbur bu aya bırakmak zorunda kaldım hayırlısı inşallah
Esra cım günaydın .. Çok sevindim bebişin hftasını tamamladığını başta biz dede vardı o sorun ama sonra tamamlıyorlar çok şükür .. İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip eder ..
Ayyy kiz senin bisey kalmamis dogumaaaaa...benim 39. Hafta olcak dogum sezeryan oldugu icibn.
senkn normal dogummuuu.
Valla canım belli değil daha inşallah normal olur Çarşamba günü randevum var o zaman belli olucak inşallah .. Senin ilk sezeryanmıydı onun için mi ?
Anladim cnm bana igenede yapabiliriz dedi.daha cabuk sonuc aliriz dedi. Ama simdi bayram filan olcak diye yarim klomen kullanirsin dedi. Istanbuldayim cnm ben.doktorumda aslinda cok iyi ama yinede baska bir doktora daha giymek istiyorum bakali bu hafta gidebilirimben klomeni bi kere tek kullandım ondada yumurtalarım çatladı kist yapmadı inşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde ve tüm isteyenler. klomenden sonra olmassa başka bi tedavi yöntemi ne olcak peki senin..canım ya ben 1 senedir çocuk düşünüyorum çok hastahanede test yaptılar test sonuçlarım normal çıkyo. bu gittiğim hastahane özel hastahane ilk giderken test falan derken baya para gider diye 500 600 yüz gözden çıkarmıştım ama doktor hiç test yapmadı sadece alttan ultrasyondan baktı 1 dakikada tesişi koydu gercekten anlattıkları kadar iyi bi doktor gerek duymadı yada sonra yaptırcak çünkü ilk ay iğneyi kullan olmasa diğer ay rahim filmi falan yaparız dedi ozman yapar sanırım doktorumun adı ali fuat şengör internetten gir istersen hemn çıkar yorumlar hep iyiye yönelik antalya yakınlarındaysan tavsiye ederim :)
Evet ilki sezeryandi. caganin kafasi. 4 hafta onden gidiyodu. koca kafali :)))) ondan...zaten sezeryan istiyodum o jadar rahat olduki. ins. buda oyle olur. uc gun sonraarkete bile gittim dogumdan....
Burcuu
insallah volvo size cikar..kizinin sansii olsun..
ozlemm..
takma canim jafanaaa. doguma ve pasamiza odaklan....
huluuu nerdesinnnnn
evrim hadi insalllah iilaclarni ic de bu ay senden guzel haber alalim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?