Dostlugun ve dayanışmanın topiği

selam kızlar nasılsınız bakalım?

burcu kız ne oldu sızın yarıs

ferıdecım senın akıntı normal bence

belgıncım korkma ınsallah hersey cok ıı olacak son gunlerın kıymetını bıl :) zaten bu hafta carsamba sondu sanırım demı
37 hafta dolmadı mı senın?

ozgenın nakıl pazartesı olacak dun ıcın ıse bıle gıtmıstı nurancım ınsallah havadısler yarın olacak

Burcuu
insallah volvo size cikar..kizinin sansii olsun..
ozlemm..
takma canim jafanaaa. doguma ve pasamiza odaklan....

huluuu nerdesinnnnn

evrim hadi insalllah iilaclarni ic de bu ay senden guzel haber alalim....

inşallah canım şuan adetimi bekliyorum daha olmadım. gelsin diye soğan suyu civanperçemi falan içiyorum. adetimin 3. günü başlıcam inşallah ilaca

inşallah böyle devam ederim tedaviyle birlikte zayıflarsam hamile kalma şansım dahada artar belki :)

İnşallah canım evet Çarşamba son evet normal de bitti Cumartesi 37 ama raporu Çarşamba alıcam sgk daki sorunu anlatmıştım sana .. Sen nasılsın bebiş nasıl ??

Pco varsa sende siddetle sogan kurunu tavsiye ddoyorum...muhakkak uygula canim. hem adetin duzensizse duzzene girer

teşekkür ederim canım,genelde şeffaf yada silikonumsu oluyrmuş bende böyle olunca acaba iltihap mı diye korktum,neyse bu gece son yarın hanyayı konyayı anlayacağız

İnşallah canım evet Çarşamba son evet normal de bitti Cumartesi 37 ama raporu Çarşamba alıcam sgk daki sorunu anlatmıştım sana .. Sen nasılsın bebiş nasıl ??

cnm ama biildigim kadarı ıle 37 den sonra sigortan işe yaramıyor kı kabul edılmıor belkıde bosuna ugrasıtor olmayasın sordunmu hıc?

teşekkür ederim canım,genelde şeffaf yada silikonumsu oluyrmuş bende böyle olunca acaba iltihap mı diye korktum,neyse bu gece son yarın hanyayı konyayı anlayacağız

yrn ıı seyler duycaz tatlım hıc merak etme :)

nasılsınız kızlar. uykusuzluktan gözlerim ağrıyo şöyle bi okudum geçmişi
Esracım maşallah herşey yolundaymış sağlık versin Rabbim ikinize de :)
Burcu mutfak hayırlı olsun. umarım yarışta güzel geçmiştir :)
Bebekkim yarın güzel haberlerini alacaz inşallah hiç öle kabuslar görme
Özleem takma canım kafana. o kaynanana da ayıp olsun yani senden hala ne diye iş bekler anlamıyorum. arada ağla açılırsın. bende bazen dolu dolu oluyorum hıçkıra hıçkıra ağlayıp rahatlıyorum. ama fazla üzme kendini erken doğum filn olur mazallahh.
Tazebaharr.. İnşallah sende yarın bizlere güzel haberler verirsin. Canım dualarımız seninle..
Hülüü.. canım benim tesbih toplam 10bin son olarak öle kayıt edebilirsin

Dün akşam annemlerdeydim ben o yüzden giremedim. bugün sabah gene gittim akşam saat 9 da geldik eve kozalağım işe gitti. yarın sabah gelecek kısmetse.
Dün sağ bacağımdaki ağrı yüzünden bide ara mideme giren ağrılardan uyuyamadım. Allah'tan bugün yok o babak ağrısı sanırım soğuktan oldu. Sabahtan beri de gözlerim kapanıyo ama yatağa girsem eminim gene uyuyamam.
bu arada ben bu ay devlette muayene olucam ya. muayene tarihini Ekimin 8 veya 9una alayım diyorum bi sonraki muayene zaten 7 kasımda. araları çok mu uzun olur ki sizce. nasıl yapsam bilemedim.. :26:

Pco varsa sende siddetle sogan kurunu tavsiye ddoyorum...muhakkak uygula canim. hem adetin duzensizse duzzene girer
Ne zaman baslaniyor? Kist varken de yapiliyor mu? Bide bana doktorum dediki 26mm olmus catlamamis. Ama 30a kadar catlama ihtimali az da olsa var dedi.yani oldu da mucize oldu catladi, dollenme oldu,rahime dustu (ruya gibi) gebelik varsa, bu sogan kuru zarar verir mi?

Canm Rabbim kolaylik versin insallah saglikla kavusun yavrulariniza :) darisi bize o gunlere ulasiriz hayirlisiyla canim..
Bulantilar zor biraz ama napalim cok istedik melegimzi bu kadarna katlaniriz :) geceleri oluyor benim en cok gunduzde azar azar sade seyler yemeye calisiyorum iste :)

cnm ama biildigim kadarı ıle 37 den sonra sigortan işe yaramıyor kı kabul edılmıor belkıde bosuna ugrasıtor olmayasın sordunmu hıc?

yrn ıı seyler duycaz tatlım hıc merak etme :)

Canım raporu o şekil de ayarladım ben yani 32 haftalık çalışabilir raporunu 3 önce almam gerekirken 3 gün sonra aldım .. Çarşamba 37 haftalık raporu alıcam Dr um sağolsun yardımcı oldu .. Normal de dün dolmuştu benim 37 hafta 3 gün sonra gösteriyor .. Bakalım hayırlısı canım ..

Gunaydin kizlar ,

Dun cekiliste 13 numarayla araba bize cikti :))) Hala inanamiyoruz kozalakla bgn ise yeni arabayla gitti, sirketin avukatiylada evrak isleri icin gorusucekler yarisi duzenleyen organizatorlerle.. Dun ogleden sonra butun gun arabayla Prague turu yaptik, aksamda kozalagin anasi babasi burdan birkac kiraci kutlamak icin bisiler ictiler .. Biz 2004 model Fabia 2 sene odedik, borcu gecen sene bitti bu senede ev icin kredi aldik iste, ama simdi sanki imkansiz bisi oldu yeni arabamiz Volvo V40 Cross Country Beyaz

Dun bir yandan seviniyorum bir yandan bilmiyorum nasil hissedicegimi, Allah`im ins bize boyle gecici mutluluklar yasatmaz, yavrumu sag saglim kucagima almak nasip eder.. Hepsi onun sansi o hayatimiza girdiginden beri cok sey degisti Rabbim kizimin sansinida bahtinida hep acik eglesin ins, saglikla kavusmak huzur icinde buyutmek nasip etsin, bizi iki gunluk sevinclerle sevindirip, buyuk acilar yasatmasin. Tek korkum bu cunku daha once basimiza hic boyle bisi gelmedi, hepsi melegimin hakki sansi ..

Kızlar bugün saat 1:30da allah izin verirse transferim var ve ben çok heycanlıyım,nolur bana dua edin çok şeymi isterim bilmiyorum ama o saatlerde allah rızası için bana meryem suresi olurmusunuz sizin dualarınızla hersry daha guzel olcak gibi daha güçlü oluyorum offf bi garip heycanlıyım meleğim bana gelecek bugün

Tazebaharim ,

Bugun buyuk gun sanirim, Allah yardimcin olsun guzel guzel melegini alda gel .. Dualarimiz seninle, ins hersey cok daha guzel olucak..

Canım benim çok saol yete göğe sığamıyorum bş taraftan endişe bi taraftan sevinç hersey karıstı fualarınızla daha ii hissedicem ve bugün meleğime hoşgeldin dicem ve beni bırakmamadı için yalvarıcam

Tazebaharim ,

Bugun buyuk gun sanirim, Allah yardimcin olsun guzel guzel melegini alda gel .. Dualarimiz seninle, ins hersey cok daha guzel olucak..

Kizlar tazebahardanda esradanda haber yok , ne yaptilr acaba, tazebaharda dollenenler kactane yazmadi hic galiba

Bugun mu kac dollenme olmus belli olcakti , transfer pazartesi diyince ben pazartesiye kaldi zannettim..
Ins ikisinden de guzel haberler vardir heyecandan yazmamislardir ama bende merak ettim valla , sabah gelirler belki havadisleri vermeye..

Kızlar cumartesi heycandan yazamafım eşim alnaya geldi iştende çıktım aceleyle. Benden 18yumurta toplamışlardı ama 16 tanesi olgun yumurtaymış veeeee hepsi döllenmiş şükürler olsunki:))))bugün kaçu yaşıyo öğrenicem ama öldüm öldüm dirildim ya bişey olduysa onlara diye analık böle bişe sanırım)))) bu arada merak ettiğiniz için çok saolun seviyorum sizi

kızlar feride'nin tesbihler cuma itibariyle tamamlanmış bulunmaktadır ben söyleyemedim şimdi yazıyorm adetleri ve isimleri ona göre diğerlerini burcu'ya yaıyorum
tazebahar: 12.000
nice:5.000
merhabahayat:7.000
esra: 3.200
özlem: 7.000
sezzgi: 8.000
burcu: 1.000
kalanınıda ben tamamladım geriye kalanlar
sezzgi:2000 vede 800tane varbunlardan itibaren brucu için okumaya devam ediyoruz haberiniz ola:))))

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarr:)) ozgencim nasil sevindim anlatamam hepsinin dollenmesine bugun de bebegin sana gelicek insallah :))az kaldi cok az dualarimiz seninle kuzumm..burcucum tebrik ederim aklina oyle kotu seyler getirme canimn yaa meryemin sansi o herseyin bir ilki vardir sizin icin de guzel baslangiclarin ilkidir bu araba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…