Gunaydin kizlarr:)) ozgencim nasil sevindim anlatamam hepsinin dollenmesine bugun de bebegin sana gelicek insallah :))az kaldi cok azdualarimiz seninle kuzumm..burcucum tebrik ederim aklina oyle kotu seyler getirme canimn yaa meryemin sansi o herseyin bir ilki vardir sizin icin de guzel baslangiclarin ilkidir bu araba :)
[
İnşallah canım çok heycanlıyım nolur aksi bişey olmadın dualarınzı eksik etmeyin sende bugun daha guZel haberlerle gel inş
Hic aksi bisey olmucak canim sakin aklina bile getirme guzel seyler dusun bugun geri sayimimiz baslicakk :))insallah bende daha iyi gelebilirim bugun cok guzel bi haftanin baslangici guzel bi gun olsun insallah :)) feride cim de dra gidicek insallah o da guzel hbrlerle gelir)
Dün akşam annemlerdeydim ben o yüzden giremedim. bugün sabah gene gittim akşam saat 9 da geldik eve kozalağım işe gitti. yarın sabah gelecek kısmetse.
Dün sağ bacağımdaki ağrı yüzünden bide ara mideme giren ağrılardan uyuyamadım. Allah'tan bugün yok o babak ağrısı sanırım soğuktan oldu. Sabahtan beri de gözlerim kapanıyo ama yatağa girsem eminim gene uyuyamam.
bu arada ben bu ay devlette muayene olucam ya. muayene tarihini Ekimin 8 veya 9una alayım diyorum bi sonraki muayene zaten 7 kasımda. araları çok mu uzun olur ki sizce. nasıl yapsam bilemedim.. :26:
Gunaydin kizlar ,
Dun cekiliste 13 numarayla araba bize cikti :))) Hala inanamiyoruz kozalakla bgn ise yeni arabayla gitti, sirketin avukatiylada evrak isleri icin gorusucekler yarisi duzenleyen organizatorlerle.. Dun ogleden sonra butun gun arabayla Prague turu yaptik, aksamda kozalagin anasi babasi burdan birkac kiraci kutlamak icin bisiler ictiler .. Biz 2004 model Fabia 2 sene odedik, borcu gecen sene bitti bu senede ev icin kredi aldik iste, ama simdi sanki imkansiz bisi oldu yeni arabamiz Volvo V40 Cross Country Beyaz
Dun bir yandan seviniyorum bir yandan bilmiyorum nasil hissedicegimi, Allah`im ins bize boyle gecici mutluluklar yasatmaz, yavrumu sag saglim kucagima almak nasip eder.. Hepsi onun sansi o hayatimiza girdiginden beri cok sey degisti Rabbim kizimin sansinida bahtinida hep acik eglesin ins, saglikla kavusmak huzur icinde buyutmek nasip etsin, bizi iki gunluk sevinclerle sevindirip, buyuk acilar yasatmasin. Tek korkum bu cunku daha once basimiza hic boyle bisi gelmedi, hepsi melegimin hakki sansi ..
Kızlar bugün saat 1:30da allah izin verirse transferim var ve ben çok heycanlıyım,nolur bana dua edin çok şeymi isterim bilmiyorum ama o saatlerde allah rızası için bana meryem suresi olurmusunuz sizin dualarınızla hersry daha guzel olcak gibi daha güçlü oluyorum offf bi garip heycanlıyım meleğim bana gelecek bugün
Kızlar cumartesi heycandan yazamafım eşim alnaya geldi iştende çıktım aceleyle. Benden 18yumurta toplamışlardı ama 16 tanesi olgun yumurtaymış veeeee hepsi döllenmiş şükürler olsunki:))))bugün kaçu yaşıyo öğrenicem ama öldüm öldüm dirildim ya bişey olduysa onlara diye analık böle bişe sanırım)))) bu arada merak ettiğiniz için çok saolun seviyorum sizi
Burcuuu
kiz araba size mi cikti.n dedim dimi meryemin sansi olacak diye...alkqh kazasiz gunlerde kukkandirsin
bebekkkk
ozgennnn
cqnlarim bugun insallah guzel haberlerle gelin sizler icin dua ediyorum....
feride sen naptin baciiii..
hulu yoktun bayaaadir.sezgicim sende oyle...
ebda da yok hafra sonu kicasi geliyor galibaaa...
Aaa kiz bendede sinir var gecen hafta cagani hasladim. bu hafta sonuda surekli serdari hasladim.
cok sinirli oluyorum..
günaydın kızlaradet oldum yine ölüorum karın ağrısından benim bebekim olmucak heralde ya korkuyorum artık bizim kontrol sonuçlarını 3 tane fln doktor görmüştü hepside hiçbir sıkıntı yok dedi buda beni çok korkutuyor yani hani bişi olsa en azından tedavisi felan görülür ama sebepsiz infertilite diye bişeyde var ve ben ondan çok korkuyorum bu ay zaten eşime keçiboynuzu kürüne başladım kendimede soğan kürü yapıcam yine olmazsa bide burda gidicem doktora
burcu
çok sevindim canım ya küçük meryemciğin şansı bu hiç kötü düşünme allah hep güzellikler versin ne güzel bak kredi fln nası ödücez diodun ilaç gibi gelir
tezebahar ve bebeek inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canlarım
esracım sağol tatlım unutmamışsın ohh ne güzel kızımız öne bile geçmiş maşallahcanım bide sana sorayım ya bu sogan kürünü nasıl yapmıştın sen adetten kaç gün sonra başlamıştın
yazamadığım varsa kusura bakmayın kızlar inanılmaz bir ağrım var zaten bu ay ayaklarımı üşüttüm heralde
canım naısl laf öyle tabiki olcak beebğin seninde demekki bu ay zamanı değilmiş yat dinlen bol bol bu 1 hafta sonra sıkı sıkı çalışcan canım benim soğan kürünü bende yapmıştım adet bittikten 2gün sonra başladım ben
Adetin 8. Gunu basladim. cqnim. sogan kuru topigine bi bak istersen. 1 sogani dorde bolup kaynatiyosun 5 dk. ilikken iceceksin.
baktım canım ama herkes farklı yapmış bak hülya adet bittikten 2 gün sonra sen adetin 8 inci günü saraçoğlunu siesindede adet bittikten 7 gün sonra dio kafam karıştı iyice:44:
canım bneimde aynen seninki gibi kafam allak bullak olmuştu baya bi aramıştım ama en sonunda kesin olarak bu bilgiye ulaştım gerçi ben tam olarak o gün başlayamadım ikinci küre sanırsam adetin 9yada 10. günü başlamıştım leke meke olayı varya hangi gün adet olduğumu kestirememiştim aslında 7. gün 8. gün çokta farketmiyor benim anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?