Dostlugun ve dayanışmanın topiği

[

İnşallah canım çok heycanlıyım nolur aksi bişey olmadın dualarınzı eksik etmeyin sende bugun daha guZel haberlerle gel inş

[

İnşallah canım çok heycanlıyım nolur aksi bişey olmadın dualarınzı eksik etmeyin sende bugun daha guZel haberlerle gel inş

Hic aksi bisey olmucak canim sakin aklina bile getirme guzel seyler dusun bugun geri sayimimiz baslicakk :))insallah bende daha iyi gelebilirim bugun cok guzel bi haftanin baslangici guzel bi gun olsun insallah :)) feride cim de dra gidicek insallah o da guzel hbrlerle gelir )

Ay bugün ne guzel bi gün o zaman hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah

canım sen 27 haftalık olmuşsun hani randevu aralarının sıklaşmasımı geerkiyor bilmiyorum ama bende hep 1 ay arayla gidiyorum doktora işte 20eylülde gittim bi sonraki randevum 22ekim ağrıların içnde geçmiş olsun inş bidaha olmaz dicemde mecbur olcak ((
mide ağrısı için rennie içiyorum ben ne yesem ne içsem midem ağrıyor benim doktor verdi geçende gittiğim doktora sordum tekrardan iç bişey olmaz dedi sende içebilirsin çok dayanamazsan

ayy ne güzel ama sen neelr düşünüyosun öyle yaa meryemciğiniz çok şanslı olcak diye düşünsene böyle kötü şeyler düşünmek yerine ama bol bol okuda senin cadolozların nazarı felan değmesin allahım kaza bela vermeisn inşşş bebişinizle birlikte bol bol güzel günlerde gezin inş senin kozalağında taa bilmem kaçlara kadar gittiği bisürü para saçtığı bisiklet tutkusu nihayet işe yaradı:))) gözünüz aydın tekrardan

hadi hayırlısı bakalım inş güzel haberlerle gel ayy son dönemeçteyiz inş bundan sonraki bekliceğimiz haber testin pozitif çıkması olcak inş meryem suresinide okuycam canım allahım inş meleğinizi bağışlasın size

18'de 16 maşallah canım çok iyi ama sen cezalısın meraktan çatlattın bizi:))

esraa

canım güzel haberler almışsın kızımız büyümüş gözünaydın canım

özlem
sen yine üzüldünmü bakiyim çok ayıp sen ne takıyon kozalağı amaaaan boşaver salla bizimkiler numunelik canım kaldır rafa koy yani başka yok bunlardan sen üzülme evinin erkeği geliyo o annesini hiç üzmücek annesinin bir dediğini iki etmicek inşallah

evet yaa bugün bisürü gzüel haber bekliyoruz feride,görkem,özgen inş geçen haftaki gibi haftaya çok güzel başlarız bide yarın ve ertesi gün batı olanlar kimlerdi bide onlardan güzel haber geldimi değmeyin keyfimize

kızlar dğn yediklerimi size bir yazsam varya afedersiniz ama yuh camış dersiniz çünkü ben kendime düşündükçe bunu diyorum yaa fil kaçmıştı dün resmen içime umarım sadece dünlük bişeydir yoksa öyle devam ederse benim halim harap yazıyorum bakın
sabah 9'da kalktım kalkarkenden bi albeni yedim sonra mutfaımı buzdolabımı yerleştirdim anneciğim halılarımı yıkamış getirdi onları felan serdim bide anneme dolma yaptırmıştım geçende annemden dolma getirmesini istedim getridi sağolsun saat 12gibi yarım ekmeğin arasına dolma koydum ve yarım taz çorbayla birlikte onları yedim sonra bi güzel uyudum 3buçukta kaynaanmın akşama bize gelceği haberiyle uyandım gittim banyomu yıkadım evi sildim dayanamadım biraz daha ekmek arası yaptım biraz biraz derken tam tamına 1 tane ekmeği yedim ve akşam eşim gelince 1tabak makarna yedim ve yatmadan öncede yine 1tabak makarna yedim hemde mayonezli:))) ve şuan hiç tokluk hissetmiyorum ve kahvaltı yapıyorum hemde börek yiyorum:)) dün sanırsam 60kilo oldum:))

Burcuuu

kiz araba size mi cikti.n dedim dimi meryemin sansi olacak diye...alkqh kazasiz gunlerde kukkandirsin
bebekkkk
ozgennnn
cqnlarim bugun insallah guzel haberlerle gelin sizler icin dua ediyorum....

feride sen naptin baciiii..

hulu yoktun bayaaadir.sezgicim sende oyle...

ebda da yok hafra sonu kicasi geliyor galibaaa...

kuzum ben buralardayımda bende bi sinir hasıl oldu günlerdir sabahları öğeden sonraya göre daha iyiyim böyle kime çatsam diye aranıyorum resmen herkesin her hareketi batıyo gözüme yapmayım diyorum sakin oluyum diyorum elimde değil duramıyorum bedne kendimi kuran okumaya veriyorum

Aaa kiz bendede sinir var gecen hafta cagani hasladim. bu hafta sonuda surekli serdari hasladim.
cok sinirli oluyorum..

bişeycik sorabilirmiyim benim kollarıma özellikle dirseklerime kadar bişeyle roluyo diken diken bişeyler batıyo aşırı kaşınmaya başlıyo hani biyerimia kaşınınca kaşımayızda batmaya başlar ya bir anda öyle ara ara batmalar başlıyo akşam hele cozuttu olayı acaba giydiğim kıyafetlermi batıyo diyorum akşam pijamam vardı kıyafetten olsa bacaklarım yada dirseklerimin üzeride kaşınması gerekir elimin üzerinden başlıyo cız cız batıyo böyle tatlı bi kaşınmada değl sizce yediğim içtiğimden mi oluyoki sizdede oldumu böyle bişey

günaydın kızlar adet oldum yine ölüorum karın ağrısından benim bebekim olmucak heralde ya korkuyorum artık bizim kontrol sonuçlarını 3 tane fln doktor görmüştü hepside hiçbir sıkıntı yok dedi buda beni çok korkutuyor yani hani bişi olsa en azından tedavisi felan görülür ama sebepsiz infertilite diye bişeyde var ve ben ondan çok korkuyorum bu ay zaten eşime keçiboynuzu kürüne başladım kendimede soğan kürü yapıcam yine olmazsa bide burda gidicem doktora

burcu

çok sevindim canım ya küçük meryemciğin şansı bu hiç kötü düşünme allah hep güzellikler versin ne güzel bak kredi fln nası ödücez diodun ilaç gibi gelir

tezebahar ve bebeek inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canlarım

esracım sağol tatlım unutmamışsın ohh ne güzel kızımız öne bile geçmiş maşallah canım bide sana sorayım ya bu sogan kürünü nasıl yapmıştın sen adetten kaç gün sonra başlamıştın

yazamadığım varsa kusura bakmayın kızlar inanılmaz bir ağrım var zaten bu ay ayaklarımı üşüttüm heralde

Aaa kiz bendede sinir var gecen hafta cagani hasladim. bu hafta sonuda surekli serdari hasladim.
cok sinirli oluyorum..

ayyy sorma cumartesi ananemde gün vardo oraya gidecektim işten çıkıpta oraya gidene kadar, işten çıkarken bi türlü çıkamıyolar diye ahçıyla satın almacıya çemkirdim arkasından eşime çemkirdim sonrada otobüs şöforüyle dalaştım üçledim rahatladım:))) bi görsen telefonda eimle konuşurken felan dövecek gibi konuşuyorum ve kendime engel olamıyorum

canım naısl laf öyle tabiki olcak beebğin seninde demekki bu ay zamanı değilmiş yat dinlen bol bol bu 1 hafta sonra sıkı sıkı çalışcan canım benim soğan kürünü bende yapmıştım adet bittikten 2gün sonra başladım ben

Adetin 8. Gunu basladim. cqnim. sogan kuru topigine bi bak istersen. 1 sogani dorde bolup kaynatiyosun 5 dk. ilikken iceceksin.

inşallah canım ne bileyim ya kafamdan attım artık daha rahatım diyodum ama öyle değilmiş üzüldüm çok allahım büyüktür dediğin gibi zamanı gelmemiş içimden hiç doktora fln da gitmek gelmiyor o soğan kürüde heryerde farklı bişi yazıo canım ya bende senin gibi yapayım ozaman

Adetin 8. Gunu basladim. cqnim. sogan kuru topigine bi bak istersen. 1 sogani dorde bolup kaynatiyosun 5 dk. ilikken iceceksin.

baktım canım ama herkes farklı yapmış bak hülya adet bittikten 2 gün sonra sen adetin 8 inci günü saraçoğlunu siesindede adet bittikten 7 gün sonra dio kafam karıştı iyice:44:

baktım canım ama herkes farklı yapmış bak hülya adet bittikten 2 gün sonra sen adetin 8 inci günü saraçoğlunu siesindede adet bittikten 7 gün sonra dio kafam karıştı iyice:44:

canım bneimde aynen seninki gibi kafam allak bullak olmuştu baya bi aramıştım ama en sonunda kesin olarak bu bilgiye ulaştım gerçi ben tam olarak o gün başlayamadım ikinci küre sanırsam adetin 9yada 10. günü başlamıştım leke meke olayı varya hangi gün adet olduğumu kestirememiştim aslında 7. gün 8. gün çokta farketmiyor benim anladığım kadarıyla

tamam canım sağolasın ya o zaman bende adetim bittikten 2 -3 gün sonra başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…