Dostlugun ve dayanışmanın topiği

her nekadar 0311'in adet haberini alıp üzülsekte (önümüzdeki ay bu günlerde inş 0311'i güzel haberini vermek nasip olur) beklediğimiz diğer 3güzel haberden biri benden gelsin kızlar

feride doktordan çıktı tam tamına (maşallaaaah) 3tane yumurtası varmış iki solda bir sağda doktor çatlatma iğnesi vermiş:))) bakarsınız ikizden sonra bide üçüz gelir topiğe:))

canımmmm yeni arabanızda mutfagınızda hayırlı olsun bebeğin sana hayatın boyunca sans ve mutluluk getırsın bu mutlulugun daim olsun inşallah tatlım

canımmm işyerinde olduğum için meryem suresi maalesef okuyamıyorum ama dularım senınle tatlım Allah'ın hayırlısıyla yavrularını sana nasip etsin herşey çok güzel olacak.

Kızlar bu arada bende gün saymaya baslıyorum inşallah beklenmeyen adetim 8 ekim inşallah bayram hediyem gelir dualarınızı esirgemeyiin.

kızlar bişi anlatıcam şimdi benmi fesatım bi söyleyin bana ya biliosunuz ben buraya yeni taşındım 1 ay önce oturdugumuz yerdede eşimin arkadaşları oturuo karşımızdaki sitede var çaprazdaki sitede var her neyse ilk geldigim gün ben çok kötü hasta oldum ateşim 40 dereceye vurdu hastane diye çıktık yola zaten yer bilmioz yol bilmioz ogünde şerefsiz pkk nın kuruluş kutlamaları varmış heryerde konvoylar fln vardı bende korktum evde ilaç milaç bişiler bulurum dedim döndük eve sitenin ordada arkadaşını gördük onlar 1 sene önce fln gelmişler buraya eşim dedi işte eşim çok hasta hastaneyede gidemedik fln die bide ilk geldiğimizde ankastreler flnda takılmamıştı evde ocak namına bişi yok çorba bile yapamıoruz şimdi gelelim bugüne o gördüğümüz arkadaşlarıyla tanışmıştık zaten bikere onlar geldi bikere biz kız taşınıcam burdan fln diodu dünde eşim söyledi ev bulmuşlar diye bende aradım hayırlı olsun bir ihtiyacınız olursa söyle die oda bana sağol ev toplanırken çağırıcam zaten dedi şaşırdım ya bende taşındım hemde tek başımaydım o benim karşı sitemde oturuo insan bi demlik çay ya da hasta oldugumu biliolar bi tas çorba getiremezmiydi biz kimseye rahatsızlık vermeyelim die hiç kimseden bişey istemedik ayy ne bileyim ya sonuçta çağırsa yine dayanamam ben öyle bahane uydurmayı fln beceremem ama bozuldum bide çağırıcam zaten dioya planı kurmuş şimdi eşime söylesem amaan bunumu büyüttün nolcak sanki yardım ediversen der derdimde yardım etmemek fln değil ama insan bi tuhaf hissedio ne bileyim söyleyin bana şimdi benmi fesat düşünüorum

kız dıyo sen anlat ben yapım ben nasıl anltayım borek yapmayı dedım kalkım yapayım sonra corba dıyor ne yapalım nasıl yapalım falan anlattım ıste sen soyle ben yapayım dıor dedım dur ben yapayım :)
yanı nasıl soyle yap boyle yap dıyımkı neyse gectı gıttı

gectı cok sukur sımdı ıyıyım heyheyler kactı gıttı ıyıyım canım

1 gunun hesabını bıle yapıoruz demı :) ay cok fena olduk bız ya

ayy dktor ne ıı ımıs bızımkıler yapmaz ne kadar ııde olsa kız ay ıı ınsana denk gelmıssın
neyse son gunlerın sık dısını zaten buyuk olasılıkla carsamba ıse gıder cuma hastaneye gıdersın

aaaaaa super tatlım ya hayırlı olsun demekkı kızın cok sanslı olacak bak bak gelınıme sen
tatlım o kadar uzuldun ettın rabbım sabrının mukafatını verdı bak nelere uzuldun bak mevlam bır serınlık bır mujde verdı evınıze
hıc aklına kotu seyler getırme tatlım benım :)

masallah tatlım 16 tane dollenmesı cok ıı ınsallah hersey cok guzel olacak
az kaldı saat 1:30 a dualarımızdasın tatlım

tatlım ınsallah sende 15:30 da gıdıcen gorcen mınıcık keseyı gelıcen bebegnı rabbım sızlere bagıslasın

haklısın tatlım coguna aldırmıyoruz ama sanırım onda patladım herhalde
kozalaga gecen hafta zorlanıyorum ayakta utu yapamıyorum dedım bı sepetı zorla utuledım bı sepet daha var onuda sen yap hafta sonu dedım
dun hatırlatıorum aa yıne o konumu dedı ve yıne gecıstırdı hafta ıcı evdesın bı pantolon tshırt bulamıorum dıcek

ıcınde bı tanede yararlı bısı olaydı ıyıydı be tatlım

canım uzulme ınsallah bu ay adet bıtımı sonunda gun asırı ılıskı esınde kecıboynuzu yapcakmıs zaten hemen tutar ınsallah
rabbım sızlerede versın mujdesnı

:)))) eee 3 canlısın bı guc kuvvet geldı herhalde sana :)

selam kızcelerım nasılsınız bakalım
bızde uyandık canımız dogru duzgun yemek ıstemıor :S
dun gecede abuk subuk seyler gordum ruyamda tuvalte tek gıdemedım o derece korktum ya

bıde bu ara bebek ıyıce asagıda gelıor bakalım yarn doktor teyzemız ne dıcek
zaten dun hıc oynamadı korkmaya basladım 7 ye kadar dınledım kendımı en son hastaneyı aradım nobetcı kım var dıe tık tık o rada tekmeledı ben buradayım anne dıye mızıkcı benım afacan ya :S

esımde anlasma yapıor karnımda ıken 9 ekımde gel oglum 3 gun baba doggum ızını kullanayım 10 gunde bayram ızını dıor bol bol vakıt gecıelım dıyo

gunaydin ,,,

herkese iyi guzel mujdeli haftalar olsun INSALLAH

oku oku bitiremedim... haftasonu yoktum masallah ceneniz dusmus yine
babanannemle dedeme gittik cinsiyet fln belli oldu yaa cumartesi gunu onlara gittik annem babam fln ... bende hulya gibi deli yemisim neremize yiyiyorsak
sonra pazarda kayinvalidemlerle sabahtan bulustuk ...pazar kahvaltisina gittik sonrada sari sicakta nasil yuruduk anlatamam ... bu yuruyus bana en az 2 hafta yeter... nasil sicakti burasi bende aptal gibi serin olur diye kot fln giydim...

cnm hayirli olsun... kazasiz belasiz kullanin hayrini gorun tatlim...
gonlunu ferah tut hepderiz yaa gelen cocuk rizkiyla gelir diye ... hepsi kizinin sansi... bahti hep boyle acik olur insallah...

cnm hadi insallah bu gunden itibaren 12 gun sayiyoruz ozamn gonlunu ferah tut hersey simdiye kadar yolunda gitti bundan sonrada insallah daha da guzel olucak...

bebekk

tatlim seninde bugun 15.30 diye hatirliyorum randevu.. sakin habersiz birakma... hersey yolundadir ama git keseni gor iyice rahatla

0311
cnm hemen kotu ihtimalleri dsunme... su kurleri fln bir yap insallah sende olumlu sonuc alicaksin...
sakin olumsuz dusunme o bebis anneyle babasina mutlaka gelicek...
hem baktin gordun artk beklemek istemiyorsun olmazsa asilama - tup fln denersiniz sizde... herseyin bir caresi var sakin uzulup basta vucudunu strese sokma....

ozlem
ahh be kuzum erkekler iste... bazen unutuyorlar kime nasl davrancaklarini trip atcaklarini ... sakin sen kendini uzme bakim... pasamizi dusun...
hic aglayip kendine sIkinti yapma... sanki her sozumuzu dinlerlermis gibi bi laf ettin gitme dedin yaa sanki suclusu sen onunda dinlicegi tutmus...

merhabahayat
cnm akinti olayindan bahsetmissin iliskide... benim herzaman oyle beyaz krem gibi gelir..
ben doktora sormustum... bazi rahimlerde kendini koruma potansiyeli daha yuksekmis oyuzden daha yogunmus... ve beyaz olmasinin nedeni hava ile temas ettikce gittikce beyazlasirmis.... bende hep o dertten yakinirdim ama aciklamasini alinca rahatladim... hic kendine dert etme... hamile kaldigim ay bile yumurtlama zamanlarinda oyle gelir.. beyaz yumurta akintisi nerdeyse hic gormedim gibi bisey...

wuuwww super ınsallah ferıde de bu ay harıka haberler ıle gelıcek cok sevındım ya
rabbım hamıle haberınıde vermeyı nasıp etsın

canım belkıde oylesıne demıstır cagırmaz sen bosver sımdı takma
cagırırsada gerekırse bı bahane bulursun hıc uzulme bunlar ıcın sıkma canını
haklısın ınsan bı corba bı cay yapar o onların ayıbı bosver be tatlım

maşallahh güzel haberlerin devamıda gelsin inşallah

kizlar bu arada 4lu test sonucum cikmis... ekliyorum anlayan yazarmi lutfen.... gerci benm anladigim risk yok gibi... hersey dusuk cikmis ama...

OSB-(NTD) 1:32300
down syndrome 1:11800
sadece yas 1:1250
trisomi 18 1:99000

Son düzenleme:
özlemm sensee sağolun canlarım inşallah sizde hayırlısıyla doğumlarınızı yaparsınız bayraklarıda bize deveredersiniz ya ne bileyim kızlar ya ben bi tuhaf oldum hamile olamadan hamilelik siniri bulaştı bana en ufak bişeyden insanlara gıcık olabiliorum kendime kızıorum bu konuda ama ne bileyim zaten burayıda hiç sevmedim bide evdeyim antalyadayken gezip tozuodum vakit iyi geçiodu ama burda iyice bunaldım olmucak şeyleri düşünüp düşünüp sorun yapıorum kendimi yıpratıorum zaten belli bir yaştan sonra yeni arkadaşlıklar edinmek çok zormuş bunu anladım offf kafanızı şişirdim yaa herneyse karar verdim dün başladım kpss çalışıorum artık onunla meşgul olucam

Ayy canim cok sevindim hayirli olsun rabbim kazasiz belasiz kullanmak nasibetsin insallah

ay tabikid egitme yardıma bende sinir oldum şimdi paşa çocuğu kendi kendine güzlece planlar programlar yapmış hadi tamam başta belki çekidi belki girişken biri değildi sana bi çorba çay yapıp gelmedi yardım teklifi sunmadı ama sonrasında samimiyetiniz ilerlemiş olsada samimiyetinize güvenip bu hakkı kendinde bulsa tamam dicemde yaptığı kimse kusura bakmasında yüzsüzlük sende çağırırsa hastayım deyiver eşinide ara beni çağırdı ama ben çok rahatsızım kendimi kötü hissediyorum gidemedim dersin ne arkadaşıyla ne seninle eşinin arası bozulmasın

VALLA KUZUM OZAMAN SENDE ONA PANTOLON TİŞÖRT İSTEDİĞİNDE DİCEKSİNKİ ÇOK HAKLISIN BENDE BULAMIYORUM GİYCEK BİŞEY OKADAR DEDİM YAPMADIN KALDI ÜTÜLER DİE VE YİNEMİ AYNI KONU DERSİN SENDE HAZIR LOKMACILAR CUMARTESİ AKŞAMI BENİMKİDE OTURMUŞ OYUNUN BAŞINA HABİRE NESCAFE İSTİYO BENDE TAMAM DEDİM SONRA UNUTTUM YAPMADIM DÜN DURMUŞTA ONU BAŞIMA KALKIYO OKADAR İSTEMİŞ GECE YARISINA KADARDA YAPMAMIŞIM ÖYLECE UYUMUŞ ODA AKLISIRA VİCDAN YAPCAK AMA VALLA GEÇTİ O GÜNLER BENDE DEDİM YAPSAYDINDA İÇSEYDİK BENİMDE CANIM İSTEMİŞTİ DEDİM

ya gayette faydalı şeyler yedim çorba mis gibi dolma hep faydalı ya işte ((

kız zaten sinir olurum otobüs şöforlerine o günde dangalaklık yapınca verdim cevabını otobüsün içinde o bana sayıyo ben ona sayıyorum en sonundada uff yeter yaa bi kes artık dedim sustu:)) bide ebn öyle haksızlığa tahammül felan edemem hemen başlarım tartışmaya tutamam çenemi bi usuyum bende millet gibi izleyim yok bende

senin bu özser ama kızdırıyo haaa iyice dalga geçiyo senle tam dayaklık ısırmaık olcak bu çocuk eşininde maşallahı var planları yapmış kendine göre hiç sana soran yok ne zmaan doğurmak istersin diye yada evde oluyumda bende annenin yanında oluyum annene destek olurum diye düşünen yok ohh valla:))))

Son düzenleme:

Canimm cok sevindim bak ben bugun ilk guzel haberleri aldim insallah senin sonuclarda cok guzel olacak

Ayyy cok sevindimmm. insallah bu ay guzel haberini alcaz o zaman ferideninn....

oylede hep ders hep ders iyice bunalirsin .... cok takma merhaban olsun arada caya gidip gel yeter azcik havan degissin diye... yoksa gerceknten zor yeni arkadaslik.... edinirsin ama herkes senin gibi acik olmazsa ozaman sorun iste... karsindaki insanin icine bagli biraz... kitap oku el isleri yap hani susleme fln yapiyorlar yaa ... ben zok odunum o konuda mesela ama cok isterdim ugrasmayi oyle seylerle.... zaman cabuk geciyor...
o kizida takma bence hicte fesat dusunmemissin... yani saka bile yapmis olsa azcik dusunmek lazim konusurken...
bende senin gibi yardima giderdim ama laf arasinda soylerdimde lafimi...

Tatliim hayirli olsun hediyeniz cok guzel bi haber gercekten :)
Bu isler sans ve kismet isi bebisinizin uguru insallah :)
Saglikla sihatle kazasiz belasiz kullanmak kismet olsun size canimmm cok sevindim gercekten :)

canlarım sağolun içimi rahatlattınız ohh sabah dedikodumuda yaptım rahatladım biraz sense ahh keşke benimde elim yatkın değil hiç o işlere ama kitap okuorum içimi rahatlatıyo çok seviorum görüştüğüm daha samimi bi arkadaşım var onlada takılıoruz akşamları eşlerle felanda gezioruz öyle böyle geççek dört sene mecbur inşallah bebişim çok bekletmezde bana yoldaş olur buralarda

selam kızlar.
hafta sonu kozalak vardı,giremedim.
bugün de ders var.akşama uğrarım inş.
özlenmektesiniz.
ya tek okuduğum taçyaprak a çıkan arabaaa.
gözlerimde dolar işaretleri yandı.
maşallah ya.ben hiç inanmam öyle şeylere.
katılalım bare biz de.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…