Gunaydin kizlar ,
Dun cekiliste 13 numarayla araba bize cikti :))) Hala inanamiyoruz kozalakla bgn ise yeni arabayla gitti, sirketin avukatiylada evrak isleri icin gorusucekler yarisi duzenleyen organizatorlerle.. Dun ogleden sonra butun gun arabayla Prague turu yaptik, aksamda kozalagin anasi babasi burdan birkac kiraci kutlamak icin bisiler ictiler .. Biz 2004 model Fabia 2 sene odedik, borcu gecen sene bitti bu senede ev icin kredi aldik iste, ama simdi sanki imkansiz bisi oldu yeni arabamiz Volvo V40 Cross Country Beyaz
Dun bir yandan seviniyorum bir yandan bilmiyorum nasil hissedicegimi, Allah`im ins bize boyle gecici mutluluklar yasatmaz, yavrumu sag saglim kucagima almak nasip eder.. Hepsi onun sansi o hayatimiza girdiginden beri cok sey degisti Rabbim kizimin sansinida bahtinida hep acik eglesin ins, saglikla kavusmak huzur icinde buyutmek nasip etsin, bizi iki gunluk sevinclerle sevindirip, buyuk acilar yasatmasin. Tek korkum bu cunku daha once basimiza hic boyle bisi gelmedi, hepsi melegimin hakki sansi ..
Kızlar bugün saat 1:30da allah izin verirse transferim var ve ben çok heycanlıyım,nolur bana dua edin çok şeymi isterim bilmiyorum ama o saatlerde allah rızası için bana meryem suresi olurmusunuz sizin dualarınızla hersry daha guzel olcak gibi daha güçlü oluyorum offf bi garip heycanlıyım meleğim bana gelecek bugün
nasılsınız kızlar. uykusuzluktan gözlerim ağrıyo şöyle bi okudum geçmişi
Esracım maşallah herşey yolundaymış sağlık versin Rabbim ikinize de :)
Burcu mutfak hayırlı olsun. umarım yarışta güzel geçmiştir :)
Bebekkim yarın güzel haberlerini alacaz inşallah hiç öle kabuslar görme
Özleem takma canım kafana. o kaynanana da ayıp olsun yani senden hala ne diye iş bekler anlamıyorum. arada ağla açılırsın. bende bazen dolu dolu oluyorum hıçkıra hıçkıra ağlayıp rahatlıyorum. ama fazla üzme kendini erken doğum filn olur mazallahh.
Tazebaharr.. İnşallah sende yarın bizlere güzel haberler verirsin. Canım dualarımız seninle..
Hülüü.. canım benim tesbih toplam 10bin son olarak öle kayıt edebilirsin
Dün akşam annemlerdeydim ben o yüzden giremedim. bugün sabah gene gittim akşam saat 9 da geldik eve kozalağım işe gitti. yarın sabah gelecek kısmetse.
Dün sağ bacağımdaki ağrı yüzünden bide ara mideme giren ağrılardan uyuyamadım. Allah'tan bugün yok o babak ağrısı sanırım soğuktan oldu. Sabahtan beri de gözlerim kapanıyo ama yatağa girsem eminim gene uyuyamam.
bu arada ben bu ay devlette muayene olucam ya. muayene tarihini Ekimin 8 veya 9una alayım diyorum bi sonraki muayene zaten 7 kasımda. araları çok mu uzun olur ki sizce. nasıl yapsam bilemedim.. :26:
Canım raporu o şekil de ayarladım ben yani 32 haftalık çalışabilir raporunu 3 önce almam gerekirken 3 gün sonra aldım .. Çarşamba 37 haftalık raporu alıcam Dr um sağolsun yardımcı oldu .. Normal de dün dolmuştu benim 37 hafta 3 gün sonra gösteriyor .. Bakalım hayırlısı canım ..
Gunaydin kizlar ,
Dun cekiliste 13 numarayla araba bize cikti :))) Hala inanamiyoruz kozalakla bgn ise yeni arabayla gitti, sirketin avukatiylada evrak isleri icin gorusucekler yarisi duzenleyen organizatorlerle.. Dun ogleden sonra butun gun arabayla Prague turu yaptik, aksamda kozalagin anasi babasi burdan birkac kiraci kutlamak icin bisiler ictiler .. Biz 2004 model Fabia 2 sene odedik, borcu gecen sene bitti bu senede ev icin kredi aldik iste, ama simdi sanki imkansiz bisi oldu yeni arabamiz Volvo V40 Cross Country Beyaz
Dun bir yandan seviniyorum bir yandan bilmiyorum nasil hissedicegimi, Allah`im ins bize boyle gecici mutluluklar yasatmaz, yavrumu sag saglim kucagima almak nasip eder.. Hepsi onun sansi o hayatimiza girdiginden beri cok sey degisti Rabbim kizimin sansinida bahtinida hep acik eglesin ins, saglikla kavusmak huzur icinde buyutmek nasip etsin, bizi iki gunluk sevinclerle sevindirip, buyuk acilar yasatmasin. Tek korkum bu cunku daha once basimiza hic boyle bisi gelmedi, hepsi melegimin hakki sansi ..
Kızlar bugün saat 1:30da allah izin verirse transferim var ve ben çok heycanlıyım,nolur bana dua edin çok şeymi isterim bilmiyorum ama o saatlerde allah rızası için bana meryem suresi olurmusunuz sizin dualarınızla hersry daha guzel olcak gibi daha güçlü oluyorum offf bi garip heycanlıyım meleğim bana gelecek bugün
Hic aksi bisey olmucak canim sakin aklina bile getirme guzel seyler dusun bugun geri sayimimiz baslicakk :))insallah bende daha iyi gelebilirim bugun cok guzel bi haftanin baslangici guzel bi gun olsun insallah :)) feride cim de dra gidicek insallah o da guzel hbrlerle gelir)
özlem
sen yine üzüldünmü bakiyim çok ayıp sen ne takıyon kozalağı amaaaan boşaver salla bizimkiler numunelik canım kaldır rafa koy yani başka yok bunlardan sen üzülme evinin erkeği geliyo o annesini hiç üzmücek annesinin bir dediğini iki etmicek inşallah
kızlar dğn yediklerimi size bir yazsam varya afedersiniz ama yuh camış dersiniz çünkü ben kendime düşündükçe bunu diyorum yaa fil kaçmıştı dün resmen içime umarım sadece dünlük bişeydir yoksa öyle devam ederse benim halim harap yazıyorum bakın
sabah 9'da kalktım kalkarkenden bi albeni yedim sonra mutfaımı buzdolabımı yerleştirdim anneciğim halılarımı yıkamış getirdi onları felan serdim bide anneme dolma yaptırmıştım geçende annemden dolma getirmesini istedim getridi sağolsun saat 12gibi yarım ekmeğin arasına dolma koydum ve yarım taz çorbayla birlikte onları yedim sonra bi güzel uyudum 3buçukta kaynaanmın akşama bize gelceği haberiyle uyandım gittim banyomu yıkadım evi sildim dayanamadım biraz daha ekmek arası yaptım biraz biraz derken tam tamına 1 tane ekmeği yedim ve akşam eşim gelince 1tabak makarna yedim ve yatmadan öncede yine 1tabak makarna yedim hemde mayonezli:))) ve şuan hiç tokluk hissetmiyorum ve kahvaltı yapıyorum hemde börek yiyorum:)) dün sanırsam 60kilo oldum:))
günaydın kızlaradet oldum yine ölüorum karın ağrısından benim bebekim olmucak heralde ya korkuyorum artık bizim kontrol sonuçlarını 3 tane fln doktor görmüştü hepside hiçbir sıkıntı yok dedi buda beni çok korkutuyor yani hani bişi olsa en azından tedavisi felan görülür ama sebepsiz infertilite diye bişeyde var ve ben ondan çok korkuyorum bu ay zaten eşime keçiboynuzu kürüne başladım kendimede soğan kürü yapıcam yine olmazsa bide burda gidicem doktora
burcu
çok sevindim canım ya küçük meryemciğin şansı bu hiç kötü düşünme allah hep güzellikler versin ne güzel bak kredi fln nası ödücez diodun ilaç gibi gelir
tezebahar ve bebeek inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canlarım
esracım sağol tatlım unutmamışsın ohh ne güzel kızımız öne bile geçmiş maşallahcanım bide sana sorayım ya bu sogan kürünü nasıl yapmıştın sen adetten kaç gün sonra başlamıştın
yazamadığım varsa kusura bakmayın kızlar inanılmaz bir ağrım var zaten bu ay ayaklarımı üşüttüm heralde
ayyy sorma cumartesi ananemde gün vardo oraya gidecektim işten çıkıpta oraya gidene kadar, işten çıkarken bi türlü çıkamıyolar diye ahçıyla satın almacıya çemkirdim arkasından eşime çemkirdim sonrada otobüs şöforüyle dalaştım üçledim rahatladım:))) bi görsen telefonda eimle konuşurken felan dövecek gibi konuşuyorum ve kendime engel olamıyorum
Gunaydin kizlar ,
her nekadar 0311'in adet haberini alıp üzülsekte (önümüzdeki ay bu günlerde inş 0311'i güzel haberini vermek nasip olur) beklediğimiz diğer 3güzel haberden biri benden gelsin kızlar
feride doktordan çıktı tam tamına (maşallaaaah) 3tane yumurtası varmış iki solda bir sağda doktor çatlatma iğnesi vermiş:))) bakarsınız ikizden sonra bide üçüz gelir topiğe:))
kızlar bişi anlatıcam şimdi benmi fesatım bi söyleyin bana ya biliosunuz ben buraya yeni taşındım 1 ay önce oturdugumuz yerdede eşimin arkadaşları oturuo karşımızdaki sitede var çaprazdaki sitede var her neyse ilk geldigim gün ben çok kötü hasta oldum ateşim 40 dereceye vurdu hastane diye çıktık yola zaten yer bilmioz yol bilmioz ogünde şerefsiz pkk nın kuruluş kutlamaları varmış heryerde konvoylar fln vardı bende korktum evde ilaç milaç bişiler bulurum dedim döndük eve sitenin ordada arkadaşını gördük onlar 1 sene önce fln gelmişler buraya eşim dedi işte eşim çok hasta hastaneyede gidemedik fln die bide ilk geldiğimizde ankastreler flnda takılmamıştı evde ocak namına bişi yok çorba bile yapamıoruz şimdi gelelim bugüne o gördüğümüz arkadaşlarıyla tanışmıştık zaten bikere onlar geldi bikere biz kız taşınıcam burdan fln diodu dünde eşim söyledi ev bulmuşlar diye bende aradım hayırlı olsun bir ihtiyacınız olursa söyle die oda bana sağol ev toplanırken çağırıcam zaten dedi şaşırdım ya bende taşındım hemde tek başımaydım o benim karşı sitemde oturuo insan bi demlik çay ya da hasta oldugumu biliolar bi tas çorba getiremezmiydi biz kimseye rahatsızlık vermeyelim die hiç kimseden bişey istemedik ayy ne bileyim ya sonuçta çağırsa yine dayanamam ben öyle bahane uydurmayı fln beceremem ama bozuldum bide çağırıcam zaten dioya planı kurmuş şimdi eşime söylesem amaan bunumu büyüttün nolcak sanki yardım ediversen der derdimde yardım etmemek fln değil ama insan bi tuhaf hissedio ne bileyim söyleyin bana şimdi benmi fesat düşünüorum
her nekadar 0311'in adet haberini alıp üzülsekte (önümüzdeki ay bu günlerde inş 0311'i güzel haberini vermek nasip olur) beklediğimiz diğer 3güzel haberden biri benden gelsin kızlar
feride doktordan çıktı tam tamına (maşallaaaah) 3tane yumurtası varmış iki solda bir sağda doktor çatlatma iğnesi vermiş:))) bakarsınız ikizden sonra bide üçüz gelir topiğe:))
Gunaydin kizlar ,
kızlar bişi anlatıcam şimdi benmi fesatım bi söyleyin bana ya biliosunuz ben buraya yeni taşındım 1 ay önce oturdugumuz yerdede eşimin arkadaşları oturuo karşımızdaki sitede var çaprazdaki sitede var her neyse ilk geldigim gün ben çok kötü hasta oldum ateşim 40 dereceye vurdu hastane diye çıktık yola zaten yer bilmioz yol bilmioz ogünde şerefsiz pkk nın kuruluş kutlamaları varmış heryerde konvoylar fln vardı bende korktum evde ilaç milaç bişiler bulurum dedim döndük eve sitenin ordada arkadaşını gördük onlar 1 sene önce fln gelmişler buraya eşim dedi işte eşim çok hasta hastaneyede gidemedik fln die bide ilk geldiğimizde ankastreler flnda takılmamıştı evde ocak namına bişi yok çorba bile yapamıoruz şimdi gelelim bugüne o gördüğümüz arkadaşlarıyla tanışmıştık zaten bikere onlar geldi bikere biz kız taşınıcam burdan fln diodu dünde eşim söyledi ev bulmuşlar diye bende aradım hayırlı olsun bir ihtiyacınız olursa söyle die oda bana sağol ev toplanırken çağırıcam zaten dedi şaşırdım ya bende taşındım hemde tek başımaydım o benim karşı sitemde oturuo insan bi demlik çay ya da hasta oldugumu biliolar bi tas çorba getiremezmiydi biz kimseye rahatsızlık vermeyelim die hiç kimseden bişey istemedik ayy ne bileyim ya sonuçta çağırsa yine dayanamam ben öyle bahane uydurmayı fln beceremem ama bozuldum bide çağırıcam zaten dioya planı kurmuş şimdi eşime söylesem amaan bunumu büyüttün nolcak sanki yardım ediversen der derdimde yardım etmemek fln değil ama insan bi tuhaf hissedio ne bileyim söyleyin bana şimdi benmi fesat düşünüorum
haklısın tatlım coguna aldırmıyoruz ama sanırım onda patladım herhalde
kozalaga gecen hafta zorlanıyorum ayakta utu yapamıyorum dedım bı sepetı zorla utuledım bı sepet daha var onuda sen yap hafta sonu dedım
dun hatırlatıorum aa yıne o konumu dedı ve yıne gecıstırdı hafta ıcı evdesın bı pantolon tshırt bulamıorum dıcek
ıcınde bı tanede yararlı bısı olaydı ıyıydı be tatlım
:)))) eee 3 canlısın bı guc kuvvet geldı herhalde sana :)
selam kızcelerım nasılsınız bakalım
bızde uyandık canımız dogru duzgun yemek ıstemıor :S
dun gecede abuk subuk seyler gordum ruyamda tuvalte tek gıdemedım o derece korktum ya
bıde bu ara bebek ıyıce asagıda gelıor bakalım yarn doktor teyzemız ne dıcek
zaten dun hıc oynamadı korkmaya basladım 7 ye kadar dınledım kendımı en son hastaneyı aradım nobetcı kım var dıe tık tık o rada tekmeledı ben buradayım anne dıye mızıkcı benım afacan ya :S
esımde anlasma yapıor karnımda ıken 9 ekımde gel oglum 3 gun baba doggum ızını kullanayım 10 gunde bayram ızını dıor bol bol vakıt gecıelım dıyo
Ben geldiiiiim biraz gecmisi okuyup geliyoruuummm
Kızlar cumartesi heycandan yazamafım eşim alnaya geldi iştende çıktım aceleyle. Benden 18yumurta toplamışlardı ama 16 tanesi olgun yumurtaymış veeeee hepsi döllenmiş şükürler olsunki:))))bugün kaçu yaşıyo öğrenicem ama öldüm öldüm dirildim ya bişey olduysa onlara diye analık böle bişe sanırım)))) bu arada merak ettiğiniz için çok saolun seviyorum sizi
özlemm sensee sağolun canlarım inşallah sizde hayırlısıyla doğumlarınızı yaparsınız bayraklarıda bize deveredersinizya ne bileyim kızlar ya ben bi tuhaf oldum hamile olamadan hamilelik siniri bulaştı bana en ufak bişeyden insanlara gıcık olabiliorum kendime kızıorum bu konuda ama ne bileyim zaten burayıda hiç sevmedim bide evdeyim antalyadayken gezip tozuodum vakit iyi geçiodu ama burda iyice bunaldım olmucak şeyleri düşünüp düşünüp sorun yapıorum kendimi yıpratıorum zaten belli bir yaştan sonra yeni arkadaşlıklar edinmek çok zormuş bunu anladım offf kafanızı şişirdim yaa herneyse karar verdim dün başladım kpss çalışıorum artık onunla meşgul olucam
Gunaydin kizlar ,
ay tabikid egitme yardıma bende sinir oldum şimdi paşa çocuğu kendi kendine güzlece planlar programlar yapmış hadi tamam başta belki çekidi belki girişken biri değildi sana bi çorba çay yapıp gelmedi yardım teklifi sunmadı ama sonrasında samimiyetiniz ilerlemiş olsada samimiyetinize güvenip bu hakkı kendinde bulsa tamam dicemde yaptığı kimse kusura bakmasında yüzsüzlük sende çağırırsa hastayım deyiver eşinide ara beni çağırdı ama ben çok rahatsızım kendimi kötü hissediyorum gidemedim dersin ne arkadaşıyla ne seninle eşinin arası bozulmasın
oylede hep ders hep ders iyice bunalirsin .... cok takma merhaban olsun arada caya gidip gel yeter azcik havan degissin diye... yoksa gerceknten zor yeni arkadaslik.... edinirsin ama herkes senin gibi acik olmazsa ozaman sorun iste... karsindaki insanin icine bagli biraz... kitap oku el isleri yap hani susleme fln yapiyorlar yaa ... ben zok odunum o konuda mesela ama cok isterdim ugrasmayi oyle seylerle.... zaman cabuk geciyor...
o kizida takma bence hicte fesat dusunmemissin... yani saka bile yapmis olsa azcik dusunmek lazim konusurken...
bende senin gibi yardima giderdim ama laf arasinda soylerdimde lafimi...
canım belkıde oylesıne demıstır cagırmaz sen bosver sımdı takma
cagırırsada gerekırse bı bahane bulursun hıc uzulme bunlar ıcın sıkma canını
haklısın ınsan bı corba bı cay yapar o onların ayıbı bosver be tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?