Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Canlarim hepinize tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin insallah bi iki haftaya daha guzel haberlerle kopariz cosariz burdaa

görkem nasılsın tatlım ya sana yazmayı unuttum bugun 15:30 da dimi randevun hafta sonu ozlemden sana haber yolladım ama garıbım unuttu yogunluktan kendını uzme bebegın senınle ben buna ınanıyorum :)
canım benım herseyyyy cccooooooook guzel olacak.benımde canım tatlı cekmeye basladı kızlar ben bu ayda fossss cıktım

canım gayet ıı cıkmıs degerın cok sukur doktorda kesın randevuda oyle dıyecektır hadı gozunuz aydın dıyelım

oo tmm ıste zaten mutfaktada becerıklısın ugrasırsın bısılerle oyalanırsın kpss kıtap okuma falan derken gecer gıder yakında bebıs gelınce mecburen oyalanıcak cok ısın olacak :)

tabı desem oda bana der sonunda ben hungurt fosurta baglıorum onun yerına kaldırıyorum popomu yapıorum mecbur hıc dırdır hırgur cekmeye halım olmuyor artık :S
valla dogsun tam ısırmalık ama olmuyor kız komsunun bebegı oldu ya gunde ıkı uc kere gıdıyorum vıyak vıyak aglıor ama hıc de bısıcık dıyemıorlar nasıl pesınde kosuyorlar kucuk hanımın masallah cok tatlı ya

sorma kız kendını dusunuor
zaten esımden acayıp acayıp teklıfler sorular gelıor
sen sımdı dogum geldıgını nasıl anlıcan dıo dedım ne bılım bısıler ters gıdıo derız anlarız dıorum
tek olsan neyapcan dıo taksı cagırcam dıorum
bı delı guvenı var yanlız hala dıor aksam suraya gıtcem buraya gıtcem len doguracaz artık otur kır dıszını ısten vakıtlı cık gl demı nerdeeeeeee beklekı gelsın evde olsada zaten pes basında ben odada dogursam haberı olmaz bagrıs cagrıslarına

nasılsınız ? kızlar uyuyamıyorum geceleri ya 38 haftalık hamileyim normal dogum yapacam inş 2. gebeliğim ama ilk gibi bu gün mü dogacak yarın mı dogacak rabbim hayırlısını nasip etsin ama sabırsızlanıyorummm yaaa adını inş kısmet olursa kızım olacak esila ece koyacagım sizce nasıl

=))))))))))))))))))

az kalmıs ınsallah hayrlısı ıle kucagına alman nasıp olsun
ısım guzelmıs canım hayırlısı olsun
ılk dogumunda yasadıgın tecrubelerını kullan bızlerede hatta yardım et olmazmı?
ılk dogumun nasıl olmustu bıraz anlatırmısın?

Canım tebrik ederim vallaha senin Meryem ne kadar kismetliymis iyi ki o heyacanla dogum yapmadinn

kızlar baan bi yardım edin hele ben çok fenayım bugüm acaip gergin karnım ve özellikle sol kasığım acaip ağrıyo ayağa kalkınca taa bacağımdan çekiyo afedersiniz aşağı taarfımdan bişey sokup dürtüyolar gibi oluyo daha öncede olmuştu ama bu kadar sürmemişti doktoru aradım idrar yollarına bakalım dedi yaptırdım test bişey çıkmadı dedim gel serum takalım çok önemli bişey değil dedi ama ben çok korkuyorum bildiğiniz oturduğum yerde bile inliyorum ki adamakıllı arkama yaslanıp popomun izerine oturamıyourm öyle oturunca iyice acıyo kasığım ne bu şmdi yaaa

Canım magnezyum başladın mıydı sen belki kazılmaların başlamıştır magnezyum rahatlatıyor acaba öyle bir sorun mu ki git doktora sen bir an öncr

Canim benim ablaminda bu sıkıntisi vardi oyleki bazen aglardi doktoru ona progestan vermisti ama icmiyordu alttan kullaniyordu, acaba sanada doktorun verir mi bence doktoruna gorun bi

Canım magnezyum başladın mıydı sen belki kazılmaların başlamıştır magnezyum rahatlatıyor acaba öyle bir sorun mu ki git doktora sen bir an öncr

canım 1 ayı geçti ona başlayalı kız ne kasılması şimdiden dur ayy valla olmazsa akşam acile gitcem yada biraz daha geçmezse beni götürün dicem ya en son gittiğim doktorun numaası evde kalmış yanımda olsa bide onu arıycam ona göre hareket etcem
al işte umursamaz kocamı arıyorum beyfendi direk meşgule atıyo insan bi merak eder dimi yaa sen hocasın çık bi dersten ara bişeymi var diye sor üstüste arıyorum bişey olmasa aramaz diye bi düşün yok olmaz allahım yaa alemin düşüncesizleri bizim başımızda kızıncada ee napıyım niye kızıyosun bana kızma oluyo uff ufff

Canim benim ablaminda bu sıkıntisi vardi oyleki bazen aglardi doktoru ona progestan vermisti ama icmiyordu alttan kullaniyordu, acaba sanada doktorun verir mi bence doktoruna gorun bi

canım progestanı kullandım ilk 3ay sonra doktor yeter bırak dedi bıraktım bilemedimki napcağımı biraz daha sıkcam dişimi olmazsa çıkıp gitcem doktora

burcu çok sevindim canım güle güle kullanın. Meryemcik çok şanşlı olacak. özlemcim normaldı benim dr da yapmazdı ama ultrasyonda oğluşum adet tarihine göre 4 gün geri gözüküyor en başından beri.. buda şans oldu.. herşeyde bir hayır var diye boşuna söylememişler:) Tazebahar canım inşallah rabbim gönlüne göre verir mutlu güzel haberleri verirsin bizlere..

Canım dogum kasılması degil kaslar zayıflıyor hamilelikte ondan oluyo kasılmakar ondan sordumdy
bence git acil Macil bırakma serum takarız demiş ya ii gelir bence

Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın)))

Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın)))

canımmmmm anlatırken ben heyecanladım ya bebegın senı sıkı sıkı tutacak ve bırakmayacak bunu sakın unutma tatlım ben ekımden bır suru kısıden bebek haberı alacagımıza ınanıyorum canım Rabbı'm hepımıze en kısa sürede bu duyguyu yasatsın ınsallah

Canım o kadar heycanlıydıki gözyaşlarımı tutamadım hoşgeldin dedim babasınada hoşgeldin dedirttim)) allahım nokur devamını nasip etsin ve hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallahh bende bayram şekerlerinin haberini peşpeşe alacagınızdan eminim

cnm benim hadi insallah hersey yolunca gidicek... masallah senin yumoslar ztn sposlarin gonlunu hemen feth etmis dollenen sayin cok iyi idi sabah okuduguma gore...ozaman ayin 10'u gibi mujdeyi vericeksin insallah... Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin ...
bak sakin evde yorma kendini... ayaginin altina koy bir yastik yat dinlen ozellikle ilk 3 gun... sicak dus yok... fazla hareket yok...
halamdan aklimda kalanlari siraladim hemen kusura bakma :26: ama zaten doktorunda soylemistir sana herseyi...

ozlem
bugun gidicektin aslinda doktora ama olmadi... yarin kismetse gidicem.. bide detayli ultrasonu sorucam nezaman diye... simdi bayram fln geliyor yaa burda olmicaz yine... erkenden alim randevuyu cunku Allah kismet ederse bayram sonrasi 20 haftanin icinde olcak sipam...

hulya
cnm stress yapma korkutma kendini... beni doktorum o tip agrilar icin uyarmisti... rahimde buyumeden ve kaslardan baglardan dolayi... bu haftalarda baslayabilir demisti bana... bide sende 2 tane bebiss var kolay degil ... artik kocaman olmuslardir... magnezyum ilaclari veriyorlarmis boyle durumlar icin... en kotu acilde oyle bi ilac yazdirirsin..

Hoşgelmiş bebeğin tatlım :) sımsıkı tutunsun inşallah bayramdan önce haberlerini alacağız

Randevuları denk getirdik yine sabah 9 da randevum canım :)

Hoşgelmiş bebeğin tatlım :) sımsıkı tutunsun inşallah bayramdan önce haberlerini alacağız

Randevuları denk getirdik yine sabah 9 da randevum canım :)

ohh anne ve oglusu birbirlerini goremeden duramiyorlar ne guzel ...
aman cnm hayirlisi ile git guzel haberlerle gel insallah...
benim ogleni bulur gitmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…