- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
kizlar bu arada 4lu test sonucum cikmis... ekliyorum anlayan yazarmi lutfen.... gerci benm anladigim risk yok gibi... hersey dusuk cikmis ama... Eki Görüntüle 818096
OSB-(NTD) 1:32300
down syndrome 1:11800
sadece yas 1:1250
trisomi 18 1:99000
özlemm sensee sağolun canlarım inşallah sizde hayırlısıyla doğumlarınızı yaparsınız bayraklarıda bize deveredersinizya ne bileyim kızlar ya ben bi tuhaf oldum hamile olamadan hamilelik siniri bulaştı bana en ufak bişeyden insanlara gıcık olabiliorum kendime kızıorum bu konuda ama ne bileyim zaten burayıda hiç sevmedim bide evdeyim antalyadayken gezip tozuodum vakit iyi geçiodu ama burda iyice bunaldım olmucak şeyleri düşünüp düşünüp sorun yapıorum kendimi yıpratıorum zaten belli bir yaştan sonra yeni arkadaşlıklar edinmek çok zormuş bunu anladım offf kafanızı şişirdim yaa herneyse karar verdim dün başladım kpss çalışıorum artık onunla meşgul olucam
VALLA KUZUM OZAMAN SENDE ONA PANTOLON TİŞÖRT İSTEDİĞİNDE DİCEKSİNKİ ÇOK HAKLISIN BENDE BULAMIYORUM GİYCEK BİŞEY OKADAR DEDİM YAPMADIN KALDI ÜTÜLER DİE VE YİNEMİ AYNI KONU DERSİN SENDE HAZIR LOKMACILAR CUMARTESİ AKŞAMI BENİMKİDE OTURMUŞ OYUNUN BAŞINA HABİRE NESCAFE İSTİYO BENDE TAMAM DEDİM SONRA UNUTTUM YAPMADIM DÜN DURMUŞTA ONU BAŞIMA KALKIYO OKADAR İSTEMİŞ GECE YARISINA KADARDA YAPMAMIŞIM ÖYLECE UYUMUŞ ODA AKLISIRA VİCDAN YAPCAK AMA VALLA GEÇTİ O GÜNLER BENDE DEDİM YAPSAYDINDA İÇSEYDİK BENİMDE CANIM İSTEMİŞTİ DEDİM
ya gayette faydalı şeyler yedim çorba mis gibi dolma hep faydalı ya işte((
kız zaten sinir olurum otobüs şöforlerine o günde dangalaklık yapınca verdim cevabını otobüsün içinde o bana sayıyo ben ona sayıyorum en sonundada uff yeter yaa bi kes artık dedim sustu:)) bide ebn öyle haksızlığa tahammül felan edemem hemen başlarım tartışmaya tutamam çenemi bi usuyum bende millet gibi izleyim yok bende
senin bu özser ama kızdırıyo haaa iyice dalga geçiyo senle tam dayaklık ısırmaık olcak bu çocuk eşininde maşallahı var planları yapmış kendine göre hiç sana soran yok ne zmaan doğurmak istersin diye yada evde oluyumda bende annenin yanında oluyum annene destek olurum diye düşünen yok ohh valla:))))
nasılsınız ? kızlar uyuyamıyorum geceleri ya 38 haftalık hamileyim normal dogum yapacam inş 2. gebeliğim ama ilk gibi bu gün mü dogacak yarın mı dogacak rabbim hayırlısını nasip etsin ama sabırsızlanıyorummm yaaa adını inş kısmet olursa kızım olacak esila ece koyacagım sizce nasıl
=))))))))))))))))))
Gunaydin kizlar ,
Dun cekiliste 13 numarayla araba bize cikti :))) Hala inanamiyoruz kozalakla bgn ise yeni arabayla gitti, sirketin avukatiylada evrak isleri icin gorusucekler yarisi duzenleyen organizatorlerle.. Dun ogleden sonra butun gun arabayla Prague turu yaptik, aksamda kozalagin anasi babasi burdan birkac kiraci kutlamak icin bisiler ictiler .. Biz 2004 model Fabia 2 sene odedik, borcu gecen sene bitti bu senede ev icin kredi aldik iste, ama simdi sanki imkansiz bisi oldu yeni arabamiz Volvo V40 Cross Country Beyaz
Dun bir yandan seviniyorum bir yandan bilmiyorum nasil hissedicegimi, Allah`im ins bize boyle gecici mutluluklar yasatmaz, yavrumu sag saglim kucagima almak nasip eder.. Hepsi onun sansi o hayatimiza girdiginden beri cok sey degisti Rabbim kizimin sansinida bahtinida hep acik eglesin ins, saglikla kavusmak huzur icinde buyutmek nasip etsin, bizi iki gunluk sevinclerle sevindirip, buyuk acilar yasatmasin. Tek korkum bu cunku daha once basimiza hic boyle bisi gelmedi, hepsi melegimin hakki sansi ..
kızlar baan bi yardım edin hele ben çok fenayım bugüm acaip gergin karnım ve özellikle sol kasığım acaip ağrıyo ayağa kalkınca taa bacağımdan çekiyo afedersiniz aşağı taarfımdan bişey sokup dürtüyolar gibi oluyo daha öncede olmuştu ama bu kadar sürmemişti doktoru aradım idrar yollarına bakalım dedi yaptırdım test bişey çıkmadı dedim gel serum takalım çok önemli bişey değil dedi ama ben çok korkuyorum bildiğiniz oturduğum yerde bile inliyorum ki adamakıllı arkama yaslanıp popomun izerine oturamıyourm öyle oturunca iyice acıyo kasığım ne bu şmdi yaaa
kızlar baan bi yardım edin hele ben çok fenayım bugüm acaip gergin karnım ve özellikle sol kasığım acaip ağrıyo ayağa kalkınca taa bacağımdan çekiyo afedersiniz aşağı taarfımdan bişey sokup dürtüyolar gibi oluyo daha öncede olmuştu ama bu kadar sürmemişti doktoru aradım idrar yollarına bakalım dedi yaptırdım test bişey çıkmadı dedim gel serum takalım çok önemli bişey değil dedi ama ben çok korkuyorum bildiğiniz oturduğum yerde bile inliyorum ki adamakıllı arkama yaslanıp popomun izerine oturamıyourm öyle oturunca iyice acıyo kasığım ne bu şmdi yaaa
Canım magnezyum başladın mıydı sen belki kazılmaların başlamıştır magnezyum rahatlatıyor acaba öyle bir sorun mu ki git doktora sen bir an öncr
Canim benim ablaminda bu sıkıntisi vardi oyleki bazen aglardi doktoru ona progestan vermisti ama icmiyordu alttan kullaniyordu, acaba sanada doktorun verir mi bence doktoruna gorun bi
Gunaydin kizlar ,
Dun cekiliste 13 numarayla araba bize cikti :))) Hala inanamiyoruz kozalakla bgn ise yeni arabayla gitti, sirketin avukatiylada evrak isleri icin gorusucekler yarisi duzenleyen organizatorlerle.. Dun ogleden sonra butun gun arabayla Prague turu yaptik, aksamda kozalagin anasi babasi burdan birkac kiraci kutlamak icin bisiler ictiler .. Biz 2004 model Fabia 2 sene odedik, borcu gecen sene bitti bu senede ev icin kredi aldik iste, ama simdi sanki imkansiz bisi oldu yeni arabamiz Volvo V40 Cross Country Beyaz
Dun bir yandan seviniyorum bir yandan bilmiyorum nasil hissedicegimi, Allah`im ins bize boyle gecici mutluluklar yasatmaz, yavrumu sag saglim kucagima almak nasip eder.. Hepsi onun sansi o hayatimiza girdiginden beri cok sey degisti Rabbim kizimin sansinida bahtinida hep acik eglesin ins, saglikla kavusmak huzur icinde buyutmek nasip etsin, bizi iki gunluk sevinclerle sevindirip, buyuk acilar yasatmasin. Tek korkum bu cunku daha once basimiza hic boyle bisi gelmedi, hepsi melegimin hakki sansi ..
Kızlar bugün saat 1:30da allah izin verirse transferim var ve ben çok heycanlıyım,nolur bana dua edin çok şeymi isterim bilmiyorum ama o saatlerde allah rızası için bana meryem suresi olurmusunuz sizin dualarınızla hersry daha guzel olcak gibi daha güçlü oluyorum offf bi garip heycanlıyım meleğim bana gelecek bugün
canım 1 ayı geçti ona başlayalı kız ne kasılması şimdiden dur ayy valla olmazsa akşam acile gitcem yada biraz daha geçmezse beni götürün dicem ya en son gittiğim doktorun numaası evde kalmış yanımda olsa bide onu arıycam ona göre hareket etcem
al işte umursamaz kocamı arıyorum beyfendi direk meşgule atıyo insan bi merak eder dimi yaa sen hocasın çık bi dersten ara bişeymi var diye sor üstüste arıyorum bişey olmasa aramaz diye bi düşün yok olmaz allahım yaa alemin düşüncesizleri bizim başımızda kızıncada ee napıyım niye kızıyosun bana kızma oluyo uff ufff
Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim ))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın )))
canımmmmm anlatırken ben heyecanladım ya bebegın senı sıkı sıkı tutacak ve bırakmayacak bunu sakın unutma tatlım ben ekımden bır suru kısıden bebek haberı alacagımıza ınanıyorum canım Rabbı'm hepımıze en kısa sürede bu duyguyu yasatsın ınsallah
Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim ))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın )))
cnm benim hadi insallah hersey yolunca gidicek... masallah senin yumoslar ztn sposlarin gonlunu hemen feth etmis dollenen sayin cok iyi idi sabah okuduguma gore...ozaman ayin 10'u gibi mujdeyi vericeksin insallah... Rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin ...
bak sakin evde yorma kendini... ayaginin altina koy bir yastik yat dinlen ozellikle ilk 3 gun... sicak dus yok... fazla hareket yok...
halamdan aklimda kalanlari siraladim hemen kusura bakma:26: ama zaten doktorunda soylemistir sana herseyi...
ozlem
bugun gidicektin aslinda doktora ama olmadi... yarin kismetse gidicem.. bide detayli ultrasonu sorucam nezaman diye... simdi bayram fln geliyor yaa burda olmicaz yine... erkenden alim randevuyu cunku Allah kismet ederse bayram sonrasi 20 haftanin icinde olcak sipam...
hulya
cnm stress yapma korkutma kendini... beni doktorum o tip agrilar icin uyarmisti... rahimde buyumeden ve kaslardan baglardan dolayi... bu haftalarda baslayabilir demisti bana... bide sende 2 tane bebiss var kolay degil ... artik kocaman olmuslardir...magnezyum ilaclari veriyorlarmis boyle durumlar icin... en kotu acilde oyle bi ilac yazdirirsin..
Hoşgelmiş bebeğin tatlım :) sımsıkı tutunsun inşallah bayramdan önce haberlerini alacağız
Randevuları denk getirdik yine sabah 9 da randevum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?