Dostlugun ve dayanışmanın topiği

ohh anne ve oglusu birbirlerini goremeden duramiyorlar ne guzel ...
aman cnm hayirlisi ile git guzel haberlerle gel insallah...
benim ogleni bulur gitmem...

canımartık doktor her hafta çağırıyor açılma da var zaten gelişimi de haftalık kontrol etmeliyiz durursa hemenalıcaz demişti o yüzde gidiyoruz her salı :) 2300 dik bakalım kaç olduk

arkadaslar saat 17.00 oldu

yemek menuleri lutfen......

Bizde yemek yok bu akşam hazırcıyım :)))

Tazebahar
Canim cok sevindim her seyin normale gitmesine masallah yumurtalarina insallah yavrucugun sana siki siki tutunur birakmaz anacigini

kızzzlar biz geldik :)) çok şükür hersey yolundaymıs kesemizi gördük 1 gün öndeyiz hatta sata göre. 5+1iz bugün :))nasıl mutluyum anlatamam hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız içn desteğiniz için sizi çoookk seviyorumm

Hoşgelmiş bebeğin tatlım :) sımsıkı tutunsun inşallah bayramdan önce haberlerini alacağız

Randevuları denk getirdik yine sabah 9 da randevum canım :)

Tazebahar
Canim cok sevindim her seyin normale gitmesine masallah yumurtalarina insallah yavrucugun sana siki siki tutunur birakmaz anacigini

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim inşallah ekim 12 de haberler güzel olurkonusuyorum onunla sevgimi sölüyorum Görkeeeeem bak be guzel haberlerle geldin maşallah benim gelinime ya da damadıma))

Canim cok guzel haber getirmissin bu doktorlar nasıl da uzuyor bu anneleri ne diyim onlar a neyse sen ve bebisin iyi ya cok şükür

kiz biliyorum her hafta gittiginizi ama bence oglusun sana yaramazlik yapiyor seni gormek iicn...
ohh almistir o yine kilolari merak etme... bak gecen hafta nasil sevindirmisti seni.. insallah yarinda oyle sevindircek...

bu gidisle bende oyle olcam galiba.... napsam bilemedim... firina tavuk patates aticam hic olmadi galiba... :26:

super bir haber ... Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.... o doktora da selam soyle... allah im yaaa ..... cok okuzler bazen....
hadi bakalim sirada pitpitlariniz var
bi dahaki kontrol nezamn ?

Oyy oyy masallahbu doktorlar ne ruhsuz sana zehir etti kaç günü bak gerşey yolunda cok şükür
Rabbim pıtpıtları da burada duyurmanı nasip etsin sonraki randevu ne zaman

bugunde aksine hareketli :) sakacj bu ya inş canım inş buyutebilmişimdir bebeğimi

canım benim ne dedik biz sana Allah 'ım sağlıkla mutlulukla kucagına almayı nasip etsin bebeğim darısı bizlerin başına inşallah ama benim bu aydan umdum kalmadı 8 gün kala canım tatlı çekmeye başladı adettt yavas yavas hıc heveslenme gelıyorum dıyorrrr

cnm dur bakalim hemen.... benimde yuzumde sivilce cikmisti bende de adet belirtisidir ama oyle olmadi...
hemen olumsuz dusunmek yok...

Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın)))

Canimm dunurum cok cok sevindim bugun cok guzel bi gun oldu hergun boyle guzel seyler duyalim herkesten insallah :))

cnm dur bakalim hemen.... benimde yuzumde sivilce cikmisti bende de adet belirtisidir ama oyle olmadi...
hemen olumsuz dusunmek yok...

ben ateş ölçeyim yarından itibaren gecen ay 5 gün kala ölçmüştüm 36,6 da giden ateşim adet günü 36,4 'e düşmüştü ama anlamamıştım 1 saat sonra da adet olmuştum :) başlayayım yarın yine bakalımgerçi sivilcelerim çıkmadı ama tatlı kesin adet belirtisi diyorum umarım yanılırım

Canim cok guzel haber getirmissin bu doktorlar nasıl da uzuyor bu anneleri ne diyim onlar a neyse sen ve bebisin iyi ya cok şükür

Oyy oyy masallahbu doktorlar ne ruhsuz sana zehir etti kaç günü bak gerşey yolunda cok şükür
Rabbim pıtpıtları da burada duyurmanı nasip etsin sonraki randevu ne zaman

Ahh kizlar valla 2 gun nasil gecti bilmiyorum cok sukur harika da bi dr buldum oyle rahatlatti ki icimi insallah kalp atislarini da duyariz dedim insallah ne duyucaz tabii diyo nasil tatli canim yaa :))8 ekimde pit pitlari duymaya gidicez insallah ama oyle icim ferah ki artik duyucaz insallah :)

8 ekimmmmmm :) benim kahrolasıca batttt sen pıtpıtlarınnnn ben bebegımın haberını verırım ınsalalh tatlım

Canim dur hemen umutsuzluga kapilma adet belirtileriyle cok benziyo zaten hamilelik belirtileri hic belli olmaz az kaldi insallahh bi guzel haberde senden aliriz :)))

Canim dur hemen umutsuzluga kapilma adet belirtileriyle cok benziyo zaten hamilelik belirtileri hic belli olmaz az kaldi insallahh bi guzel haberde senden aliriz :)))

bende hamılelıge daır hıcbır belırtı yok kı zaten :) sadece adet belırtısı var o da tatlı cekmesı canımın :) aman ınsallah bebegım benımledır de yanılırım

valla canım sıklaşması gerekiyo mu hiç bilmiyorum. Dr. bana şu gün tekrar gel demedi ki. artık ben kendim gün belirleyip gidiyorum :)
Benim yemekten filn olmuyo ama mide ağrısı. 3sene evvel çektim ben o mide ağrısını bi zaman sonra ne ilaç içsem ağrı geçmiyodu sonra dedim kendi kendime artık ilaç içmek yok. o zamandan bu zamana çok şükür kullanmıyorum :) İnşallah seninde ilaçsız geçer gider :)

senin kaynanada bi alem ha :) kendi yemekleri beğenilmiyo diye sana göster söle ben yapayım mı diyo
Aman iyi olduğun iyi dikkat et kendine :) yarında güzel haberlerle gelin inşallah.
ee napalım 1 gün 1gündür :) aslımda tam olarak hesap yapmamın nedeni önümüzdeki ayın randevusunun arasını kısa tutmak ama olmuyo sanırım. bayramdan 1hafta önce gideyim bakalım. bu dr. ne diyecek bize :)

Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın)))

Canıımm İnşallah herşey çok güzel olur. Gittiğin zamanı bilmiyodum ama o saatlerde içimden geçirdim seni duama ekledim. uzan dinlen sen İnşallah Allah'ın izniyle bebeğin seninle

arkadaslar saat 17.00 oldu

yemek menuleri lutfen......

ıspanak ve şehriye çorbası var bide salata yaparım oldu bitti :)
ama ben dün çorbayı yaparken şehriyeyi bol keseden atmışım biraz fazla olmuş. ne yapsam aceba su eklesem kötü olur mu ? :26:

Bunu biliyoduk hepimiz. Çok şükür Ekim 8'de de kalp atışlarını duy İnşallah annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…