Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Burcu canım hayırlı olsun. Meryem'in şansı ne güzel :) Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

sıcak su kat kız hiç birşey olmaz katınca kaynar bi taşım :)
bayılırım şehriye çorbasına :))

Ayyy kizlarrrr ne guzel haberler gelmis.

bebeeeeekkk

ayyy canim benim ne kadar sevindim anlatamam..8 ekim buyuk gun olsun insallahhhh...mervedende guzel haberi alirsak tamamm 8 ekimde.
darisi diger kizlara...

ozgennnnnnn

canim yaaa yerim senin o bebigi aldim geldim demeni. cok tatlisiniz.....insallah bebegin seninle olacakkkk...

merveee.
daha kac gun var batina bu umutsuzluk...aaa kizarim..ama haaaa...:)))

Ozz
sezgiii
kiz ne yemek yapiyorsunuzzz oyle. caganin bugun makarna gunuydu..bende makarna yapmistim salqta yogurtla onu yeriz..her pztsi makarna yiycezz

bebeek

gözün aydın canımm çok sevindimm pıtpıtlarıda duyarsınızz tabikidee tutunmuştur o sımsıkı annesine

tazebahar

ooohh bebişi koydun göbüşe geldin çok dikkatli ol canım doktor ne dediyse harfi harfine yap allah tamamına erdirsin inşaalah 10 gün sonra fln alırız mutlu haberi

merve

dur bakalım alçak kırmızıları görmeden ümidini hemen kesme belkide bebişin canı cekmiştir çikolataları

hülya

naptın canım geçtimi ağrılar bi gitseydin ddoktora keşke rahatlatıcı bişiler verirdi

Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın)))

canımmmmm gözlerim doldu inan,rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,inşallah meleğin sonuna kadar seninle olsunn

öyle yapayım o halde. :) ayy bende hiç öle severek içmem. sırf kozalak seviyo diye yapıyorum.. :)

Valla et sulu tavuk sulu harika olur :)

Ozz
sezgiii
kiz ne yemek yapiyorsunuzzz oyle. caganin bugun makarna gunuydu..bende makarna yapmistim salqta yogurtla onu yeriz..her pztsi makarna yiycezz

Ohh makarna ayrı güzel ya ama çeşit çeşit yapılacak sosisli, feslegenli, mantı makarna, ton başlıklı :)

Canım çok sevindim gözün Aydın Rabbim inşallah kucağına almayıda nasip eder..

Canlarim hepinize tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin insallah bi iki haftaya daha guzel haberlerle kopariz cosariz burdaa
3 yumurtaaaa.çok süpperrrr.
hadi ilk üçüzümüz gelsin.ne kadan heyecanlııııı...

geçmiş olsun kuzum.
umarım iyisindir.
senin kozalak sakarya ya gitmedi mi yaw?
hani bekar takılıyorduk?kıskandım şimcik.
Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın)))
yaw sen ne kadar tatlı bişeysin.
ne güzel yazmışsın öyllleeee.maşallah sana da bebişine de.
inş sana sımsıkı yapışır 9 ay da hiç bırakmaz annesi.
Rabbim nolur tutunsun bebiş annecineee.
1 mi 2 mi bu arada bebişler?
sonundaaaa.çok şükür canım.
haftaya kalp atışlarını duy emiiiiii.....

öyle yapayım o halde. :) ayy bende hiç öle severek içmem. sırf kozalak seviyo diye yapıyorum.. :)
bizim kozalak da şehriye çorbasını hiç sevmez.
daha doğrusu taneli çorbaları sevmiyor.
makarnaya su katmış gibi hissediyormuşşş paşam.
acaba şehriye çorbasını da mı blendırdan geçirsem

canım bence hamilelik belirtisi arama.
ben de kesin adet olucam diyordum.hiçbir hamilelik belirtim olmadı.
o nedenle kırmızıyı görene kadar ümit kaybetme.
hatta görsen de ümidini kaybetme.
inş kalbinden geçen olur tatlım.

her zamanki gibi başağrısı çekiyorummmm
ne zaman bitecekkk bu ağrılar?
matkapla kafamı deliyorlar gibi.

Ayy canim bugun bunu soyleyen 2.kisisin :) kiz ikiz tamamda 3.yu ben nasil doyuracagim bizde yok ama esimin ailesinde ikizde var kismet, gelen gelsin kismetiyle insallah

Ozz
sezgiii

ohh bayılırım makarnaya şöyle bol salçalı oohh mis ama eşim hiç sevmez mecbur kendime yapar yerim arada

Valla et sulu tavuk sulu harika olur :)

Ohh makarna ayrı güzel ya ama çeşit çeşit yapılacak sosisli, feslegenli, mantı makarna, ton başlıklı :)

yaa ne makarnası gece gece aklıma sokmayın yaa. zaten şöyle domatesli biberli bi makarna olsa yerdim dedim bi açtım topiği makarna konusu dönüyo. benim beyimde hiç sevmez makarnayı bende kendime göre pişirir yerim. ohh ne güzel olur hepsi ayrı güzel
bide canım domatesli biberli bulgur pilavı yanındada bııızzz gibi bir ayran istedi hoff bide tartıldım bugün kargocuda hassas tartıda 69 kilo olmuşum. neydeyse 15 günde 2 kilo almışım höhh bana.

bizim kozalak da şehriye çorbasını hiç sevmez.
daha doğrusu taneli çorbaları sevmiyor.
makarnaya su katmış gibi hissediyormuşşş paşam.
acaba şehriye çorbasını da mı blendırdan geçirsem

neyse Allah'tan taneli o kadar çorba seçeneği yok :) yok yok geçirme blendırdan geçince tadı değişiyo sanki çorbaların. sen o şehriyeyi geçir blendırdan da adam tüm çorbalardan soğusun

bana fesleğenli makarnayı tarif eder misin şekerim?

Penne makarnaya daha cok yakışıyor ama hepsine olur öncelikle domates doğuruyorum küçük küçük içine siyah zeytin doğrayıp katıyorum bide feslegen sonra dök makarnayı karıştır mis gibi :)

bas ağrını bana mı sattın bu gece de benim ki tuttu. Çildiricim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…