valla canım sıklaşması gerekiyo mu hiç bilmiyorum. Dr. bana şu gün tekrar gel demedi ki. artık ben kendim gün belirleyip gidiyorum :)
Benim yemekten filn olmuyo ama mide ağrısı. 3sene evvel çektim ben o mide ağrısını bi zaman sonra ne ilaç içsem ağrı geçmiyodu sonra dedim kendi kendime artık ilaç içmek yok. o zamandan bu zamana çok şükür kullanmıyorum :) İnşallah seninde ilaçsız geçer gider :)
senin kaynanada bi alem ha :) kendi yemekleri beğenilmiyo diye sana göster söle ben yapayım mı diyo
Aman iyi olduğun iyi dikkat et kendine :) yarında güzel haberlerle gelin inşallah.
ee napalım 1 gün 1gündür :) aslımda tam olarak hesap yapmamın nedeni önümüzdeki ayın randevusunun arasını kısa tutmak ama olmuyo sanırım. bayramdan 1hafta önce gideyim bakalım. bu dr. ne diyecek bize :)
Canıımm İnşallah herşey çok güzel olur. Gittiğin zamanı bilmiyodum ama o saatlerde içimden geçirdim seni duama ekledim. uzan dinlen sen İnşallah Allah'ın izniyle bebeğin seninle
ıspanak ve şehriye çorbası var bide salata yaparım oldu bitti :)
ama ben dün çorbayı yaparken şehriyeyi bol keseden atmışım biraz fazla olmuş. ne yapsam aceba su eklesem kötü olur mu ? :26:
Bunu biliyoduk hepimiz.Çok şükür Ekim 8'de de kalp atışlarını duy İnşallah annesi.
sıcak su kat kız hiç birşey olmaz katınca kaynar bi taşım :)
bayılırım şehriye çorbasına :))
Ozz
sezgiii
kiz ne yemek yapiyorsunuzzz oyle. caganin bugun makarna gunuydu..bende makarna yapmistim salqta yogurtla onu yeriz..her pztsi makarna yiycezz
Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim ))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın )))
öyle yapayım o halde. :) ayy bende hiç öle severek içmem. sırf kozalak seviyo diye yapıyorum.. :)
Ozz
sezgiii
kiz ne yemek yapiyorsunuzzz oyle. caganin bugun makarna gunuydu..bende makarna yapmistim salqta yogurtla onu yeriz..her pztsi makarna yiycezz
kızzzlar biz geldik :)) çok şükür hersey yolundaymıs kesemizi gördük 1 gün öndeyiz hatta sata göre. 5+1iz bugün :))nasıl mutluyum anlatamam hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız içn desteğiniz için sizi çoookk seviyorumm
ohh bayılırım makarnaya şöyle bol salçalı oohh mis ama eşim hiç sevmez mecbur kendime yapar yerim arada
3 yumurtaaaa.çok süpperrrr.Canlarim hepinize tesekkur ederim dualarinizi eksik etmeyin insallah bi iki haftaya daha guzel haberlerle kopariz cosariz burdaa
geçmiş olsun kuzum.canım 1 ayı geçti ona başlayalı kız ne kasılması şimdiden dur ayy valla olmazsa akşam acile gitcem yada biraz daha geçmezse beni götürün dicem ya en son gittiğim doktorun numaası evde kalmış yanımda olsa bide onu arıycam ona göre hareket etcem
al işte umursamaz kocamı arıyorum beyfendi direk meşgule atıyo insan bi merak eder dimi yaa sen hocasın çık bi dersten ara bişeymi var diye sor üstüste arıyorum bişey olmasa aramaz diye bi düşün yok olmaz allahım yaa alemin düşüncesizleri bizim başımızda kızıncada ee napıyım niye kızıyosun bana kızma oluyo uff ufff
yaw sen ne kadar tatlı bişeysin.Kızlaaaaaar bebeğimi aldım geldim)) çok güzeldi çok duygulandım1saat merkezde dinlendim hemen evime geldim ))bebeğim artık benimle nolur dua edin beni bırakmasın )))
sonundaaaa.çok şükür canım.kızzzlar biz geldik :)) çok şükür hersey yolundaymıs kesemizi gördük 1 gün öndeyiz hatta sata göre. 5+1iz bugün :))nasıl mutluyum anlatamam hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız içn desteğiniz için sizi çoookk seviyorumm
bizim kozalak da şehriye çorbasını hiç sevmez.öyle yapayım o halde. :) ayy bende hiç öle severek içmem. sırf kozalak seviyo diye yapıyorum.. :)
bana fesleğenli makarnayı tarif eder misin şekerim?Valla et sulu tavuk sulu harika olur :)
Ohh makarna ayrı güzel ya ama çeşit çeşit yapılacak sosisli, feslegenli, mantı makarna, ton başlıklı :)
canım bence hamilelik belirtisi arama.ben ateş ölçeyim yarından itibaren gecen ay 5 gün kala ölçmüştüm 36,6 da giden ateşim adet günü 36,4 'e düşmüştü ama anlamamıştım 1 saat sonra da adet olmuştum :) başlayayım yarın yine bakalımgerçi sivilcelerim çıkmadı ama tatlı kesin adet belirtisi diyorum umarım yanılırım
3 yumurtaaaa.çok süpperrrr.
hadi ilk üçüzümüz gelsin.ne kadan heyecanlııııı...
geçmiş olsun kuzum.
umarım iyisindir.
senin kozalak sakarya ya gitmedi mi yaw?
hani bekar takılıyorduk?kıskandım şimcik.
yaw sen ne kadar tatlı bişeysin.
ne güzel yazmışsın öyllleeee.maşallah sana da bebişine de.
inş sana sımsıkı yapışır 9 ay da hiç bırakmaz annesi.
Rabbim nolur tutunsun bebiş annecineee.
1 mi 2 mi bu arada bebişler?
sonundaaaa.çok şükür canım.
haftaya kalp atışlarını duy emiiiiii.....
Ozz
sezgiii
ohh bayılırım makarnaya şöyle bol salçalı oohh mis ama eşim hiç sevmez mecbur kendime yapar yerim arada
Valla et sulu tavuk sulu harika olur :)
Ohh makarna ayrı güzel ya ama çeşit çeşit yapılacak sosisli, feslegenli, mantı makarna, ton başlıklı :)
bizim kozalak da şehriye çorbasını hiç sevmez.
daha doğrusu taneli çorbaları sevmiyor.
makarnaya su katmış gibi hissediyormuşşş paşam.
acaba şehriye çorbasını da mı blendırdan geçirsem
bana fesleğenli makarnayı tarif eder misin şekerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?