az kalmıs ınsallah hayrlısı ıle kucagına alman nasıp olsun
ısım guzelmıs canım hayırlısı olsun
ılk dogumunda yasadıgın tecrubelerını kullan bızlerede hatta yardım et olmazmı?
ılk dogumun nasıl olmustu bıraz anlatırmısın?
cnm oglumu 37 haftalıkken dogum yaptım kızım bekletiyo bizi birde etrafındakilerde bıktırıyo daha dogurmadın bu gidişle dogurmıcan mı falan da fistan öle yani
Doktor rahatsızmş bu nedenle randevu iptalmutsuzum
Ayyy kizlarrrr ne guzel haberler gelmis.
bebeeeeekkk
ayyy canim benim ne kadar sevindim anlatamam..8 ekim buyuk gun olsun insallahhhh...mervedende guzel haberi alirsak tamamm 8 ekimde.
darisi diger kizlara...
ozgennnnnnn
canim yaaa yerim senin o bebigi aldim geldim demeni. cok tatlisiniz.....insallah bebegin seninle olacakkkk...
merveee.
daha kac gun var batina bu umutsuzluk...aaa kizarim..ama haaaa...:)))
canım bence hamilelik belirtisi arama.
ben de kesin adet olucam diyordum.hiçbir hamilelik belirtim olmadı.
o nedenle kırmızıyı görene kadar ümit kaybetme.
hatta görsen de ümidini kaybetme.
inş kalbinden geçen olur tatlım.
cnm oglumu 37 haftalıkken dogum yaptım kızım bekletiyo bizi birde etrafındakilerde bıktırıyo daha dogurmadın bu gidişle dogurmıcan mı falan da fistan öle yani
her zamanki gibi başağrısı çekiyorummmm
ne zaman bitecekkk bu ağrılar?
matkapla kafamı deliyorlar gibi.
ayyyy esram doğru soyluyorsun umutsuzluk yok benım bebegım bu ay olmazsa bır sonrakı ay ekımde de olmazsa kasımda bıkmadan usanmadan beklerım bebegımııı cunku onun verecegı mutlulugu her ne kadar tadamasamda bılıyorummm.kızlar hatrlar mısınız bılmyıorum ramazanın basında sılık cızgıler gormustumde kan ıcın gıttım gece ama ılk gece verememıstım kanımı o gece sankı hamıleyım gıbı uyudum ve elım hep karnımdaydı gece uykumdan bıle uyanıp olmayan bebegımle konustum bu duyguyu hayalden de olsa tattım ve o gunden sonra yıkılmıstımmmm ama her ay yenıden yenıden doğmak cok guzel Rabbim bu duyguyu banada yaşatacak bunu hissediyorum kızlar sizlerde iyi ki varsınız.
evet tatlım ümidimi kaybetmiyorum inşallah Rabbi'm hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah
günaydın bebeğimmm olsun üzülme bunda da vardır bır hıkmet
kuzum al bende de okdar ... bizimkininde dogum trafigi cokmus bugun
yarin yada persembe gidicez...
seninkide ancak bir gun gelmemezlik yapar... sende yarin gidersin...
Gunaydin bu arada kizlar,
Istanbul da berbat bir hava var... yani benim oldugum yerde...
kapali yagmurlu melankolik bir hava... gelde calis simdi ofiste
canım benim gelicek inşallah bebişin napalım nazlı bizim minnaklarsenin ne zamandı bat bide bi sıkıntı fln varmı pko gibi
bende pko falan gibi bir sorun yok canım cok sukur yumurtalarımda çok sukur gelısıyor bat 8 ekim bakalım beklıyoruz bebegımızı bakalım aralık a kadar olmazsa esımle beraber gdecegız doktora umarım gerek kalmaz
inşallah canım gerek kalmazbişi sorcam kızlar yaa şimdi banada sıkıntı yok dediler ama bu yumurtaların çatlayıp çatlamadığı fln illaki vajinal ultrasonlamı anlaşılıyor yoksa bize yapılan tahlilerde çatlamada fln bi sorun varsa çıkıomu :44:
inşallah canım gerek kalmazbişi sorcam kızlar yaa şimdi banada sıkıntı yok dediler ama bu yumurtaların çatlayıp çatlamadığı fln illaki vajinal ultrasonlamı anlaşılıyor yoksa bize yapılan tahlilerde çatlamada fln bi sorun varsa çıkıomu :44:
günaydın canım .. sıkma canını herşeyde bir hayır vardır. En yakın güne tekrar alırsın..
Canim uzulme hemen iyilessin drun da en kisa zamanda tekrar al randevunu oglusumuz iyi annesi kilolari aliyo icerde:))
günaydın bebeğimmm olsun üzülme bunda da vardır bır hıkmet
kuzum al bende de okdar ... bizimkininde dogum trafigi cokmus bugun
yarin yada persembe gidicez...
seninkide ancak bir gun gelmemezlik yapar... sende yarin gidersin...
Gunaydin bu arada kizlar,
Istanbul da berbat bir hava var... yani benim oldugum yerde...
kapali yagmurlu melankolik bir hava... gelde calis simdi ofiste
mutsuz olmaa bakalımhayırlısı canım gelir yarın inşallah bak bi hafta daha geçti ha geldi ha gelecek derken almıştır o kiloları merak etme annesi
günaydın herkeseeee,özlemcim mutsuz falan olma, paşamızda hisseder sonra,doktorunuz hemen döner merak etme
Gunaydin ayy telden girmek iyice zorlasti yazmasi da tutukluk yapiyor..
o yuzden daha az giriyorum ya...
oz seni merak ettim ama gidememissin dr a.peki ne zaman gideceksin. baska bi dr a yonlendirseydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?