Dostlugun ve dayanışmanın topiği

cnm oglumu 37 haftalıkken dogum yaptım kızım bekletiyo bizi birde etrafındakilerde bıktırıyo daha dogurmadın bu gidişle dogurmıcan mı falan da fistan öle yani

ayyyy esram doğru soyluyorsun umutsuzluk yok benım bebegım bu ay olmazsa bır sonrakı ay ekımde de olmazsa kasımda bıkmadan usanmadan beklerım bebegımııı cunku onun verecegı mutlulugu her ne kadar tadamasamda bılıyorummm.kızlar hatrlar mısınız bılmyıorum ramazanın basında sılık cızgıler gormustumde kan ıcın gıttım gece ama ılk gece verememıstım kanımı o gece sankı hamıleyım gıbı uyudum ve elım hep karnımdaydı gece uykumdan bıle uyanıp olmayan bebegımle konustum bu duyguyu hayalden de olsa tattım ve o gunden sonra yıkılmıstımmmm ama her ay yenıden yenıden doğmak cok guzel Rabbim bu duyguyu banada yaşatacak bunu hissediyorum kızlar sizlerde iyi ki varsınız.

evet tatlım ümidimi kaybetmiyorum inşallah Rabbi'm hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Doktor rahatsızmş bu nedenle randevu iptal mutsuzum

günaydın bebeğimmm olsun üzülme bunda da vardır bır hıkmet

Doktor rahatsızmş bu nedenle randevu iptal mutsuzum

kuzum al bende de okdar ... bizimkininde dogum trafigi cokmus bugun
yarin yada persembe gidicez...
seninkide ancak bir gun gelmemezlik yapar... sende yarin gidersin...

Gunaydin bu arada kizlar,

Istanbul da berbat bir hava var... yani benim oldugum yerde...
kapali yagmurlu melankolik bir hava... gelde calis simdi ofiste

Son düzenleme:
cnm oglumu 37 haftalıkken dogum yaptım kızım bekletiyo bizi birde etrafındakilerde bıktırıyo daha dogurmadın bu gidişle dogurmıcan mı falan da fistan öle yani

tövbe yarabbim yaa bu insanların bi ona karışmadıkları kalmıştı takma sen kimseyi gelin doğurtun ben beceremedim de bari sen kimseyi takıp strese girme insanlar hep takacak bi kulp bulurlar

her zamanki gibi başağrısı çekiyorummmm
ne zaman bitecekkk bu ağrılar?
matkapla kafamı deliyorlar gibi.

canım geçen ibrahim saraçoğlu anlatıodu gece yatmadan taze sıkılmış havuç suyu ya da başın ağrıdığında yarım bardak suya 1 limon sıkarak için dio bebişede zararı olmaz denemeye değer bence bide ananem alnına patates sarardı

günaydın herkeseeee,özlemcim mutsuz falan olma, paşamızda hisseder sonra,doktorunuz hemen döner merak etme

canım benim gelicek inşallah bebişin napalım nazlı bizim minnaklar senin ne zamandı bat bide bi sıkıntı fln varmı pko gibi

tam uyumalık hava desene eve kaç uyu tatlım

Gunaydin ayy telden girmek iyice zorlasti yazmasi da tutukluk yapiyor..

o yuzden daha az giriyorum ya...
oz seni merak ettim ama gidememissin dr a.peki ne zaman gideceksin. baska bi dr a yonlendirseydi...

mervemmmmm
canim iste boyle hep umutlu ol ki. kotu duygular seni ele gecitmesin....daha cok gencsin oyle dusun....

canım benim gelicek inşallah bebişin napalım nazlı bizim minnaklar senin ne zamandı bat bide bi sıkıntı fln varmı pko gibi

bende pko falan gibi bir sorun yok canım cok sukur yumurtalarımda çok sukur gelısıyor bat 8 ekim bakalım beklıyoruz bebegımızı bakalım aralık a kadar olmazsa esımle beraber gdecegız doktora umarım gerek kalmaz

inşallah canım gerek kalmaz bişi sorcam kızlar yaa şimdi banada sıkıntı yok dediler ama bu yumurtaların çatlayıp çatlamadığı fln illaki vajinal ultrasonlamı anlaşılıyor yoksa bize yapılan tahlilerde çatlamada fln bi sorun varsa çıkıomu :44:

canım dün bende gittim biliyorsun ,doktorada sordum çatlayıp çatlamadığından emin olmak için gelemem gerek var mı dedim.O da gelmen bişeyi değiştirmez ama istersen adetinin 1. gününden say 21. günü gel kan tahlili yapalım dedi,progesterona bakılıyormuş galiba,Hülü de bana sağlık ocağında yapılabilir öğren dedi.Benim 21. günüm 6 ekim öğreneceğim sağlık ocağında yapıyorlar mı?

Canim ben hic takip yaptirmadimama hulya ile ebda yaptirmisti en iyi onlar bilir... sanirim adetin 21. Gunu progesteron testi yaparsanda catlayip catlsmadigi cikiyor. ams dedigim gibi kizlar daha iyibiliyor...
olmazssa bu ay sende takip yaptir...

günaydın canım .. sıkma canını herşeyde bir hayır vardır. En yakın güne tekrar alırsın..

Canim uzulme hemen iyilessin drun da en kisa zamanda tekrar al randevunu oglusumuz iyi annesi kilolari aliyo icerde:))

günaydın bebeğimmm olsun üzülme bunda da vardır bır hıkmet

mutsuz olmaa bakalım hayırlısı canım gelir yarın inşallah bak bi hafta daha geçti ha geldi ha gelecek derken almıştır o kiloları merak etme annesi

günaydın herkeseeee,özlemcim mutsuz falan olma, paşamızda hisseder sonra,doktorunuz hemen döner merak etme

Gunaydin ayy telden girmek iyice zorlasti yazmasi da tutukluk yapiyor..

o yuzden daha az giriyorum ya...
oz seni merak ettim ama gidememissin dr a.peki ne zaman gideceksin. baska bi dr a yonlendirseydi...

aslında mutsuz olma sebebım sabah kalktım dus aldım kahvaltı yaptım hazırlanıcam tel caldı oyle olunca bıraz mutsz oldum bıde sabah 6 dan sonra bel agrısından uyuyamadım zaten bıde tam dalmıstım kı hastane ıcın kalktım
baska bır doktor daha varmıs huseyın bey dıe ama oda sadece 8:40 da ıdı yetısemeyız daha sonra kaca var dedık full dolu dedı butun gunu tabı boyle olunca dedık kalsın cunku yetısemezdık o randevuyada arıcam bırazdan bakalım yarına verıyorlar mı.

neyse 9 da bı dalmısım 11 e kadar uyudum ıı geldı valla kapı calmasa daha da uyurdum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…