Dostlugun ve dayanışmanın topiği

tövbe yarabbim yaa bu insanların bi ona karışmadıkları kalmıştı takma sen kimseyi gelin doğurtun ben beceremedim de bari sen kimseyi takıp strese girme insanlar hep takacak bi kulp bulurlar

kız oyle deme mıllet bunu nasıl gorev bılıor gunde 5 partı arıolar dogurmadın mı dogurmadın mı?
arkadasım 39+4 de dogurdu yanında duruyordum
ayy ne laflar saka altında becerıksız tembel bı doguramadınlar ıste sennle hamıle olan bılmem ne vardır o dogurdu bı sen dogurmadın ne nazlı cıktı bebegın falan gıbı abuk subuk laflar
en son ben patladım sozlesıp aynı gun mu yapmıslar cocugu dıye sordumdu
ay ne sınır bozucu psıkolojıyı bozuyorlar

2 gun once molfıxe yazdım demıstım bugun numunemız geldı :)
kargocu gelınce cok sasırdım kızlarrrrrr sızde basvurun

canım bende molfix kullanmayı düşünüyorum en kaliteli bezin olduğunu söylediler..

ben prıma kullanmak ıstırum bı paket aldım prımanın beyaz paket olanı varya ıslaklık gostergelı olan ama fazla alamıyorum belkı bebıs sevmez dıye

ama eger prıma sevmezse alternatıfım molfıx

ben prıma kullanmak ıstırum bı paket aldım prımanın beyaz paket olanı varya ıslaklık gostergelı olan ama fazla alamıyorum belkı bebıs sevmez dıye

ama eger prıma sevmezse alternatıfım molfıx

Prima sızdırıyor dediler bana canım ama evet bakalım pişik felan yaparsa bende denerim şimdilik molfikx in yeni doğanının kullanıcam ..

Prima sızdırıyor dediler bana canım ama evet bakalım pişik felan yaparsa bende denerim şimdilik molfikx in yeni doğanının kullanıcam ..

bız yegenımde sadece prıma kullanabıldk hugıesde falan kotu oldu poposu
ama prımanın yenı paketlerı cok ıı belkı onlar eskı o yesıl yada turuncu paketler ıcın demıs olabbılır mı?
beyaz paket cok ıı ama tabı fayda kısıden kısıye degısıyor bakalım sen molfıxı kullan ben prımayı artık tavsıyelerımızı yaparız bıbrımıze

2 gun once molfıxe yazdım demıstım bugun numunemız geldı :)
kargocu gelınce cok sasırdım kızlarrrrrr sızde basvurun

canım bende molfix kullanmayı düşünüyorum en kaliteli bezin olduğunu söylediler..

bak bak az kaldi tabii bebislerin gelmesine annecikleri popislerini dusunuyor...
bizim icin daha erken degil mi ? ona sira gelene kadar alinmasi gereken bi ton sey var anlasilan...
dun bi bebek alisveris listesi arastirdim nette vallahi gece ruyama girdi... hangi ara yetistirdiniz onca seyin hazirligini :18: .....

benim halamda azraya once prima kullandi simdi molfix kullaniyor... ilk 3 ay prima kullandi... ama sonra niye degistirdi bilmiyorum...

olabilir canım bilmiyorum hangi paketi kullandıklarını .. tamam iyi olur tabiki en bebiş sevmezse daha sonrasında ona göre geçiş yaparız..

7 aylık falan ken indirimde görünce almıştık :) bezi biz
canım o listeler nasıl bilmiyorum ama kimisi de cok abartmış ben kendince lazım seylerı liste yapıp hep yanımda gezdirdim gördükçe alıp işaretlemiştim alırsın sende merak etme hersey yetişir

kuzum ozmzn su garip arkadasina bir iyilik yap o listenin resmini cek gonder
ne demisler komsuda piser bizede duser

canım zaman yaklaştı Rabbim izin verirsi bir iki haftaya bebişler gelecek yoldalar ister istemez düşyünüyor insan.. Sende tamamlarsın canım yavaş yavaş bi bakmışsın herşeyi almışsın fazlası bile oluyor.. listeler bazen abartılmış oluyor gerçekten sen de kendine göre bir liste yap rast geldikçe gördükçe alırsın indirimler felan güzel oluyor.. Zaman da çok hızlı geçiyor gerçekten bazen ne kadar çabuk geçti diye soruyorum kendime..

Özlem canım sana bakayım ne yapmış diye girdim ama randevu iptalmiş. hayırlısı artık. diğer randevu ne zaman aldın mı. ?
Numunelerin hayırlı olsun :) ben baktım ama molfixe nerden yazdın istedin sen iletişim kısmından mı ?
Sensee. canım seni dr. mu çağırıyo şu güne gel tekrar diye. ay herkesin dr. ilgili bizim ki tırt.

Dün akşamda yemek yemek dedik ya rüyamda bi ton yemek yapıyodum. ayy üstelik neden geç oluyo diye evdekiler mırın kırın ediyo hüngür hüngür ağlıyorum öle uyandım.. :)

kuzum ozmzn su garip arkadasina bir iyilik yap o listenin resmini cek gonder
ne demisler komsuda piser bizede duser

canım bulursam tabıkı paylasırım ama ben bı kısmını aldıktan sonra olusturmustum aldıklarım yoktu yanı lıstede

ruyalar tersıne ckar bol bol gulcen demekkı tatlım :)
valla tekrar aradım bugun yarın ıcın doktoruma 12:45 dedı sonra bı saat sonra aradılar zehra hanım yarında gelemıcek dıe bende baska doktora 15:30 a aldım nefıse dıye bı hatun vardı bakalım o ne dıcek

evet cnm ıletısımden yazdımdı dıye hatırlıorum

kızlar neredesiniz yhu bugun ne kadar sessizzz

bende baktım sesssızlık hakım yaprak ındırdım bı tencere bugune sardım 3 pakette buzdolabına attım mısafır gelınce acıcam 5 dk da pısır olacak ınsallah :)
sımdı ust kata arkadasa cıkıcam bugun hıc cıkmadı sımdı lohusa gelmedı etmedı dıye baslar duygusallıga

cnm benim doktor 3 hafta sonra gel dedi bi defa sonra yok ben sana direk gun verim dedi... ben mirin kirin edince yani hangi gun daha ii olur fln diyince... su gun gel diyor yani artik... artik saatim bile belli 13.00 direk ogle arasindan sonra musait oldugu icin hemen alabilirmis
sonuclar icinde daha gecen persembe kan verdim gelirsin yine sonuclar cikinca dedi... ama bi turlu gidemedim...
cnm bnm sansim biraz arada tanidik olmasi bide elin bos gitmicen doktoruna... bunu bizzat doktorlardan duydum yani...
arada simartilmayi seviyorlar... ee benimki ermeni olunca kozalakta ona bir paket hazirladi goturduk... ama her defasinda degil tabi... 1-2 kere...

ozlem
banada verin su dolma tarifini benimkiler hic olmuyor... bide elle mi makine ilemi sariyorsunuz...
benimde dolaba stoklamam lazim kozalak cok seviyor arada aksamlari gec bile gitsek hemen indirip yaparim ona bari...

1-2 tarif yazin bakim buzlukta dondurulabilen bana... ama borek fln olmasin onlari yemez...

valla kuzum zeytınyaglı sardm ben pırınc sogan nane pulbıber yag bıraz kımyon kattım ıstege gore dolmalık fıstık ve kus uzumu katılabılır esım cok sevmez
yaprakları tek tek ınce ınce sardım ıste
elle sardım kuzucum makına ıle ugrasamam valla
2 de oturdum sarmaya 4 u 10 gecerken falan bugune koca bı tencere 3 de buzdolaba paket atmıs oldum
aslında daha yapragım kaldı ama ıcı 1 kg pırınc ıle yapmıstım yetmedı artık bıdahakı azmıme sarıcam

ıyı olursam yarında kıymalı gul bıregı sarıcam oda hazır olur lohusalıkta komsudan ogrendıgıme gore gelen gıden bıtmıor acılır hemen yenılır dıe dusunuorum

valla kuzum ben buzdolabına patlıcanları musakkalık kızartıp atıorum sonra ındır uzerıne kıyma kavur at fırına 20 dk da musakka yapıorum
yada karnıyarık seklında kızartıorum yıne kıyması domates bıberı kat fırına hemen yemek oluor

dolma bıberını doldurup atanlar duydum bıtek pısırmesı kalıormus ama bence dolmalık bıber ısı zaten kolay gereksız yanı

bıde gece bıberlerı hasladım oyle attım sonra da mısafırım gelınce hemen sarımsaklı yogurt ıcıne attım oh mıs gıbı oldu

nohut bugday kurufasulye zaten fıx hep buzlukta hazırda var

fasulyeyıde her sene annem kayınvalıdem yapar bende hazır onlardan alırım dolapta durur

baska da ne yapılır bılmem ama soyleyecek arkadaslar olursa sevınırım

hhhheee kız aklıma geldı bıde gecen nette okumustum kekı buzluga attıklarını bende kek yaparken bı muffınlık attım buzluga ındırım 20 dk da kendıne geldı gayet te yumusacık mıs gıbı ıdı sankı bı kac saat once yapılmıs gıbı

ayy aksine benim kozalakta kus uzumlu fln bayiliyor... dur bakim kismetse onumuzdeki haftasonu bende denim atim buzluga oyle...
patlican fln bende de hep var... yesil fasulye biber cesitleri kirmizisi fln nohut fln ....babaannem hazirlar sonra dagitir genelde herkese halama anneme simdide bana ... biber dolmayi bende denicem... nasilsa icleri benziyor yaprak ile hazir olsun indir pisir ...

simdi anlamadim keki pismis mi dondurmuslar yoksa cig mi?? eger ekmek gibiyse pismistir... benim kayinvalide bazi ekmekleri alip donduruyor oyle... sonra kahvalti gunlerinde indiriyor... gayet taze oluyormus... hic denememistim ama...

ahh cnm yaa lohusalikta da gelen gidene bide ikram dusun... su olay bir bizim millette var ... asil onlarin eli bos gelmemesi lazim.. sen sadece serbeti ikram etcen ...

ne hastasıymış senin dr. okadar. neyse yarn bide öbürüne git bakalım. değişen bişey olmaz.
Bende kaç gündür sarayım diyorum ama üşeniyorum. ta geçen seneden yapraklarım duruyo sarayım bari buzluğa da atayım doğum sonrası gelene gidene kolaylık olur. :)

anladım canım bende benim ki kendisi gün vermeyince bi sorayım dedim ama zaten senin dr. oldum olası ilgili canım başlardaki muayenelerde nasıl güzel açıklamalı herşeyi sölerdi :) aman maşallah nazar etmyeyim dr.una :))

cnm o biraz doktorun karakteri ile de alakali ve onunla muhabbetinede bagli... bazen frekanslar tutmaya biliyor hasta - doktor arasinda... bende acik acik soruyorum herseyi bide kozalakta devamli geliyor onlarda konusuyorlar belki onunlada alakali...
aman iyi guzelde insallah hep oyle devam eder bellide olmaz zaman ne gosterir... bence karisindan da cok cekmis biliyor nasil davranmasi gerektigini hamile bayanlara

ama senin kontrol araliklarini 1 ay sonra derse tam 1 ay sonra o gun git... genelde benm 3 hafta dediginde tam ayni gune veriyor...
bence benmde 1 aya cikar bayramdan sonra oyle bisiler gevelemisti cnku...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…