2.yi doyuran 3.de doyururrr tatlım.Ayy canim bugun bunu soyleyen 2.kisisin :) kiz ikiz tamamda 3.yu ben nasil doyuracagimbizde yok ama esimin ailesinde ikizde var kismet, gelen gelsin kismetiyle insallah
tarif için saol bebem.yapıcam mutlaka.Penne makarnaya daha cok yakışıyor ama hepsine olur öncelikle domates doğuruyorum küçük küçük içine siyah zeytin doğrayıp katıyorum bide feslegen sonra dök makarnayı karıştır mis gibi :)
bas ağrını bana mı sattın bu gece de benim ki tuttu. Çildiricim
saol canım,Allah razı olsun.deniycem mutlaka.her gün canımdan bezdim.canım geçen ibrahim saraçoğlu anlatıodu gece yatmadan taze sıkılmış havuç suyu ya da başın ağrıdığında yarım bardak suya 1 limon sıkarak için dio bebişede zararı olmaz denemeye değer bence bide ananem alnına patates sarardı
Feride
ne ignesi kuzum catlatma mi...kiz igneden ne korkcan igne senden korksun...
ebdaaaaaaaaaa
sesim geliyomu sari sekerim....basin nasi oldu kan ilaci fayda etmedi mi. aynisi caganda oldu bana ayy hergun agriyodu karanlik odada duruyodum surekli.
parol alabilirsin bi zarari yok...
canım,reglinin 19.ve 21. günleri arası progesteron testi yaptırıyorsun.inşallah canım gerek kalmazbişi sorcam kızlar yaa şimdi banada sıkıntı yok dediler ama bu yumurtaların çatlayıp çatlamadığı fln illaki vajinal ultrasonlamı anlaşılıyor yoksa bize yapılan tahlilerde çatlamada fln bi sorun varsa çıkıomu :44:
ben sana didimm.canım dün bende gittim biliyorsun ,doktorada sordum çatlayıp çatlamadığından emin olmak için gelemem gerek var mı dedim.O da gelmen bişeyi değiştirmez ama istersen adetinin 1. gününden say 21. günü gel kan tahlili yapalım dedi,progesterona bakılıyormuş galiba,Hülü de bana sağlık ocağında yapılabilir öğren dedi.Benim 21. günüm 6 ekim öğreneceğim sağlık ocağında yapıyorlar mı?
iletişim bölümüne mi yazıcaz canım.2 gun once molfıxe yazdım demıstım bugun numunemız geldı :)
kargocu gelınce cok sasırdım kızlarrrrrr sızde basvurun
merhaba canım.kan ilacı falan fayda etmedi.Feride
ne ignesi kuzum catlatma mi...kiz igneden ne korkcan igne senden korksun...
ebdaaaaaaaaaa
sesim geliyomu sari sekerim....basin nasi oldu kan ilaci fayda etmedi mi. aynisi caganda oldu bana ayy hergun agriyodu karanlik odada duruyodum surekli.
parol alabilirsin bi zarari yok...
catlama ignesi mi? yaa nerden yapcan onu? karnindan mi popodan mi?
tek basina nasil yapcan ki :26:
ahh lahmacun ahh... yanina bol sogan ve yesillik limon... ayy acili acili....
harcini senme gonderiyorsun firina ... burda ii bir yer bulmak zor valla... herkes zamanla bozuyor tadini... soyle citir citir tadi yerinde zor valla...
ahh su antepe niyetliyiz kozalakla sirf yemek icin gidicez ilk firsatta valla...
canım,reglinin 19.ve 21. günleri arası progesteron testi yaptırıyorsun.
değer 10 ve üstü ise çatlamış demek.ve 10dan ne kadar yüksekseo kadar kaliteli yumurta demek.
ben sana didimm.
gitmen merak gidermekten başka bir işe yaramaz.sonucu değiştirmez.
19.ve 21.günler arası gidebilirsin teste.
iletişim bölümüne mi yazıcaz canım.
ne yazdın sen?
merhaba canım.kan ilacı falan fayda etmedi.
her gün ayrı zulüm.dün ilaç almadım,sabrettim.bugün dayanamadım artık,içtim parolu.
çok yoruyor bu baş ağrısı beni.
senin ne kadar devam etti canım baş ağrısı?
ne zaman geçmişti?
Vqlla kasap diyor 1 kilo domates su kadar sarimsak biber falan manavdan aliyoruz kasap et fiyatina yapiyor emek parasi almiyor yani. firina gonderip yaptirip elimize veriyor. cok rahatt yani. bekleriz kuzum...
burda firin manav kasap uclusu yanyana surekli...birine demen yeterli...yapiveriyolar hemen
feride.. aaa kiz krndin yapcakmissin ya igneni yeni okudum helalll sanaaa...
evet canım yaptırabilirsin,sorun olmaz.canım 22. gün gitsem olmaz mı 20de 21de haftasonuna denk geliyr,nettede 21-23. günler arası diyor
Kizlarr bisey sorucamm progestoron jel verdi dr bana crinone %8 lik ama ben sabah yada aksam ne dedi hatirlamiyorum kullanan bilen varmi??dun gece kullandim ama biraz arastirdim sabah kullaninca daha iyi gezmek lazim demisler kafam karisti(
Ptogesteron dusuk icinmi . hic bilmiyorum ki duymadim hic...acaba digeri kan pihtilasmasi icin olabilir mi.
istersen hemen bi topik ac...muhakkak cevap gelir...yada netten arastir....
bu ay kullanayım.gene geçmezse ilacı değiştireyim.belki işe yarar.Ebdossss
cqnim tam hatirlamiyotum ama kan ilacina basladiktan biraz sonra gecmissti...biraz daha kullan bakalim yada kan ilzcini degistir.
tarif için saol bebem.yapıcam mutlaka.
başağrımı kimselere vermem.
bugün gene delirtti beni.
eve geldim,parol içtim,buz torbası koydum başıma,1 saat uydum,geçti Allah 'tan.
aman sen çekme canım ağrı mağrı.ben çekiyorum topik adına yeterince.
Ayyy hulyaaaaya cok uzuldum. insallah bisey olmaz ona ve kuzucuklarinaaa..
kizlar bilenler yada okuyabilcekler ayetel kursi okuyalim onaa...birer tane..guzel haberlerle gelir insallah...
ya kızlar geçen sene benim minik cadı yeğenim doğdugunda ona patikler yapmıştım fotolarını bulamadım bulsam paylaşıcaktım kızçeleri olacaklara fikir olurdu,kasımda inşallah hala olacağım ona yapacaklarımı paylaşırım sizlerle inşallah
kızlar foto nasıl ekleniyor bi kaç tane buldum ekliyim onları
iletişim bölümüne mi yazıcaz canım.
ne yazdın sen?
Kizlarr bisey sorucamm progestoron jel verdi dr bana crinone %8 lik ama ben sabah yada aksam ne dedi hatirlamiyorum kullanan bilen varmi??dun gece kullandim ama biraz arastirdim sabah kullaninca daha iyi gezmek lazim demisler kafam karisti(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?