Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Ayy canim bugun bunu soyleyen 2.kisisin :) kiz ikiz tamamda 3.yu ben nasil doyuracagim bizde yok ama esimin ailesinde ikizde var kismet, gelen gelsin kismetiyle insallah
2.yi doyuran 3.de doyururrr tatlım.
yeterki gelsinlerrr.o kadar uğraştın tek seferde halledersin.
tarif için saol bebem.yapıcam mutlaka.
başağrımı kimselere vermem.
bugün gene delirtti beni.
eve geldim,parol içtim,buz torbası koydum başıma,1 saat uydum,geçti Allah 'tan.
aman sen çekme canım ağrı mağrı.ben çekiyorum topik adına yeterince.
saol canım,Allah razı olsun.deniycem mutlaka.her gün canımdan bezdim.
bu arada ben de alnıma patates bağlıyorum,üst kısmada buz torbası koyup uyuyorum.
patatesi geçtim artık benlimonda içerim havuçta.yeterki ağrımasın.

Ayyy hulyaaaaya cok uzuldum. insallah bisey olmaz ona ve kuzucuklarinaaa..
kizlar bilenler yada okuyabilcekler ayetel kursi okuyalim onaa...birer tane..guzel haberlerle gelir insallah...

Feride
ne ignesi kuzum catlatma mi...kiz igneden ne korkcan igne senden korksun...

ebdaaaaaaaaaa
sesim geliyomu sari sekerim....basin nasi oldu kan ilaci fayda etmedi mi. aynisi caganda oldu bana ayy hergun agriyodu karanlik odada duruyodum surekli.
parol alabilirsin bi zarari yok...

evet canım çatlatma iğnesi,korkmuyorum o benden korksun

ya kızlar geçen sene benim minik cadı yeğenim doğdugunda ona patikler yapmıştım fotolarını bulamadım bulsam paylaşıcaktım kızçeleri olacaklara fikir olurdu,kasımda inşallah hala olacağım ona yapacaklarımı paylaşırım sizlerle inşallah

canım,reglinin 19.ve 21. günleri arası progesteron testi yaptırıyorsun.
değer 10 ve üstü ise çatlamış demek.ve 10dan ne kadar yüksekseo kadar kaliteli yumurta demek.
ben sana didimm.
gitmen merak gidermekten başka bir işe yaramaz.sonucu değiştirmez.
19.ve 21.günler arası gidebilirsin teste.
2 gun once molfıxe yazdım demıstım bugun numunemız geldı :)
kargocu gelınce cok sasırdım kızlarrrrrr sızde basvurun
iletişim bölümüne mi yazıcaz canım.
ne yazdın sen?
merhaba canım.kan ilacı falan fayda etmedi.
her gün ayrı zulüm.dün ilaç almadım,sabrettim.bugün dayanamadım artık,içtim parolu.
çok yoruyor bu baş ağrısı beni.
senin ne kadar devam etti canım baş ağrısı?
ne zaman geçmişti?

Vqlla kasap diyor 1 kilo domates su kadar sarimsak biber falan manavdan aliyoruz kasap et fiyatina yapiyor emek parasi almiyor yani. firina gonderip yaptirip elimize veriyor. cok rahatt yani. bekleriz kuzum...
burda firin manav kasap uclusu yanyana surekli...birine demen yeterli...yapiveriyolar hemen

feride.. aaa kiz krndin yapcakmissin ya igneni yeni okudum helalll sanaaa...

canım çok geçmiş olsun.
Allah korusun üçünüzü de.
hemen iyileşip gelin emi tatlım?

canım 22. gün gitsem olmaz mı 20de 21de haftasonuna denk geliyr,nettede 21-23. günler arası diyor

Ebdossss

cqnim tam hatirlamiyotum ama kan ilacina basladiktan biraz sonra gecmissti...biraz daha kullan bakalim yada kan ilzcini degistir.

acayip gaza geldim canım gittim sağlıkocağına aile hekmime tarif ettirdim yanlış olmasın diye,valla millet çatır çatır yapıyormuş,bismillah der yaparım inşallah

Kizlarr bisey sorucamm progestoron jel verdi dr bana crinone %8 lik ama ben sabah yada aksam ne dedi hatirlamiyorum kullanan bilen varmi??dun gece kullandim ama biraz arastirdim sabah kullaninca daha iyi gezmek lazim demisler kafam karisti (

Kizlarr bisey sorucamm progestoron jel verdi dr bana crinone %8 lik ama ben sabah yada aksam ne dedi hatirlamiyorum kullanan bilen varmi??dun gece kullandim ama biraz arastirdim sabah kullaninca daha iyi gezmek lazim demisler kafam karisti (

Ptogesteron dusuk icinmi . hic bilmiyorum ki duymadim hic...acaba digeri kan pihtilasmasi icin olabilir mi.
istersen hemen bi topik ac...muhakkak cevap gelir...yada netten arastir....

Ptogesteron dusuk icinmi . hic bilmiyorum ki duymadim hic...acaba digeri kan pihtilasmasi icin olabilir mi.
istersen hemen bi topik ac...muhakkak cevap gelir...yada netten arastir....

Yok kuzum dusuk tehlikesi yok ama kesenin orda hafif kanama gibi olmus tedbir amacli 8.haftaya kadar kullanalim dedi dr o yuzden verdi yani ben gece kullaniyim olmazsa cok geri de gelmiyo gece kullaninca 8.de gittigimde sorarim olmazsa :)) saol canimm

Ebdossss

cqnim tam hatirlamiyotum ama kan ilacina basladiktan biraz sonra gecmissti...biraz daha kullan bakalim yada kan ilzcini degistir.
bu ay kullanayım.gene geçmezse ilacı değiştireyim.belki işe yarar.
sen hangi ilacı kullanıyorsun?benimki gyno ferro sanol.

valla gunduz ıyıyım ama aksam olunca bas agrısı tutmaya basladı bak bugunde oldu :S

afıyet olsun tatlım

Ayyy hulyaaaaya cok uzuldum. insallah bisey olmaz ona ve kuzucuklarinaaa..
kizlar bilenler yada okuyabilcekler ayetel kursi okuyalim onaa...birer tane..guzel haberlerle gelir insallah...

canım ben 7 adet okudum 41 ayetel kursı okuyalım mı?

paylas canım valla fıkır olsun bızlerede

kızlar foto nasıl ekleniyor bi kaç tane buldum ekliyim onları

canım konuya cevap verırken cıkan sayfada atac ısaretı var onu tıklayıp yapıorsun

iletişim bölümüne mi yazıcaz canım.
ne yazdın sen?

canım ıletısıme yazdım dedım ıste su kadarlık hamıleyım bana numune gonderın dıye 2 gunde elımde oldu sasırdım valla

valla ılk duydum canım hıc bılgım yok doktoru arasan acaba daha ıı olurmu zaman gecırmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…