Günaydınnn kızlarrrr kış geldi diye mi bu tutukluk nerelerdesiniz
feride canım yapabildin mi iğneni gece sızmışım
merhabahayat
cnm naptin igne isini ? hallede bildin mi?
bebekk
cnm sen nasilsin? nasil gidiyor bulanti fln bisiler varmi ??
gunaydin kizlar ,
ayy istanbula resmen kis geldi... evden ofise 10 dakkalik yolu 50 dakkada zor geldik... nasil bir trafik bu yaa....
kimsecikler yok... herkes sicacik yataklarindan cikmak istemiyor galiba ....
dun aksamda bir orgu konusmasi gitmis... ben hic beceremem yaa.. bir ters bi duz biliyorum.. yillar once bir atki ormustum o kdar.. artik bende aralik gibi kismetse baslarim ogrenmeye... patiklere bayildim...
günaydın herkese,canlarım yaptım iğnemi biraz elim titredi ama dua allahım sen yardım et diye diye yaptım,rabbim inşallah bu ay göndersin meleğimizi, sabah ben rüyamda kucağımda bir erkek bebek gördüm sizlerden birininmiş ama hanginizin bilemiyorum,koltuğuma tişini yaptıannesini gördüm ama yüzünü göremedim,sabah ayılamadan öncede bi an tevhid çekiyorum diye valla bir tane valla birtane diye on tane söyledim,farkedince koptum gülmekten
kızlar gunaydın nasılsınız ?
Ozzz
hulu icin 10 ayetel kursi okudum canim. ben okula gidiyorum sen topkar misin okunanlari canim..
gunaydin kizlar.
cok yoruldum kalktigimdan beri calisiyorum dolabin icini temizledim mutfalta lldjm simdide okul vakti geldu .
yeni oturuyorum...
Evet valla soğumuş hava akşam bi hava almış olurum diyerek çöp aymaya çıktım içim titredi hoşuma da gitti birkaç dk takıldım kapımın önünde
bugün mu yarın mı şimdi senin kontrol ayarladın mu canım?
:)) hadi gecmiş oldun son tecrüben olur inşallah
bı arada hangimizin ki idi acaba o tişini yapan
bende de dün abdest aldım 10 tane çektim abdest gitti dedim bi terslik var amaşimdilik 2010 tane tevhidim var
aaaamin tatlım inşallah,bebeğe gelince bilemiycem,altı açık kucağında ayıp diye bakmıyorumda aşagı sadece tuttum daha çok yapmasın diye bez alıyorum bağlamak için uyandım
basım cok agrıyor kızlar bnm ıcınde dua okuyun nolur ısten zıın aldım eve geldım bgn de zor bı hastalık mıgren
Allah razı olsun ıns hepımız dertlerımıze derman bulabılırızbelkıde haneye bır erkek bebek gelecektır kım bılır rabbım dualarımızı kabul eylesın ınsallah canım
gecmıs olsun ınsallah bır an once gecer tabıkı ederız
Babam da bugüne adliyeye ifade vermeye gitti tekrardan gecen sene yaptığımız kaza yüzüne ölüme sebebiyet verme ile suçlanıyor inşallah birşey çıkmaz nasıl yıpratıyorlar insanı
belkıde haneye bır erkek bebek gelecektır kım bılır rabbım dualarımızı kabul eylesın ınsallah canım
gecmıs olsun ınsallah bır an once gecer tabıkı ederız
basım cok agrıyor kızlar bnm ıcınde dua okuyun nolur ısten zıın aldım eve geldım bgn de zor bı hastalık mıgren
Cok gecmis olsun canim hic bilmiyordum ben....insallah guzel sonuclanir..
Evet valla soğumuş hava akşam bi hava almış olurum diyerek çöp aymaya çıktım içim titredi hoşuma da gitti birkaç dk takıldım kapımın önünde
bugün mu yarın mı şimdi senin kontrol ayarladın mu canım?
:)) hadi gecmiş oldun son tecrüben olur inşallah
bı arada hangimizin ki idi acaba o tişini yapan
bende de dün abdest aldım 10 tane çektim abdest gitti dedim bi terslik var amaşimdilik 2010 tane tevhidim var
sagol canım
mılletı bıle bıle olduren kesen dograyanlar el kol sallaya sallaya gezmekte
bıızım kı aıle seyahatı ve kazası oldugu halde davalarla ugrasıyoruz ne dıyelım kı valla
bızde 8 kasımda gıdıcez ıfade vermeye bebek de kucuk olacak o zamanlara ama evlı oldugum ıcın soyadım ve kutugum degıstıgı ıcın aıleden gorunmuorm mısafır yolcu gıbı gorunuorum benım ve esımın mutlaka ıfade vermesı gerekıormus :S
ayy benimde hosume gitti ama boyle camdan bakip keyif yapmak
simdikk bugun saat 13.00 de gidebiliriz yoksa yarin 13.00 de de gidebiliriz... kozalagin durumuna bagli...
ikiside uygun suan icin.. ben bugun gitmek istiyorum aslinda...
durmadan kendimi dinliyorum hala neden hissetmiyorum bebisi diye... yine aptal aptal dusunceler geliyor ....
merhabahayat
cnm kizin geliyor olmasin... annelerin ruyalarinin tersi cikarmis...
igne ise yaradi insallah... sen bos gecme bu aksamlari fln...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?