- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
ben prıma kullanmak ıstırum bı paket aldım prımanın beyaz paket olanı varya ıslaklık gostergelı olan ama fazla alamıyorum belkı bebıs sevmez dıye
ama eger prıma sevmezse alternatıfım molfıx
Selam esracigim nasilsin? Bu ara kimse gelmiyr yaa bugun cok heyecanliyim 12de ignemi yapicamama korkuyorum yaa
Bende buzkuga kozlenmis biber atiyorum yil icinde lahmacun yatirinca malum antepteyiz...onun yanina cikarip sarimsakliyorum...
borek yaip atmayi bende dusunuyorum....hem gelene hemde caganin haftada bir borek gunu var beslenmede knun icin yapsam iyi olur..
ayy aksine benim kozalakta kus uzumlu fln bayiliyor... dur bakim kismetse onumuzdeki haftasonu bende denim atim buzluga oyle...
patlican fln bende de hep var... yesil fasulye biber cesitleri kirmizisi fln nohut fln ....babaannem hazirlar sonra dagitir genelde herkese halama anneme simdide bana ... biber dolmayi bende denicem... nasilsa icleri benziyor yaprak ile hazir olsun indir pisir ...
simdi anlamadim keki pismis mi dondurmuslar yoksa cig mi?? eger ekmek gibiyse pismistir... benim kayinvalide bazi ekmekleri alip donduruyor oyle... sonra kahvalti gunlerinde indiriyor... gayet taze oluyormus... hic denememistim ama...
ahh cnm yaa lohusalikta da gelen gidene bide ikram dusun... su olay bir bizim millette var ... asil onlarin eli bos gelmemesi lazim.. sen sadece serbeti ikram etcen ...
ne hastasıymış senin dr. okadar. neyse yarn bide öbürüne git bakalım. değişen bişey olmaz.
Bende kaç gündür sarayım diyorum ama üşeniyorum. ta geçen seneden yapraklarım duruyo sarayım bari buzluğa da atayım doğum sonrası gelene gidene kolaylık olur. :)
Caganda prima kullandim en iyisi o...biraz buyuyunce tum markalardan molfix canbebe huggies hepsini denedim en iyi prima ikinci huggies di. molfixin iskak mendili cok guzel....ravsiye ederim...
Selam esracigim nasilsin? Bu ara kimse gelmiyr yaa bugun cok heyecanliyim 12de ignemi yapicamama korkuyorum yaa
kızlar şu çoklu alıntıyı beceremediğim için böyle yazıyorum(tarif ederseniz sevinirim). Göbekten yapıcam,gittim sağlık ocagına aile hekimimize tarif ettirdim,göbeğin herhangi bir yerinden 45 derecelik açıyla yapacakmışım,bismilllah der yaparım,bu arada progesteron testide yapıyorlarmış ama maalesef benim21. günüm pazara denk geliyormecbur bi tıp merkezine yada özel hastaneye gidip yaptıracağım
eeee 22 de yapılmıormuymus bu test sadece 21 de olmak zorunda canım
toplu alıntılama ıse soyle oluyor
alıntı ıle cevapla yazan seyın yanında bı kutucuk var onu tıkla tık ısaretı oluyor baska mesajlarada o ısaretı koy sonra konuya cevap ver de o zaman oluyor canım
teşekkrler canım,valla doktorum bana adetinin 21. günü gel yapalım dedi o da 6 ekim oluyor yani pazar,bilmiyorum yani 22. günü oluyr mu olmuyr mu,hülü yada ebdada yok ki sorayım onlara
evet ya bugun gırmedı hıc huyada kesın kotu oldu :S
valla ya mail falanda attım dönmedide merak ettim bende onu,bu arada ben netten baktım şimdi canım adetin 20. gününden sonra 21,22 veya 23. günü yapılabiliyormuş,o zaman ptesi giderim sağlıkocağına,ay bana dua edin,iğne korkumda var ama inşallah bi deli cesareti yapabilirim iğnemii
valla ya mail falanda attım dönmedide merak ettim bende onu,bu arada ben netten baktım şimdi canım adetin 20. gününden sonra 21,22 veya 23. günü yapılabiliyormuş,o zaman ptesi giderim sağlıkocağına,ay bana dua edin,iğne korkumda var ama inşallah bi deli cesareti yapabilirim iğnemii
yaparsin cnm hic korkma... biraz tirssan bile hersey bebis icin ... olmadi esine yaptir sen bakmiyoken o yapsin...
ama yani oyle daha gerilirsin bence... insan kendinde daha cok dayanir aciya yani bende oylebaskasi yapinca geriliyorum ...
kızlaaar hülüden hber var,dün ağrıları olunca doktorunu aramış o da gel bakalım demiş hastaneye gitmiş yatırmışlar,serum falan vermişler,bebekler iyimiş açılmada yokmuş ama bu ağrının sonu açılma olabilir demişler o yüzden bu gecede hastanede yatıcakmış,düşük riski olabilir demişler,hepinize selamı var
Aaadikiş olayına giderler belkide off Rabbim korusun onları inşallah
senden de Allah razı olsun canım
kızlaaar hülüden hber var,dün ağrıları olunca doktorunu aramış o da gel bakalım demiş hastaneye gitmiş yatırmışlar,serum falan vermişler,bebekler iyimiş açılmada yokmuş ama bu ağrının sonu açılma olabilir demişler o yüzden bu gecede hastanede yatıcakmış,düşük riski olabilir demişler,hepinize selamı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?