Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Bende buzkuga kozlenmis biber atiyorum yil icinde lahmacun yatirinca malum antepteyiz...onun yanina cikarip sarimsakliyorum...

borek yaip atmayi bende dusunuyorum....hem gelene hemde caganin haftada bir borek gunu var beslenmede knun icin yapsam iyi olur..

ben prıma kullanmak ıstırum bı paket aldım prımanın beyaz paket olanı varya ıslaklık gostergelı olan ama fazla alamıyorum belkı bebıs sevmez dıye

ama eger prıma sevmezse alternatıfım molfıx

Caganda prima kullandim en iyisi o...biraz buyuyunce tum markalardan molfix canbebe huggies hepsini denedim en iyi prima ikinci huggies di. molfixin iskak mendili cok guzel....ravsiye ederim...

Selam esracigim nasilsin? Bu ara kimse gelmiyr yaa bugun cok heyecanliyim 12de ignemi yapicam ama korkuyorum yaa

Selam esracigim nasilsin? Bu ara kimse gelmiyr yaa bugun cok heyecanliyim 12de ignemi yapicam ama korkuyorum yaa

catlama ignesi mi? yaa nerden yapcan onu? karnindan mi popodan mi?
tek basina nasil yapcan ki :26:

ahh lahmacun ahh... yanina bol sogan ve yesillik limon... ayy acili acili....
harcini senme gonderiyorsun firina ... burda ii bir yer bulmak zor valla... herkes zamanla bozuyor tadini... soyle citir citir tadi yerinde zor valla...
ahh su antepe niyetliyiz kozalakla sirf yemek icin gidicez ilk firsatta valla...

sorma tatlım ya bı bızde var ama ne yazıkkı var yanı yapcak da bısı yok :S
evet cnm pısmıs kek gayette guzel ıdı bence yapılıp atılabılır yanı

valla ne bılım acıklama yapmadılar neyse denıcez artıkın
benımde yaprakları bı ara kayınvalıde vermıstı rahat 3 5 ayı var malum tokatlılar bugune kısmetmıs
hatta bıraz daha kaldı bı 3 5 ay sonrada kalan sarılır senesını bızde doldururuz merak etme

Caganda prima kullandim en iyisi o...biraz buyuyunce tum markalardan molfix canbebe huggies hepsini denedim en iyi prima ikinci huggies di. molfixin iskak mendili cok guzel....ravsiye ederim...

bende bu prımadan memnun cok ınsan duydum ama bakalım
huggıes ve molfıx numunelerım var olmadı fıkrım olur zaten canım ama aklımda prıma kullanmak var bıraz pahalı sanırım dıgerlerıne gore ama pasalarımızın totosları uff olmasın

ayy super kendınmı vurucan kız
catlatma ıgnesı demı bu sımdı hadı hayırlısı ole bı vur kı tam 12 den gelsın kız

kızlar şu çoklu alıntıyı beceremediğim için böyle yazıyorum(tarif ederseniz sevinirim). Göbekten yapıcam,gittim sağlık ocagına aile hekimimize tarif ettirdim,göbeğin herhangi bir yerinden 45 derecelik açıyla yapacakmışım,bismilllah der yaparım,bu arada progesteron testide yapıyorlarmış ama maalesef benim21. günüm pazara denk geliyor mecbur bi tıp merkezine yada özel hastaneye gidip yaptıracağım

eeee 22 de yapılmıormuymus bu test sadece 21 de olmak zorunda canım

toplu alıntılama ıse soyle oluyor
alıntı ıle cevapla yazan seyın yanında bı kutucuk var onu tıkla tık ısaretı oluyor baska mesajlarada o ısaretı koy sonra konuya cevap ver de o zaman oluyor canım

teşekkrler canım,valla doktorum bana adetinin 21. günü gel yapalım dedi o da 6 ekim oluyor yani pazar,bilmiyorum yani 22. günü oluyr mu olmuyr mu,hülü yada ebdada yok ki sorayım onlara

evet ya bugun gırmedı hıc huyada kesın kotu oldu :S

valla ya mail falanda attım dönmedide merak ettim bende onu,bu arada ben netten baktım şimdi canım adetin 20. gününden sonra 21,22 veya 23. günü yapılabiliyormuş,o zaman ptesi giderim sağlıkocağına,ay bana dua edin,iğne korkumda var ama inşallah bi deli cesareti yapabilirim iğnemii

Yaparsın kız cesaretlisin masallah hem bu bebek işi tam cesaret işi başlı başına

yaparsin cnm hic korkma... biraz tirssan bile hersey bebis icin ... olmadi esine yaptir sen bakmiyoken o yapsin...
ama yani oyle daha gerilirsin bence... insan kendinde daha cok dayanir aciya yani bende oyle baskasi yapinca geriliyorum ...

yaparsin cnm hic korkma... biraz tirssan bile hersey bebis icin ... olmadi esine yaptir sen bakmiyoken o yapsin...
ama yani oyle daha gerilirsin bence... insan kendinde daha cok dayanir aciya yani bende oyle baskasi yapinca geriliyorum ...

canım maalesef eşim nöbette olacak o sıra ve ayrıca o benden daha kötü benim bir yerim ağrısa yada kanasa o benden önce gidiyor fenalaşmaya iş başa düşüyor yani doğal olarak

Son düzenleme:
kızlaaar hülüden hber var,dün ağrıları olunca doktorunu aramış o da gel bakalım demiş hastaneye gitmiş yatırmışlar,serum falan vermişler,bebekler iyimiş açılmada yokmuş ama bu ağrının sonu açılma olabilir demişler o yüzden bu gecede hastanede yatıcakmış,düşük riski olabilir demişler,hepinize selamı var

Aaa dikiş olayına giderler belkide off Rabbim korusun onları inşallah
senden de Allah razı olsun canım

Aaa dikiş olayına giderler belkide off Rabbim korusun onları inşallah
senden de Allah razı olsun canım

cümlemizden inşallah canım,inşallah öyle birşeylere gerek kalmaz,seni ve görkemi falan sordu,inşallah yarın çıkarıcaklarmış,rabbim onları korun,ufaklıklar yaramaz olacak şimdiden anlaşıldı

Son düzenleme:

aaa hayirlisi ile insallah cikar hastaneden... rabbim korusun onlari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…