Dostlugun ve dayanışmanın topiği

canım kendimi çok cahil hissettim ama bende yok öyle ataş,yada ben göremiyorum,bu arada 10 tane ayetel kürside ben okudum canım

Son düzenleme:
valla ılk duydum canım hıc bılgım yok doktoru arasan acaba daha ıı olurmu zaman gecırmeden

Ariycam kuzum yarin bu saatte aramiyim artik dedim:)) biraz baktim kullanan var birsuru bazisi sabah bazisi aksam cok onemli degil heralde zamani ihtiyaci olani alsin yeter gibi geldi :))

bende kendi kendine 1 ay arayla veriyorum gidiyorum. artık ilerde kendileri derler herlde diye umuyorum

İremmmmmm kız örgülerinden koydana biraz fikir olsun bana da

canım geçenlerde çekmiştim ama sıkıntı olur diye koymamıştım birazdan ekleyeyim. o atkı ve şapkayada ponponlar ekledim minik minik çok şirin oldular. onu yarın eşimin telinden çeker atarım :)

canımm Maşallah kendi iğneni kendin yapcan demekki ha iyi cesaret Rabbim güç versin bebeğin hoop göbişine gelsin inşallah

Hülya ve kızlarımızda sağlıcakla gelsinler yarın inşallah bir sıkıntı olmaz. Allah'ın korusun hepsini..

bu efe yeleğimiz :)

bunda da patik asıl bakılması gereken. garip fare kulaklı patiğimiz
Şuanda da kadife gibi bi ipten hırka örüyorum mont gibi giyebilsin diye. İnşallah bittiğinde onu da koyarım.
ben yapıyorum Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder İnşallah

aaamin canım inşallah,bide yelek vardı bulabildiğim fotolardan ama onun boyutu büyük geldi ekleyemedim yaptıkça eklerim size fikirde vermiş olurum

bu da bir başkası :) bunu paşası olacak arkadaşlarda yapabilirler, ikiz erkek çocukları olan bir arkadaşa yapmıştım

Eklentiler

• $Fotoðraf0166.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
canım kendimi çok cahil hissettim ama bende yok öyle ataş,yada ben göremiyorum,bu arada 10 tane ayetel kürside ben okudum canım

Allah kabul etsın canım ınsallah sıfa olur hulyaya ve meleklerıne

Ariycam kuzum yarin bu saatte aramiyim artik dedim:)) biraz baktim kullanan var birsuru bazisi sabah bazisi aksam cok onemli degil heralde zamani ihtiyaci olani alsin yeter gibi geldi :))

tabı tabı sen bu saatte aramada doktorun olmaya devam etsın

bende ataç yok ama bu oldu mu ki

olmus valla cok cıcı pembıs kızlar ıcın supermıs ellerıne saglk

bayıldım bu efe yelegını anlat bakem kac ılmekle basladın nasıl arttırdın ılmek sayısı
harosa mı ordun nasıl yaptın cabuk beklıorm sonrada patıgı ıstıorum
hatta bendede grı lacıvert ıp var aynı renklerde de yapabılırım

bu da bir başkası :) bunu paşası olacak arkadaşlarda yapabilirler, ikiz erkek çocukları olan bir arkadaşa yapmıştım

bununda ben ornegını alayım hemen kac ılmek nasıl yapılıor bakem aldınız basına ıs benı

olsun canım benim Kolay Bebek Patiği Yapılışı | hobi | kadın | örgü | el işi bak burda anlatmış bi bak istersen anlayamazsan ben anlatabildiğim kadar anlatıyım,biraz tarif özürlüyüm

bize öle yapabilirsiniz demeyecen akıllım nasıl yapılıyo tarif edicen bi güzel. :) biz öle resimden model çıkaran cinslerden değiliz :)

ayy tam adamına sordun haa. :) ben zaten kitaptan bakıp acemi bi şekilde başlamıştım.
şimdi örgüye gittim yakından baktım.
1 ilmekle başlamışım 18 sıra boyunca arttırmışım birer ilmek hem sağdan hem soldan.
sonra oluşan 35 ilmekle devam etmişim yukarı boyunca.
koltuk kısmını 6 ilmek direk kesmişim..
yakayıda 1er ilmek 15 sırada kesmişim.
arkasınıda 65 ilmek filn başladım sanırım.
derken öle böle bitti. küçük öne cepler diktim arka kısmına da 20 ilmek 8 sıra kuşak gibi bişey yaptım oldu bitti :) umarım anlatabilmişimdir.:26: sen anlamadıysan eğer örgüden anlayan bir varsa etrafında bu yazdıklarımı okut resmede baksın zaten hemen anlar.

anlarız anlarızz dur ben bıraz denemelere baslayım sence kac aylık bebıse olur bu ılmek sayıları ıle ordugun yelek canım

hmm o zaman bundan sonraki paylaşacagım modelleri oturup anlatabileceğim şeklide yazarım telafi ederim tatlım olur mu :)

canlarım size doyum olmaz,ben şimdi gidip bi yasin okuyum sonrada iğnemi yapıyım,öpüyorum size

Günaydınnn kızlarrrr kış geldi diye mi bu tutukluk nerelerdesiniz
feride canım yapabildin mi iğneni gece sızmışım

gunaydin kizlar ,

ayy istanbula resmen kis geldi... evden ofise 10 dakkalik yolu 50 dakkada zor geldik... nasil bir trafik bu yaa....
kimsecikler yok... herkes sicacik yataklarindan cikmak istemiyor galiba ....

dun aksamda bir orgu konusmasi gitmis... ben hic beceremem yaa.. bir ters bi duz biliyorum.. yillar once bir atki ormustum o kdar.. artik bende aralik gibi kismetse baslarim ogrenmeye... patiklere bayildim...

Günaydın kızlar,

ayyy yağmurlu bir hava dün gece bizim orada okadar rüzgar vardır ki resmen kış 1 günde geldi :)
hülya geçmiş olsun tatlım bebeklerinle birlikte sağlıklı bir şekilde gel inşallah bu arada bende hülü için 5 adet ayetel kürsi okudum okudukca yine yazarım 41 e tamamlayalım arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…