- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
valla gunduz ıyıyım ama aksam olunca bas agrısı tutmaya basladı bak bugunde oldu :S
afıyet olsun tatlım
canım ben 7 adet okudum 41 ayetel kursı okuyalım mı?
paylas canım valla fıkır olsun bızlerede
canım konuya cevap verırken cıkan sayfada atac ısaretı var onu tıklayıp yapıorsun
canım ıletısıme yazdım dedım ıste su kadarlık hamıleyım bana numune gonderın dıye 2 gunde elımde oldu sasırdım valla
valla ılk duydum canım hıc bılgım yok doktoru arasan acaba daha ıı olurmu zaman gecırmeden
cnm o biraz doktorun karakteri ile de alakali ve onunla muhabbetinede bagli... bazen frekanslar tutmaya biliyor hasta - doktor arasinda... bende acik acik soruyorum herseyi bide kozalakta devamli geliyor onlarda konusuyorlar belki onunlada alakali...
aman iyi guzelde insallah hep oyle devam eder bellide olmaz zaman ne gosterir... bence karisindan da cok cekmis biliyor nasil davranmasi gerektigini hamile bayanlara
ama senin kontrol araliklarini 1 ay sonra derse tam 1 ay sonra o gun git... genelde benm 3 hafta dediginde tam ayni gune veriyor...
bence benmde 1 aya cikar bayramdan sonra oyle bisiler gevelemisti cnku...
İremmmmmm kız örgülerinden koydana biraz fikir olsun bana da
kızlaaar hülüden hber var,dün ağrıları olunca doktorunu aramış o da gel bakalım demiş hastaneye gitmiş yatırmışlar,serum falan vermişler,bebekler iyimiş açılmada yokmuş ama bu ağrının sonu açılma olabilir demişler o yüzden bu gecede hastanede yatıcakmış,düşük riski olabilir demişler,hepinize selamı var
bende kendi kendine 1 ay arayla veriyorum gidiyorum. artık ilerde kendileri derler herlde diye umuyorum
canım geçenlerde çekmiştim ama sıkıntı olur diye koymamıştım birazdan ekleyeyim. o atkı ve şapkayada ponponlar ekledim minik minik çok şirin oldular. onu yarın eşimin telinden çeker atarım :)
canımm Maşallah kendi iğneni kendin yapcan demekki ha iyi cesaret Rabbim güç versin bebeğin hoop göbişine gelsin inşallah
Hülya ve kızlarımızda sağlıcakla gelsinler yarın inşallah bir sıkıntı olmaz. Allah'ın korusun hepsini..
Eki Görüntüle 819983 bu efe yeleğimiz :)
Eki Görüntüle 819984 bunda da patik asıl bakılması gereken. garip fare kulaklı patiğimiz
Şuanda da kadife gibi bi ipten hırka örüyorum mont gibi giyebilsin diye. İnşallah bittiğinde onu da koyarım.
ben yapıyorum Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder İnşallah
canım kendimi çok cahil hissettim ama bende yok öyle ataş,yada ben göremiyorum,bu arada 10 tane ayetel kürside ben okudum canım
Ariycam kuzum yarin bu saatte aramiyim artik dedim:)) biraz baktim kullanan var birsuru bazisi sabah bazisi aksam cok onemli degil heralde zamani ihtiyaci olani alsin yeter gibi geldi :))
bende ataç yok ama bu oldu mu ki
Eki Görüntüle 819983 bu efe yeleğimiz :)
Eki Görüntüle 819984 bunda da patik asıl bakılması gereken. garip fare kulaklı patiğimiz
Şuanda da kadife gibi bi ipten hırka örüyorum mont gibi giyebilsin diye. İnşallah bittiğinde onu da koyarım.
ben yapıyorum Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder İnşallah
bu da bir başkası :) bunu paşası olacak arkadaşlarda yapabilirler, ikiz erkek çocukları olan bir arkadaşa yapmıştım
Allah kabul etsın canım ınsallah sıfa olur hulyaya ve meleklerıne
tabı tabı sen bu saatte aramada doktorun olmaya devam etsın
olmus valla cok cıcı pembıs kızlar ıcın supermıs ellerıne saglk
bayıldım bu efe yelegını anlat bakem kac ılmekle basladın nasıl arttırdın ılmek sayısı
harosa mı ordun nasıl yaptın cabuk beklıorm sonrada patıgı ıstıorum
hatta bendede grı lacıvert ıp var aynı renklerde de yapabılırım
bununda ben ornegını alayım hemen kac ılmek nasıl yapılıor bakem aldınız basına ıs benı
bu da bir başkası :) bunu paşası olacak arkadaşlarda yapabilirler, ikiz erkek çocukları olan bir arkadaşa yapmıştım
bayıldım bu efe yelegını anlat bakem kac ılmekle basladın nasıl arttırdın ılmek sayısı
harosa mı ordun nasıl yaptın cabuk beklıorm sonrada patıgı ıstıorum
hatta bendede grı lacıvert ıp var aynı renklerde de yapabılırım
olsun canım benim Kolay Bebek Patiği Yapılışı | hobi | kadın | örgü | el işi bak burda anlatmış bi bak istersen anlayamazsan ben anlatabildiğim kadar anlatıyım,biraz tarif özürlüyüm
olsun canım benim Kolay Bebek Patiği Yapılışı | hobi | kadın | örgü | el işi bak burda anlatmış bi bak istersen anlayamazsan ben anlatabildiğim kadar anlatıyım,biraz tarif özürlüyüm
bize öle yapabilirsiniz demeyecen akıllım nasıl yapılıyo tarif edicen bi güzel. :) biz öle resimden model çıkaran cinslerden değiliz :)
ayy tam adamına sordun haa. :) ben zaten kitaptan bakıp acemi bi şekilde başlamıştım.
şimdi örgüye gittim yakından baktım.
1 ilmekle başlamışım 18 sıra boyunca arttırmışım birer ilmek hem sağdan hem soldan.
sonra oluşan 35 ilmekle devam etmişim yukarı boyunca.
koltuk kısmını 6 ilmek direk kesmişim..
yakayıda 1er ilmek 15 sırada kesmişim.
arkasınıda 65 ilmek filn başladım sanırım.
derken öle böle bitti. küçük öne cepler diktim arka kısmına da 20 ilmek 8 sıra kuşak gibi bişey yaptım oldu bitti :) umarım anlatabilmişimdir.:26: sen anlamadıysan eğer örgüden anlayan bir varsa etrafında bu yazdıklarımı okut resmede baksın zaten hemen anlar.
hmm o zaman bundan sonraki paylaşacagım modelleri oturup anlatabileceğim şeklide yazarım telafi ederim tatlım olur mu :)bize öle yapabilirsiniz demeyecen akıllım nasıl yapılıyo tarif edicen bi güzel. :) biz öle resimden model çıkaran cinslerden değiliz :)
ayy tam adamına sordun haa. :) ben zaten kitaptan bakıp acemi bi şekilde başlamıştım.
şimdi örgüye gittim yakından baktım.
1 ilmekle başlamışım 18 sıra boyunca arttırmışım birer ilmek hem sağdan hem soldan.
sonra oluşan 35 ilmekle devam etmişim yukarı boyunca.
koltuk kısmını 6 ilmek direk kesmişim..
yakayıda 1er ilmek 15 sırada kesmişim.
arkasınıda 65 ilmek filn başladım sanırım.
derken öle böle bitti. küçük öne cepler diktim arka kısmına da 20 ilmek 8 sıra kuşak gibi bişey yaptım oldu bitti :) umarım anlatabilmişimdir.:26: sen anlamadıysan eğer örgüden anlayan bir varsa etrafında bu yazdıklarımı okut resmede baksın zaten hemen anlar.
anlarız anlarızz dur ben bıraz denemelere baslayım sence kac aylık bebıse olur bu ılmek sayıları ıle ordugun yelek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?