Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Ozlemcigim allah yardimciniz olsun, ayni seyi 3sene once biz enistemde yasadik,adam kendi arabasinda kardesi öldu o uzuntusunun arasinda bide bunlarla ugrasti

Esracigim bu ara pek gelemiyrsun ozledik seni,ne alemdesin canim

Ozlemcigimmm ayetel kyrsi herhalde otuz iki olmus kalanini da simdi ben okurum tamamlanmis olur

kızlarrr ya neredesiniz ya bakıp bakıp çıkıyorum kımsecıkler yok hulya hala gelmedı bugun mu cıkacaktı hastaneden acaba?

kızlarrr ya neredesiniz ya bakıp bakıp çıkıyorum kımsecıkler yok hulya hala gelmedı bugun mu cıkacaktı hastaneden acaba?

Hulya bgn cikicak dediler ama o annesinde fln kalir ... giremez bence bir kac gun...
insallah hersey yolundadir... iste flnda yoruluyor tabii...

ozlemde kayboldu ortadan... burcu dan da ses seda yok... :18:

Selam kızlar nasılsınız ?? Özlem kontrole gidicekti bugün daha gelmemiş sanırım .. Ben geldim 3390 gram olmuşuz büyümüşüz ( maşallah) herşey yolunda çok şükür 19 Ekim doğum gözüküyor hauırlısıyla .. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder bebîş bekleyen ark larıma da tez zamanda nasip eder hauırlısıyla .. Özlemcim merak ettim seni .. Burcu dan da haber yok sanırım inşallah bir sorun yoktur ..

ayyy canım benim :) topiğimizin ilk bebeişi hayırlısıyla geliyor desene :) hadi peşi sıra gelecek bebekler bizimde bebişler göbüşlere düşer Rabbi'min izniyle inşallah canım benim .

ayy canım Rabbim tek avazda kurtarsın inşallah. Maşallah bebişinede Allahım sağlıkla kurtarsın ikinizide.

Hülya
ve kızlar için 5 Ayetel Kürsi'de ben okudum Allahım kabul etsin 3ünede yardım etsin inşallah iyilerdir.
Burcu işten güçten fırsat bulamıyo desek o mutlaka bulur bi ara yazardı. Doğurdu mu noldu:18:
Merve Kuzum İnşallah şu son zamanlar da geçip gidecek sen günün geldiğinde bize güzel haberler vereceksin.Sabret şunun şurasında kaç gün kaldı :))
Sensee bende bi ara ultrasona girmek için kırk takla atmıştım ama dr. sokmayınca sokmuyo işte. neyse bayramdan sonra gider görürsün sıpayı :)
Özlem sende güzel haberlerle gel bakalım hadi canım bekliyoruz :)
Merhabahayat. İğnen işe yarayacak inşallah gördüğün rüyada çok güzel inşallah Rabbim bu ay meleğini gönderir

canımmm benim inşallah güzel haberler verebilirim sizlere miniğim bana bayram hediyesi olurr

benim için geçmiyor tatlım :) bat yaklaşıyor ya o yüzden

biliyorum cnm bat i bekliyorsun :) ama stress yok hayirlisi ile guzel haberi alcaksin.. bak bugun bitti 5 gun kaldi geriye ...

ohh masallah bebise...
cnm sen normal mi sezeryan mi dusunuyorsun peki?

ayyy canım benim :) topiğimizin ilk bebeişi hayırlısıyla geliyor desene :) hadi peşi sıra gelecek bebekler bizimde bebişler göbüşlere düşer Rabbi'min izniyle inşallah canım benim .

İnşallah canım benim evet az kaldı heran gelebilir dedi Dr umuz.. Dualarım dasınız Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah sizler de biran önce güzel haberler verirsiniz burada bizlere..

Âmin canım inşallah Rabbim hepimize nasip eder .. Özlem ve burcu yü ben eeok merak erttim inşallah iyi haberlerle gelirler .. Hülya için de hep dua ediyorum biran önce güzel haberleri ni alırız inşallah ..

biliyorum cnm bat i bekliyorsun :) ama stress yok hayirlisi ile guzel haberi alcaksin.. bak bugun bitti 5 gun kaldi geriye ...

ohh masallah bebise...
cnm sen normal mi sezeryan mi dusunuyorsun peki?

Sağol canım .. Valla normali çok istiyorum ama bakalım haftaya çatı muayenesi yapacak Dr umuz zorlarda bebeğimizde tehlikeye atmak istemem bu gidişle bebişin kilosu 4 ü bulacak gibi Dr umuz da öyle dedi ..

Amiiin canim insallah guzel haberleri aliriz, melegimiz bayram hediyemiz olarak gelsin

İnşallah canım benim evet az kaldı heran gelebilir dedi Dr umuz.. Dualarım dasınız Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah sizler de biran önce güzel haberler verirsiniz burada bizlere..

Canim bebisimizin iyi olmasina sevindim maasallah onada

Bu arada hülüden haber var hepinize selam soyledi hastaneden cikmis cok şükür hersey yolundaymis,vitamin vermis doktor,10gun rapor vermis dinlen,agrin falan olursa tekrar gel demis,suan annesinde yatiyormus, gelismeler bu kadar opuldunuz simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…