- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
kızlarrr ya neredesiniz ya bakıp bakıp çıkıyorum kımsecıkler yok hulya hala gelmedı bugun mu cıkacaktı hastaneden acaba?
ya benım için zaten su son gunler gecmıyor :) bırde burada da kımse yok hepten sıkıcı gunlerrr
gecmiyor degilde agir geciyor diyelim...
sen yaz mutlaka gelicekler nasilsa... 2 gundur herkes kayiplarda ama arayi kapatirlar yakinda...
Selam kızlar nasılsınız ?? Özlem kontrole gidicekti bugün daha gelmemiş sanırım .. Ben geldim 3390 gram olmuşuz büyümüşüz ( maşallah) herşey yolunda çok şükür 19 Ekim doğum gözüküyor hauırlısıyla .. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder bebîş bekleyen ark larıma da tez zamanda nasip eder hauırlısıyla .. Özlemcim merak ettim seni .. Burcu dan da haber yok sanırım inşallah bir sorun yoktur ..
ayy canım Rabbim tek avazda kurtarsın inşallah. Maşallah bebişinede Allahım sağlıkla kurtarsın ikinizide.Selam kızlar nasılsınız ?? Özlem kontrole gidicekti bugün daha gelmemiş sanırım .. Ben geldim 3390 gram olmuşuz büyümüşüz ( maşallah) herşey yolunda çok şükür 19 Ekim doğum gözüküyor hauırlısıyla .. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder bebîş bekleyen ark larıma da tez zamanda nasip eder hauırlısıyla .. Özlemcim merak ettim seni .. Burcu dan da haber yok sanırım inşallah bir sorun yoktur ..
ayy canım Rabbim tek avazda kurtarsın inşallah. Maşallah bebişinede Allahım sağlıkla kurtarsın ikinizide.
Hülya ve kızlar için 5 Ayetel Kürsi'de ben okudum Allahım kabul etsin 3ünede yardım etsin inşallah iyilerdir.
Burcu işten güçten fırsat bulamıyo desek o mutlaka bulur bi ara yazardı. Doğurdu mu noldu:18:
Merve Kuzum İnşallah şu son zamanlar da geçip gidecek sen günün geldiğinde bize güzel haberler vereceksin.Sabret şunun şurasında kaç gün kaldı :))
Sensee bende bi ara ultrasona girmek için kırk takla atmıştım ama dr. sokmayınca sokmuyo işte. neyse bayramdan sonra gider görürsün sıpayı :)
Özlem sende güzel haberlerle gel bakalım hadi canım bekliyoruz :)
Merhabahayat. İğnen işe yarayacak inşallah gördüğün rüyada çok güzel inşallah Rabbim bu ay meleğini gönderir
canımmm benim inşallah güzel haberler verebilirim sizlere miniğim bana bayram hediyesi olurr
İnşallah olur canım. sen yeter ki umutlu ol inançlı ol :)
benim için geçmiyor tatlım :) bat yaklaşıyor ya o yüzden
Selam kızlar nasılsınız ?? Özlem kontrole gidicekti bugün daha gelmemiş sanırım .. Ben geldim 3390 gram olmuşuz büyümüşüz ( maşallah) herşey yolunda çok şükür 19 Ekim doğum gözüküyor hauırlısıyla .. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder bebîş bekleyen ark larıma da tez zamanda nasip eder hauırlısıyla .. Özlemcim merak ettim seni .. Burcu dan da haber yok sanırım inşallah bir sorun yoktur ..
ayyy canım benim :) topiğimizin ilk bebeişi hayırlısıyla geliyor desene :) hadi peşi sıra gelecek bebekler bizimde bebişler göbüşlere düşer Rabbi'min izniyle inşallah canım benim .
ayy canım Rabbim tek avazda kurtarsın inşallah. Maşallah bebişinede Allahım sağlıkla kurtarsın ikinizide.
Hülya ve kızlar için 5 Ayetel Kürsi'de ben okudum Allahım kabul etsin 3ünede yardım etsin inşallah iyilerdir.
Burcu işten güçten fırsat bulamıyo desek o mutlaka bulur bi ara yazardı. Doğurdu mu noldu:18:
Merve Kuzum İnşallah şu son zamanlar da geçip gidecek sen günün geldiğinde bize güzel haberler vereceksin.Sabret şunun şurasında kaç gün kaldı :))
Sensee bende bi ara ultrasona girmek için kırk takla atmıştım ama dr. sokmayınca sokmuyo işte. neyse bayramdan sonra gider görürsün sıpayı :)
Merhabahayat. İğnen işe yarayacak inşallah gördüğün rüyada çok güzel inşallah Rabbim bu ay meleğini gönderir
biliyorum cnm bat i bekliyorsun :) ama stress yok hayirlisi ile guzel haberi alcaksin.. bak bugun bitti 5 gun kaldi geriye ...
ohh masallah bebise...
cnm sen normal mi sezeryan mi dusunuyorsun peki?
umutluyum benimde bebeğim gelecek annesine sıkı sıkı tutunacak birgün :)
İnşallah canım benim evet az kaldı heran gelebilir dedi Dr umuz.. Dualarım dasınız Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah sizler de biran önce güzel haberler verirsiniz burada bizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?