Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Sağol canım .. Hülyanın da iyi olmasına sevindim Rabbim hauırlısıyla iyileşmesini nasip eder inşallah bebeklerimiz .. Anneciği ona iyi bakar biran önce iyileşir ..

çok şükür hülyadan güzel haber geldi.
Özlem nerde doğuma mı girdi. Bizde önümüze geleni doğuma soktuk. :18:
ama ne yapalım giden gelmiyo acep nedendir..

Ozlemcigim allah yardimciniz olsun, ayni seyi 3sene once biz enistemde yasadik,adam kendi arabasinda kardesi öldu o uzuntusunun arasinda bide bunlarla ugrasti

Esracigim bu ara pek gelemiyrsun ozledik seni,ne alemdesin canim

canim evet giremiyorum sabqh cok yogun geciyor. bu sabqh gizumu acar acmaz buz dolabinu indirdim sildim yerlestirdim bi baktim okul saati gelmis...
okula gittim biraz once geldim..bide tel.den giris iyice zorlasti bazen uzuncac yaziyorum bi bakiuorum tel. donmus. off bidaha yazamiyorum....
bende iyiyim. Bebis birvh hafta gerydi gelusumi..simdi haftasini yakalamis. boyu da bir hafta one gecmis hatta. ona cok sevindim...
sizleri bekliyoruz biz seni merveyi ozgeniii nuraniii kizlari....en yakin zsmanda sizlerde sevineceksiniz jnsallah....

ayyy canım benim :) topiğimizin ilk bebeişi hayırlısıyla geliyor desene :) hadi peşi sıra gelecek bebekler bizimde bebişler göbüşlere düşer Rabbi'min izniyle inşallah canım benim .

Duser bebisim senin de dusecek once buna inan.....calismalari aksatma...bak herkesin apansiz geldi bebeleri. benim ovl. testlerim hep silikti. hulya o ay tup bebek isine girecekti..
ebda desen kocasi sinav stresinden yanina yanasyifmiyodu kizi...ansizin o ay hamile kaldik seninde oyle olacak...canim benkm....

çok şükür hülyadan güzel haber geldi.
Özlem nerde doğuma mı girdi. Bizde önümüze geleni doğuma soktuk. :18:
ama ne yapalım giden gelmiyo acep nedendir..

He yaaa bu kizlar iyice endiselendiriyor beni....ters giden bisey olmadi umarim ozlemin kontrolunde.
burcu desen o da yok...

eee kis senin pasa ne alemde kontrol ne zaman en son kac gr di miniginnn..

Belgin tosununa maasallah canim ....en az 3750 dogar artik. Belkide 4 kilo ay bizimkilerde buyusun insallah boyle. her an dogum denincede geriliuor insan.
normal mi olcak seninki....

Merhaba arkadaşalar aranıza yeni katıldım bu topiği görünce ilk defa içimi dökmek istedim. Hamile olanlar ve doğuma gidenler dualarına beni de eklerse sevinirim. Tam 1 yıllık evleyim. Haziran'dan beri çocuk istiyoruz doktora gittim yumurta oluşumu göremedi. Haziran'dan önce adetlerim düzenliydi Haziran'dan sonra adetlerim hep 1 hafta gecikiyor ama gebe değilim. Doktor bazı aylarda yumurta oluşmaz dedi inşallah böyle devam etmez.

Oncelikle hosgeldin canim...yumurta olusmamasi her ay mi oluyor onu anlamadim...

eger sqdece gecikme ile ilgili sorunun varsa sogan kuru birebir.....

her ay takibe gitmeni oneririm...

Belgin tosununa maasallah canim ....en az 3750 dogar artik. Belkide 4 kilo ay bizimkilerde buyusun insallah boyle. her an dogum denincede geriliuor insan.
normal mi olcak seninki....

Sağol canım .. Evet kilosu biraz fazla olacak sanırım .. Ben normal istiyorum haftaya çatı muayenesi yapacak Dr bakalım o zaman belli olur herhalde hayırlısı .. Bende korkuyorum doğumdan canım garip ni duygu bi yandan korku bi yandan heyecan mutluluk var .. Merak etme canım sizinkiler de büyüyecek ve bi bakmışsın doğum zamanı gelmiş çatmış zaman çok hızlı geçiyor çünkü Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmayı nasip etsin hepimizin bebeklerine .. Diğer arkadaslarımıza da en kısa zaman da gönüşlerinin bebişlerimiz dolmasını nasip etsin ..
Özlemi ben de çok merak ettim canım inşallah sorun yoktur ..

Canlarimmmm
Bende hülya icin 7 ayetelkursi okudum ama simdi gordum ki arkadasimiz iyiymis cokk sevindim :))
Kizlar annelerini heyecanlandirmak istemis biraz demekki :) aman iyi olsunlar ve zamaninda saglikla dogsun hepsi insallah :) biricik annisler :*

Bu arada birsey sorcam kizceler ben doktora gectigimiz cumartesi degil bi onceki cumartesi yani 22 eylulde gittim 15 gun sonra cagirdi yani bu hafta sonu.peki ben haftaya cumartesi gitsem birsey olur mu sizceee ???

kızlar kızlar ben geldim :) dün nelerle uğraştım sormayın gitsin ama ben anlatçam yine :) ablam 2 düşük yapmıştı daha önce uzun bi ara vermişti çocuk için. sonra benim gittiğim doktoru önerdim ona oraya gitti. düşüş sebebi rahim eğriliğindenmiş. doktor histeroskopi yle düzeltiriz demiş. neyse dün hastahaneye gittik historokopiyi oldu.ameliyat bitti. aman allahım dışardan bi bağırış sesi bu kim ya dedim bide baktım ablam anestezi etkisiyle ortalığı yıkıyo bırakın beni bırakın diye nasıl bağırıyo bende nasıl korktum ama anlatamam size acaba kötü bişeymi oldu ameliyatta diye. hemşireye sordum kötü bişi yok demi diye yok dediler. meğersem tuvaleti varmışta ona bağırıyo :) yazık doktorun eşi vardı üstü başı kan içinde ablam kendini öyle bi hareket ettiriyodiki serumu çekmiş her taraf kan oldu. hemşire senin tuvaletin yok diyo. ablamda ya var ne biçim insanlarsınız siz diyo hemşire yok ameliyattan çıktığın için bole oldu diyo ablam hala bağırıyo altıma yapçam bırakın tuvalete gitçem diyo hemşirede altına yap bişi olmaz dedi.ablamda ya olmaz altıma yapmam diyo. doktor ayağa kalkmasın dedi. valla yazık hemşirelere en son dayanamadılar tuvalete götürdüler artık ablam bi oturdu tuvalete ee benim tuvaletim yokmuş ya deyişi var ama çok komik ondan sonra rehatladı .. ama nasıl sinir oldum ben anestezinin etkisiyle olmasaydı o anda boğcaktım ablamı yastıkla :) ya rezil etti beni :) o kadar bağırdıki hastahanede tanımayan kalmadı başka hemşirelere bişi sorcam ha şu öğlen historoskopi olan bayanmı diyolar direk :). yazık aynı odada aynı operasyonu geçircek olan bi hasta daha vardı. ablamı o şekilde görünce gözlerine bi baktım nasıl korktu ama kadın sanki bi anda hastahaneden kaiçakmışmış gibi baktı. sonra o girdi çıktı çıtı bile çıkmadı :)

Canm hosgeldin aramiza
Benim adetlerimde hep duzenliydi bi kere bebegimi kaybedip kurtaj oldum ve sonrasinda adet dongum bozuldu suredi uzadi ve ben SOGAN SUYU KURU uyguladigim ay hamile kaldim kafani rahat birak oncelikle ve kesinlikle bunu uygilamani tavsiye ederim )

He yaaa bu kizlar iyice endiselendiriyor beni....ters giden bisey olmadi umarim ozlemin kontrolunde.
burcu desen o da yok...

eee kis senin pasa ne alemde kontrol ne zaman en son kac gr di miniginnn..

İnşallah hemen gelip bi açıklama yaparlar. yoksa biz daha çok şeyler kuracaz arkalarından.
ne olsun canım kıpır kıpır maşallah. arada canımı acıttığı bile oluyo hareketleriyle. :) haftaya gidicem kontrole 7 veya 8inde bakalım. en son 1 ay önce 635 grdı. bakalım şimdi kaç çıkacak :)
senin zilli napıyo hareketlidir demi. çağan hareketlerini hissedebiliyo mu? o nasıl hissediyo kendisini abiliğe alıştı mı iyice

Hoşgeldin canım. yumurtlama dönemleri her ay aynı olmuyo evet kimileri dr. dediği gibi bazen yumurtlayamıyor. Sen yumurtlama takibine devam et. İnşallah herşey yoluna girer zamanla

Geç kaldığı aylar yumurtlama olmaz dedi Dr. Kasım'da kontrole çağırdı hormon testleri için inşallah kötü bi şey çıkmaz. Ben tabi Haziran ayında kızlık zarı ameliyatı geçirdim artık ameliyattan mı yoksa psikolojik olarak mı yumurta oluşmuyor anlamadım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim:)

Sezgiiii

iyiymis senin tosun 23 haftalikken 530. gr di.. simdi 28 haftada gittim 1185 olmus...bir hafta geridendi simdi yakalamis haftayi...:)))

Senin tosun pasa iyuymis tani allah esirgesin

Sogan kurunh hemen basla canim bence...cok yararli her batanin yilda iki kez tapmasi gerekiyomus..
adet duzenliyici olarak cok faydalu..

Sezgiiii

iyiymis senin tosun 23 haftalikken 530. gr di.. simdi 28 haftada gittim 1185 olmus...bir hafta geridendi simdi yakalamis haftayi...:)))

Senin tosun pasa iyuymis tani allah esirgesin

maşallah seninkide iyi canım. Allah sağlık versin hepsine. bakalım bu kontrolde ne kadar olmuş görecez bizimkini :)

Sorma canım ya hakim bugün para cezası yada hapis cezası çıkabilir hemen öldücen mi diye sormuş herhalde aleyhine sonuçlanacak

ohh ii cıkmış hadi atlattın tatlım gözün Aydın erken tatlım hissedersin merak etme tatlım

Ozlemcigim allah yardimciniz olsun, ayni seyi 3sene once biz enistemde yasadik,adam kendi arabasinda kardesi öldu o uzuntusunun arasinda bide bunlarla ugrasti

Esracigim bu ara pek gelemiyrsun ozledik seni,ne alemdesin canim

sorma bizim için de aynısı acın mı çilen mi sagol canım

Ozlemcigimmm ayetel kyrsi herhalde otuz iki olmus kalanini da simdi ben okurum tamamlanmis olur

sagol canım Allah kabul etsin

oyy masallah oğluna tatlım kocaman olmuş bayramın son gününe mi geliyor şimdi doğum ayy hadi hayırlısı

Nasi yaaa. hapis cezasi falan ..kaza ama..insallah sadece para cezasi olue csnimhapis falan allah. korusun.

Sağol canım evet bayramın son gününe denk geliyor .. Sen naptın merak ettik seni Dr a gittin mi ? Özer paşa nasılmış ??

Gelelim muayenemize kızlar
gittik nst mis ii çıktı sancı az yani
kilo 2600 doktor başka idi hiç sevmedik ilgilenmedi doğru düzgün dedim açılmam var ee gelebilir artık diyo dedim daha açılan var mı olabilir tabi artık defi geçti
6 yı buldu eve gelmek annem le geldik babamın mevzular falan ancak girebildim öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…