Amiiin canim insallah guzel haberleri aliriz, melegimiz bayram hediyemiz olarak gelsin
Canim bebisimizin iyi olmasina sevindim maasallah onada
Bu arada hülüden haber var hepinize selam soyledi hastaneden cikmis cok şükür hersey yolundaymis,vitamin vermis doktor,10gun rapor vermis dinlen,agrin falan olursa tekrar gel demis,suan annesinde yatiyormus, gelismeler bu kadar opuldunuz simdilik
Ozlemcigim allah yardimciniz olsun, ayni seyi 3sene once biz enistemde yasadik,adam kendi arabasinda kardesi öldu o uzuntusunun arasinda bide bunlarla ugrasti
Esracigim bu ara pek gelemiyrsun ozledik seni,ne alemdesin canim
ayyy canım benim :) topiğimizin ilk bebeişi hayırlısıyla geliyor desene :) hadi peşi sıra gelecek bebekler bizimde bebişler göbüşlere düşer Rabbi'min izniyle inşallah canım benim .
çok şükür hülyadan güzel haber geldi.
Özlem nerde doğuma mı girdi. Bizde önümüze geleni doğuma soktuk. :18:
ama ne yapalım giden gelmiyo acep nedendir..
Merhaba arkadaşalar aranıza yeni katıldım bu topiği görünce ilk defa içimi dökmek istedim. Hamile olanlar ve doğuma gidenler dualarına beni de eklerse sevinirim. Tam 1 yıllık evleyim. Haziran'dan beri çocuk istiyoruz doktora gittim yumurta oluşumu göremedi. Haziran'dan önce adetlerim düzenliydi Haziran'dan sonra adetlerim hep 1 hafta gecikiyor ama gebe değilim. Doktor bazı aylarda yumurta oluşmaz dedi inşallah böyle devam etmez.
Belgin tosununa maasallah canim ....en az 3750 dogar artik. Belkide 4 kiloay bizimkilerde buyusun insallah boyle. her an dogum denincede geriliuor insan.
normal mi olcak seninki....
Merhaba arkadaşalar aranıza yeni katıldım bu topiği görünce ilk defa içimi dökmek istedim. Hamile olanlar ve doğuma gidenler dualarına beni de eklerse sevinirim. Tam 1 yıllık evleyim. Haziran'dan beri çocuk istiyoruz doktora gittim yumurta oluşumu göremedi. Haziran'dan önce adetlerim düzenliydi Haziran'dan sonra adetlerim hep 1 hafta gecikiyor ama gebe değilim. Doktor bazı aylarda yumurta oluşmaz dedi inşallah böyle devam etmez.
He yaaa bu kizlar iyice endiselendiriyor beni....ters giden bisey olmadi umarim ozlemin kontrolunde.
burcu desen o da yok...
eee kis senin pasa ne alemde kontrol ne zaman en son kac gr di miniginnn..
Geç kaldığı aylar yumurtlama olmaz dedi Dr. Kasım'da kontrole çağırdı hormon testleri için inşallah kötü bi şey çıkmaz. Ben tabi Haziran ayında kızlık zarı ameliyatı geçirdim artık ameliyattan mı yoksa psikolojik olarak mı yumurta oluşmuyor anlamadım. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim:)
Sezgiiii
iyiymis senin tosun 23 haftalikken 530. gr di.. simdi 28 haftada gittim 1185 olmus...bir hafta geridendi simdi yakalamis haftayi...:)))
Senin tosun pasa iyuymis tani allah esirgesin
vallahi devletin hukuk sisteminin hakliyi haksiz konumuna dusurmesi artik dogal oldu...
Allahim yaa olumlerden don hala ugras... dedigin gibi asil ugrasmalari gereken davalarla ugrasmazlar
Allah yardimciniz olsun.... insallah en kisa surede sonuclanir cnm ... sen sIkma canini cok bu zamanlarda... hayirlisi ile bu gunlerinizde geride kalicak...
doktora gittim geldim kizlar
sonucuma bakti biliyormus ztn temiz oldugunu... ultrasona sokmadi bu defa
neyse bayramdan sonraya gun verdi sonrada detayliya yonlendiricem dedi...
simdi randevu almana gerek dedi... oyle yani benden haberler...
bu arada dedim boyle boyle ben yine kendimi dinlemeye basladim hareket fln hissetmiyorum diye... ultrason icin agzini yaptim ama kulak arkasi etti... bayramda hissetmeye baslarsin sonra bu hallerin gecer dedi...
Ozlemcigim allah yardimciniz olsun, ayni seyi 3sene once biz enistemde yasadik,adam kendi arabasinda kardesi öldu o uzuntusunun arasinda bide bunlarla ugrasti
Esracigim bu ara pek gelemiyrsun ozledik seni,ne alemdesin canim
Ozlemcigimmm ayetel kyrsi herhalde otuz iki olmus kalanini da simdi ben okurum tamamlanmis olur
Selam kızlar nasılsınız ?? Özlem kontrole gidicekti bugün daha gelmemiş sanırım .. Ben geldim 3390 gram olmuşuz büyümüşüz ( maşallah) herşey yolunda çok şükür 19 Ekim doğum gözüküyor hauırlısıyla .. Rabbim inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder bebîş bekleyen ark larıma da tez zamanda nasip eder hauırlısıyla .. Özlemcim merak ettim seni .. Burcu dan da haber yok sanırım inşallah bir sorun yoktur ..
İnşallah hemen gelip bi açıklama yaparlar. yoksa biz daha çok şeyler kuracaz arkalarından.
ne olsun canım kıpır kıpır maşallah. arada canımı acıttığı bile oluyo hareketleriyle. :) haftaya gidicem kontrole 7 veya 8inde bakalım. en son 1 ay önce 635 grdı. bakalım şimdi kaç çıkacak :)
senin zilli napıyo hareketlidir demi. çağan hareketlerini hissedebiliyo mu? o nasıl hissediyo kendisini abiliğe alıştı mı iyice
Hoşgeldin canım. yumurtlama dönemleri her ay aynı olmuyo evet kimileri dr. dediği gibi bazen yumurtlayamıyor. Sen yumurtlama takibine devam et. İnşallah herşey yoluna girer zamanla
Sorma canım ya hakim bugün para cezası yada hapis cezası çıkabilir hemen öldücen mi diye sormuş herhalde aleyhine sonuçlanacak
ohh ii cıkmış hadi atlattın tatlım gözün Aydın erken tatlım hissedersin merak etme tatlım
sorma bizim için de aynısı acın mı çilen misagol canım
sagol canım Allah kabul etsin
oyy masallah oğluna tatlım kocaman olmuş bayramın son gününe mi geliyor şimdi doğum ayy hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?