Dostlugun ve dayanışmanın topiği

valla cnm ben 8. haftaya kadar 2 haftada bir ; sonra 3 haftada bir gitmeye basladim... yani oyle gun vermeye basladi... bence sen yinede atlama.. zaten seni bu hafta gorur sonrada 3 hafta sonraya gun verir muhtemelen 2'li icin... 11. haftada yapiyorlar yaa.. yani eger yaparsa.. benim doktor yapmamisti 4'lu yaptik...
cok onemli degildir belki ama bence atlama derim ben..

ayy aksam aksam ne guldurdunuz
ahh aahh su anestezi insana neler yaptiriyor... neyse yine sagsaglim atlatmissiniz.

bu arada hulyadan iyi haber gelmis cok sukur...

Hülyadan da ii haber gelmiş çok şükür inş ayajkanır bir an önce de bebişler annesine şaka yapmayı bırakır

canm dava insallah en kotu para cezasi ile sonuclanir... Bu hakimler bazen cok garip...sordugu soruya bak...

ohh masallah bak gittikce buyuyor pasa... neyse en azindan sancilarin az demekki daha durucak pasa orda.. ozamana kadar kismetse dahada alir kilolari.. iste her doktor ayni degil.. peki diger randevu nezamn ? kendi doktoruna gidicen dimi?

Canım çok sevindim Özer paşanın iyi olmasına.. Nst de sancı benimde az çıktı .. İniaşlah Özer paşa da 3 kilo olucak Doğan'a kadar anne sen hiç merak etme ..

Ozlemcigim maasallah pasamiza,gicik oldum doktorunuza,su dokyotlara bazen anlam veremiyorum ve yolasim geliyor,benim bundan onceki doktorumda ilgilenmemisti bide verilen catlatma ignesi raporla aliniyrmus bize hic bisey soylemedi sadece igneyr 75 tl vermistik, sanki dusmanlariymisiz gibi davraniyorlar, babanada gecmis olsun canim

Canim aslinda rapor vermemesi suan daha iyi cumku devlet iki defa rapor veriyormus bu igneler icin eger ki bu asamada hamile kalmazsan sonraki asama larda bu rapor daha cok isine yarayacak cunku diger iğneler daha pahaliymis

Ozlemcigiim maşallah oglusuna bak kilosuda iyiye gidiyor annesi seni uzmemek icin neler yapiyor

Kendi doktoruma salı giderim herhalde canım
ewt büyüyor 300 gram almış gibi görünüyor cok şükür ya erkende sezeryan do zayıftı geriydi derken 9 aylık olduk cok şükür

valla hakim beni de sinir etti bizim gittiğimiz nasıl biri çıka Allah Kerim parça parça çağırıyorlar anlamadım

benim baş ağrım geçene kadar herkes ya uyuyor ya koçişiyleee yaaa.
evde yalnızım.offf sıkıldım.
öğlen gene parola dayandım.
benim bu iş ne olcek bilmem.
burcu doğurdu mu hakkat neden yok.
hülya ve özleme çok sevindim.
öpüldünüz.

Canım çok sevindim Özer paşanın iyi olmasına.. Nst de sancı benimde az çıktı .. İniaşlah Özer paşa da 3 kilo olucak Doğan'a kadar anne sen hiç merak etme ..

Ozlemcigiim maşallah oglusuna bak kilosuda iyiye gidiyor annesi seni uzmemek icin neler yapiyor

sagolun kızlar yaa sormayın ben sordukca baktı ya cok ılgıncıt
once baktı ıste ıı dedı dedım kac gram olmusuz gerı baktı ıste hım 2600 dedı sonra yıne kaldırdı ultroson aletını annem dedı esı yaslanmısmı durum ne dogum yakınmı gorunuor dıe tekrar baktı evet yaslanmıs ama gıttıgı yere kadar gıtsın ıstıoruz hemen dogumu baslatmayalım suyu ıı dedı

yanı acayıp ılgınc bır deneyımdı ama bır sevecen bır kıbar kadın yanı bos kuru gurultu var aydınlatıcı hıc bır sey yok

neyse sonuc olarak bır haftada 300 gram almısız 2500 kg ustune premature demıorlar sanırım bırkac gun daha gelmezse premature dogmucaz

bence bır hafta daha bebegım benımle bu ara daha ıı gbıı gıdıyoruz cok sukur cok agrım sancım yok

bıde ayrı bır ılgınclık oldu anlatım de sızde sınır olun
dedım ben astım hastasıyım normal dogum ıstıorum bunun ıcın kaydıma ekleyın dogumda sorun olmasını engelleyelım dedım kadın benı gogus hastalıkları bolumune sevk ettı gıttık ve tek gogus hastalıkları dktoru varmıs oda ısten ayrılmıs doktorları yokmus
hastaneyıde gorsenız tup bebek bobrek kalp naklı yapana kocaman cok luks bır hastane
kalp naklı ıstesem yapacaklar ama cıgerlermı dınleyemıorlar o derece yanı sok olduk cıktık

ıyı mısın kız gectımı bas agrın
bızde senı optuk sekerım

Benimki iki kere 10 gun sonra cagirdi bu sefer 15 gun sonra gel dedi simdi 9. Haftadayim ben 10 da gideyim diyorum bi sonrakini bayramdan sonraya verir muhtemelen yani 12 13. Haftada filan gel der ne bileyim biraz buyusun istedim sadece :)

Ozlemmm
cok sevindim kilosu cok iyiymis. evet artik bundan sonra premature olmuyor maasallah pasamiza..
kiz hela l valla hem astimim diyosun hem nirmal dogum valla hekal olsun. bi tirsak ben varim....ilk iyiki sezeryan olmus diyorum...
cok korkuyodum normal olurum diye. ama normal dogum isteyenlere hayranim cok cesaretlisiniz.. bense tirsak. :)))

Benimki iki kere 10 gun sonra cagirdi bu sefer 15 gun sonra gel dedi simdi 9. Haftadayim ben 10 da gideyim diyorum bi sonrakini bayramdan sonraya verir muhtemelen yani 12 13. Haftada filan gel der ne bileyim biraz buyusun istedim sadece :)

Bencede arasi cok kisaymis. 12. Haftada git bence hem ikili testide aradan cikarirsin...

Canim aslinda rapor vermemesi suan daha iyi cumku devlet iki defa rapor veriyormus bu igneler icin eger ki bu asamada hamile kalmazsan sonraki asama larda bu rapor daha cok isine yarayacak cunku diger iğneler daha pahaliymis

Ciddi misin canim
Bu doktorum cikardi rapor, insallah bu ay tutarda hayirlisiyla gerek kalmaz

Suyum 've nisanim geldi arabadayiz dogma gidiyorum

Ayy canim cok heyecanlandim rabbim bir avazda kavustursun meryemimize insallah, dualarimiz seninle

valla ne bılım canım sezeryandanda ben korkuyorum allah bılıor ya kesık dusuncesı cok yoruyor benı ınsallah gerek kalmaz
burcu doguma gıdıormus ya cok heyecanlandım sabırsız gelnım gelıor ya :)

Suyum 've nisanim geldi arabadayiz dogma gidiyorum

canımsın dualarmızdasın bebegım gelınımıde al gel saglıkla ınsallah
korkma sen cok guclu bır annesın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…