Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Neeeee dogumamiiiii...kiz kac gjnu vardi onun.....ayyy yarina dogar en koth ihtimalle....aaaa cok heyecanlandjm bendeee

37 haftada ıdı ıste benden bır hafta onde ıdı tahmını dogum tarıhı 21 ekım ıdı sanırım
yanı 19 gun once gelmıs olmalı ayy cok heyecanlı ya topıgın ılk annesı ılk bebegı :)

Kiz daha burvunun tesbihlerini bile bitiemistik.ben bugun 200 tane
okudum....indallah saglikls gider saglikli iki kisi olarak geri doner....

37 haftada ıdı ıste benden bır hafta onde ıdı tahmını dogum tarıhı 21 ekım ıdı sanırım
yanı 19 gun once gelmıs olmalı ayy cok heyecanlı ya topıgın ılk annesı ılk bebegı :)

Ayy kizlar dogumu ben yapacam sanki heyecandan yerimde duramiyorum,saglikli bir sekilde dogar insallH

bız yıne cekelımm bebısın hayırlı evlat olması nıyetı ıle bagıslarız canım
toplarız toplam yaparız bende cok cekemedım yarın asılayım bırazcık

Ayy kizlar dogumu ben yapacam sanki heyecandan yerimde duramiyorum,saglikli bir sekilde dogar insallH

valla sorma kız banada geldı o heyecan ayy ınsallah hersey yolunda gıder hemen acılması falanda olur
bak sen kucuk hanıma buyumuste gelmeye kalktı ananesını beklemedı yıne

ohh çok güzel herşey yolundaymış şapşal dr. hariç :) İnşallah sağlıkla sende kucağına alırsın artık paşanı kendisini baya toplamış sıpa :)
Baban içinde geçmiş olsun canım İnşallah hayırlı güzel bir şekilde sonuçlanır.
ee sen astım ilacı filn kullanıyomusun? bak onu ihmal etme doğuma kadar söyledin mi bakim sen diğer doktoruna biliyomu bu durumu?
bende de bi ara kalpte çarpıntı vardı. ama uzun zamandır olmuyo. sadece ağladığım zaman nefes alamıyorum amanin doğumda sıkıntı yaratır mı ki bu durum ?:26:

Okuyunca çok duygulandım Rabbim tek avazda kolaylıkla kurtarsın canım dualarımız seninle sağlıkla gelin inşallah..

canım ben duzenlı olarak kullanıordum zaten hamılelıge kadar ama hamıle kalınca ılacı bıraktık sadece sıkısınca ıcecegım bır ılac verıldı ama cok mecbur kalmazsan kullanma demıstı
hamılelık surecınce bır kere yasadım astım krızı o zaman ıkı uc hava cektım ama tekrar cok sukur gerekmedı
astım ılaclarını doktorlar hıc ama hıc onermıor masum dedıklerımız bıle masum degıl demıstı keserken de zaten
bakalım baska bır doktor bulucam ınsallah en yakın zamanda

eger gectı ıse sorun olmaz herhalde canım ıste panık anında nasıl bır tepkın oluor yıne krız oluyormu?

babam ıcınde tesekkur ederım ınsallah ıı sonuclanır

sıpama gelınce saka maka 9 ay olduk ya benı cok korkuttu ama cok sukur sonucumuz ıı olacak gıbı ınsallah saglıklada kucagıma alırım
bu arada yelege basladım :)
bakalım guzel orebılecek mıyım senın gıbı

iyi bari gerek kalmadıysa çok güzel ilaçsız bitirdin hamileliği belki doğumdan sonra tamamen geçer astım ilacı kullanman.
Yok öle panik olunca öyle kriz filn olmuyo bende işte sadece ağlama krizinde nefes almada sıkıntı yaşıyorum
oda çok ağladığımdan tıkanıyorum heralde.
İyi olur tabi sıpan seni üzmek istemedi maşallah onada sanada :)
örürsün hayatım sen becerikli hatunsun maşallah :)

[video=youtube;o_mbejg3b_w]http://www.youtube.com/watch?v=o_mbejg3b_w&feature=share[/video]

ilk defa müzik paylaşıyorum burada paylaşabilmişimdir umarım..
bu kadının şiirleriyle oluşturulan parçalara bayılıyorum.. :)

Kizlar sancu evade azck vardi saga erken firework dedim adam pjamayi sirilsiklam trounce korktu :) Hindi oyle yatiyorum onu eve gonderdiler.. Aciklik 1 Saat once 1 cmdi sancida yok, nasul olcak bilmiyorum kalbim jut kut :)

Suyum 've nisanim geldi arabadayiz dogma gidiyorum

Kizlar sancu evade azck vardi saga erken firework dedim adam pjamayi sirilsiklam trounce korktu :) Hindi oyle yatiyorum onu eve gonderdiler.. Aciklik 1 Saat once 1 cmdi sancida yok, nasul olcak bilmiyorum kalbim jut kut :)

Canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum nasip eder .. Topiğin ilk bebişini al gel annesi.. Suni sancı veriyorlar Türkiye de orada yokmu ki acaba öyle bişey ..

canım kolay bir doğum olur inşallah. dua et bol bol. Allah yardımcın olsun.
Meryeminle kavuşmana az kaldı maşallah

Sana simdi suni sanci verirler. acilmayi belerler...en kotu ihtimal acilma olmassa sezerayna alirlar...ama
sen ic korkma tatlim..kolaylila atlat insallah. simdi sana ayetel kursi okicam. opuyorum.....sabah insallah guzel haber alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…