- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
kızlarrr günaydın,
burcum bebeğin hayırlısıyla gelmiş merhaba demiş dünyaya güzel anne güzel bebek Rabbi'm size bir ömür boyu hayırlı mutlu bir yaşam nasip etsin inşallah.
kızlar bunlar ne güzel duygular inanın gözlerim doldu.bende bu duyguları yaşayacak mıyım? benim bebeğim neden gelmiyorben bu sabah dayanamadım test yaptım yine negatif git gide umutsuzluğa kapılıyorum kızlar
keşke elimden birşey gelse.
isyan etmiyorum Rabbi'm herşeyin zamanını vaktini bilir ama o kadar özlüyorum ki bende meleğimi..
ayyyy sabah sabah yine salya sümük oldum gel bebeğim artık ne olur gel
Canim az kaldi seninde bebegin gelicek olmuycak sanip nasil uzulmustum diye guluceksin insallah :) test icin erken bence daha 5 gun var umutsuzluga kapilma hemen dur bakalim belki de bebegin var ama erken test yaptin diye kendini uzuceksinyoksa da araliga kadar bu sene cikmadan mutlaka olucak bence uzme nolur kendini ;( esinle aran duzeldimi??
Suyum 've nisanim geldi arabadayiz dogma gidiyorum
Kizlar sancu evade azck vardi saga erken firework dedim adam pjamayi sirilsiklam trounce korktu :) Hindi oyle yatiyorum onu eve gonderdiler.. Aciklik 1 Saat once 1 cmdi sancida yok, nasul olcak bilmiyorum kalbim jut kut :)
Burcu cnm Allah anali babali buyutsun... Hosgelmis minik kizin...
ahh kizlar valla dun aksam ilk defa erken gittik eve erkenden uyumusum arkamdan ne heyecanlar yasamissiniz ...
sabah guzel bir haberle gune baslanmasi gibisi yokmus gercekten...
hadi bakalim siradaki hamisler artik bayrak sizde... topigin ilk bebisi geldi... siradakiler....
merve_celal
cnm dur daha erkenden yapmissin testi... hemen olumsuz dusunme... daha 5 gun var batina yanlis hatirlamiyorsam...
hem umutsuzluk yok o bebis mutlaka gelicek merak etme...
sen yeterki psikolojini bozma vucudunu strese sokma...
eşimle aramız düzeldi çok şükür canım . ne bileyim görkem ya içimde okadar kara kara bulutlar var ki.her ay umutlu umutlu başlıyorum ama maalesef her seferinde hevesim yine kursağımda kalıyor bebeğim yine yok yine yokkk
Cok iyi anliyoruz kuzucum seni hepimiz ayni seyleri yasadik hala yasayanlarimiz da bebeklerine kavusanlar gibi en kisa zamanda kavusucaklar kuzularina heray umutla bekleyip olmadigini gorunce insan cok kotu olmuyo benim olmuycak hissine kapiliyo bende oyleydim ama bak simdi degisti hersey senin de bebegin gelicek belki de bu ay geldi kii:)) 5 gun once silik milik cikmaz bence 3 gun once bile belkii cikar bekleyelim biraz daha umutsuzluk icin cok erken mervemm ya(canim tatli istiyo hastalanicam deme hic belki de bebisin cani tatli istiyodur belirtiler hep ayni :)
Hosgeldiniz canimm cok sukur :))cok sevindim ucunuzun de iyi olmasina :)
inşallah öyledir görkem in bebeğim gelmiştir de annesi onu 10 gün sonra 15 gün sonra hatta 1 ay sonra öğrensede olur yeterki miniğim içimde nefes alsınnn
seninle konuştuğumuz günleri hatırlıyorum ama ben seninle cimcime den hep umutluydum cünkü sizin 1 bebeğiniz olmustu bende daha o bile yok yani en azından hamile kalabildiğinizi biliyordunuz eşimin kızmayacağını bilsem adetten sonra hemen giderim doktora daha fazla geç kalmamak için ama biliyorum aralık dedik ya şimdi niye stres yapıyorsun abartıyorsun diyip beni yarı yolda bırakır ama benim tek gitmem de birşeyi değiştirmez ki çıkmazlardayımmm
allah hepinizden razı olsun canım merak etmişiniz kusura bakmayın net olmayınca haber edemedim bide farkında değildim ama baya kötü oldum tele hiç el atamadım senin içinde çok sevindim canım benim gözün aydın çok şükür inş bidaha korkutmaz seni minikcik ama azcık şımarması normal annesi onur beebği ya topiğin azcık heyecanlandırcak artık olcak okadar:)))
Kızlar Allah sizdn razı olsunnn beni dinliyorsunuz moral oluyorsunuzzz evet batıma daha 5 gün varda ne bilim olsaydı silik milik birşeyler çıkardı diye düşünoyorum
birde canım cok tatlı çekiyor ya ondan umudumu yitirdim ben adet olmadan ince başlar tatlı isteklerim neyse en azından hamiş olduğumda buradan anlarım bebeğimin geleceğini bu da iyi birşey :)
artık bunlar la da avutmasam kendımı kafayı yerım herhaldee
biz geldik kızlarrr çok şükür üçümüzde iyiyiz
hic adet belirtilerine bakma derim ben... sadece bu ay icin degil bundan sonrasi icinde ... cnku hemen hemen ayni beliirtiler...
dedigim gibi bende hep adet oncesi minik sivilceler fln cikardi yine cikmisti...
ayni karin sisligi vardi... hic bir hamilelik belirtisi yoktu yani... oyuzden onlara bakma...
hosgeldiniz.... senin kizlarda simdiden yaramazlik yapmaya basladilar ... vallahi topikcek cok yaramaz olucak bunlar
nasilsin peki saka bir yana... agri sizi fln kalmamistir insallah....
inşallah öyledir görkem in bebeğim gelmiştir de annesi onu 10 gün sonra 15 gün sonra hatta 1 ay sonra öğrensede olur yeterki miniğim içimde nefes alsınnn
seninle konuştuğumuz günleri hatırlıyorum ama ben seninle cimcime den hep umutluydum cünkü sizin 1 bebeğiniz olmustu bende daha o bile yok yani en azından hamile kalabildiğinizi biliyordunuz eşimin kızmayacağını bilsem adetten sonra hemen giderim doktora daha fazla geç kalmamak için ama biliyorum aralık dedik ya şimdi niye stres yapıyorsun abartıyorsun diyip beni yarı yolda bırakır ama benim tek gitmem de birşeyi değiştirmez ki çıkmazlardayımmm
ikiz üçüz isteyen kızlar valla bir kez daha düşünün yaa çok zor bişeymiş yemin ederim yaa ah desen risk uh desen riskmiş ben ciddiye felan almıyodum nasılsa işte genişliyorum onun acısı büyüyolar onun acısı diyodum meğer herşey risk demekmiş benim kasık ağrılarımın devamı rahim açılması ve arkaısndan doğum yani düşük demekmiş çok korktum gelip gidip bide düşük tehdidinden dolayı yatıyo dediler bide tıp zaten herkesi kesip biççmeye çok meraklılar veee yanımdaki bayan 6.5aylık hatta tam gününe göre sayarsak 6aylık ikizlerine doğum yaptı 750 ve 850 gr'lar ve kızın iç karnı küçük olduğu için biri diğerini sıkıştırmış benimkiler gibi birir çok hareketli diğeri hep hareketsizmiş ultrasonlarda meğer masumcuk diğerinden yer kalmadığı içinmiş kolu dirseğinden katlı kalmış ve bebğin resmini çekmiş annesi gösterdi sırtı kolu mosmor dua edin inş yaşarlar 15gün sonra yaşayıp yaşamıcakları belli olcak ve biri normal doğum biri sezeryan oldu çok kötü oldum acilde saatlerce sancı çekti kimse daha erken diye ciddiye almadı en sonunda kız nerdeyse o yattığı yatakta doğurdu birini zar şer ikna olup muayene odasına aldılar o odaya geçmesiyle beebğin sesinin gelmesi bir oldu diğeri ters olduğu için sezeryana götürdüler ve 1-2dakikayla kurtuldu beebcik kalp atışları iyice gitmiş sezeryana ameliyathaneye gidene kadar çok korkıuyorum artık allahımhepimizin bebeklerini korusun elimizi kuağımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?