canım benim stresler sarmış seni yine şimdi geçmişe bakmadım küt diye daldım ama varya ben o hastanede gördüklerimden sonra rabbime okadar şükrettimki içini ferak tut sende bitanem bak kadının biri 8,5aylık bebğini kaybetmiş karnında ölmüş hemde ihmal felanda değil kontrole gitmiş iyiymiş ertesi sabah hareket etmeyince bi bakmışlar ölmüş allahım ne verirse hayırlısını versin o verdiği yüzümüzü hep güldürsün inş en güzel en hayırlı zamanda sağlıkla mutlulukla gelsin inş seninde bebeğin ne güzel eşinle aranız düzelmiş en önemlisi bu inş bebekte arkasından çorap söküğü gibi gelir sakın öyle benim olup olmucağını bile bilmiyorum deme bende diyodum acaba kalabilecekmiyim ben daha onu bile bilmiyorum diye ama hamile kalıpta kaybetmek gerçekten binlerce kez daha acıymış şu 2gün onu okadar iyi anladm ve yaşadımki içini ferah tut nolur üzme kendini
Ahh kiyamam yaa ;((yasar bebekler canim allah buyuk kucucuk olduklarina bakma oyle tutunuyolarki hayata sasip kaliyo koca koca insanlar bile :)biliyosun benim arkadasimin bebegide aynen oyle dogdu kucucuktu simdi buyudu normal bebek boylarinda :)sen sakin kotu seyleri aklina getirip stres olma insallah bi daha da hic agrin olmaz prensesler annelerini uzmesinler insallah bi daha hic allah herkese saglikli dogumlar saglikli bebekler nasip etsin
ya nebiliyim canım yaa çok korkuyorum hele doğum zaten korkuyodum ama düşünmemeye çalışıyodum acaip korkuyorum doğumdan artık
ya o bayan hastaneyede herhangi bi şikayetle gelmemiş sadece sigortaları yokmuş gittikleri özel hastanedeki doktorda muayene etmiş herşey güzel normal sen burda boşuna para verme şeker yüklemesi zamanın geldi git tıp fakültesine orda analık sigortasından yararlanarak hiç para vermeden yaptırabilirsin demiş tıptaki muayene eden doktorda sen tut kızın yüzüne bunların birinin suyu az birinin çok suyu çok olanın özürlü olma ihtimali var de (bunu diyende doçent) bide kızı ordan oraya yürüt ultrasondu bilmemneydi sıra beklet kız strese girmiş o üzüntüyle sancıları tutmuş üstüne acile almışlar ordada milleti görünce iyice gerilmiş ve doğum yaptı(( yani hayatta herşey pamuk ipliğiymiş bir kez daha anladım
günaydın kızlar nasılsınız.. bebiş haberini alınca ne kadar mutlu oldum anlatamam.. Bi an kendim kadar heycan yaptım. Meryem bebek gelmiş. İnşallah annesiyle babasıyla Rabbim uzun ömür verir. Bizlerede bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eyler. Bebiş isteyen arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Merve canim lutfrn boyle yaparak kendinide bizide uzme canim. havalar bulanik oldugu icin....
boyle hissediyorsun brnce ...bak muddet de vermidssiniz kendinize en azindan o zamana
kadar stressiz bekle bat lari..
ikiz üçüz isteyen kızlar valla bir kez daha düşünün yaa çok zor bişeymiş yemin ederim yaa ah desen risk uh desen riskmiş ben ciddiye felan almıyodum nasılsa işte genişliyorum onun acısı büyüyolar onun acısı diyodum meğer herşey risk demekmiş benim kasık ağrılarımın devamı rahim açılması ve arkaısndan doğum yani düşük demekmiş çok korktum gelip gidip bide düşük tehdidinden dolayı yatıyo dediler bide tıp zaten herkesi kesip biççmeye çok meraklılar veee yanımdaki bayan 6.5aylık hatta tam gününe göre sayarsak 6aylık ikizlerine doğum yaptı 750 ve 850 gr'lar ve kızın iç karnı küçük olduğu için biri diğerini sıkıştırmış benimkiler gibi birir çok hareketli diğeri hep hareketsizmiş ultrasonlarda meğer masumcuk diğerinden yer kalmadığı içinmiş kolu dirseğinden katlı kalmış ve bebğin resmini çekmiş annesi gösterdi sırtı kolu mosmor dua edin inş yaşarlar 15gün sonra yaşayıp yaşamıcakları belli olcak ve biri normal doğum biri sezeryan oldu çok kötü oldum acilde saatlerce sancı çekti kimse daha erken diye ciddiye almadı en sonunda kız nerdeyse o yattığı yatakta doğurdu birini zar şer ikna olup muayene odasına aldılar o odaya geçmesiyle beebğin sesinin gelmesi bir oldu diğeri ters olduğu için sezeryana götürdüler ve 1-2dakikayla kurtuldu beebcik kalp atışları iyice gitmiş sezeryana ameliyathaneye gidene kadar çok korkıuyorum artık allahımhepimizin bebeklerini korusun elimizi kuağımızı boş bırakmasın
hemde ne yaramaz olacaklar hepsine ceza verelim bunların valla açıkcası ağrılarım geçmedi tam anlamıyla gece sabaha kadar sancı çektim 8-9aylık hamileler yatakta dönemiyolar ya aynı öyleydim ve bide günde koca şişe serum yiyince şimdi onlar çıkıyo tam uykuya dalıyorum tuvaletim geliyo hadi inleye inleye tuvalete git gel nefes nefese geri yat bu seferde kalbim zonklamaya başlıyo çarpıntı oluyo o yüzden uyuyamıyorum hoş sabha namazdan sonra uyumuşuım ondada beni sezeryana alıyolardı sezeryan istemiyorm diye nasıl ağlıyodum kötü kötü rüyalar gördüm
canım evet yaa bende facede görüm gelmiş kızımız yaa bende nasıl şaşırdım çok mutlu oldum sabredemedi sabırsız bir haftacık daha neyse allahım kurtardı allahım inş şifa versin ikisinede
sanada doktor gün vermiş sanırım hadi darısı başına inş:))
Eneee meryem bebek gelmiş) nası tatlı öle o görür görmez gelwyim dedim maşallah allahım analı babalı büyütsün. Kızlar siz nasılsınız ne var ne yok geçmişe bakamdım haberler varmı yeni?
. Canım benim inş benimledir bebişimAyyy kizlarrrr ne guzel haberler gelmis.
ozgennnnnnn
canim yaaa yerim senin o bebigi aldim geldim demeni. cok tatlisiniz...:)))
9 gün kaldı bıgün hayırlısı olsun inş doktor hayata geri dön dedibebeek
tazebahar
ooohh bebişi koydun göbüşe geldin çok dikkatli ol canım doktor ne dediyse harfi harfine yap allah tamamına erdirsin inşaalah 10 gün sonra fln alırız mutlu haberi
Aminnn cnm inşallah allahım hepimizin dualarına katsılık versincanımmmmm gözlerim doldu inan,rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,inşallah meleğin sonuna kadar seninle olsunn
Amin canım inşallahhCanimm dunurum cok cok sevindim bugun cok guzel bi gun oldu hergun boyle guzel seyler duyalim herkesten insallah :))
Allah raZı olsun canım benim inşallah bebeklerimiz hem bizimke olsunlar hem sağlıkl doğsunlar dualtım hepimizle
asil sen nasilsin bakalim? nasil gidiyor durumlar nasil?
Hulyaaaa
iyi olmaniza cok sevindim yorma kendini canim...
tazebahar ne var ne yok canim sayili gunumuz kaldi senin haberinu almamiza. cok heyecanli..
topigin ilk tup bebegi olacak insallah...
Canımmm ekmek elden su gölden keyif yapıyorum) son tatil günüm evdeyim biraz kasık ve bel ağrım var ilaçlarımı saati saatşne alıyorum dualarımı okuyorum allah inşallah yuzume güler ) arasıra konusuyorum kendisiyle )) 9 gün sonra öğrenicez benimlemi değilmi ama kutumda büyük hissediyorum ))) sen nasılsjn?
özgennnn bebeğinnn seninle buna inan talım konuş onunla veeee sıkı sıkı tut hiç bırakmamacasına :)
Canımmm ekmek elden su gölden keyif yapıyorum) son tatil günüm evdeyim biraz kasık ve bel ağrım var ilaçlarımı saati saatşne alıyorum dualarımı okuyorum allah inşallah yuzume güler ) arasıra konusuyorum kendisiyle )) 9 gün sonra öğrenicez benimlemi değilmi ama kutumda büyük hissediyorum ))) sen nasılsjn?
Mervem inanıyorım geldiği andan itibaren hatta daha yumurtayken bile onu çok sevdiğimi sölüyorum sadece onunla değil rahmimle de konuyuorum güzelce yataklık yap diyeinancım sonsuz allahım çok guzel bi duygu inşallah devamı nasip olur sen nasılsın?? Kızlar bu arada hülyama noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?