Dostlugun ve dayanışmanın topiği

doğru söylüyorsun tatlım Rabbim herşeyin hayırlısını versin ama ne bilim insan bebeğini istiyor ya hemende oluversin istiyor hele ki benim gibi tez canlı birisi.yine de hakkımızda hayırlısı olsun snede dıkkat et kendıne ve bebelerıne ne olur dualarınızı esırgemeyın benden

ya nebiliyim canım yaa çok korkuyorum hele doğum zaten korkuyodum ama düşünmemeye çalışıyodum acaip korkuyorum doğumdan artık
ya o bayan hastaneyede herhangi bi şikayetle gelmemiş sadece sigortaları yokmuş gittikleri özel hastanedeki doktorda muayene etmiş herşey güzel normal sen burda boşuna para verme şeker yüklemesi zamanın geldi git tıp fakültesine orda analık sigortasından yararlanarak hiç para vermeden yaptırabilirsin demiş tıptaki muayene eden doktorda sen tut kızın yüzüne bunların birinin suyu az birinin çok suyu çok olanın özürlü olma ihtimali var de (bunu diyende doçent) bide kızı ordan oraya yürüt ultrasondu bilmemneydi sıra beklet kız strese girmiş o üzüntüyle sancıları tutmuş üstüne acile almışlar ordada milleti görünce iyice gerilmiş ve doğum yaptı(( yani hayatta herşey pamuk ipliğiymiş bir kez daha anladım

günaydın kızlar nasılsınız.. bebiş haberini alınca ne kadar mutlu oldum anlatamam.. Bi an kendim kadar heycan yaptım. Meryem bebek gelmiş. İnşallah annesiyle babasıyla Rabbim uzun ömür verir. Bizlerede bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eyler. Bebiş isteyen arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Merve canim lutfrn boyle yaparak kendinide bizide uzme canim. havalar bulanik oldugu icin....
boyle hissediyorsun brnce ...bak muddet de vermidssiniz kendinize en azindan o zamana
kadar stressiz bekle bat lari..

doğru söylüyorsun tatlım hayat okadar acımasız ve pamuk ipliğine bağlı ki 5dk da insanın hayatı değişebilir şuan buradayım ama 5 dk ölmeyeceğimin garantisi yok bak meryem bebek dün gece annesinin karnındaydı bu sabah kollarında :) Rabbim hepimize hayırlı ömürler nasip etsin.

canım evet yaa bende facede görüm gelmiş kızımız yaa bende nasıl şaşırdım çok mutlu oldum sabredemedi sabırsız bir haftacık daha neyse allahım kurtardı allahım inş şifa versin ikisinede
sanada doktor gün vermiş sanırım hadi darısı başına inş:))

Merve canim lutfrn boyle yaparak kendinide bizide uzme canim. havalar bulanik oldugu icin....
boyle hissediyorsun brnce ...bak muddet de vermidssiniz kendinize en azindan o zamana
kadar stressiz bekle bat lari..

canımmmmmm inan bende unutmak kafamdan atmak bende üzmemek üzülmemek istiyorum ama bunu beceremiyorum
sizde az çok biliyorsunuz kafamdan atmak için türlü türlü şey denedim ama yapamadım.birde ben taktım mı tam yaparım o şeyi yapmadan da bırakmam :) yani elimden kurtulamaz ama bu elimde olan müdahale edebileceğim birşey değil ki.tek yapacağım beklemek beklemek beklemekkkkkk.

Allah yardimcilari olsun... insallah sagsaglim buyuceklerdir... onlar daha sIki tutunuyor hayata... anneleri nasil ilgilenir simdi onlarla.. sen boyle seyler dusunup kendini uzme sakin... basta snein iyi olman lazim...

o hastane fln etkilemis seni.. bende gecen gun benzer dogum ruyasi gordum.. hakkimizda hayirlisi ...
artik yat evinde dinlen ... is mis yok sana... gecen gun gulben ergen anlatiyordu ikizlerinin hamileligini doktor adimlarini sayiyormus gunluk... 15 adimdan fazlasi yasakmis... belirli bir aydan sonra sadece yatmis.. banyoda bile oturarak yikaniyordum diyor... ama bak kocaman oldular okula bile basladilar... hayirlisi ile seninde oyle olcak...
gerekirse yaticaksin parmagini bile kipirdatmicaksin ama sonrasi guzel olcak insallah.. daha fazla dikkat ediceksin kendine...

kızlar ben uzanmaya gidiyorum ara ara gelirim inş bugün ama öğleden sonra yine anneme gidicem inş bat bekleyenler kırmızılar yerşne bebiş haberi alırlar hamişlerde günlerini bekleyerek tam zamanında sağlıkla sıhhatle kolayca doğum yaparlar

amin canım inşallah. Sanada çok geçmiş olsun canım bebişlerin ve sen iyisiniz çok şükür çok sevindim dikkat et kendine canım yorma kendini çok fazla .. evet canım benim afacanda erken gelmeye niyetlenmezse 19 ekim son gün dedi dr muz. Tam bayram haftası na denk geliyor ALLAH tan dr umuz burda o girecek doğuma.. Kilo olarak biraz sıkıntım var bu şekilde devam ederse 4 ü bulur dedi dr ama hayırlısı bakalım canım. Rabbim hepimiz hakkında en hayırlısını nasip eder inşallah. Meryem bebeğe de sağlıklı sıhhatli anneli babalı uzun ömür nasip etsin..

Eneee meryem bebek gelmiş) nası tatlı öle o görür görmez gelwyim dedim maşallah allahım analı babalı büyütsün. Kızlar siz nasılsınız ne var ne yok geçmişe bakamdım haberler varmı yeni?

Ayyy kizlarrrr ne guzel haberler gelmis.

ozgennnnnnn

canim yaaa yerim senin o bebigi aldim geldim demeni. cok tatlisiniz...:)))
. Canım benim inş benimledir bebişim))

bebeek

tazebahar

ooohh bebişi koydun göbüşe geldin çok dikkatli ol canım doktor ne dediyse harfi harfine yap allah tamamına erdirsin inşaalah 10 gün sonra fln alırız mutlu haberi
9 gün kaldı bıgün hayırlısı olsun inş doktor hayata geri dön dedi) ben keyif yapıyorum ilaçları saati saatine alıyorum gerisi allahın taktiri
canımmmmm gözlerim doldu inan,rabbim hepimizin dualarını kabul etsin,inşallah meleğin sonuna kadar seninle olsunn
Aminnn cnm inşallah allahım hepimizin dualarına katsılık versin
Canimm dunurum cok cok sevindim bugun cok guzel bi gun oldu hergun boyle guzel seyler duyalim herkesten insallah :))
Amin canım inşallahh
Allah raZı olsun canım benim inşallah bebeklerimiz hem bizimke olsunlar hem sağlıkl doğsunlar dualtım hepimizle

Hulyaaaa

iyi olmaniza cok sevindim yorma kendini canim...

tazebahar ne var ne yok canim sayili gunumuz kaldi senin haberinu almamiza. cok heyecanli..
topigin ilk tup bebegi olacak insallah...

asil sen nasilsin bakalim? nasil gidiyor durumlar nasil?

Canımmm ekmek elden su gölden keyif yapıyorum) son tatil günüm evdeyim biraz kasık ve bel ağrım var ilaçlarımı saati saatşne alıyorum dualarımı okuyorum allah inşallah yuzume güler) arasıra konusuyorum kendisiyle)) 9 gün sonra öğrenicez benimlemi değilmi ama kutumda büyük hissediyorum))) sen nasılsjn?

Hulyaaaa

iyi olmaniza cok sevindim yorma kendini canim...

tazebahar ne var ne yok canim sayili gunumuz kaldi senin haberinu almamiza. cok heyecanli..
topigin ilk tup bebegi olacak insallah...

Ayyy inşallah canımmmm inşallah herkeslere umut olurum aslında test günü gelmesinden de korkuyorum şimdi içimde oldugunu biliyprumya keyfini çıkarıyorum) çok güzel bi suyguymuş resmine bakıp bakıp öpüyorum sekiz hücreliydi bama geldiğinde)) şimdi nolmuştur bilmiyorum umarım benimledir

özgennnn bebeğinnn seninle buna inan talım konuş onunla veeee sıkı sıkı tut hiç bırakmamacasına :)

özgennnn bebeğinnn seninle buna inan talım konuş onunla veeee sıkı sıkı tut hiç bırakmamacasına :)

Mervem inanıyorım geldiği andan itibaren hatta daha yumurtayken bile onu çok sevdiğimi sölüyorum sadece onunla değil rahmimle de konuyuorum güzelce yataklık yap diye inancım sonsuz allahım çok guzel bi duygu inşallah devamı nasip olur sen nasılsın?? Kızlar bu arada hülyama noldu

yap valla bak keyfine... sonra zor cku..
son tatil gunum derken isemi baslicaksin sonra yoksa 3 gun gectigi icin ayaklanman serbestmi olucak?
olsun okdar agri sizi birde vucutta devamli yatinca sarsirmistir tabii
konus konus valla ... bende hep derdim sIki sIki tutun annecigine kalbin gumbur gumbur atsin diye... insallah seninkide oyle olcak...
bende iyiyimm valla cok sukur....gun sayiyorum siradaki ultrason ve hareketleri hissetmek icin
boyle dogmus bebisleri goruncede bolbol heyecan yapiyorum..

ben yine karalar bağladım bugün bat 8 ekim sabah test yaptım negatiffff galiba bu ay yine olmadı napalım önümüzdeki aya kaldık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…