Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Yok canım işe başlicam zaten hep yatmafım gezdim dolandım sürekli yatmadım yarında işe bsşlicam ve unutucam daha doğrudu odaklanmicam hemen vakit geçsin,:)inşallah sımdıkı tutunur güzel ranbim nasip eder yaa ben sadece sekize bölünmüş hücre resmiyle bu kadar hrycanlanıyosam sizde durumlar nasıl allah bilir)) allahım hepimize kollarımoza sağlıkla almak nasip etsin mis kokuluları
ben yine karalar bağladım bugün bat 8 ekim sabah test yaptım negatiffff galiba bu ay yine olmadı napalım önümüzdeki aya kaldık inşallah
Merveeeeee kızıcam ama ne testi yaaa bu saatte daha erken benim arkadaş 6 haftalık hamileyken bile idrarda çıkmadı kan testi elinde olmasına ramen 8 ekimde güzel haberleri alalım inşallah valla bak mıral bozarsan olan bebeğide üzersin umudunu hiç yitirme

ya aslında dogru soyluyorsun Allah'ım inşallah hepimizin yüzünü güldürür bebeğim gelmemişsse elbet üzüleceğim ama Allah büyük belki kasımda belki aralıkta Rabbim doğru zamanı bilir.hani silik milikte olsa çıkardı diyorum ama :) üzülmüyürum kızlarrr veeee siziiiii çokkkkkkkkk seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrr

Canımın içi bhcg idrara en son karışır daha koskoca beş gün var bata çıkması. İmkansız siliktenolsa çıkamazzz sen sakin ol bşrlikte gün sayalım benimde 12 ekim senle birlikte gzel haber alalım inşallah hem olmasa bile en doğru zamanda olacagına adım gibi eminim hepimzi içinm bizde seni çok seviyoruz

valla oyle ama dogru durust tam nefes aldınmı dıye sor hıc almadım ozledım o derın nefes almayı
hadı bakalım bıtırınce bende ceker koyarım canım
gazınla gırıstım yola

guzelmıs kız begendım bende

tunaydın canım
bata 5 gun kala ypınca negatıf cıkması bence cok normal sen bekle azıcık daha ınsallah senınledır bebısın ve gosterır zamanı geldıgınde kendını canım
benımde cıkmamıstı bata 5 gun kala 3 gun kala sılık cıkmıstı ılk ama cokkkk slıktı oda

sorma tatlım gece burcu ıle konustuk bızde faceden dogumu beklerken nasl da garıp geldı o garıp duygularda ben ondan cok. Sabahına aldı meryemcıgını kucagına cok sukur darısı artık belgınle bana sıradayız hayırlısı ıle
erkenden gelmeye kalkmayın sakın he beklesın zamanlarını bebısler
:)

biz geldik kızlarrr çok şükür üçümüzde iyiyiz

cok sukur canım ıı olmanıza cok sevındık
rabbım sızlerı korusun dıkkat et dınlen olur mu yorma sakın kendını

canım sen hep kotu hıkayelere bakma
bende dun nst beklerken bı odnın kapısı uzerınde hem mavı hem pembe sus vardı annem neden boyle dıe sordu kıza ıkız dedı annemde sen bı ıkız yapamadın bak falan dıordu sonra dedım ama zor oluyor bır arkadasım var hastanede bak sımdıden agrıları varmıs falan dedım senı anlattım doktor geldı o arada ne ıkızler var nasıl guclu tek bebeklere gore hıc oyle dusunmeyın korkmayın ınsallah ıkızlerıde saglıkla alıcak annelerı kucagına sızde dedı

ıyıler de var anlıcagın canım :)

kadın ıcınde cok kotu olmus doktorların uyuzlugu baska hıc bırsey degıl

buyuktur kutuda kı sen merak etme tatlım ınsallah rabbımın ıznı ıle ılk tup bebegımız gelıcek
hep morallı ol canım

ben yine karalar bağladım bugün bat 8 ekim sabah test yaptım negatiffff galiba bu ay yine olmadı napalım önümüzdeki aya kaldık inşallah

cnm cok erken daha kizlarin dedigi gibi... ne faktorler var o cizginin cikmasinda...
aksamdan cok su icmiceksin... gec dollenme olmicak... test markasi bile etkili olabiliyor... oyuzden ona bakip kendini kasma...
ozgen hakli valla kizmakta bebis varsa onuda gericeksin...

ben bugun donuyorum.... kazak fln giydim resmen hala isinamadim...
hasta olmazsam iyidir... :2:
ayaklar buz gibi...

ozlem
burcu neler anlatti cnm ?nasil bisey acaba normal dogumu beklemek fln... sanci flnda yok demis cnku basta...
tirstim ben yaa... ama sezerynadan daha cok tirsiyorum... :18::18:

valla oyle ama dogru durust tam nefes aldınmı dıye sor hıc almadım ozledım o derın nefes almayı
gazınla gırıstım yola

guzelmıs kız begendım bende

tunaydın canım
bata 5 gun kala ypınca negatıf cıkması bence cok normal sen bekle azıcık daha ınsallah senınledır bebısın ve gosterır zamanı geldıgınde kendını canım
benımde cıkmamıstı bata 5 gun kala 3 gun kala sılık cıkmıstı ılk ama cokkkk slıktı oda

sorma tatlım gece burcu ıle konustuk bızde faceden dogumu beklerken nasl da garıp geldı o garıp duygularda ben ondan cok. Sabahına aldı meryemcıgını kucagına cok sukur darısı artık belgınle bana sıradayız hayırlısı ıle
erkenden gelmeye kalkmayın sakın he beklesın zamanlarını bebısler
:)

cok sukur canım ıı olmanıza cok sevındık
rabbım sızlerı korusun dıkkat et dınlen olur mu yorma sakın kendını

canım sen hep kotu hıkayelere bakma
bende dun nst beklerken bı odnın kapısı uzerınde hem mavı hem pembe sus vardı annem neden boyle dıe sordu kıza ıkız dedı annemde sen bı ıkız yapamadın bak falan dıordu sonra dedım ama zor oluyor bır arkadasım var hastanede bak sımdıden agrıları varmıs falan dedım senı anlattım doktor geldı o arada ne ıkızler var nasıl guclu tek bebeklere gore hıc oyle dusunmeyın korkmayın ınsallah ıkızlerıde saglıkla alıcak annelerı kucagına sızde dedı

ıyıler de var anlıcagın canım :)

kadın ıcınde cok kotu olmus doktorların uyuzlugu baska hıc bırsey degıl

buyuktur kutuda kı sen merak etme tatlım ınsallah rabbımın ıznı ıle ılk tup bebegımız gelıcek
hep morallı ol canım

soguk baya dun ende dısarı cıkınca anladım tatlım
evde sıfır kol dolasıoruz ama dısarısı montluk valla

burcuda canım soyle dedı dun yolda dusmus sonra bırseyım yoktu dıo aksam 10 dk da bır sancısı gelmeye baslamıs suyu gelmıs nısanı gelmıs bardak bardak su gelınce esı korkmus hemen hastaneye goturmus ama esını ıcerı almamıslar
cok garıp duygulardayım dıordu ben de ondan cok garıp duygular ıcıne gırdım valla dogumdan sonra yazmadı ama hastanede sancı cıkmadı 1 cm sadece acıklk dıordu ne yaptılar bılmıorum sonra :S

nasil dusmus yaa... demekki farkinda olmadan dogumu tetiklendi... ayy Allah korumus valla...
ehh ztn nisani gelmisse dogumu baslamis demektir. nasil esini almamislar.doguma mi?
ayy garip olmami cnm benim yaa.. annecigini bekliyordu hep kismet iste... Rabbim saglikla kucagina verdi cok sukur kizini... artik darisi sizin basiniza... ama siz boyle heyecanlar yasatmayin bari

belki suni sanci verdiler acilma fln yok die... bir skeilde baslatmislardir dogumu

bosluguna geldı dstu demekkı evet bencede o tetıklemıs olabılır dogumu
esını doguma degıl ya hastanede sancı cekerler ken yanına almamıslar galıba
artık asıl hıkaye 3 5 gune gelır burcudan ınsallah bızde dınler dınler aglarız
neyse ananesı gelene kadar bebıs buyur bıle kocaman olur
bızde alsak hayırlısı ıle kucagımıza ınsallah

suzanla ırem sınır olucak ama mısafır gelıcek yemek yapıyorum :S
eltım aradı sımdı ( erken aradılar bu kez 3 sularında ) aksam sıze gelcez dıe tmm dedım sımdı yemek koydum ocaga

canım senin bu eltilerde gerçekten çok düşüncesiz .. hamile olduğunu biliyorlar üstelik sorunlarında var ama yinede misafir olarak geliyorlar yardım etmeye gelin desen gelmezler kesin. Allah yardımcın olsun canım..

canım hemen umutsuzluğa kapılma daha var BAT'a çıkmaması çok normal. İnşallah bu ay güzel haber alacaz. hem almasan bile vazmıgeçiceksin hayır önümüzdeki ay tekrar deneyeceksin ve illaki olacak canım benim. yeter ki sağlıklı sıhhatli evlatlar versin Rabbim

Canım hoşgeldiniz. Çok şükür iyisiniz üçünüzde Rabbim sağlık versin hepinize. Dikkat et kendine dinlen bol bol. bak yorma kendini öyle iyi olduktan sonrada.
Ne kadar vurdum duymaz oluyo bu doktorlar yaa kadın sanki yalandan mı bağırıp çağırıyo hayret bişey ya ikiz bebeklerde yaşarlar inşallah Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin. Korusun bizlere bağışlasın kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

canıım sende güzel haberlerle gel aramıza inşallah. O ağrılar filn iyi şeyin habercisi olabilir. bebeğine bizden de selam söle bizim onu beklediğimizi de söyle ki hemen gelsin annesine :)

gazınla gırıstım yola

Evet insan tam nefes alamayınca da kötü oluyo yaa. bende mesela burnumdan hiç nefes alamam tam yeteri kadar hep ağızla takviye yapıyorum :)
Hadi bakalım bitir de çek koy :))

Burcuda gelse hikayesini anlatsa çook merak ediyorum. Allah'ım Meryem'de nasıl güzel maşallah aynı annesine benziyo sıpa. Rabbim sağlıklı ömürler versin

eltım aradı sımdı ( erken aradılar bu kez 3 sularında ) aksam sıze gelcez dıe tmm dedım sımdı yemek koydum ocaga

Allahım yarabbim yaa. senin şu eltilerini bi verseler bana varya evirip çevirip döverdim haa niye hala düşüncesizlik yapıyo bunlar yaa ne kalmış senin doğumuna onlar biz geliyoz diye bide haber veriyolar. bide yemek listesi verselerdi. !!!
ama ne desen boş ki onlara Allah akıl fikir versin. işleri güçleri gezme tozma!!!!

Valla canim sinir olmakta haklilarda yani ne kalmis doguma seni agirlayacaklarina ,hadi gelecekler halinide biliyrlar erken gelir yardim eder insan,nediyim allah sana eyup sabri versin, bu arada kizlar ben sabah yine ruya gordum caniniz cekmez insallah ama irmik helvasi yaptim ruyamda icimdende burcunun kizinin niyetine diye geciriyordum,sirinligiyle geldi prenses

Son düzenleme:

valla ben artk bırsey demıyorum ne dyım kı :S
en azından caya gelebılırler dıye dusunuorum bıde hafta sonu gelseler esımde yardım eder sımdı hafta ıcı gec gelıo edıo ben yaıorum herseyı aksamda sabah erken kalkıcak dıe kıyamıorum o yatıo ben topluyorum falan
bakalım bugun hangı tule perdeye halıya ne olacak

valla bugun dogursam keske dıyesım geldı bı ara dogursam da geldıklerınde dırek hastaneye gelsınler

yuhh hhh diyorum onlara...insanda biraz merhamet olur bee...gun sayiyorsun artik...yorulmaman lazim acilman fln var bide sunlarin yaptilarina bak...herseyi gectim onlarda hamile kalmis dogrmus hala halini anlayamiyorlarsa pe

vallahi tatlim haklisin banada bir verseler neler yapardim.... ben anneme bile giderken utaniyorum yoruluyor fln diye bunlarin yaptgi yuzsuzluk... bak gor soran olursada kesin Ozlemin hep yanindaydik yalniz birakmadik yardimci olduk derler..

yok ama bu aksam musait degiliz deseydin... haftasonu caya bekleriz deyiverseydin...
valla ben acik acik soylerdim musait degilim ama illa gelcekseniz disardan bisiler alin hep beraner yeriz diye...
hayyy allam yaa kayinvaliden demi uyarmyor onlari

ayy bunlar boyle yarin obur gun bile cocuk dogunca zamansiz gelirler... yuz verme artik bukadar

cnm valla olay soyle gelıstı
aradı nasılsın ozser nasıl doktora gıttınmı dıe sonra dedı bende pılav yapıorum dedı dedım bende yapcam bırazdan serkan aksama ıstedı yemegım dunden var bı pılav kaldı dedım hım ıı evdesınız yanı dedı bızde sıze gelelım dıorduk dedı
ben sımdı nasıl musaıt degılım dıyım kı :S
zaten karnım burnumda nereye gıdebılırım kı bu halde bunuda bılıorlar

tabı kızz aaaa tum hamılelıgımde geldıler aradılar sordular hep yanımdaydı destekcı ıdı olacak :)
basta daha yenı hamıle ıken bı ara gelelm temızlık yapalım dedıler ben gerek yok demıstım olurmu son aylarda olucak demıslerdı sımdı tık yok valla yanı ben beklemıorum evımde tertemız ama gonullu olsa oyle bı pazar gelıp yapalım derler en kotu

yanı tabıkı yemegım 2 kısılık ıdı :) 7 8 kısılık degıldı halıyle yemek de koydm ocaga
pılavı az yapcaktım sımdı cok yapmam lazım ama pırınc az varmıs sımdı bıde pırınc almaya markete gıtcem :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…