Yok canım işe başlicam zaten hep yatmafım gezdim dolandım sürekli yatmadım yarında işe bsşlicam ve unutucam daha doğrudu odaklanmicam hemen vakit geçsin,:)inşallah sımdıkı tutunur güzel ranbim nasip eder yaa ben sadece sekize bölünmüş hücre resmiyle bu kadar hrycanlanıyosam sizde durumlar nasıl allah biliryap valla bak keyfine... sonra zor cku..
son tatil gunum derken isemi baslicaksin sonra yoksa 3 gun gectigi icin ayaklanman serbestmi olucak?
olsun okdar agri sizi birde vucutta devamli yatinca sarsirmistir tabii
konus konus valla ... bende hep derdim sIki sIki tutun annecigine kalbin gumbur gumbur atsin diye... insallah seninkide oyle olcak...
bende iyiyimm valla cok sukur....gun sayiyorum siradaki ultrason ve hareketleri hissetmek icin
boyle dogmus bebisleri goruncede bolbol heyecan yapiyorum..
Merveeeeee kızıcam ama ne testi yaaa bu saatte daha erken benim arkadaş 6 haftalık hamileyken bile idrarda çıkmadı kan testi elinde olmasına ramen 8 ekimde güzel haberleri alalım inşallah valla bak mıral bozarsan olan bebeğide üzersin umudunu hiç yitirmeben yine karalar bağladım bugün bat 8 ekim sabah test yaptım negatiffff galiba bu ay yine olmadı napalım önümüzdeki aya kaldık inşallah
Yok canım işe başlicam zaten hep yatmafım gezdim dolandım sürekli yatmadım yarında işe bsşlicam ve unutucam daha doğrudu odaklanmicam hemen vakit geçsin,:)inşallah sımdıkı tutunur güzel ranbim nasip eder yaa ben sadece sekize bölünmüş hücre resmiyle bu kadar hrycanlanıyosam sizde durumlar nasıl allah bilir)) allahım hepimize kollarımoza sağlıkla almak nasip etsin mis kokuluları
Merveeeeee kızıcam ama ne testi yaaa bu saatte daha erken benim arkadaş 6 haftalık hamileyken bile idrarda çıkmadı kan testi elinde olmasına ramen 8 ekimde güzel haberleri alalım inşallah valla bak mıral bozarsan olan bebeğide üzersin umudunu hiç yitirme
ya aslında dogru soyluyorsun Allah'ım inşallah hepimizin yüzünü güldürür bebeğim gelmemişsse elbet üzüleceğim ama Allah büyük belki kasımda belki aralıkta Rabbim doğru zamanı bilir.hani silik milikte olsa çıkardı diyorum ama :) üzülmüyürum kızlarrr veeee siziiiii çokkkkkkkkk seviyorum kızlarrrrrrrrrrrrr
iyi bari gerek kalmadıysa çok güzel ilaçsız bitirdin hamileliği belki doğumdan sonra tamamen geçer astım ilacı kullanman.
Yok öle panik olunca öyle kriz filn olmuyo bende işte sadece ağlama krizinde nefes almada sıkıntı yaşıyorum
oda çok ağladığımdan tıkanıyorum heralde.
İyi olur tabi sıpan seni üzmek istemedi maşallah onada sanada :)
örürsün hayatım sen becerikli hatunsun maşallah :)
[video=youtube;o_mbejg3b_w]http://www.youtube.com/watch?v=o_mbejg3b_w&feature=share[/video]
ilk defa müzik paylaşıyorum burada paylaşabilmişimdir umarım..
bu kadının şiirleriyle oluşturulan parçalara bayılıyorum.. :)
kızlarrr günaydın,
burcum bebeğin hayırlısıyla gelmiş merhaba demiş dünyaya güzel anne güzel bebek Rabbi'm size bir ömür boyu hayırlı mutlu bir yaşam nasip etsin inşallah.
kızlar bunlar ne güzel duygular inanın gözlerim doldu.bende bu duyguları yaşayacak mıyım? benim bebeğim neden gelmiyorben bu sabah dayanamadım test yaptım yine negatif git gide umutsuzluğa kapılıyorum kızlar
keşke elimden birşey gelse.
isyan etmiyorum Rabbi'm herşeyin zamanını vaktini bilir ama o kadar özlüyorum ki bende meleğimi..
ayyyy sabah sabah yine salya sümük oldum gel bebeğim artık ne olur gel
Gunaydin kizlar :)) ayy nasil duygulandim meryemi gorunce anlatamam dun gibi hersey burcunun hamile oldugunu ogrenmesi vay bee zamana bakin iste inanilmaz :)) ilk bebegimiz geldi 2.yi bekliycez simdi) ozlemcim pasamiz kocaman olmus kilosu da harika gordunmu bak annesini uzmesin diye nasil da caba gosterdi kucuk kuzucuk :)) darisi sizin basiniza artik az kaldik kavusmaya belgin mi senmi once diye heyecan icindeyiz :))
biz geldik kızlarrr çok şükür üçümüzde iyiyiz
ikiz üçüz isteyen kızlar valla bir kez daha düşünün yaa çok zor bişeymiş yemin ederim yaa ah desen risk uh desen riskmiş ben ciddiye felan almıyodum nasılsa işte genişliyorum onun acısı büyüyolar onun acısı diyodum meğer herşey risk demekmiş benim kasık ağrılarımın devamı rahim açılması ve arkaısndan doğum yani düşük demekmiş çok korktum gelip gidip bide düşük tehdidinden dolayı yatıyo dediler bide tıp zaten herkesi kesip biççmeye çok meraklılar veee yanımdaki bayan 6.5aylık hatta tam gününe göre sayarsak 6aylık ikizlerine doğum yaptı 750 ve 850 gr'lar ve kızın iç karnı küçük olduğu için biri diğerini sıkıştırmış benimkiler gibi birir çok hareketli diğeri hep hareketsizmiş ultrasonlarda meğer masumcuk diğerinden yer kalmadığı içinmiş kolu dirseğinden katlı kalmış ve bebğin resmini çekmiş annesi gösterdi sırtı kolu mosmor dua edin inş yaşarlar 15gün sonra yaşayıp yaşamıcakları belli olcak ve biri normal doğum biri sezeryan oldu çok kötü oldum acilde saatlerce sancı çekti kimse daha erken diye ciddiye almadı en sonunda kız nerdeyse o yattığı yatakta doğurdu birini zar şer ikna olup muayene odasına aldılar o odaya geçmesiyle beebğin sesinin gelmesi bir oldu diğeri ters olduğu için sezeryana götürdüler ve 1-2dakikayla kurtuldu beebcik kalp atışları iyice gitmiş sezeryana ameliyathaneye gidene kadar çok korkıuyorum artık allahımhepimizin bebeklerini korusun elimizi kuağımızı boş bırakmasın
Canımmm ekmek elden su gölden keyif yapıyorum) son tatil günüm evdeyim biraz kasık ve bel ağrım var ilaçlarımı saati saatşne alıyorum dualarımı okuyorum allah inşallah yuzume güler ) arasıra konusuyorum kendisiyle )) 9 gün sonra öğrenicez benimlemi değilmi ama kutumda büyük hissediyorum ))) sen nasılsjn?
ben yine karalar bağladım bugün bat 8 ekim sabah test yaptım negatiffff galiba bu ay yine olmadı napalım önümüzdeki aya kaldık inşallah
iyi bari gerek kalmadıysa çok güzel ilaçsız bitirdin hamileliği belki doğumdan sonra tamamen geçer astım ilacı kullanman.
Yok öle panik olunca öyle kriz filn olmuyo bende işte sadece ağlama krizinde nefes almada sıkıntı yaşıyorum
oda çok ağladığımdan tıkanıyorum heralde.
İyi olur tabi sıpan seni üzmek istemedi maşallah onada sanada :)
örürsün hayatım sen becerikli hatunsun maşallah :)
[video=youtube;o_mbejg3b_w]http://www.youtube.com/watch?v=o_mbejg3b_w&feature=share[/video]
ilk defa müzik paylaşıyorum burada paylaşabilmişimdir umarım..
bu kadının şiirleriyle oluşturulan parçalara bayılıyorum.. :)
kızlarrr günaydın,
burcum bebeğin hayırlısıyla gelmiş merhaba demiş dünyaya güzel anne güzel bebek Rabbi'm size bir ömür boyu hayırlı mutlu bir yaşam nasip etsin inşallah.
kızlar bunlar ne güzel duygular inanın gözlerim doldu.bende bu duyguları yaşayacak mıyım? benim bebeğim neden gelmiyorben bu sabah dayanamadım test yaptım yine negatif git gide umutsuzluğa kapılıyorum kızlar
isyan etmiyorum Rabbi'm herşeyin zamanını vaktini bilir ama o kadar özlüyorum ki bende meleğimi..
Gunaydin kizlar :)) ayy nasil duygulandim meryemi gorunce anlatamam dun gibi hersey burcunun hamile oldugunu ogrenmesi vay bee zamana bakin iste inanilmaz :)) ilk bebegimiz geldi 2.yi bekliycez simdi) ozlemcim pasamiz kocaman olmus kilosu da harika gordunmu bak annesini uzmesin diye nasil da caba gosterdi kucuk kuzucuk :)) darisi sizin basiniza artik az kaldik kavusmaya belgin mi senmi once diye heyecan icindeyiz :))
ikiz üçüz isteyen kızlar valla bir kez daha düşünün yaa çok zor bişeymiş yemin ederim yaa ah desen risk uh desen riskmiş ben ciddiye felan almıyodum nasılsa işte genişliyorum onun acısı büyüyolar onun acısı diyodum meğer herşey risk demekmiş benim kasık ağrılarımın devamı rahim açılması ve arkaısndan doğum yani düşük demekmiş çok korktum gelip gidip bide düşük tehdidinden dolayı yatıyo dediler bide tıp zaten herkesi kesip biççmeye çok meraklılar veee yanımdaki bayan 6.5aylık hatta tam gününe göre sayarsak 6aylık ikizlerine doğum yaptı 750 ve 850 gr'lar ve kızın iç karnı küçük olduğu için biri diğerini sıkıştırmış benimkiler gibi birir çok hareketli diğeri hep hareketsizmiş ultrasonlarda meğer masumcuk diğerinden yer kalmadığı içinmiş kolu dirseğinden katlı kalmış ve bebğin resmini çekmiş annesi gösterdi sırtı kolu mosmor dua edin inş yaşarlar 15gün sonra yaşayıp yaşamıcakları belli olcak ve biri normal doğum biri sezeryan oldu çok kötü oldum acilde saatlerce sancı çekti kimse daha erken diye ciddiye almadı en sonunda kız nerdeyse o yattığı yatakta doğurdu birini zar şer ikna olup muayene odasına aldılar o odaya geçmesiyle beebğin sesinin gelmesi bir oldu diğeri ters olduğu için sezeryana götürdüler ve 1-2dakikayla kurtuldu beebcik kalp atışları iyice gitmiş sezeryana ameliyathaneye gidene kadar çok korkıuyorum artık allahımhepimizin bebeklerini korusun elimizi kuağımızı boş bırakmasın
Canımmm ekmek elden su gölden keyif yapıyorum) son tatil günüm evdeyim biraz kasık ve bel ağrım var ilaçlarımı saati saatşne alıyorum dualarımı okuyorum allah inşallah yuzume güler ) arasıra konusuyorum kendisiyle )) 9 gün sonra öğrenicez benimlemi değilmi ama kutumda büyük hissediyorum ))) sen nasılsjn?
ben bugun donuyorum.... kazak fln giydim resmen hala isinamadim...
hasta olmazsam iyidir... :2:
ayaklar buz gibi...
ozlem
burcu neler anlatti cnm ?nasil bisey acaba normal dogumu beklemek fln... sanci flnda yok demis cnku basta...
tirstim ben yaa... ama sezerynadan daha cok tirsiyorum... :18::18:
soguk baya dun ende dısarı cıkınca anladım tatlım
evde sıfır kol dolasıoruz ama dısarısı montluk valla
burcuda canım soyle dedı dun yolda dusmus sonra bırseyım yoktu dıo aksam 10 dk da bır sancısı gelmeye baslamıs suyu gelmıs nısanı gelmıs bardak bardak su gelınce esı korkmus hemen hastaneye goturmus ama esını ıcerı almamıslar
cok garıp duygulardayım dıordu ben de ondan cok garıp duygular ıcıne gırdım valla dogumdan sonra yazmadı ama hastanede sancı cıkmadı 1 cm sadece acıklk dıordu ne yaptılar bılmıorum sonra :S
nasil dusmus yaa...demekki farkinda olmadan dogumu tetiklendi... ayy Allah korumus valla...
ehh ztn nisani gelmisse dogumu baslamis demektir. nasil esini almamislar.doguma mi?
ayy garip olmami cnm benim yaa.. annecigini bekliyordu hep kismet iste... Rabbim saglikla kucagina verdi cok sukur kizini... artik darisi sizin basiniza... ama siz boyle heyecanlar yasatmayin bari
belki suni sanci verdiler acilma fln yok die... bir skeilde baslatmislardir dogumu
Canlarim nasilsiniz? Bugun girip sadece okuyup cikiyorum
suzanla ırem sınır olucak ama mısafır gelıcek yemek yapıyorum :S
eltım aradı sımdı ( erken aradılar bu kez 3 sularında ) aksam sıze gelcez dıe tmm dedım sımdı yemek koydum ocaga
kızlarrr günaydın,
Eneee meryem bebek gelmiş) nası tatlı öle o görür görmez gelwyim dedim maşallah allahım analı babalı büyütsün. Kızlar siz nasılsınız ne var ne yok geçmişe bakamdım haberler varmı yeni?
valla oyle ama dogru durust tam nefes aldınmı dıye sor hıc almadım ozledım o derın nefes almayı
hadı bakalım bıtırınce bende ceker koyarım canım
gazınla gırıstım yola
eltım aradı sımdı ( erken aradılar bu kez 3 sularında ) aksam sıze gelcez dıe tmm dedım sımdı yemek koydum ocaga
canım senin bu eltilerde gerçekten çok düşüncesiz .. hamile olduğunu biliyorlar üstelik sorunlarında var ama yinede misafir olarak geliyorlar yardım etmeye gelin desen gelmezler kesin. Allah yardımcın olsun canım..
Allahım yarabbim yaa. senin şu eltilerini bi verseler bana varya evirip çevirip döverdim haaniye hala düşüncesizlik yapıyo bunlar yaa ne kalmış senin doğumuna onlar biz geliyoz diye bide haber veriyolar. bide yemek listesi verselerdi. !!!
ama ne desen boş ki onlara Allah akıl fikir versin. işleri güçleri gezme tozma!!!!
Valla canim sinir olmakta haklilarda yani ne kalmis doguma seni agirlayacaklarina ,hadi gelecekler halinide biliyrlar erken gelir yardim eder insan,nediyim allah sana eyup sabri versin, bu arada kizlar ben sabah yine ruya gordum caniniz cekmez insallah ama irmik helvasi yaptim ruyamda icimdende burcunun kizinin niyetine diye geciriyordum,sirinligiyle geldi prenses
Allahım yarabbim yaa. senin şu eltilerini bi verseler bana varya evirip çevirip döverdim haaniye hala düşüncesizlik yapıyo bunlar yaa ne kalmış senin doğumuna onlar biz geliyoz diye bide haber veriyolar. bide yemek listesi verselerdi. !!!
ama ne desen boş ki onlara Allah akıl fikir versin. işleri güçleri gezme tozma!!!!
valla ben artk bırsey demıyorum ne dyım kı :S
en azından caya gelebılırler dıye dusunuorum bıde hafta sonu gelseler esımde yardım eder sımdı hafta ıcı gec gelıo edıo ben yaıorum herseyı aksamda sabah erken kalkıcak dıe kıyamıorum o yatıo ben topluyorum falan
bakalım bugun hangı tule perdeye halıya ne olacak
valla bugun dogursam keske dıyesım geldı bı ara dogursam da geldıklerınde dırek hastaneye gelsınler
yuhh hhh diyorum onlara...insanda biraz merhamet olur bee...gun sayiyorsun artik...yorulmaman lazim acilman fln var bide sunlarin yaptilarina bak...herseyi gectim onlarda hamile kalmis dogrmus hala halini anlayamiyorlarsa pe
vallahi tatlim haklisin banada bir verseler neler yapardim.... ben anneme bile giderken utaniyorum yoruluyor fln diye bunlarin yaptgi yuzsuzluk... bak gor soran olursada kesin Ozlemin hep yanindaydik yalniz birakmadik yardimci olduk derler..
yok ama bu aksam musait degiliz deseydin... haftasonu caya bekleriz deyiverseydin...
valla ben acik acik soylerdim musait degilim ama illa gelcekseniz disardan bisiler alin hep beraner yeriz diye...
hayyy allam yaa kayinvaliden demi uyarmyor onlari
ayy bunlar boyle yarin obur gun bile cocuk dogunca zamansiz gelirler... yuz verme artik bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?