Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Tunaydınnnnn
valla oburıx olduk benı ırem yaptı konustu konustu makarnaları acıktırıdı .D nasılda sucu atıorum hemen

bu adamların neden sagı solu bellı olmaz bende onu anlamıorum bosuna uzulme ya emınım o farkında bıle degıldır gayet rahattır
basur da cok kotu olmus ama hamılelıkte cok ınsanda oluyor sanırım ınsallah hamılelıkten sonra bıdaha yasamazsınız

kızlarrr burcu ıle konustum canım benım ya cok ıı geldı sesı
dogumunu anlattı normal dogum yaptıgını soyledı
epıdurel normal dogumu ıı gecmıs fakat ıcerde plesanta parcası unutmuslar bu yuzden dogumdan bırkac saat sonra tekrar amelıyat olmus ılkınde dıkıs yokmus ama sımdı 6 dıkısı varmıs
bebegım cok guzel dedı
ay cok duygulandım kızlar ben canım arkadasım ya gercekten bambaska bır duygu hıssettım
rabbım bı omur mutluluk saglık huzur versın onlara
hala hastanedeymıs pazartesı cıkıcam dedım persembede annem gelıcek dedı

sızlerede haber vereyım merak edıordunuz

selam kizlar ,

bu sabah biraz uyumak istedim ama ne mumkun....
saat daha 9 da telefon caldi sonraki her yarimsaate bir..
sonra kozalagi ofise yolladim ; bisiler yedim etrafi topladim ... dag gibi utu birikmisti onlara basladim ancak bitti.. koca gun gecti bile... annem gelicek simdi onu bekliyorum... inanilmaz bir bel agrim var adim atmakta zorlaniyorum...

ozlem

guzel haberler getirmissin burcu da.. saol cnm... Masallah cok guzel gelinin gercekten...

facedeki fotolar da cok guzel... nasil sacli dogmus oyle...

topiğe ilk defa yazıyorum ve ilk bu yorumu gördüm.. Okudum ve çok duygulandım.. Ne kadar güzel bi yorum ne kadar güzel bi konuşma.. Maşallah arkadaşa inş çabucak iyileşir sorunsuzca sağlıkla..

bu arada herkese merhaba kızlar...

Kizlar merhaba :)
Burcunun iyi haberlrrine sevindim super duygular ya masallah :)
Bende doktora gittim bugun vee bebegim artik sekillenmis :)
Ellerini ayaklarini oynatiyordu oyle mutlu oldum ki anlatamam :) cok sukur Allahima...
Boyu 2,5 cm olmus 9 haftayi doldurduk bugun hrrsey yolunda Allahin izniyle..
Rabbim tum isteyen arkadaslarima en kisa ve hayirli zamanda nasip rtsin bu mucizeyi opuyorum hepinizi...

canım yorulmussun bel agrın ondandır uzanmaya calıs bırazcık ıstersen
evet fotoları cok guzel deıdm cok tatlı kızın dıye bıde yakından gor dıo nasıl bır duygu ya ıcım hos oldu
hepınıze cok cok selam soyledı ıyıkı varsınız dedı hepımız ıcın ınsallah saglıkla gelır detay detay herseyı o anlatır ben sızlere konusabıldıklerımızden haber vermek ıstedım

merhaba
bırbırımıze oyle baglıyız kı mesafelerın hıc onemı yok pragta yasıor arkadasımız ve bızım kalbımız buradan oraya onunla atıyor
tesekkur ederız

ooo super haberler var bak sen mınık bıreye kocaman olmus ellerı ayakları bellı olmaya baslamıs bıle
daha 25 cm ler olacak canım hersey khızla gelısıor

gerçek arkadaşlıklara dostluklara zamanla gelişen güçlenen bağlılıklara çok önem veririm bende..bazen birbirini hiç görmese de insanlar önemli zor veya güzel anlarda yanında olduğunu bilmek isterler çok güzel çok önemli şeyler bunlar..

bende aranızda olmak isterim yer varsa

tabıkı neden olmasın
hıkayen nedır senın bebek mı beklıorsun hamıle mısın bıraz bahset bakalım kendınden

Çok yoruldummmm

Kahvaltı dan sonra çamaşır yıka as esim sagolasun banyoyu yıkadı ütü yaptık beraber sonra çıktık Eyüp sultana indik yürüyerek hurma aldım eşime bayramlık aldık oradan beşikçiye gittik uyku setimiz gelmiş onu aldık evlenen bi arkadas var ona ev hediyesi alıcaktık begenemedik sonra Özser paşaya banyosu için maşrapa kova aldık lohusa için nevresim takımı yapılmıştı o uzun gelmişti onu yaptırdık efe yeleğimize düğme aldık ve nihayet eve girdik :)

Canım çok yorma kendini son zamanlar artık .. Ama gezmek te iyi yapmışsın yakında bebişle gezmek biraz zorlaşabilir.. Burcu ya da çok sevindim çok tatlı Meryem bebek maşallah Rabbim hayırlısı sağlıklı uzun ömür versin .. Darısı da inşallah bizim başımıza Rabbim bize de nasip eder inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı ..

Evet... oyle oluyor. ama afedersinuz buyuk tuvaletimi yapmadim kucuk tuv. yapinca nasil oldu. bi zorlsma bisey olmadi..
aksam aci tursu yemistim ondanda olabilir.

Dikkat etsene canım çok acı filn yeme bari artık azalt

Maşallah ama yaa sanki çok kısa sürmüş gibi geldi bana doğumu. Rabbim bizlere de öyle kolay sorunsuz doğumlar nasip etsin. :)
Amin canım amin Rabbim ailesine mutluluk versin. Bu zamana kadar yaşadığı sıkıntılar bitsin gitsin Meryem'le.
Annesi de yazık yetişemedi doğum patadanak olunca. :)

Maşallah canım benim :) Allah sağlık versin bebeğine. 9. ayını da görün İnşallah

ohh ne çok iş görmüşsünüz. Soğuk değil mi oralar öyle çok dolanıp hasta olma Allah esirgesin.
küçük kovaylan maşrapa mı aldınız. ne güzel :)
Düğmeyi kaç tane aldın canım iki tane de arka için alsaydın. ben arkanın fotosuynu çekmedim dur yarın onuda çekeyim atayım arkasına bak.

benimde bir sürü ütüm var haftaya yapıcam havalar kapalı olunca hiç iş yapasım gelmiyyy..
bugün de anneme gittim :)
Ay hava nasıl soğuk burada da anlatamam.. Sonra annemlen alışverişe çıktık.
Anneannesi oğluma bi kaç bişeyler aldı. tabi daha bizimde alacaklarımız var.
Ama şimdilik bi kaç giyeceği tamam :)
İnşallah Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder.
Pazartesi içinde dr. randevu aldım saat 11de gidicez inşallah :)

Valla canım bir enerji patlaması yadıyorum sorma geldim eve yine durmadım bir çamaşır daha astım yemek hazırladım üşenmedim tatlı yaptım :))
ilginç enerjim var ya hayırdır inş

Kız gece 12 den sabah 6 ya dedi işte valla öyle de kısa degil bide plesanta içerde kalması kötü olmuş bidaha canı yanmış
soğuk kız olmaz mı? Mont önleri de kapanmıyor malum ama önüme şal doluyorum göğüs göbüş üşümesin diye
valla arkayı düşünmedim Çek canım alırım hafta içi inşallah yine
ön bitti arlayıda yarılsdım sayılır

Ananesi ciciler mi almış oy oy
annesi de alsın da sonra yıkar yıkar hazırlarsın
ütü işi için en ii mevsim valla )

L
Tabi canim burda herkese yetecek kadar yer var.... guzel arkadaslik kurduk allah bozmasin...

ayy kizlar bugun sabah evi topladim yine. bi titizlik hasil.oldu bendede. dun silip supurdum nerdeyse
yine her yeri supurdum sabah...
elektrik supurgesinin hortumu bantli calstiriyodum uzun suredir. gittik forumdan philipsin indirimi varmis.bi supurge aldim
ordan kitapciya gittim sinifim icin kaynak kitap pazarligi yatim.
caganin kiraplari vardi onu oldim..veletin kitabi 110 liraymis. parq bayildik geldik...sonra caganin bakucisina oturmaya gittim

buraya bugun hic bakamadim.o yuzden.

burcuya cok sevindim iyiymis artik..pztsiye kadar da cok gibi geldi bana...

hamile pantolonlarina baktim..hepsi cok gicik yaa. düduk gibi. ust bluz desen onlarda oyle. hamileyiz diye banal seyler mi giyecezz yani.

hala allahtan oteki pantolonlar oluyor gobek altindan...zaten birini batikten almistim lastikliydi tatilden oncealdim.dedim sisince giyerim iyiki almisim..

siz naptiniz nerden aldinizzz...

ohh elleri e saglık canım bu hafta rahat edersin inş ev temizcek hayırlı olsun süpürge de
valla hamile pant aynen dediğin gibi ben basenden de şişince paşa paşa giydim o pant hala da giyiyorum insana kendini hiç ii hissettirmiyor ama neyse ki az kaldı tayt falan denedim ama doktorlar cok kızıyor kan dolaşımı için dar seyler giymeyin diyo
2 hamile pant 2 tayt 2 de bedeni 40 aldığım pant ile bitiriyorum inş hamileliği (benim 3 ayda pantolonlarım olmaz olmuştu . )

Bat bayram kuzum, beklemedeyizzz :)

hadi bakalım canım aklım a geldi o kadar dedik gidicen 3 kişi dönücen diye merak ettim az kalmış son hafta inş

Feride gördüm seni aşağıda yakalandın :))
yarın inş test öbür gün mü veriyorlar acabasonucu kaç gün meraklı meraklı dolaşıcaz ğ

ne bileyim canım kimileri daha uzun kalıyo 10 saat 12 saat filn ona nazaran daha iyi ama tabi o plesantanın kalması kötü olmuş. ne güzel dikişsiz halletmiş ama doktorlar gene yapmış yapacaklarını.
benim montumunda önü zor kapanıyo ama Allah'tan kapanıyo :) Kasımda hiç kapanmaz sanırım napcaz bilemiyorum :)

Ananesi ciciler mi almış oy oy
annesi de alsın da sonra yıkar yıkar hazırlarsın
ütü işi için en ii mevsim valla )
Eveett aldık baya da tuttu. bizde alalım güzel güzel yıkar ütüler kaldırırım kısmet olursa.
ütü kışın güzel oluyoda bu sefer her yer kapalı buhar nem yapıyo terletiyo sanki beni. :) biz kadınlar bence yaz kış sevemeyiz bu ütüyü ama yapcan mecbuuurrr :)))

kesinlikle katılıyorum sana. üstler hep anne işi dandirik şeyler hiç şık yok. hele bide yala kısmını pile gibi yapıyolar ya gıcık oluyorum.
bende hamileliğin daha ilk aylarında Ankaradan beli lastikli bi pantolon almıştım.
İyiki almışım tüm yazı nerdeyse onunla geçirdim
bi tane de hamile pantolonu var onunda lastikli kısmı sanki karnımı sıkıyo gibi hissediyorum.
geçen bayram almıştım giymiştim. bu bayramda onu giyerim.
Üstüne de bol kesim bi gömlek almıştım taa ne zaman onu giyecem.
tabi kaynanam hemen dün eşime talimatı verdi. gidin bişeyler bakın elbise filn diyo.
Sinir oluyom bazen böle bizim eve karışmasına.
yahu ne gerek var zaten 2 ay sonra bitecek doğum serüveni Allah izin verirse
napiim ben geniş hamile elbisesini bilmem nesini. bebek eşyalarını almak varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…