Gunaydinnnn..
sizi gidi oburixlerrrrrr..
dun gece noldu...uyandim cagan oksuruyor...serdarda bana kizdi ufo yu yakalim..
tamam yaksaydin dedim.neymis ben kiziyormusum. gecen sene kurarken. kizmisim.
gerek yok diye...bi ton tartismaaaa.. eskiden alttan alirdi beni. bagirsambile kendi bagirmazdi gonlumu ali.
simdi hic oyle yapmadi. bende agladim agladim... wc ye gittim cisimi yapmak icin.
pecetede bide ne gorimmm.. kipkirmizi kan sildikce geliuor....
cok korktum kizlar rlim ayagim titredi.... sonra bekledim 10 dk
kafar...anladimki makattan gelmiss. icim rahatladi...
kızlarrr burcu ıle konustum canım benım ya cok ıı geldı sesı
dogumunu anlattı normal dogum yaptıgını soyledı
epıdurel normal dogumu ıı gecmıs fakat ıcerde plesanta parcası unutmuslar bu yuzden dogumdan bırkac saat sonra tekrar amelıyat olmus ılkınde dıkıs yokmus ama sımdı 6 dıkısı varmıs
bebegım cok guzel dedı
ay cok duygulandım kızlar ben canım arkadasım ya gercekten bambaska bır duygu hıssettım
rabbım bı omur mutluluk saglık huzur versın onlara
hala hastanedeymıs pazartesı cıkıcam dedım persembede annem gelıcek dedı
sızlerede haber vereyım merak edıordunuz
selam kizlar ,
bu sabah biraz uyumak istedim ama ne mumkun....
saat daha 9 da telefon caldi sonraki her yarimsaate bir..
sonra kozalagi ofise yolladim ; bisiler yedim etrafi topladim ... dag gibi utu birikmisti onlara basladim ancak bitti.. koca gun gecti bile... annem gelicek simdi onu bekliyorum... inanilmaz bir bel agrim var adim atmakta zorlaniyorum...
ozlem
guzel haberler getirmissin burcu da.. saol cnm... Masallah cok guzel gelinin gercekten...
facedeki fotolar da cok guzel... nasil sacli dogmus oyle...
topiğe ilk defa yazıyorum ve ilk bu yorumu gördüm.. Okudum ve çok duygulandım.. Ne kadar güzel bi yorum ne kadar güzel bi konuşma.. Maşallah arkadaşa inş çabucak iyileşir sorunsuzca sağlıkla..
bu arada herkese merhaba kızlar...
Kizlar merhaba :)
Burcunun iyi haberlrrine sevindim super duygular ya masallah :)
Bende doktora gittim bugun vee bebegim artik sekillenmis :)
Ellerini ayaklarini oynatiyordu oyle mutlu oldum ki anlatamam :) cok sukur Allahima...
Boyu 2,5 cm olmus 9 haftayi doldurduk bugun hrrsey yolunda Allahin izniyle..
Rabbim tum isteyen arkadaslarima en kisa ve hayirli zamanda nasip rtsin bu mucizeyi opuyorum hepinizi...
gerçek arkadaşlıklara dostluklara zamanla gelişen güçlenen bağlılıklara çok önem veririm bende..bazen birbirini hiç görmese de insanlar önemli zor veya güzel anlarda yanında olduğunu bilmek isterler çok güzel çok önemli şeyler bunlar..
bende aranızda olmak isterim yer varsa
Çok yoruldummmm
Kahvaltı dan sonra çamaşır yıka as esim sagolasun banyoyu yıkadı ütü yaptık beraber sonra çıktık Eyüp sultana indik yürüyerek hurma aldım eşime bayramlık aldık oradan beşikçiye gittik uyku setimiz gelmiş onu aldık evlenen bi arkadas var ona ev hediyesi alıcaktık begenemedik sonra Özser paşaya banyosu için maşrapa kova aldık lohusa için nevresim takımı yapılmıştı o uzun gelmişti onu yaptırdık efe yeleğimize düğme aldık ve nihayet eve girdik :)
Evet... oyle oluyor. ama afedersinuz buyuk tuvaletimi yapmadim kucuk tuv. yapinca nasil oldu. bi zorlsma bisey olmadi..
aksam aci tursu yemistim ondanda olabilir.
kızlarrr burcu ıle konustum canım benım ya cok ıı geldı sesı
dogumunu anlattı normal dogum yaptıgını soyledı
epıdurel normal dogumu ıı gecmıs fakat ıcerde plesanta parcası unutmuslar bu yuzden dogumdan bırkac saat sonra tekrar amelıyat olmus ılkınde dıkıs yokmus ama sımdı 6 dıkısı varmıs
bebegım cok guzel dedı
ay cok duygulandım kızlar ben canım arkadasım ya gercekten bambaska bır duygu hıssettım
rabbım bı omur mutluluk saglık huzur versın onlara
hala hastanedeymıs pazartesı cıkıcam dedım persembede annem gelıcek dedı
sızlerede haber vereyım merak edıordunuz
Kizlar merhaba :)
Burcunun iyi haberlrrine sevindim super duygular ya masallah :)
Bende doktora gittim bugun vee bebegim artik sekillenmis :)
Ellerini ayaklarini oynatiyordu oyle mutlu oldum ki anlatamam :) cok sukur Allahima...
Boyu 2,5 cm olmus 9 haftayi doldurduk bugun hrrsey yolunda Allahin izniyle..
Rabbim tum isteyen arkadaslarima en kisa ve hayirli zamanda nasip rtsin bu mucizeyi opuyorum hepinizi...
Çok yoruldummmm
Kahvaltı dan sonra çamaşır yıka as esim sagolasun banyoyu yıkadı ütü yaptık beraber sonra çıktık Eyüp sultana indik yürüyerek hurma aldım eşime bayramlık aldık oradan beşikçiye gittik uyku setimiz gelmiş onu aldık evlenen bi arkadas var ona ev hediyesi alıcaktık begenemedik sonra Özser paşaya banyosu için maşrapa kova aldık lohusa için nevresim takımı yapılmıştı o uzun gelmişti onu yaptırdık efe yeleğimize düğme aldık ve nihayet eve girdik :)
Canım çok yorma kendini son zamanlar artık .. Ama gezmek te iyi yapmışsın yakında bebişle gezmek biraz zorlaşabilir.. Burcu ya da çok sevindim çok tatlı Meryem bebek maşallah Rabbim hayırlısı sağlıklı uzun ömür versin .. Darısı da inşallah bizim başımıza Rabbim bize de nasip eder inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı ..
Dikkat etsene canım çok acı filn yeme bari artık azalt
Maşallah ama yaa sanki çok kısa sürmüş gibi geldi bana doğumu. Rabbim bizlere de öyle kolay sorunsuz doğumlar nasip etsin. :)
Amin canım amin Rabbim ailesine mutluluk versin. Bu zamana kadar yaşadığı sıkıntılar bitsin gitsin Meryem'le.
Annesi de yazık yetişemedi doğum patadanak olunca. :)
Maşallah canım benim :) Allah sağlık versin bebeğine. 9. ayını da görün İnşallah
ohh ne çok iş görmüşsünüz. Soğuk değil mi oralar öyle çok dolanıp hasta olma Allah esirgesin.
küçük kovaylan maşrapa mı aldınız. ne güzel :)
Düğmeyi kaç tane aldın canım iki tane de arka için alsaydın. ben arkanın fotosuynu çekmedim dur yarın onuda çekeyim atayım arkasına bak.
benimde bir sürü ütüm var haftaya yapıcam havalar kapalı olunca hiç iş yapasım gelmiyyy..
bugün de anneme gittim :)
Ay hava nasıl soğuk burada da anlatamam.. Sonra annemlen alışverişe çıktık.
Anneannesi oğluma bi kaç bişeyler aldı. tabi daha bizimde alacaklarımız var.
Ama şimdilik bi kaç giyeceği tamam :)
İnşallah Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder.
Pazartesi içinde dr. randevu aldım saat 11de gidicez inşallah :)
gerçek arkadaşlıklara dostluklara zamanla gelişen güçlenen bağlılıklara çok önem veririm bende..bazen birbirini hiç görmese de insanlar önemli zor veya güzel anlarda yanında olduğunu bilmek isterler çok güzel çok önemli şeyler bunlar..
bende aranızda olmak isterim yer varsa
Yeliz nerelerdesin tatlım me yaptın yolculuk dönüşü var mı gelişmeler
L
Tabi canim burda herkese yetecek kadar yer var.... guzel arkadaslik kurduk allah bozmasin...
ayy kizlar bugun sabah evi topladim yine. bi titizlik hasil.oldu bendede. dun silip supurdum nerdeyse
yine her yeri supurdum sabah...
elektrik supurgesinin hortumu bantli calstiriyodum uzun suredir. gittik forumdan philipsin indirimi varmis.bi supurge aldim
ordan kitapciya gittim sinifim icin kaynak kitap pazarligi yatim.
caganin kiraplari vardi onu oldim..veletin kitabi 110 liraymis. parq bayildik geldik...sonra caganin bakucisina oturmaya gittim
buraya bugun hic bakamadim.o yuzden.
burcuya cok sevindim iyiymis artik..pztsiye kadar da cok gibi geldi bana...
hamile pantolonlarina baktim..hepsi cok gicik yaa. düduk gibi. ust bluz desen onlarda oyle. hamileyiz diye banal seyler mi giyecezz yani.
hala allahtan oteki pantolonlar oluyor gobek altindan...zaten birini batikten almistim lastikliydi tatilden oncealdim.dedim sisince giyerim iyiki almisim..
siz naptiniz nerden aldinizzz...
Bat bayram kuzum, beklemedeyizzz :)
Valla canım bir enerji patlaması yadıyorum sorma geldim eve yine durmadım bir çamaşır daha astım yemek hazırladım üşenmedim tatlı yaptım :))
ilginç enerjim var ya hayırdır inş
Kız gece 12 den sabah 6 ya dedi işte valla öyle de kısa degil bide plesanta içerde kalması kötü olmuşbidaha canı yanmış
soğuk kız olmaz mı? Mont önleri de kapanmıyor malum ama önüme şal doluyorum göğüs göbüş üşümesin diye
valla arkayı düşünmedim Çek canım alırım hafta içi inşallah yine
ön bitti arlayıda yarılsdım sayılır
Eveett aldık baya da tuttu. bizde alalım güzel güzel yıkar ütüler kaldırırım kısmet olursa.Ananesi ciciler mi almış oy oy
annesi de alsın da sonra yıkar yıkar hazırlarsın
ütü işi için en ii mevsim valla)
L
Tabi canim burda herkese yetecek kadar yer var.... guzel arkadaslik kurduk allah bozmasin...
ayy kizlar bugun sabah evi topladim yine. bi titizlik hasil.oldu bendede. dun silip supurdum nerdeyse
yine her yeri supurdum sabah...
elektrik supurgesinin hortumu bantli calstiriyodum uzun suredir. gittik forumdan philipsin indirimi varmis.bi supurge aldim
ordan kitapciya gittim sinifim icin kaynak kitap pazarligi yatim.
caganin kiraplari vardi onu oldim..veletin kitabi 110 liraymis. parq bayildik geldik...sonra caganin bakucisina oturmaya gittim
buraya bugun hic bakamadim.o yuzden.
burcuya cok sevindim iyiymis artik..pztsiye kadar da cok gibi geldi bana...
hamile pantolonlarina baktim..hepsi cok gicik yaa. düduk gibi. ust bluz desen onlarda oyle. hamileyiz diye banal seyler mi giyecezz yani.
hala allahtan oteki pantolonlar oluyor gobek altindan...zaten birini batikten almistim lastikliydi tatilden oncealdim.dedim sisince giyerim iyiki almisim..
siz naptiniz nerden aldinizzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?