evettt evımı temızledım sımdılık yeter yanı bıraz soluklanıp orgu oreyım sonrada ınsallah tesbıh cekıcem meryem bebek ıcın
bu arada ev kredısınınde bı taksıt daha odedım kaldı 50 taksıt ode ode ode :S
canım oo valla ben kendinimi kaldıramıyorum paso yatıyorum maşallah sen temizlik bile yapmışsın. Annemler sağolsun geldiler temizlediler olmasalar evin vay haline:) ne örüyorsun ben hiç bir şey yapamadım kendi bebişimiabimin kızlarına çok güzel hırkalar yelekler örmüştüm ama kendi bebeğime hiç bir çöp yapmadım annem sağolsun bir sürü hırka yelek süveter çapka eldiven ördü ..
Allah yardımcın olsun canım benim de 60 ayım kaldı:) öde öde bitmiyor valla..
canım dunden yerlerde hep bısıler vardı cıkolatalar tatlılar falan supurdum sıldım karınca bocek basar bıraksam mecbur yanı
bende ıremın gecen paylastıgı efe yelegını oruyorum su anda
bende basta ormuyordum ama sımdı hevese geldım oruyorum 3 5 yelek sapka patık ordum sımdıden :)
bıtcek ınsallah ama sımdıden afakan bastı 72 aydı kaldı 50
uc tane bıberon bırı mını mınaacık 30 ml lık :)
bırı 260 ml bırı de 330 ml olması lazım aslında boutlarından cok meme ucları onemlı ben ıkısını kucuk dusunup aldım yanı bırı 0 aylık dıgerı 3 aylık dıgerı de 9 aylık dedım arada lazm olursa meme bası degısır cunku
emzık almadım basarabılırsem emzık kullanmak ıstemıorum bız abımle ıkımızdede onde dıslerımız cıkmıstı hanı ıkı tane ust uste dıs cıkar ya oyle dıscı de bıze emzık cok emmekten demıstı ınsallah uslu cok aglamayan bır bebıs olurda gerek kalmaz ama gerekıre mecbur emıcek o baska
bıberon temızleme fırcası aldım cunku elım hıc bır sekılde gırmez o bıberonların ıcıne
kaynatırkende once yıkadım sonra su kaynattım makarna haslar gıbı tum parcalarını attım suyun ıcıne yarım saat kaynadı sonra cıkardım kevgırle yarım saat sogudu sonra soguk suyla calkaladım canım
kıyafetlerı dalan bebek sabunu ıle yıkadım ustune bıdaha duruadım yanı cıft durulama
yumusatıcı katmadım gerek yokmus zaten dalan cok ıı geldı bana
makınada yıkadım acık renk kıafetler koyu renk camasırlar yunluler carsafları dıye ayırıp yıkadım bıde camasır fılesı aldım eldıven corapları o fılede yıkadım
mandasız balkonun kapısı onunde kuruttum ama dısarı asmaya ıcım el vermdı toz olur dıye
tek tek utuledım mıs gıbıhazır oglusu beklıyorlar :)
canım neden yardımcı olmayalım listeye bakıp paylaşağım hatta özlemden de almıştım ben bi liste onu da bulabilirsem ikisinide paylaşırım. biberon ben DR.BROWSN 120 ml ve 240 ml aldım. onu tavsiye ettiler. Emzik olarak ta bebedor un emziğini aldım. bibedonda sağlık açısından cam tercih ettim canım. Başka merak ettiğin şeyler olursa seve seve yardımcı olurum..:)
evettt evımı temızledım sımdılık yeter yanı bıraz soluklanıp orgu oreyım sonrada ınsallah tesbıh cekıcem meryem bebek ıcın
bu arada ev kredısınınde bı taksıt daha odedım kaldı 50 taksıt ode ode ode :S
inşallah canım :) ama yine de maşallah sana iyi yapıorsun ben iyici ağırlaştım sürekli uyuyasım gelior valla:)
teşekkür ederim canıımm :) bende bi 30 bi 330 alsam yeter herlde :) ne olur ne olmaz bi tane de emzik alayım :)
inşallah akıllı uslu olurlar zorlamazlar da emzik kullanmak zorunda kalmayız
o dalanı herkes sölüyo KK'da bi kaç yerde denk gelmiştim marketten bakayım da alayım. aldığımda yıkayayım mis gibi olsunlar :)
peki hastane çantanın içini bi say bakalım neler var
bi eczaneye gideyimde oradan bakayım. benim bi arkadaşımda bu markayı önermişti olmassa bundan alırım :)
vallahi aklıma geldikçe soruyorum iştesende bak hastane çantana sende yaz bakalım. kendiniz için neler aldınız bide onları deyin hele :)
bende uyudum uyandım. bacaklarım çoook ağrıyo kukumun üstü bile ağrıyo ya nasıl yorduysam kendimi. Ama kaç gündür evdeydim hiç dışarı çıkıp bi yürüyüş filn yapmadım ki haliyle birden iş yapınca da her yanım ağrıdı
belgin&ozlem
sizin bebisler kis bebisi olcak orun bakim bos durmak yok..
ozlem
yok tatlim yok sen bunlar sayesinde doguma bir elinde bez bir elinde supurge gidicen valla....
steriliz makineleri benim hosuma gidiyor... ilk aylarda da su fln vermek icin mecbur sise kullanca.. ben diyorum taksitle aliverim 4'lu ... vakti gelene kadar dursun kosede ama kismet bakalim...
canım bebısler ılk 6 ay su ıcmıorlar soyleyınce aklıma geldı :)
duyunca cok sasırmıstım ama doktorlar verdırmıyo
valla ben ordum annemde ordu oldu baya orlon seylerı kalın kalın kıyafetlerımız zaten kıs bebısı sar sarmala drumu D:
bebegin ustune sari tulbent... babaannem halama ilk onu hazirlamisti... yuzune uyurken orttuler kuvez mi yatak mi neyse onun ustunde halamin yaninda iken bebek...
bide su isi goreceli... bebegin mide kucuk anne sutunden bolbol icsin diye icirmiyorlar ama cevremizde bir cok kisi verdi... buyuk ihtimal bende gunde 1 defa veririm.. 2-3 damla bisey... karni su ile doymasin diye verdirmiyorlar genelde...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/616715-gebelik-dogum-hikayem.html
burayı okusanıza kızlar bazı bolumler oyle hıslerımı anlatıorkı :S
Selam kizlarrr..
gaziantep forum acildi birazdan oraya gidebiliriz... yorgunum ama yinede bi bakalim....
bebeklere su vermenize gerek yok kizlar. yaz gunu olsa olurda bu mevsimde artik verilmiyor.
ama illa vercem derseniz :))) 1 cay kasigi verebulirsiniz. haaa
saadece mama alirsa yani anneyi emmezse mamadan sonra 1 cay kasigi yeter...
ayy bu linktekini okudum ne güzel anlatmış kadın maşallah Rabbim bizlere de öyle kolay doğum nasip etsin inşallah
Ay Burcu'nun kızı çok tatlı maşallah nur yüzlü melek, saçlarına bayıldım, facete ekli kızlar 1 bakın Allah aşkınaaa, uuuuuiy bebeeem benim tam ısırmalık yaw
Ay Burcu'nun kızı çok tatlı maşallah nur yüzlü melek, saçlarına bayıldım, facete ekli kızlar 1 bakın Allah aşkınaaa, uuuuuiy bebeeem benim tam ısırmalık yaw
gittim gezdim geldim
çok yoruldum.... geç gittik 10 da kapandı daha mothercare e giremeden kepenkler kapandıç... bebek magazaları da en üstteymiş daaha 1. katı gezmiştim ki zaman bitti
eveett nasıl tatlı canım maşallah.. Saçları da kapkara. :) Burcu'da nasıl basmış bağrına. 9 ay içinde taşıyodu şimdi yanında
benim karnım hep aç yaa hep hep. nolcak benim bu sonum. dün gece 4 te bile acıktı açlıktan zar zor uyudum.
bana hiç normal gelmiyo bu.
bende gördüm çok tatlı maşallah bayıldım burcu da ii göründü gözüme gelse de artık anlatsa ilk topik annesi olmak nasıl bir duygu imiş
bidaha gidersiniz inş canım bi hafta sonu kahvaltıya gidersiniz rahat rahat gezersiniz inş
burcu gelinimi çok güzel doğurmuş bakalım ben nasıl damat dogurucam
al benden bi tane 3 gibi yattık 7 den beti açlıktan uyuyamıyorım pes edip kalkıp atıştırdım birşeyler şimdi
Gunaydinnnn..
sizi gidi oburixlerrrrrr..
dun gece noldu...uyandim cagan oksuruyor...serdarda bana kizdi ufo yu yakalim..
tamam yaksaydin dedim.neymis ben kiziyormusum. gecen sene kurarken. kizmisim.
gerek yok diye...bi ton tartismaaaa.. eskiden alttan alirdi beni. bagirsambile kendi bagirmazdi gonlumu ali.
simdi hic oyle yapmadi. bende agladim agladim... wc ye gittim cisimi yapmak icin.
pecetede bide ne gorimmm.. kipkirmizi kan sildikce geliuor....
cok korktum kizlar rlim ayagim titredi.... sonra bekledim 10 dk
kafar...anladimki makattan gelmiss. icim rahatladi...
Özser paşamızda yakışıklı olur şekerim. Annesi güzel maşallah
Ayy bende kendimi kötü hissediyodum. normal mi ki pazartesi dr. randevu alıp gidicem bakalım ozaman bide sorayım ona yemem de sıkıntı olur mu diye.
sen neden kendini hemen üzüyosun böyle. Dikkat et lütfen. Eşinde demekki o anda iyi değilmiş alttan alamamış seni. Ama bizim durumumuz farkllı tabi bende hemen höt denince duygulanıyorum.
EE makattan geldiyse bağsur mu oluyo o şimdi ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?