Dostlugun ve dayanışmanın topiği

Sen olumsuzu cıkar kafandan :) olacak olacak

ve nuran ıcın 1000 tane daha tesbıh cektım ve sayıyı 27000 olarak guncellıyorum kızlar :)

Canim bende 10000 daha cektim 37000 oldu biz yarin yola cikacagiz orda net yok o yuzden ben okudugumu merve icin okuyacagim merveye gectiginizde direk yirmibesbin uzerone sayin ben onu okurum olurmu canım

tmm cnm gece ben bı senı dusunerek yatayım bakalım basarabılıryormuyum senı de dogurtmayı
kız burcunun bebısı kendı gobegımde bıle gordum ben

Canim bende 10000 daha cektim 37000 oldu biz yarin yola cikacagiz orda net yok o yuzden ben okudugumu merve icin okuyacagim merveye gectiginizde direk yirmibesbin uzerone sayin ben onu okurum olurmu canım

Allah kabul etsın canım hadı bakalım sen madem oyle merve ıcın artık cek bız de kalan 23000 ı cekerız sende duanı yaparsın
sımdıden ıı ylculuklar sekerım

kızlarrr hepinizeee kocaaaamana tesekkr etmek ıstoyorum bır derdım olsa esımle sorunum olsa dınledınız negatıflerı gordugumde destek oldunuz ve cekecegınız tesbıhler ıcın sımdıden Allah hepınızden tek tek razı olsunnnn bunu dusunmenız yeter Rabbım hepınızın gonlune gore versın
ben sızınle her seferınde yenıden umut doldum mutlu oldum bılıyorum Allah'ım bebegımı bana da nasip edecek belki de zamanı var :) ben artık herşeyi zamana bıraktım dun gece esime sıkı sıkı sarıldımmm benımle oldugu ııcn mutlu oldugum ıcınnn Allah'ıma sukrettımmm oda gece boyunca hep sarıldı bana bız aramızdakı buzların cogunu erıttık emınım kı bebegımızde yakında gelecektır.Sizleri çooook sevdiğimi birkez daha soylemek isityorum hakkınızı helal edin

biliyorum canım okumuştum o rüyanı.. hadi bakalım sıra bende vala beni de doğurtsan ne güzel olur o kadar çok istiyorum ki anlatamam:) şaka bi yana bakalım hangimiz önce doğuracağız çok merak ediyorum hesaba göre 9 günüm kalmış benim bakalım son güne kadar bekleyecekmi benim afacan .. onu heycanla bekliyoruzya merak ettirmek ve sabrı öğretmek için hemen gelmiyorlar sanırım. Rabbim hayırlı zamanda sağılıklı sıhhatli doğmaların nasip eder inşallah..

Allah kabul etsin canım. Bana da versene bu patiğin tarifini madem bu kadar kolay. bi patiğimiz daha olur :)
bakma ördüklerime aslında ben karışık örgüleri pek beceremem

gaza getirdik getirmesine de sende az hamarat değilsin hani içinde var seninde :)
valla güncelleri hamile olduğunu hala söylemediği için bende izlemiyorum. eşimide benide fitil ediyo

yap yap yap yappp :) olumlu çıkacak bak gör. Allahım yardımcın olsun

kızlar menude ne var aksama

benım canım uzun zamandır kerevız ıstıordu
sonunda koydum ocaga zeytınyaglı kerevız ımmmmm
yanında pılav var corba var
ve kavun

Kurufasulye var, pilav yapcam birasdanda.
canımda nasıl pırasa istiyo dolapta var ama yemek için limon kalmadı. limonsuzda hiç yiyemem. artık yarında onu pişiririm

ah canım inşallah bu doktorla açılan yepyeni sayfada evladın da sizinle olucak. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
vakti var diye düşünmek en doğrusu. Bence en doğru zamanda gelicek bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah.
Benden yana helal olsun canım. seviliyosun

Burcuuuu
canimmmmm. geldinmiii eveeee....seni burda gormek cok mutlu etti beniii..

bende geldim biraz oncev okuldan hemen yemek bulasik. camasir topladim bidaha atacamm.
yarinn adanaya gitcez..

dun cagan hastaydi kustu falan okuldada uyumus garibim. ogretmeni ustunu
ortmus.babasini aramis.. dr a goturdu serdarda... ilaca basladik...
simdi sukur iyi...

burcu senin minik nasil aman sarilik a dikkat et canim... genellikle bebekler ilk hafta
sarilik olur..kontrol altinda tut canim.cu

Ozgennnnn

yarin yap yap yapppp.testiniii. meraktan catlicazzzzz..

feride senin son 5 gun mu. nuran sen ne alemdesin canim.

hulyaaaa yaseminnnn nerdesiniz ayol......
yelizz de yokkkk..

merve canim boyle dusunmene cok sevindim. esinle hem buzlar gitmis hem daha bagli olmussunuz
birbirinize... gercekten once saglik. dun cagan hasta oluncada daha iyu anladim.
ora boka herseye ta agliyorum yada sjnirleniyorum...
amaaa nankorluk yaptigimida biliyorum.. sukredecegimiz cok sey var. inanki. senjn de oyle...
zaten sende jnancli bi kiz oldugun icin hep boyle dusundun.. he boyle devam et canim emin ol
bebegin gelicek en dogru zamanda...

Evet canim geri sayim basladi :)

ayyy şoklardayım ben ya
sırkette dogum ızınıne cıkıcam dedıgımde yerıme gelıcek kız ben hamıleyım dedı ve ıptal olmustu
sonra baska bırını bulmak ıcın 2 ay ugrastık falan

sımdı yerıme baslayan kız maıl atmıs 8 haftalık hamıle ımıs :S
saka gıbı ya erken donmek zorunda kalacagım galıba ben baya bı uzatıcaktım sımdı sorun olacak ne bereketlı odam varmıs ya

haha vallaha yaa.. sen doğum iznin bitince odanın bi köşesine türbe aç bence işe yarar

e canım şimdi 8 haftalıksa daha önünde 7 ayı var. sen iznini ne kadar uzatacaktın ? 6 ay kullansan sonra iş başı yapsan olmaz mı ki?

Sagol canim benim, Allah senide hayirlisiyla kurtarsin, melekleimizi beraberce buyutelim saglikla ins..

Dunurum bu arada benim gelimin dogum gunu hediyeleri gelmis , cok tesekkur ederiz Carsamba soyledi anneannemiz kismet olmadi haber etmeye bu aksam gorcez ins ciclerimizi.. Cok tesekkur ederiz :))

Kis valla masallahin var ev isin misafirin bitmez bir ustune ciciler oruyon, ben sokuk dikcek vatit bulamiyorum hic bisey yapmadigim halde

Kanama iside 40 gun cok degil mi yaa ( Hamisligin en guzel yaniydi valla kirmizilarin gitmesi benimkiler geri geldi kizlarinkiler gitsinler azcikta gezmeye ins.. Aslinda bayagi azaldi kanamam camasirimi kirletir gibi gunluk ped yetiyor 2 -3 gune biter ins boyle az az devam etmez, dikislerin sisligide bayagi indi .. Minik kizim annesini hic uzmedi dogumuda dikissiz atlattik ama napalim kismetimiz boyleymis, cok sukur baska derdimiz yok :))

Kis aferin sesin esine, ne guzel oda heyecanla bekliyor sana destek duygularina ortak oluyor.. Allahin izniyle gelcek ins bir melek daha bu dunyaya .. Ha bir gun once ha bir gun sonra Allah nasip ettiyse annecim burdayim der, bence yap sen testi

Valla zaten oyle yapiyom canim , hala oynuyor esim geldi eve ayy havaalanina burcu nasilsa gidemicek ben gelmek gelmek istiyorum karsilamaya diyor. Demiyor ben bebekle kalirim gidin, hesapta beni dusunuyor agrilarim varmis yeni gelmisim hastaneden, kadin resmen adama oynuyor ama hic orali degilim, bizimki bisi demedi ama oda farkinda .. Evde ilk gecemizde Meryem`i emzrdim yattik dedim ilk gunumuzu evde boyle olucani dusunmemistim iste TR de boyle boyle olur hatta annem bile hazirlik yapti Nazlinin dogumuna ( Annemin kedisi ) fln diye. Biliyorum aslinda burdada boyle olmaz benim hatam vakit bulamadim sizi daha guzel hazirlanip karsilamam gerekirdi fln diye uzuldu adamcagizda .. Ama inan simdi hic umrumda degil, hic biseyim olmasin huzurum olsun yeter ..

kızlar menude ne var aksama

benım canım uzun zamandır kerevız ıstıordu
sonunda koydum ocaga zeytınyaglı kerevız ımmmmm
yanında pılav var corba var
ve kavun

Valla benim yemekler hazir bile degil, bizimki yeni geldi isten simdi markete yolladim, Zaten market en yakin 4km birde bebisi birakip nasil gidiyim ..
Cabucak firinda tavuk , pilav cacik fln yaparim napalim bu aksam oldugu kadar.. Zaten annemin ucak rotarli kalkmis 45 dk Istanbuldan, bakalim ins Prag ucagini kacirmaz viyanadan, yoksa bir sonraki ucagi beklicek, zaten dil fln yok hayirlisiyla birgelse koca bir ohh cekicem..

Mervecim valla en iyisi cidden erkek doktor, hatta boyle daha sorumluklu meslek gruplarinda erkekler cidden daha iyiler.. Biz kadinlarin bir gunu otekini tutmuyor , yok adet piskolojisi su bu pisklojisi, ama adamlar rahat kafalarina bisi takmiyorlarki ohh rahat rahat islerine odaklanip daha duzgun calisiyorlar .. Benim dogumuda yapan doktor kadindi, kesin ondan diyorum

Konar konar hayatim bak siraya girdik kizlarla ben acilisi yaptim, Daha Ozer pasayla , Poyraz pasa var sirada .. Ne bebisler dogcak ne gobisler duscek daha .. Ama cok heyecanliyim bakalim ilk hamis haberi kimden gelcek En yakin Ozgen`in haberi hayirlisiyla ins.. :))

Amin ins, Allah herkese gonlundekini versin, evimizden huzuru sagligi eksik etmesin gelmis gelicek butun meleklerle korusun ailemizi ..

Şuan bağıra bağıra ağlıyorum burnumu ceke ceke. Sinirlerim çok bozuk
Yine geliyorlar kendimi tutamıyorum ağlamadan

Şuan bağıra bağıra ağlıyorum burnumu ceke ceke. Sinirlerim çok bozuk
Yine geliyorlar kendimi tutamıyorum ağlamadan

Hayırdır canım sorun mu var ? Ağla aslında açılırsın hamileliğin son döneminde insan psikolojisini daha çok değiştiriyor doğdu doğacak sancı geldi gelecek derken zaman geçiyor (

Kiz odan ceketini atsa hamile birakiyor herhalde geleni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…