ne gzüel etrafımdaki herkes inanıyo inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir, isteyen herkesin önce göbekleri sonra kucakları dolsun sağlıkla..
içim rahat olumlu olursa bakın taaa şubattan ahtım var halay çekip horon tepicez
olmazsa zaten siz varsınız...
ve nuran ıcın 1000 tane daha tesbıh cektım ve sayıyı 27000 olarak guncellıyorum kızlar :)
Sen olumsuzu cıkar kafandan :) olacak olacak
İnşallah canım benim .. Rabbim mutluluğunu daim etsin eşin de bak değişmiş inşallah hep böyle kalır ilğili alakalı Allah razı olsun ondan .. Annen de gelince inşallah hiç bir sıkıntın kalmaz ..
Özlemcim gör gör bende doğurmak bbeişimî kucağım salmak istiyorum artık .. İnşallah Rabbim bize de biran önce sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder .. İsteten arkadaşlarımıza da biran önce nasip eyler ..
Canim bende 10000 daha cektim 37000 oldu biz yarin yola cikacagiz orda net yok o yuzden ben okudugumu merve icin okuyacagim merveye gectiginizde direk yirmibesbin uzerone sayin ben onu okurum olurmu canım
tmm cnm gece ben bı senı dusunerek yatayım bakalım basarabılıryormuyum senı de dogurtmayı
kız burcunun bebısı kendı gobegımde bıle gordum ben
Allah kabul etsın canım hadı bakalım sen madem oyle merve ıcın artık cek bız de kalan 23000 ı cekerız sende duanı yaparsın
sımdıden ıı ylculuklar sekerım
Eki Görüntüle 828299
bu patıgı ust kattakı arkadasın bebısıne ordum demın kız 1,5 saatte bıtıor tıkır tıkır
sımdı ıcımden namaz kılmak( 7 8 aydır tembellık ıle bırakmıstım ) ve kuran okumak geldı kızlar sımdılık bıraz mola verıorum hepınıze dua edecegım ınsallah
gorusmek uzere
sagol sekerım ne demek sızın gazınızla basladım baktım gerısı gelıor tıpır tıpır
hakıkaten cok mıymıs ben guncel bolumlerı degıl sabahları erken kalkınca bakorum ama afakan basıor
kapatıyorum tv yı
Kızlar az önce eşim aradı, dün gece rüyasında görmüş demişimki ben dayanamadım erkenden test yaptım hamileyim demişim, ya bi cesaret geldi h ayarın akşam yaptırmışım ha cumartesi sabah sizce ne yapayım???????*
kızlar menude ne var aksama
benım canım uzun zamandır kerevız ıstıordu
sonunda koydum ocaga zeytınyaglı kerevız ımmmmm
yanında pılav var corba var
ve kavun
kızlarrr hepinizeee kocaaaamana tesekkr etmek ıstoyorum bır derdım olsa esımle sorunum olsa dınledınız negatıflerı gordugumde destek oldunuz ve cekecegınız tesbıhler ıcın sımdıden Allah hepınızden tek tek razı olsunnnn bunu dusunmenız yeter Rabbım hepınızın gonlune gore versın
ben sızınle her seferınde yenıden umut doldum mutlu oldum bılıyorum Allah'ım bebegımı bana da nasip edecek belki de zamanı var :) ben artık herşeyi zamana bıraktım dun gece esime sıkı sıkı sarıldımmm benımle oldugu ııcn mutlu oldugum ıcınnn Allah'ıma sukrettımmm oda gece boyunca hep sarıldı bana bız aramızdakı buzların cogunu erıttık emınım kı bebegımızde yakında gelecektır.Sizleri çooook sevdiğimi birkez daha soylemek isityorum hakkınızı helal edin
Ozgennnnn
yarin yap yap yapppp.testiniii. meraktan catlicazzzzz..
feride senin son 5 gun mu. nuran sen ne alemdesin canim.
hulyaaaa yaseminnnn nerdesiniz ayol......
yelizz de yokkkk..
merve canim boyle dusunmene cok sevindim. esinle hem buzlar gitmis hem daha bagli olmussunuz
birbirinize... gercekten once saglik. dun cagan hasta oluncada daha iyu anladim.
ora boka herseye ta agliyorum yada sjnirleniyorum...
amaaa nankorluk yaptigimida biliyorum.. sukredecegimiz cok sey var. inanki. senjn de oyle...
zaten sende jnancli bi kiz oldugun icin hep boyle dusundun.. he boyle devam et canim emin ol
bebegin gelicek en dogru zamanda...
ayyy şoklardayım ben ya
sırkette dogum ızınıne cıkıcam dedıgımde yerıme gelıcek kız ben hamıleyım dedı ve ıptal olmustu
sonra baska bırını bulmak ıcın 2 ay ugrastık falan
sımdı yerıme baslayan kız maıl atmıs 8 haftalık hamıle ımıs :S
saka gıbı ya erken donmek zorunda kalacagım galıba ben baya bı uzatıcaktım sımdı sorun olacak ne bereketlı odam varmıs ya
Anaam ne güzel olmuş bu yaa çok beğendim eline sağlık güzel günlerde giysin Paşamız
Sen bide her pazartesi akşamı yeni bölümünü izle zamanla fitil olursun o kıza. hamile kaldı bi söyleyemiyo aptal aptal düşünüyo. Özlemin dediği gibi mıymıy biraz.
Maşallah canım negüzel daha da çabuk büyüyecek o annesi sen anlamadan kalacaksın :)
Olsun canım hiç bişeyi düşünüp takma kafana. sen kızına odaklan. Maşallah eşinde baya destekçi olmuş bu konularda sana. Annende gelsin hayırlısıyla halledilir herşey.
Enee anne psikolojisi bu mu acabaa :) duygusallık tavan tabi bide loğusalık durumu var. olacak o kadar.
Ama Meryemimiz de çok güzel ya maşallah. O arabadaki fotosuna bayıldım. Saçları desen bambaşka güzel. Rabbim bahtınıda güzel etsin. Maşallah kırkbinkere
unuturmuyum canım hepınıze dua ettım rabım kabul eder ınsallah
tabkı kargolarım sekerım ne demek sız ısteyen yegenlere can kurban
tmm canım o zaman beklıoruz makınayı sonrada fotoları :)
allahım ıcındekı sakınlıgı hıc bozmasın ınsallah
nıyetım bozuk valla dogurtucam tek tek :) gobek devrı olmalı sen sımdı gobusu devrettın ınsallah bakalım belgınle ben kıme devredıcez :)
amın canım amın bıldıgım kadarı ıle 40 gun surmesı lazım o kanamanın
tesekkur ederım dunurum dunurum
amın canım tesekkur ederım ne demek ferıde ve ırem gaza getırdı ama haklarını yemeyeyım sımdı
sagol sekerım ne demek sızın gazınızla basladım baktım gerısı gelıor tıpır tıpır
hakıkaten cok mıymıs ben guncel bolumlerı degıl sabahları erken kalkınca bakorum ama afakan basıor
kapatıyorum tv yı
amın canım amın
hepınıze dua ettım rabbım kabul eyler ınsallah
Kızlar az önce eşim aradı, dün gece rüyasında görmüş demişimki ben dayanamadım erkenden test yaptım hamileyim demişim, ya bi cesaret geldi h ayarın akşam yaptırmışım ha cumartesi sabah sizce ne yapayım???????*
cnm benim ohh neguzel evinize gelmissiniz... artik kizinda evine alismistir.... bu aksamda anneannesi gelsin bak gor iyice keyfi yerine gelir... emzirme olayinida kendine stres yapma emdigi kadar ... ac kalmaz merak etme annesi onun midesi daha nedkar ...
vallahi bak kozalaginda hemen alismis kizcesine ne guzel... hemen dusunmus silgi supurge... aferin vallahi ona...
kayinvalidenide hic kendine dert etme... insan ne ekerse onu bicer... omnu misafir gibi gor.... kendi ailene bak... belkide dahha iyi evine karismamasi en azindan edicek lafi olmaz... zaten annecigin bi gelsin bak nasil hallediverir herseyini...
bu arada masallah kizina teee buralardan nazarlamayalim prensesi....
kızlar menude ne var aksama
benım canım uzun zamandır kerevız ıstıordu
sonunda koydum ocaga zeytınyaglı kerevız ımmmmm
yanında pılav var corba var
ve kavun
canım doktoruma her gittiğimde sende sorun yok kafana cok takıyorsunnn 1 yıl deneyın dıyıp hep yolladı benı ama bu artık bardagı tasıran son damla oldu.kardesım hemsıre ve erkek doktorla konusmus o da zaten aynen sızın gıbı demıs esıne bakılmadan hsg cekılmeden nasıl hersey normal denılebılır demıs brde doktor ne dıyordu bılıyor musunuz daha gencsın acelen nıye sanane dıyemedımneyse bunlar hep vesıle erkek doktor benım umıdım olacak ve hala adet olmadım adet olmazsam bayramdan sonra olursam da bıttıkten sonra godecegım doktoraa
canımmmm hoşgeldinnn topiğe maaşallah meryemi mizie :) Rabbi'm ona ailesiyle güzel bir ömür nasip etsin kuzum göbeciğide biz isteyen tüm arkadaslarımıza konsun gelsın ılk olarak ozgen'e sonrada sırasıyla bızlere ınsallahh :) tabı bana konabılmesı ıcın once adet olup sonra calısmam lazım :)
İnşallah canım benim .. Rabbim mutluluğunu daim etsin eşin de bak değişmiş inşallah hep böyle kalır ilğili alakalı Allah razı olsun ondan .. Annen de gelince inşallah hiç bir sıkıntın kalmaz ..
Özlemcim gör gör bende doğurmak bbeişimî kucağım salmak istiyorum artık .. İnşallah Rabbim bize de biran önce sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder .. İsteten arkadaşlarımıza da biran önce nasip eyler ..
Şuan bağıra bağıra ağlıyorum burnumu ceke ceke. Sinirlerim çok bozuk
Yine geliyorlar kendimi tutamıyorum ağlamadan
Şuan bağıra bağıra ağlıyorum burnumu ceke ceke. Sinirlerim çok bozuk
Yine geliyorlar kendimi tutamıyorum ağlamadan
ayyy şoklardayım ben ya
sırkette dogum ızınınek cıkıcam dedıgımde yerıme gelıcek kız ben hamıleyım dedı ve ıptal olmustu
sonra baska bırını bulmak ıcın 2 ay ugrastık falan
sımdı yerıme baslayan kız maıl atmıs 8 haftalık hamıle ımıs :S
saka gıbı ya erken donmek zorunda kalacagım galıba ben baya bı uzatıcaktım sımdı sorun olacak ne bereketlı odam varmıs ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?