Kiz gordum seni asagida kacakkkkk...girsene arada..
kac haftalik oldun. unuttuk valla seni ona gore...
kız soldan soldan mı geldiler yoksa eltinler mi?Geldiler yaa biZdeler ondan
Geldiler yaa biZdeler ondan
Anam eltisi gelmişşşşşşşşşşşşş
haha vallaha yaa.. sen doğum iznin bitince odanın bi köşesine türbe aç bence işe yarar
e canım şimdi 8 haftalıksa daha önünde 7 ayı var. sen iznini ne kadar uzatacaktın ? 6 ay kullansan sonra iş başı yapsan olmaz mı ki?
Dunurum bu arada benim gelimin dogum gunu hediyeleri gelmis , cok tesekkur ederiz Carsamba soyledi anneannemiz kismet olmadi haber etmeye bu aksam gorcez ins ciclerimizi.. Cok tesekkur ederiz :))
Kis valla masallahin var ev isin misafirin bitmez bir ustune ciciler oruyon, ben sokuk dikcek vatit bulamiyorum hic bisey yapmadigim halde
Kanama iside 40 gun cok degil mi yaa( Hamisligin en guzel yaniydi valla kirmizilarin gitmesi benimkiler geri geldi kizlarinkiler gitsinler azcikta gezmeye ins.. Aslinda bayagi azaldi kanamam camasirimi kirletir gibi gunluk ped yetiyor 2 -3 gune biter ins boyle az az devam etmez, dikislerin sisligide bayagi indi .. Minik kizim annesini hic uzmedi dogumuda dikissiz atlattik ama napalim kismetimiz boyleymis, cok sukur baska derdimiz yok :))
Valla benim yemekler hazir bile degil, bizimki yeni geldi isten simdi markete yolladim, Zaten market en yakin 4km birde bebisi birakip nasil gidiyim ..
Cabucak firinda tavuk , pilav cacik fln yaparim napalim bu aksam oldugu kadar.. Zaten annemin ucak rotarli kalkmis 45 dk Istanbuldan, bakalim ins Prag ucagini kacirmaz viyanadan, yoksa bir sonraki ucagi beklicek, zaten dil fln yok hayirlisiyla birgelse koca bir ohh cekicem..
Amin ins, Allah herkese gonlundekini versin, evimizden huzuru sagligi eksik etmesin gelmis gelicek butun meleklerle korusun ailemizi ..
Noooldu kuzum aaaah yaaa
Hayırdır canım sorun mu var ? Ağla aslında açılırsın hamileliğin son döneminde insan psikolojisini daha çok değiştiriyor doğdu doğacak sancı geldi gelecek derken zaman geçiyor(
Kiz odan ceketini atsa hamile birakiyor herhaldegeleni.
Ozleeeeeemmmm
nolduuu yaaaa... aaaa strese girmissin sen dogum oncesii..canim ya
.
özser:
l özlem seni çok ii anlıorm dün de ben sinirlerm bozulmuş bi şekilde başladm ağlamaya:))
hiç bi sebep yok hemde snrada güldüm kendime
tipik hamileyim dieee
drun gün verdimi cnm? normal sezeryan fln? son durum nedir?
Anam eltisi gelmişşşşşşşşşşşşş
kız soldan soldan mı geldiler yoksa eltinler mi?
hani ikisi de yarı dert.
işleri güçleri yok mu?
ne ikide bir sizdeler.
ağrım var yatıp uyuycam,kusura bakmayın de.
yeliz bi git baskın ver sen bunlara yaa.. sen haklarından gelirsin onların.
Allah cezalarını verecek ama ne zaman
Özlemcim sakin ol stres yapma bebişini düşün ..
Bu arada 2500 kelime i tevhid daha ekleyebilirsen sevinirim canım..
kızlar adetim 2 hafta gecikti. bende pko oldugu için normal karşılıyorum.bide bu ay bi kere birlikte oldum kocişimle.hamile olmadıgımdan eminim. ama ısrarlar üzerine dün test yaptım. testte çok dikkatli bakarsan hayalet bi çizgi gözüküyo. bide sabah ne göreyim testte yamuk bi çizgi var ama nasıl güldümmeraktan çok gülme tuttu beni nasıl tuhaf bişidir ole anlatamam. hiç heveslenmedim ama hamileyimdir diye. bozuk testi vermişler bize. sanırım son kullanma tarihi geçti yamuk olduğuna göre
Allah kabul etsin canım. Bana da versene bu patiğin tarifini madem bu kadar kolay. bi patiğimiz daha olur :)
bakma ördüklerime aslında ben karışık örgüleri pek beceremem
gaza getirdik getirmesine de sende az hamarat değilsin hani içinde var seninde :)
valla güncelleri hamile olduğunu hala söylemediği için bende izlemiyorum. eşimide benide fitil ediyo
yap yap yap yappp :) olumlu çıkacak bak gör. Allahım yardımcın olsun
Kurufasulye var, pilav yapcam birasdanda.
canımda nasıl pırasa istiyo dolapta var ama yemek için limon kalmadı. limonsuzda hiç yiyemem. artık yarında onu pişiririm
ah canım inşallah bu doktorla açılan yepyeni sayfada evladın da sizinle olucak. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
vakti var diye düşünmek en doğrusu. Bence en doğru zamanda gelicek bebeğin sağlıkla sıhhatle inşallah.
Benden yana helal olsun canım. seviliyosun
Feride igneden kac gun sonra yapiliyprmus test.
ignenin etlisiyle pozitif cikma durumu oluyor galiba degil mi..
eger oyle ise 2 gun daha bekle...ama degilse bugun yap. :)))
Ozgennnnn
yarin yap yap yapppp.testiniii. meraktan catlicazzzzz..
feride senin son 5 gun mu. nuran sen ne alemdesin canim.
hulyaaaa yaseminnnn nerdesiniz ayol......
yelizz de yokkkk..
merve canim boyle dusunmene cok sevindim. esinle hem buzlar gitmis hem daha bagli olmussunuz
birbirinize... gercekten once saglik. dun cagan hasta oluncada daha iyu anladim.
ora boka herseye ta agliyorum yada sjnirleniyorum...
amaaa nankorluk yaptigimida biliyorum.. sukredecegimiz cok sey var. inanki. senjn de oyle...
zaten sende jnancli bi kiz oldugun icin hep boyle dusundun.. he boyle devam et canim emin ol
bebegin gelicek en dogru zamanda...
ayyy şoklardayım ben ya
sırkette dogum ızınıne cıkıcam dedıgımde yerıme gelıcek kız ben hamıleyım dedı ve ıptal olmustu
sonra baska bırını bulmak ıcın 2 ay ugrastık falan
sımdı yerıme baslayan kız maıl atmıs 8 haftalık hamıle ımıs :S
saka gıbı ya erken donmek zorunda kalacagım galıba ben baya bı uzatıcaktım sımdı sorun olacak ne bereketlı odam varmıs ya
Şuan bağıra bağıra ağlıyorum burnumu ceke ceke. Sinirlerim çok bozuk
Yine geliyorlar kendimi tutamıyorum ağlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?