dostluk

Mesafe15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
27
0
86
30
Zonguldak
insan dosta aşık olur mu ya? Onla bir karar alıyoruz aldığımız bir kararı bi başka kızla uyguluyor..gerçekten çok bozuluyorum.. Sizce ben ona aşık mıyım? bir buçuk yıllık bir ilişkimde var...

Benimde okul hayatımdaki bütün dostlarım erkekti,
Fakat senin hissettiğin şeyi ben asla hissetmedim,
Dostlar birbirine asla aşık olmazlar, olurlarsa da aralarındaki ilişki baştan beri yanlıştır.

dost mu?

aşk mı?

erkekle kız dost mu olurmuş : )

DOst olduk işte.. hemde gerçekten inanılmaz birşey .. hatta kardeşim diyor bana..

O sınıfın derslere en ilgisiz çocuğu.. Bense okul birincisi Zaaa...

Ona sigarayı bıraktırrdım.. derslere döndürdüm.. sevdiği kızı unutturdum..

Son düzenleme:
olduk diyosun nasıl bişey bu sen başkasıyla çıkıon o başkalarıyla ??olduk mu acaba diodun şimdi direk olduk işte die iddia ediosun neden açtın madem başlığı

pardon kusura bakmayın aşık olduk anladım..ama bence arkadaşını sadece paylaşamıyorsun

emin değilim.. Fazla yaklaşmamaya çalışıyorum.. Bu seferde O bana kırılıyor.. Hatta tartıştık benden uzak durmasını söyledim.. Ölüme gidiyordu zor durdurdum..

yaş kaçsempatiksalakcinni

emin değilim.. Fazla yaklaşmamaya çalışıyorum.. Bu seferde O bana kırılıyor.. Hatta tartıştık benden uzak durmasını söyledim.. Ölüme gidiyordu zor durdurdum..

ne dostlukmuş. tartışmadan sonra ondan uzak durmasını istiyorsunsırnaşık şey

çok duygulandımhihoyyyt

sigarayı bıraktırmışsın,eski sevgilisini unutturmuşsun ya destek ol da uzmandan yardım alsın. "ölüme gitmek"ten kastın ne anlamadım ama. eğer gerçekten dostsan bunu sağlamalısın.

ve aranıza da mesafe koymalısın
kaydirigubbakcemile2

intihar etmeye kalkıştı işte..

Küçük olduğumu düşündüğünden dolayı alay ediyorsun bu gerçekten üzücü bir durum..

sen o yazdıklarımı alay olarak görüyorsan senin yorumlamandır

dalga geçilecek konumda değilsiniz acınacak konumdasnız malesef küçük hanım-tatlicadiarzu-

16 yas duygular acisindan karisik bir yastir bence bu duyguya takilmamaya calis dostlugundan arkadasligindan keyif aliyorsan arkadasligina devam et derim.. gercekten deli divane asik olursan bir gun duygularindan emin olursan o zaman cik ortaya. henuz sen kendinden bile emin olamazken bence boyle bir duygum var mi yok mu derdine dusme. cunku ask ya vardir ya yoktur arada birsey degildir. dostlugunu emin olmadigin birsey icin harcama derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…