- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
Al benden de o kadarYa bu zihniyetin neslinin devamina araci olmayin ne olur, azalarak bitsinler
Bakir erkek istiyorum diyin bakalim. Hatta bunu sık sık soyleyin.Merhabalar,
Erkek arkadaşımın zaman zaman ziyaret ettiği bir arkadaşı var ve onun hakkında hiçbişey bilmiyorum. Evlilik düşünüyoruz. kendisi ciddi ancak bahsettiği bir konu oldu. Erkekler gezip tozup gönlüne göre yaşayıp sıkılınca artık evliliğe karar verirlermiş. Bir kadın ise böyle gönlünce yaşayıp daldan dala konup sonra evlenemezmiş. Kısaca kadın çapkınlık yapamazmış. Anladınız siz. Ben de tam bu kriterlerdeyim ona göre yani evlenilecek temiz aile kızı. Sen de böyle mi düşünüyorusun yani erkek çapkınlık yapar durulunca evlenir kız ise bu şekilde yaşayamaz dedim. Evet dedi. Ve hemen hemen her hafta Şişli'de bir arkadaşına gider ne yaptığını bilmediğim. Orada dostu olabilir mi? Bunu ona soramam değil mi? Çok soğudum ayrılmak istiyorum şu an.
Bakir erkek istiyorum diyin bakalim. Hatta bunu sık sık soyleyin.
+1Ya bu zihniyetin neslinin devamina araci olmayin ne olur, azalarak bitsinler
Ayrilin. Bakmayın arkanıza bile..Temiz erkek istiyorum ben de dedim. Beni benim gibi biri hakediyor diye. Çok tepki gösterdi bir erkeğe bu söylenmez dedi. Offf bu neyin kafası anlamıyorum. Bundan sonrası için ona güvenebileceğimi söylüyor.
Bana bu cümleyi kuran adamdan ayrılırdım...
Yobaz, dar kafalı, namusu 2 bacak arasında gören, at gözlüklü herifin teki...
Bakın bu tür adamlarla ilişki kurup sonra da "bütün erkek içten içe ikinci bi kadını ister zaten" gibi yalan yanlış söylemlerle bu dangozları sizler besliyorsunuz. Sizin gibi düşünen kadınlardan cesaret alıyorlar. Bence bütün erkekler tabiki de bu kadar bağnaz, yobaz, cinselliğe aç değil. Neden "bence" değil ? Çünkü bu insan bırak benim sevgilim olmayı selamımı bile alamaz. Böyle bi insanla ilişki kurmayacağım içinde bütün erkeklerin bunun gibi aciz bi yaratık olduğunu düşünmem. Size tavsiyem çevrenizi düzgün insanlardan oluşturun ve ilişkilere bakış açınızı değiştirin. Bazı şeylerden kendinizi mahrum ederek kendinizi "temiz kız" diye sıfatlandırıyorsunuz iyi hoş. Bunu ne aile değerleri, ne dini değerler, ne de kendi ahlaki değerleriniz için değil sadece herhangi bi erkeğin "namuslu kız" tahtına oturmak için mi yaptınız ? Eee sonra ? Bu adam sana, yada herhangi bie kadına ne kadar değer verebilir ki ?? Yorumlarınız hala ben böyle dedim, o şöyle dedi diye devam ediyor. Daha ne kadar küçülmesini bekliyorsunuz bu adamın. Her cevabı birbirinden facia. Hala ne yapacağını düşünmenizi şaşkınlıkla izliyorum.. Lütfen kendinize değer verin.Konu dallanıp budaklanmış. Bence de dost gibi güzel bir kelime bu kadar farklı bir anlamda kullanılmamalı. Ama bunu da kesin bir erkek icatetmiştir... Bu kadar iğrenç bir zihniyet gizlice çoğu erkeğin içinde maalesef. Çok soğudum halbuki aylar sürdü ona ısınmam( Ahlaklı geçinen çoğu erkekler bile hayır diyemiyor ikinci bir kadına. Ve neden tek eşli olamıyor bu adamlar bilemiyorum. Evli değilim şükür. Ama bu işin aslını öğrenmem lazım. Benden başka biri var mı acaba. Bana taktik verin. Yüzleştirip bitireyim koysun ona ya da masumsa devam...
Merhabalar,
Erkek arkadaşımın zaman zaman ziyaret ettiği bir arkadaşı var ve onun hakkında hiçbişey bilmiyorum. Evlilik düşünüyoruz. kendisi ciddi ancak bahsettiği bir konu oldu. Erkekler gezip tozup gönlüne göre yaşayıp sıkılınca artık evliliğe karar verirlermiş. Bir kadın ise böyle gönlünce yaşayıp daldan dala konup sonra evlenemezmiş. Kısaca kadın çapkınlık yapamazmış. Anladınız siz. Ben de tam bu kriterlerdeyim ona göre yani evlenilecek temiz aile kızı. Sen de böyle mi düşünüyorusun yani erkek çapkınlık yapar durulunca evlenir kız ise bu şekilde yaşayamaz dedim. Evet dedi. Ve hemen hemen her hafta Şişli'de bir arkadaşına gider ne yaptığını bilmediğim. Orada dostu olabilir mi? Bunu ona soramam değil mi? Çok soğudum ayrılmak istiyorum şu an.
Iyyk dost ne ya , hayatinda biri olabilir mi deseydiniz keske. Temiz aile kizina yakismamis
Bu arada bence kadin da erkek de evlenmeden once hayati ve karsi cinsi taniyacak boyutta iliskiler yasamali sonra evlenmeli. Aman sunda icimde kaldi dememeli. O zaman mutlu olunur. Erkek arkadasinizdan sogumus olmaniz yeterli bir sebep ayrilmak icin. Yoksa baskasi varmis yokmus artik onemi kalmamis yanlis mi anliyorum?
Doğrusu kendimi teiz kız tahtına oturtmak gibi bir çabam olmadı. Neye inanıyorsam ona göre yaşadım, toplum odaklı değilim. Ancak sizi dışardan gözlemleyen insanlar bu etiketi kullanabiliyor. İş evlilikse temiz aile kızı kavramı var erkeklerin aklında bu bir gerçek. Beni de bu kategoride ele alıyorlar. Etiketlerin ardını görmeye çalışıyorum ben de şu an. Karşımdaki insan geçmişte bir şeyler yaşamış olabilir ancak ben varken hayatında kimse olmamalı. Sadakati sorguluyorum.Bakın bu tür adamlarla ilişki kurup sonra da "bütün erkek içten içe ikinci bi kadını ister zaten" gibi yalan yanlış söylemlerle bu dangozları sizler besliyorsunuz. Sizin gibi düşünen kadınlardan cesaret alıyorlar. Bence bütün erkekler tabiki de bu kadar bağnaz, yobaz, cinselliğe aç değil. Neden "bence" değil ? Çünkü bu insan bırak benim sevgilim olmayı selamımı bile alamaz. Böyle bi insanla ilişki kurmayacağım içinde bütün erkeklerin bunun gibi aciz bi yaratık olduğunu düşünmem. Size tavsiyem çevrenizi düzgün insanlardan oluşturun ve ilişkilere bakış açınızı değiştirin. Bazı şeylerden kendinizi mahrum ederek kendinizi "temiz kız" diye sıfatlandırıyorsunuz iyi hoş. Bunu ne aile değerleri, ne dini değerler, ne de kendi ahlaki değerleriniz için değil sadece herhangi bi erkeğin "namuslu kız" tahtına oturmak için mi yaptınız ? Eee sonra ? Bu adam sana, yada herhangi bie kadına ne kadar değer verebilir ki ?? Yorumlarınız hala ben böyle dedim, o şöyle dedi diye devam ediyor. Daha ne kadar küçülmesini bekliyorsunuz bu adamın. Her cevabı birbirinden facia. Hala ne yapacağını düşünmenizi şaşkınlıkla izliyorum.. Lütfen kendinize değer verin.
İnancınız gereği yaşıyorsanız saygım sonsuz elbette. Fakat karşınızdaki adam inandığınız tüm değerlerin aksini yaşayan ve bunu savunan birisi. Türk erkeklerinin çoğu ataerkil zihniyetlidir, sizi bu kategoride ele almış olmalarının inanın zerre kadar değeri yok. Bu toplumun ahlak namus anlayışı öyle ikiyüzlüdür ki. Allah korusun cinsel saldırıya maruz kalsanız size ilk sırtını dönecek olanlar onlardır. Tecavüze uğramak sizin suçunuz mu ? Hayır. Siz namussuzluk mu yaptınız ? Hayır. Ama size yapıştıracakları ilk etiket 'namusu kirlendi'.. Çünkü onlara göre namus=vajina.. O yüzden de kendilerinde namusu aramazlar. Erkek sevişse de, taciz de etse, tecavüz de etse hiç kimse onlara 'namusu kirlendi' demez. Çünkü onların vajinası yok. Karşınızdaki adamın inandığı şey şudur 'Namus sadece kadında olur, o yüzden erkek istediği kadar yatar kalkar, ama kadın yapamaz'.. Bence bu adamda sadakati çok da sorgulamanıza gerek yok. Aldatsa bile namusu kirlenmeyecek nasılsa. 'Erkekler yapar, erkeğin ihtiyacı vardır' der, oturur.Doğrusu kendimi teiz kız tahtına oturtmak gibi bir çabam olmadı. Neye inanıyorsam ona göre yaşadım, toplum odaklı değilim. Ancak sizi dışardan gözlemleyen insanlar bu etiketi kullanabiliyor. İş evlilikse temiz aile kızı kavramı var erkeklerin aklında bu bir gerçek. Beni de bu kategoride ele alıyorlar. Etiketlerin ardını görmeye çalışıyorum ben de şu an. Karşımdaki insan geçmişte bir şeyler yaşamış olabilir ancak ben varken hayatında kimse olmamalı. Sadakati sorguluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?