- 8 Mart 2015
- 64
- 83
- 88
- 32
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
içinde şüphe varsa ki bence var ikinci biri olabilir çünkü ben eski sevgilime sormuştum ben o kadar ş....siz miyim demişti bende saf gibi ona inanmıştım kendisi din kültürü öğretmeniydi branşına konduramamıştım ama ondan da betermiş bu zihniyette birisi için şimdi yoksa bile ilerde mutlaka olacaktır yol ver gitsin :)Konu dallanıp budaklanmış. Bence de dost gibi güzel bir kelime bu kadar farklı bir anlamda kullanılmamalı. Ama bunu da kesin bir erkek icatetmiştir... Bu kadar iğrenç bir zihniyet gizlice çoğu erkeğin içinde maalesef. Çok soğudum halbuki aylar sürdü ona ısınmam( Ahlaklı geçinen çoğu erkekler bile hayır diyemiyor ikinci bir kadına. Ve neden tek eşli olamıyor bu adamlar bilemiyorum. Evli değilim şükür. Ama bu işin aslını öğrenmem lazım. Benden başka biri var mı acaba. Bana taktik verin. Yüzleştirip bitireyim koysun ona ya da masumsa devam...
içinde şüphe varsa ki bence var ikinci biri olabilir çünkü ben eski sevgilime sormuştum ben o kadar ş....siz miyim demişti bende saf gibi ona inanmıştım kendisi din kültürü öğretmeniydi branşına konduramamıştım ama ondan da betermiş bu zihniyette birisi için şimdi yoksa bile ilerde mutlaka olacaktır yol ver gitsin :)
keşke başkası olsaydı başkaları diyelim ayrıca benim üç yıllık ilişkimdi ama benden önce ki ilişkiside varmışeski sevgilin de mi dediği gibi çıkmadı? yani senleyken başkasını da hayatına aldı
ay inanmıyorum o nasıl bir zihniyet... Bu erkekler doyumsuz yaratıklara dönüşebiliyor. Kurtulmuş olmak iyi böyle brisinden. Ben de anlarım bir an önce böyle bir durum var mı diye.keşke başkası olsaydı başkaları diyelim ayrıca benim üç yıllık ilişkimdi ama benden önce ki ilişkiside varmışyani buna göre hayatına giren herkes çıkamazmış
insallah canım ama işte diyorum ya şüphe varsa emin ol öyle şeyler oluyoray inanmıyorum o nasıl bir zihniyet... Bu erkekler doyumsuz yaratıklara dönüşebiliyor. Kurtulmuş olmak iyi böyle brisinden. Ben de anlarım bir an önce böyle bir durum var mı diye.
keşke başkası olsaydı başkaları diyelim ayrıca benim üç yıllık ilişkimdi ama benden önce ki ilişkiside varmışyani buna göre hayatına giren herkes çıkamazmış
Adamın zihniyeti belli, seninle "temiz aile kızı" olduğun için evleneceği de belli. Yol ver gitsin.Merhabalar,
Erkek arkadaşımın zaman zaman ziyaret ettiği bir arkadaşı var ve onun hakkında hiçbişey bilmiyorum. Evlilik düşünüyoruz. kendisi ciddi ancak bahsettiği bir konu oldu. Erkekler gezip tozup gönlüne göre yaşayıp sıkılınca artık evliliğe karar verirlermiş. Bir kadın ise böyle gönlünce yaşayıp daldan dala konup sonra evlenemezmiş. Kısaca kadın çapkınlık yapamazmış. Anladınız siz. Ben de tam bu kriterlerdeyim ona göre yani evlenilecek temiz aile kızı. Sen de böyle mi düşünüyorusun yani erkek çapkınlık yapar durulunca evlenir kız ise bu şekilde yaşayamaz dedim. Evet dedi. Ve hemen hemen her hafta Şişli'de bir arkadaşına gider ne yaptığını bilmediğim. Orada dostu olabilir mi? Bunu ona soramam değil mi? Çok soğudum ayrılmak istiyorum şu an.
Yadırgamamak lazım bence kavun değilki koklayasın zamanla görüyolardır bu tarz sığ düşünceleri o flört eden erkek bu kafa yapısını zamanla açar başta saklar... e kadında bağlanınca bi kere hemen farketmez adamın düşüncelerini ignore eder normal yaniBu düşüncede biri olması yetmez mi sizce de
İlla birinin olması gerekmez ayrılmanız için ayrıyeten dost hoş bir tabir değil
Her geçen gün ufkumu kapatıyor bu site
Böyle erkeklerle nasıl birlikte olabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?