Sana deger vermedigi kisisi icin neden kendini yipratiyorsun? Bende bunun gibi it yüzünden bosadim yas sürecim falan derken simdi iyi ki diyorum onsuz yapamam sandiydim yalan zamanla ister istemez kabullenme asamasina geldik mi önümüze bakiyoruz yükümüz hafifliyor, simdi 1 seneye yakin hayatimda birisi var. Gayet mutluyum :) Ne demek ne yapacagini bilmiyorsun suanki psikolojin öyle düsünüyor ama sen bu adami degistirmeye calisicam veya degistircem dersen bir sey yapamazsin herif 7sinde neyse 70sinde o‘dur. Sal herifi hayatina bak önüne bunlar senin evlilik öncesi fragmanin olarak düsün yillarin cöp olmasin yani. Derdini anlatmak istersen anlat ben dinlerim seni sorun degil. Bununla ilgili eger kendi basima atlatamayacagim yoruldum tükendim diyorsan muhakkak yardim almalisin onu sana özelden anlatacagim. Senin gectigin sürecten ben gectim tek bir fark vardi benim o itle evli olmamdi. O herifle evli olmadigina sükretmelisin bence.Erkek arkadaşımla eskisi gibi değiliz. Mesaj bile atmıyor artık ben atmasam hiç yazmıyor. Konuşmuyoruz. Eski samimiyet yok artık aramızda. Umursamıyor beni. Üstüne gidip bişey de demek istemiyorum akışına bıraktım. İlk zamanlar o hep peşimde koştu benim hislerim yoktu ona. Hatta ben geç yazardım. Şimdi roller değişti o umursamıyor. Ama çok üzülüyorum ağlıyorum sürekli. Böyle beni kendime getirecek birşeyler duymak istiyorum. Mesela şuanda oturdum onu düşünüp ağlıyorum yazmak istiyorum zor tutuyorum kendimi. Bu arada kendisi mimar bende mimarlık son sınıfım. Açıkçası işim düşer diye de arayı kötü yapmak istemiyorum onunla. Ne yapacağım bilmiyorum
Cok fazla mi ustune dusmeye basladiniz? Asla kimseye abartili muamele gostermeyin bu kim olursa olsun. Bu sefer karsi taraf kendini bir sey sanmaya basliyor. Kimse kendini bir sey sanmasin. Herkese hak ettigi kadar ilgi gosterin.Erkek arkadaşımla eskisi gibi değiliz. Mesaj bile atmıyor artık ben atmasam hiç yazmıyor. Konuşmuyoruz. Eski samimiyet yok artık aramızda. Umursamıyor beni. Üstüne gidip bişey de demek istemiyorum akışına bıraktım. İlk zamanlar o hep peşimde koştu benim hislerim yoktu ona. Hatta ben geç yazardım. Şimdi roller değişti o umursamıyor. Ama çok üzülüyorum ağlıyorum sürekli. Böyle beni kendime getirecek birşeyler duymak istiyorum. Mesela şuanda oturdum onu düşünüp ağlıyorum yazmak istiyorum zor tutuyorum kendimi. Bu arada kendisi mimar bende mimarlık son sınıfım. Açıkçası işim düşer diye de arayı kötü yapmak istemiyorum onunla. Ne yapacağım bilmiyorum
Umarim bir adet yaşama şansınız olduğunun farkindasinizdir. Hiç mi isiniz yok sürekli bunu düşünüyorsunuz. Önünüze bakın. Kafanızda da bitirin. Sizi mutsuz edecek herseyden uzak durmayı öğrenip güçlenin. Ağlayıp zirlamakla olmuyor birsey. Önünüzde uzun bir yasam var bunu başkaları için harcamayın.Erkek arkadaşımla eskisi gibi değiliz. Mesaj bile atmıyor artık ben atmasam hiç yazmıyor. Konuşmuyoruz. Eski samimiyet yok artık aramızda. Umursamıyor beni. Üstüne gidip bişey de demek istemiyorum akışına bıraktım. İlk zamanlar o hep peşimde koştu benim hislerim yoktu ona. Hatta ben geç yazardım. Şimdi roller değişti o umursamıyor. Ama çok üzülüyorum ağlıyorum sürekli. Böyle beni kendime getirecek birşeyler duymak istiyorum. Mesela şuanda oturdum onu düşünüp ağlıyorum yazmak istiyorum zor tutuyorum kendimi. Bu arada kendisi mimar bende mimarlık son sınıfım. Açıkçası işim düşer diye de arayı kötü yapmak istemiyorum onunla. Ne yapacağım bilmiyorum
Aynı durumu ben de yaşadım geçen sene. Önce o deli gibi peşimden koştu. Mesajlarına cevap vermezdim görmezden gelirdim. Sonra beni ikna etti iki ay güzel gitti her şey sonra kısa bi süre içinde değişti aynı anlattığınız gibi davranmaya başladı.Erkek arkadaşımla eskisi gibi değiliz. Mesaj bile atmıyor artık ben atmasam hiç yazmıyor. Konuşmuyoruz. Eski samimiyet yok artık aramızda. Umursamıyor beni. Üstüne gidip bişey de demek istemiyorum akışına bıraktım. İlk zamanlar o hep peşimde koştu benim hislerim yoktu ona. Hatta ben geç yazardım. Şimdi roller değişti o umursamıyor. Ama çok üzülüyorum ağlıyorum sürekli. Böyle beni kendime getirecek birşeyler duymak istiyorum. Mesela şuanda oturdum onu düşünüp ağlıyorum yazmak istiyorum zor tutuyorum kendimi. Bu arada kendisi mimar bende mimarlık son sınıfım. Açıkçası işim düşer diye de arayı kötü yapmak istemiyorum onunla. Ne yapacağım bilmiyorum
Ben defalarca yaptım konuşma ama her seferinde tekrar tekrar yazdıBırak şu dengesizi, senden değer görünce egosunu tatmin edip çekilmiş zaar ayrılık konuşması da yapmıypr mu ne kal bi kenarda diye. Böyle bir ilişkiyi hakediyor musun sence? Etmiyorsan ona da söyle ya düzelirsin ya ayrılırız die ki o zaten onu söyle diye mi bekliyor ne.. genceciksin daha neler çıkacak karşına, sen de muhtemelen ego yapıyosun geçer gider
Sürekli günlük hayattan mutlu fotoğraflar paylaşıyorum ve görüyor eskiden olsa attığım hikayeleri yanıtlardı artık onu bile yapmıyor yabancı gibi oldukSiz ondan önce yok muydunuz? Hayatınızı yaşamıyor muydunuz? Şimdi niye tüm mutluluğunuzu ona endekslediniz? Sallayın gitsin.
Bu arada "dost acı söyler ama dost acıtmaz" demeye gelmiştim.
Ha bir de sizin onsuz mutlu olduğunuzu görünce eğer tekrar peşinize düşmezse bir şey bilmiyorum. O vakit de siz onsuz daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz sallamayacaksınız zaten.
Yaptım konuşma o yazdı tekraradam sizden ayrilik mesaji yada konusmasi bekliyor kendinden uzaklastirmaya calsiiyor boyle yaparak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?