Dostum olun acı söyleyin

Sende onu arama hayatına odaklan bir şeylerle uğraş.
Hem iş ayrı ilişki ayrı ilerde bir şey sormak istersen ya da işle ilgili bir şey olursa sorarsın yine arayıp.
Medeni insanlarsınız değil mi neticede meslektaşsınız tabii ki ilerde senin ona olduğu kadar onun da sana işi düşebilir arkadaş olarak kalırsınız işte.
Ayrılırken yüzyüze bakacak şekilde ayrılın.

Niye boşlukta bırakıyorsunuz ki ilişkinizi arayın konusun sorunun ne olduğunu anlaşamıyorsanız da ayrılıp hayatınıza bakarsınız

Yahu siz sevgili değilmişsiniz ki zaten ayrılık mesajınıza cevap vermemiş üç gün sonra naber yazınca mı bir şeyler oldu..
Azıcık silkelen bence kendine gel..
Sevgili olduğunuzu aklından çıkar ve normal aklı başında biri gibi davran bence.
Böyle davranarak karşı taraf için ne kadar itici oluyorsundur bir de onun tarafından bak.

Sevgililik? İşim düşerse?

Roller değişti çünkü belki o da bekliyor bakalım o benım pesımden kosacak mı? Bence bu bir yem..Kafanızı duvarlara vurun ama siz adım atmayın derim ben...Bu gelecegınız bir olacaksa eğer onun sizi artık kaybetme korkusunun hala devam etmesi açısından iyi olur...Nasıl olsa artık ipler bende dedirtmeyin bence...

Arayı iyi tutayım ya işim düşerse olayını anlamadım yani o seviye nasıl bir seviye haberim yok...Duygusal bırseyler yasadıgınız ve artık hıssetmedıgınız ya da kırgın oldugunuz adamdan velevkı işiniz düşerse yardım mı alacaksınız? Dünya yansın beee suratına bakılmaz derim ben ama sizin düşünceniz iş konusuysa mesaj atın hanımefendi nasılmıs,iyimiymiş,işleri nasılmış arayı açmayın o zaman ne diyim

Mesa
Mesajla daha önce bitirdim anlamıyor buluşma isterse buluşup yüzyüze bitiricem

Ben zaten yazmıyorum
Ben zaten yazmıyorum ki ona yazdığı zaman da soğuk konuşuyorum genelde

Şu an meşgul olacağın bir ortamda değilsin üniversite ya da iş yeri gibi ondan adama yazmak istiyorsun konuşmak istiyorsun meşgul et kendini ona yazma hala daha sana yazmıyorsa yol ver gitsin onunla mı terbiye olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…