- 19 Temmuz 2025
- 153
- 97
- 13
- 25
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Yoktu. Açıkçası basit bir astarla hallolacak gibi geldiğinden dedik hallederiz. Poposu görünüyor kızınDeğişim kartı falan yok muydu? Kız gidip kendisi değiştirir, iç göstermeyen sevdiği bir şeyi alırdı. Bir de kıytırık astar için bu kadar kahrolacak ne var ki, tesettürlü değilim ama eteklerim iç gösteriyorsa içine normal astar giyiyorum, ayrı satılanlardan
E tamam işte, normal astarlar var ayrı satılan onlardan giyerdi içine, kendinizi boş yere inanılmaz strese sokmuşsunuzYoktu. Açıkçası basit bir astarla hallolacak gibi geldiğinden dedik hallederiz. Poposu görünüyor kızın
Ya evet de resmen sürüntü oldu. Onların yolladığı hediyeler de bana hep geç geliyordu da ne bileyim.Yok be üzülme oda bir içine giyilebilen astar var onlardan giysin olmadı ne canını sıkıyorsun
İşte kızda varmış zaten de, hani bir hediye aldılar kaç ay beklettiker giyilmiyor diye düşünür mü dedimE tamam işte, normal astarlar var ayrı satılan onlardan giyerdi içine, kendinizi boş yere inanılmaz strese sokmuşsunuz
Boşver yaaa ne canını sıkıyorsun almışsın sen ince düşünmüşsün bence takılma çokYa evet de resmen sürüntü oldu. Onların yolladığı hediyeler de bana hep geç geliyordu da ne bileyim.
Bence her kadında vardır zaten o astarlardan, astarla falan uğraşmanıza gerek yoktu. Hediye mükemmel olmak zorunda değil, düşünüp almışsınız. Giymek isterse bin tane çaresi var birine bakardı artıkİşte kızda varmış zaten de, hani bir hediye aldılar kaç ay beklettiker giyilmiyor diye düşünür mü dedim
Can sıkıcı denilecek ne yaptım amaNe cook abartmissiniz. Astarini da kendi dusunsun bir cok elbise ic gosteriyor zaten ve hem elbise hem etek seklinde ayri astarlar satiliyor ki kendisinde de varmis zaten ben tesetyrlu degilim bende de var etek astar oyle etege astar filan diktimiyorum baktim cok ic gosteriyor astarla giyiyorum. Arkadaslariniz sorumsuz ama sizde fazla can sıkıcısınız
Evet mesela onlar da bana gerçekten üst kısmı aşırı giyilmeyecek bir elbise almışlardı.ben de o elbiseyi hep üzerine bluz giyerek altında etek gibi kombinledim. Hem onlar mutlu oldu hem benBence her kadında vardır zaten o astarlardan, astarla falan uğraşmanıza gerek yoktu. Hediye mükemmel olmak zorunda değil, düşünüp almışsınız. Giymek isterse bin tane çaresi var birine bakardı artık
Can sıkıcı denilecek ne yaptım amaya ben hediyelere doğum günlerien fazla anlam yüklüyorum
Çünkü olay bu kadar, hediyeyi 2 ay geç verip, terzi terzi dolanıp, kargolarla uğraşmak yerine kıza hemen verseydiniz. İnternetten sipariş ettik, iç gösteren bir modelmiş astarla giyersin deseydiniz sorun kalmazdı. Alt tarafı kıytırık astar, bu kadar yormayın kendiniziEvet mesela onlar da bana gerçekten üst kısmı aşırı giyilmeyecek bir elbise almışlardı.ben de o elbiseyi hep üzerine bluz giyerek altında etek gibi kombinledim. Hem onlar mutlu oldu hem ben
Çok teşekkür ederim. İnanın kimse beni böyle görmüyor bence. Arkadaşım da düşünmeniz yeter falan yazmış hani belli ki çok içine sinmemiş (elbisenin modelini gerçekten beğendi de)Ben sizin cabaniza hayran kaldım sizin kadar düşünceli arkadaşım varken bu devirde hediyenin elinizde olmayan şartlar yüzünden hiç olmadı umurumda olmazdı benim.Cunku cabaniz ve verdiğiniz değer ortada.İnsan böyle Candan arkadaşı varsa sizin gibi ötesini berisini pek düşünmez.bence.Astari kendi diktirebilir yada bir çözüm bulabilir.Ben düşünülmüş olmayı hediyenin kendisinden çok sevenlerdenim.
ya astarı orada çok kısa sürede diktirdik, diktirdiğimiz gibi verseydik (arkadaşımız sorumsuz olmasaydı) hiçbir problem yoktu.Çünkü olay bu kadar, hediyeyi 2 ay geç verip, terzi terzi dolanıp, kargolarla uğraşmak yerine kıza hemen verseydiniz. İnternetten sipariş ettik, iç gösteren bir modelmiş astarla giyersin deseydiniz sorun kalmazdı. Alt tarafı kıytırık astar, bu kadar yormayın kendinizi
Çok teşekkür ederim. Çok düşünüyorum.Sizi tanımıyorum ama size kocaman sarılasım geldii. O kadar iyi niyetli birine benziyorsunuz ki. Bence arkadaşınız çok şanslı. Sınav döneminde astar diktirmek için baya dolanmışsınız. Defalarca özür dileyecek bir durum yok ortada bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?