dostuma aldığımız hediye ve başımıza gelenler

Hediyeler ortak felan alinmaz , bide o degilde tesettür butiginden aldigin halde nasil ic gösterir anlamadim nasil bisey aldiniz allah askina bukadar ugrasacaginiza dikissiz astar giyinsin. Kizlar artik elbiselerin altina düzgün *c camasir giymeyi ögrenin.

Dünyanin en güzel elbisesini giyseniz de ic gösteriyorsa uygun bir *camasir giyindiginizde onu iyi sekilde kamufile edebilirsiniz.

Astar diktirmek felan yani eskide kaldi bunlar

ya astarı orada çok kısa sürede diktirdik, diktirdiğimiz gibi verseydik (arkadaşımız sorumsuz olmasaydı) hiçbir problem yoktu.
Sorumsuz arkadaşın bu kadar dert etmemiş bence senlik bir şey yok, elinden geleni yapmışsın koştur koştur terziyle kumaşla uğraşmışsın. Ama ben olsam aldığım yere iade ederdim en başta tesettür giysisi satan yer de iç gösteren kumaştan dikmesin bir zahmet. Hemen başka yerden sipariş verirdim hiç kumaş falan uğraşmazdım. Ama muhtemelen iade kabul etmeyen instagram butiğinden falan aldiniz. Birine hediye alırken asla iade kabul etmeyen yerden alınmaz, mutlaka büyük alışveriş sitelerinden alın bundan sonra

Tesettürlü olarak en sinir oldugum sey ic gosteren takımlar elbiseler onu satan sahis tesettür ürünü sattigini biliyorsa bunlara dikkat etmek zorunda alirlen İnternet üzerinden bilmiyor ki insan siz niyetinizi zaten fazla fazla gostermissiniz bundan sonra evham yapmayın cokta takılacak bi durum yok ortada

bence bir dahaki sefere değişim yapabileceği bir hediye almaya dönüştürün rutininizi, kimse sizin zevkinizi giymek zorunda değil, gider kendi zevkine uygun bir şey bulur, ben zoraki hediyelerden pek hoşnut olamıyorum maalesef.

Öğrenciyiz, hepimiz küçük bir şey alacağımıza ihtiyacı olan bir kıyafet alalım dedik.

Yani şimdiye kadar kimseye değişim fişi falan verilmedi ya, beğenmeyen giymez olarak baktık

Hayır trendyoldan aldık iade edebilirdik ancak kıza teklif ettik kız çok beğendiğini söyledi öyle olunca dedik bari iade etmeyelim

Ben de tüm kız grubu birbirine küsecek diye bekledim konu astara geldi. 250 liralık astar için niye kendinizi bu kadar yıprattınız ki, hayatınızdaki olayları drama çevirirseniz çabuk yaşlanırsınız, benden söylemesi…

Yani şimdiye kadar kimseye değişim fişi falan verilmedi ya, beğenmeyen giymez olarak baktık
ama o da israf değil mi, yani düşünüp bir şey alıyorsunuz, gidip bi mağazadan ya da o mağazanın online'ından alın ki o da olmazsa gidip değiştirebilsin? yanlış anlamayın bu yol daha güzel o yüzden söylüyorum.

Can sıkıcı denilecek ne yaptım ama ya ben hediyelere doğum günlerien fazla anlam yüklüyorum
bu kadar anlam yüklemeyin çoook üzülürsünüz
ben de tesettürlüyüm bana öyle bir hediye gelse kaç tane astarım var illa biri ile hallederim
iyice kusursuz olsun diye uğraşmışsınız birde diğer arkadaşlarınız o kadar da aldırmamış

bende öyle sandım ilk konu başlığını okuyunca :)
ya hediye beğenilmedi ya da millet birbirine küstü herhalde dedim

Bir çılgınlık yapıp mağazaya iade etseydiniz de normal bir magazadan mı alsaydınız?

Ya zaten kıza iade edebileceğimizi söyledik. Sonuçta iç gösteriyor iade edin diyebilirdi bunda ayıp bir şey yok. Kız ısrarla modelini çok beğendim dediği için böyle yaptık

arkadaşınız modeli begendiyse ve sırun etmediyse neden astar diye ugrastınız ki. Kendisi bşr hal çaresine bakardı. Bu arada her konuyu bu kadar büyütüyor musunuz çünkü bana biraz takıntı yapmışsınız gibi geldi.

Dikişsiz, lazer çamaşır giyilse de bazı kumaşlar o kadar ince ki bacak siluetin görünebiliyor. Belki siz sorun etmeyebilirsiniz, siz sadece donum gözükmesin derdinde olabilirsiniz ama genel hatlarını göstermek istemeyebilir insanlar.
Aldığınız yerle alakalıdır falan diye de boşuna kötülemeye çalışmayın en iyi markalarda bile böyle kötü kumaş çalışması var.

Allah sizin gibilerin sayısını çoğaltsın.. Duyarlı ince düşünceli, özenli ve candan ve sorumluluk sahibi yani insan gibi insanda olması gereken her şey var sizde maşaallah
ben sadece okurken bunları düşündüm
yolunuz bahtınız iyi insanlarla dop dolu olsun

Can sıkıcı denilecek ne yaptım ama ya ben hediyelere doğum günlerien fazla anlam yüklüyorum
İşte sıkıcı olan taraf bu ,sadece siz fazla anlam yükleyip kendinizi olmadık durumların içine sokuyorsunuz.Aynı düşünceli davranışı karşıdan beklerseniz bu hayat sizi çok yorar.Çoğu insan alır ve gönderir böyle yana yana aramaz koşmaz uğraşmaz......

Bence bu fazla ,hediye için kendi hayatından feragat edip tüm yükü sorumluluğu almak kısa bir ömür için çok fazla ben hayata bu kadar romantik bakmıyorum.bu kadar çaba sonucunda o kıyafet dolabın köşesine atılır ve unutulur .Kendi adına küçük bir hediye alıp göndermek, düşündüğünü hissettirmek yeter .....

hediyenin ne olduğu büyük küçük, ya da akıbıyetinin ne olacağı kimin umurunda ki... Yani en azından bu kadar güzel yüreğe sahip insanların umurunda olmuyor. O yaptığı özene vermiş olduğu kıymete bakıyor. Evet bu dünya düzeneğinde yobazlaşmış insanlar içinde kişinin hassasiyeti kendini üzer elbet ama üzülmekte kişinin yine insani özelliğinden değil mi ? Maneviyat apayrı bir şey o da bir süre sonra üzmüyor hale getiriyor inanın.. O yüreğin sahibi var O ne güzel vekildir şükürler olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…