dostuma aldığımız hediye ve başımıza gelenler

ya astarı orada çok kısa sürede diktirdik, diktirdiğimiz gibi verseydik (arkadaşımız sorumsuz olmasaydı) hiçbir problem yoktu.
Ama olmuş işte, önemli olan sizin arkadaşınızı düşünüp zaman ayırıp hediye almış olmanız. Bir de değişim kartı bence lazım, oldu ki gelen şey tarzım değil, bedeni uymadı ya da rengini sevmedim değiştirmek isterim yani

Aşırı iyi niyetlisiniz.

Trendyol üzerindne aldığımız için maalesef değişim kartı yoktu.

Hilalimsi dert değil ki bu derdimsi gibi bir şey olmuş Diğer insanlar sizin önem verdiğiniz şeylere sizin kadar önem vermeyebilir bu yüzden bunu göz önünde bulundurup bu tarz insanlarla birlikte iş yapmayın. Sınav zamanı önemsenecek şeyler değil bunlar. Kız zaten tesettürlü ona göre giyiniyorsun, peşini bırak hediyenin.

Çok teşekkür ederim. Çok düşünüyorum.
Bu hiç iyi bir şey değil hayatımı mahvediyor resmen
Ben de sizin gibi durmadan düşünen, detaylara takılan biriydim hâlâ bazı takıntılarım var ama psikiyatri desteğiyle ilaçla biraz daha rahatladım. Gerçekten böyle hayat geçmez. Çok boğucu ve bunaltıcı olur. Erkenden yaşlanırsınız , hayatı kendinize zindan etmeyin lütfen.

Ya bir derdim var’a otomatik açıyorum tabii ki dert değil insanlar neler yaşıyor.
Ne bileyim, önemsemiştim

Tesettür jüponlar satılıyor.
Alsın bir tane kendisine.

Psikoloğa zaten gidiyorum. Biraz ilerleyebilsem de henüz yol alamamışım belli kş

Aman ne takıyorsun kendi halletsin bu kadar üstüne düşme

Sizde yanlış yapmış veya yapacak olma korkusu çok fazla. Bu naif doğan ve ebeveynlerince kabul görebilmek için adımlarını hata yapmamak üzerine kurgulayan birine ait bir incelik şekli.
Çok üzerler, dikkat edin kendinize.
Biraz umursamaz olun. Siz bilemezdiniz ki eteğin öyle olduğunu. Elinizden gelenide yapmışsınız.

Abartma tozu…part bilmem kaç…
Hediyeyi almışsınız, nasıl kullanacağına sahibi karar versin. Nerden bilebilirdiniz ki? Hiç alternatif bulamazsa evde giyer en kötü yani siz niye bu kadar abartıp dert ettiniz ki

Çok takmışsınız yani keşke diğer arkadaşlarınız kadar rahat olsanız. Kaç yaşında insanlarsınız sizin niyetinizi bilen bir arkadaşınızsa çok sorun etmezdi zaten.

Başka derdin mi yok kuzum bu kadar kafaya takacak kahredecek ne var
İnan hiç kimse bu kadar kafaya takacak kadr değerli değil. Bu kafayla çok üzülürsün hayatta
Neyse ne sen elinden geleni fazla fazla yapmışsın. Gerek yok tüm bunlara

Yahu duyan da sanacak kız evsiz açta açıkta kalmış da sizin verdiğiniz eteğe muhtaç Tey Allah'ım ya. Aldığınız gibi verirsiniz, o istediği şekilde giyer. Astarlı bilmem ne. İstemezse giymez. Hediye len bu, muhtaç birinin ihtiyacını giderme gibi bisey değil ki. Amma abartmışsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…