- 18 Mart 2011
- 9.278
- 31.948
- 748
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Ama olmuş işte, önemli olan sizin arkadaşınızı düşünüp zaman ayırıp hediye almış olmanız. Bir de değişim kartı bence lazım, oldu ki gelen şey tarzım değil, bedeni uymadı ya da rengini sevmedim değiştirmek isterim yaniya astarı orada çok kısa sürede diktirdik, diktirdiğimiz gibi verseydik (arkadaşımız sorumsuz olmasaydı) hiçbir problem yoktu.
Aşırı iyi niyetlisiniz.Üniversitedeki yakın arkadaşımız için 3 kız bir tesettür butiğinden takım sipariş ettik. Etek ve üst. Kızın doğjm günü mayıstaydı bu arada. 1-2 gün gecikmeli elimize ulaştı. Ancak eteği o kadar iç gösteriyor ki kıza çok özür dileyerek astar diktirip öyle vereceğimizi söyledik. Araya finaller girdi ve o merkezde de yana yakıla terzilere gittim hiçbiri kjmaşsız astar dikmiyor kendilerinde kumaş yoktu. Bir şekilde 15 gün gecikmeli astarı başka şehirde gezerken buldum ve terziye gidip diktirdim. (Diğer kızlar o dönem çok yoğun ve finallere çalıştıklarını söyleyerek sonra hallederize getirdiler benim içim rahat etmedi)
Sonra artık eve dönme vakti geldi (bunların hepsi bir ay içerisinde oluyor) arkadaşımız bizden önce gittiği için ben diğer arkadaşlarıma “ben astarı ve kumaşı hallettim, siz de evine kargolayın” dedim . Diğer iki kıza tabi ki kendim gibi güvenemedim. Bir tanesi yurtdışında zaten yabancı öğrenci, diğeri de kargoyu tam 2 ay bekletti. 2 ay sonra gönderdi
Kıza o kadar mahcubum ki. Ben elimden geleni yaptım bir de o final karmaşasında her yerde kumaş aradım
Kızın eline hediye ulaşmış hala iç gösteriyor. O kadar moralim bozuldu ki. Astar kumaşı diktirdiğimiz halde hâlâ tesettüre uygun değil. Arkadaşımızda da astar elbise varmış onunla deneyeceğim olur öyle demişti.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu sorumsuz şeyin içinde bulunduğum için. Elimde olmayan sebeplerden kızın hediyesini 2 ay sonra hem de saçma salak verdik. Normalde dikkat de ederim.
Arkadaşımdan defalarca özür diledim, siz böyle durumlarda ne yaparsınız? Kıza yeniden astar alsak mı ayrı satılanlardan?
Trendyol üzerindne aldığımız için maalesef değişim kartı yoktu.Ama olmuş işte, önemli olan sizin arkadaşınızı düşünüp zaman ayırıp hediye almış olmanız. Bir de değişim kartı bence lazım, oldu ki gelen şey tarzım değil, bedeni uymadı ya da rengini sevmedim değiştirmek isterim yani
Hilalimsi dert değil ki bu derdimsi gibi bir şey olmuşÜniversitedeki yakın arkadaşımız için 3 kız bir tesettür butiğinden takım sipariş ettik. Etek ve üst. Kızın doğjm günü mayıstaydı bu arada. 1-2 gün gecikmeli elimize ulaştı. Ancak eteği o kadar iç gösteriyor ki kıza çok özür dileyerek astar diktirip öyle vereceğimizi söyledik. Araya finaller girdi ve o merkezde de yana yakıla terzilere gittim hiçbiri kjmaşsız astar dikmiyor kendilerinde kumaş yoktu. Bir şekilde 15 gün gecikmeli astarı başka şehirde gezerken buldum ve terziye gidip diktirdim. (Diğer kızlar o dönem çok yoğun ve finallere çalıştıklarını söyleyerek sonra hallederize getirdiler benim içim rahat etmedi)
Sonra artık eve dönme vakti geldi (bunların hepsi bir ay içerisinde oluyor) arkadaşımız bizden önce gittiği için ben diğer arkadaşlarıma “ben astarı ve kumaşı hallettim, siz de evine kargolayın” dedim . Diğer iki kıza tabi ki kendim gibi güvenemedim. Bir tanesi yurtdışında zaten yabancı öğrenci, diğeri de kargoyu tam 2 ay bekletti. 2 ay sonra gönderdi
Kıza o kadar mahcubum ki. Ben elimden geleni yaptım bir de o final karmaşasında her yerde kumaş aradım
Kızın eline hediye ulaşmış hala iç gösteriyor. O kadar moralim bozuldu ki. Astar kumaşı diktirdiğimiz halde hâlâ tesettüre uygun değil. Arkadaşımızda da astar elbise varmış onunla deneyeceğim olur öyle demişti.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu sorumsuz şeyin içinde bulunduğum için. Elimde olmayan sebeplerden kızın hediyesini 2 ay sonra hem de saçma salak verdik. Normalde dikkat de ederim.
Arkadaşımdan defalarca özür diledim, siz böyle durumlarda ne yaparsınız? Kıza yeniden astar alsak mı ayrı satılanlardan?
Ben de sizin gibi durmadan düşünen, detaylara takılan biriydim hâlâ bazı takıntılarım var ama psikiyatri desteğiyle ilaçla biraz daha rahatladım. Gerçekten böyle hayat geçmez. Çok boğucu ve bunaltıcı olur. Erkenden yaşlanırsınız , hayatı kendinize zindan etmeyin lütfen.Çok teşekkür ederim. Çok düşünüyorum.
Bu hiç iyi bir şey değil hayatımı mahvediyor resmen
Ya bir derdim var’a otomatik açıyorum tabii ki dert değil insanlar neler yaşıyor.Hilalimsi dert değil ki bu derdimsi gibi bir şey olmuşDiğer insanlar sizin önem verdiğiniz şeylere sizin kadar önem vermeyebilir bu yüzden bunu göz önünde bulundurup bu tarz insanlarla birlikte iş yapmayın. Sınav zamanı önemsenecek şeyler değil bunlar. Kız zaten tesettürlü ona göre giyiniyorsun, peşini bırak hediyenin.
Tesettür jüponlar satılıyor.Üniversitedeki yakın arkadaşımız için 3 kız bir tesettür butiğinden takım sipariş ettik. Etek ve üst. Kızın doğjm günü mayıstaydı bu arada. 1-2 gün gecikmeli elimize ulaştı. Ancak eteği o kadar iç gösteriyor ki kıza çok özür dileyerek astar diktirip öyle vereceğimizi söyledik. Araya finaller girdi ve o merkezde de yana yakıla terzilere gittim hiçbiri kjmaşsız astar dikmiyor kendilerinde kumaş yoktu. Bir şekilde 15 gün gecikmeli astarı başka şehirde gezerken buldum ve terziye gidip diktirdim. (Diğer kızlar o dönem çok yoğun ve finallere çalıştıklarını söyleyerek sonra hallederize getirdiler benim içim rahat etmedi)
Psikoloğa zaten gidiyorum. Biraz ilerleyebilsem de henüz yol alamamışım belli kşBen de sizin gibi durmadan düşünen, detaylara takılan biriydim hâlâ bazı takıntılarım var ama psikiyatri desteğiyle ilaçla biraz daha rahatladım. Gerçekten böyle hayat geçmez. Çok boğucu ve bunaltıcı olur. Erkenden yaşlanırsınız , hayatı kendinize zindan etmeyin lütfen.
Boş ver sen derslerine çalış.Ya bir derdim var’a otomatik açıyorum tabii ki dert değil insanlar neler yaşıyor.
Ne bileyim, önemsemiştim
Düzenli olarak devam edin, daha da iyi olursunuz inşallahPsikoloğa zaten gidiyorum. Biraz ilerleyebilsem de henüz yol alamamışım belli kş
tatildeyiz ya, kafa boş olunca sanırım daha da ince detaylara odaklanıyor. Kafamı bunlardan alamıyorumBoş ver sen derslerine çalış.
Maalesef edemiyorum. Belediyenin psikoloğuna gidiyorum. Okula dönünce yüzyüze olmadığı için kesiliyorDüzenli olarak devam edin, daha da iyi olursunuz inşallah
Aman ne takıyorsun kendi halletsin bu kadar üstüne düşmeÜniversitedeki yakın arkadaşımız için 3 kız bir tesettür butiğinden takım sipariş ettik. Etek ve üst. Kızın doğjm günü mayıstaydı bu arada. 1-2 gün gecikmeli elimize ulaştı. Ancak eteği o kadar iç gösteriyor ki kıza çok özür dileyerek astar diktirip öyle vereceğimizi söyledik. Araya finaller girdi ve o merkezde de yana yakıla terzilere gittim hiçbiri kjmaşsız astar dikmiyor kendilerinde kumaş yoktu. Bir şekilde 15 gün gecikmeli astarı başka şehirde gezerken buldum ve terziye gidip diktirdim. (Diğer kızlar o dönem çok yoğun ve finallere çalıştıklarını söyleyerek sonra hallederize getirdiler benim içim rahat etmedi)
Çok takmışsınız yani keşke diğer arkadaşlarınız kadar rahat olsanız. Kaç yaşında insanlarsınız sizin niyetinizi bilen bir arkadaşınızsa çok sorun etmezdi zaten.Üniversitedeki yakın arkadaşımız için 3 kız bir tesettür butiğinden takım sipariş ettik. Etek ve üst. Kızın doğjm günü mayıstaydı bu arada. 1-2 gün gecikmeli elimize ulaştı. Ancak eteği o kadar iç gösteriyor ki kıza çok özür dileyerek astar diktirip öyle vereceğimizi söyledik. Araya finaller girdi ve o merkezde de yana yakıla terzilere gittim hiçbiri kjmaşsız astar dikmiyor kendilerinde kumaş yoktu. Bir şekilde 15 gün gecikmeli astarı başka şehirde gezerken buldum ve terziye gidip diktirdim. (Diğer kızlar o dönem çok yoğun ve finallere çalıştıklarını söyleyerek sonra hallederize getirdiler benim içim rahat etmedi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?