dostuma aldığımız hediye ve başımıza gelenler

Dini tartışmayı yapmak istemiyorum ama büyük yaratıcı bir iç astar için fellik fellik kendini harap etti diye konu sahibine lütuf vermeyecek aklını kullanan kalbinden gelen ,düşündüğünü hissettiren bir hediye yeter,kendini harap etmek gereksizce kendi hayatından çalmak sizce ne kadar mantıklı

Öncelikle çok sağolun. İnanın böyle övgü almak için açmadım bu konuyu. Biraz mükemmelliyetçiliğimden “kızın gerçekten pek de işine yaramayacak” bir şeyi almış olmak, almak için almış gibi görünmek rahatsız etti beni

Öyle olacak muhtemelen. Ben de farkındayım bunun arkadaşım bize çok içten bir teşekkür etmedi zaten “hiç göndermeseydiniz” tavrı gibi geldi bana

Öyle olacak muhtemelen. Ben de farkındayım bunun arkadaşım bize çok içten bir teşekkür etmedi zaten “hiç göndermeseydiniz” tavrı gibi geldi bana
Yani aklın yolu bir ,bu size ders olsun olaylara bu kadar büyük anlam yüklemeyi kendinizden çalmayı bırakın .Size bir adım gelene bir adım gidin ,depar atıp koşma saçmalığına hiç girmeyin....

Evet zaten hayatımdaki kimse benim gibi çabalamıyor. Misal tatile gideceğim arkadaşım, kendi iptal ettiği halde birkaç gündür onunla konuşmadığım/iletişim kurmadığım halde bana “bir şey mi oldu hayatında kötü gibisin” falan yazıyor. İnsanlar hiç üzerine alınmıyor, sorunun kendisi olabileceğine ihitmal vermiyor.
Çünkü o kız için o tatile gitmemek hiçbir şey. Ailesiyle zaten her sene bu gideceğimiz yerlere 50 defa gidiyor. Benle gitmese ne kaybetmiş. Karşımdaki para biriktirmiş diye düşünmüyor

Bu ve bunun gibi örnekler ve insanlar çok üzüyor beni. Herkes üzerimden geçiyor da ses çıkaramıyorum gibi

Vallahi çok gereksiz uğraşıp çok gereksiz dert edinmişsin kusura bakma ya verecektin öyle astari da artık kendi düşünsün, illa astar istiyorsan zaten ayrı satılan astarlar var içine diktirmen gerekmiyor ki. Herkesin dolabında vardır. Ondan alır verirdin.
Biraz pratik çözümcü ol. Başkalarıyla da ortak iş yapma

O astarların renkleri alttan yansır ve kargo yetişmez diye böyle yaptık.

Benim yorumumda ne bir marka ismi var ne de kötüleme, ortada isim bile yokken kötüleme ithamı anlamsız. Benim derdim don falan değil, tesettür adıyla satılan bir kıyafetin şeffaflığı. Açık biri olarak bile iç göstermemek için çözüm arıyorsam, asıl sorun benim yorumumda değil, o kumaşta.

Ya zaten allah o markayı kahretsin. Para haram zıkkım olsun. Bırakın tesettürlüyü kimse giyemez o eteği

Ay bu her konu içeriğine beğenmedim atan vatandaşlar beni çok güldürüyor ya Neyini beğenmediniz yine shjdjfjf
Kizin buyuk ihtimal obsesif kompulsif bozuklugu var ama herkes ah keske herkes senin gibi dusunceli olsa guzellemeleri yapmis. Konu sahibi de durumunu normal goruyor bu mesajlarla. Oysa ki her soyledigi anormal. Ben ondan dislike attim

hanımefendi bu hisleri taşıyan bilir ben nasıl anlatayım ki.. bunlar his sadece yaşanıyor ve onu da fiili olarak gerçekleştiriyor.. yani belirttiğiniz gibi harap olmak değil buna böyle bakmıyoruz inanın sözün gelişi söylenir ama günün sonunda inanaın huzur verir tabi ki karşılık olarak değil bu da bir histir işte.. Duyguları ağır basanlar var bu hayatta kendimden biliyorum mantık bğiraz geridedir yapacak bir şey yok her insan aynı değil ki.. ayrıca dinle ne alakası var şimdi bunun ? Allah ı andım adını zikrettim ben sadece. Bu da duyguyla hissedilen duyguyla yazılmıştı

İşte işin sonunda konu sahibi mutsuz, istediği iyi tepkiyi bile görememiş ve uğraştığı için çok pişman....

Kizin buyuk ihtimal obsesif kompulsif bozuklugu var ama herkes ah keske herkes senin gibi dusunceli olsa guzellemeleri yapmis. Konu sahibi de durumunu normal goruyor bu mesajlarla. Oysa ki her soyledigi anormal. Ben ondan dislike attim
Psikoloğa gidiyorum okb olsa söylerdi, anksiyete var ama okb değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…