dostuma aldığımız hediye ve başımıza gelenler

Evet, tabi ki harap etmiyorum buraya yazmamın sebebi genelde bu sıkıntılarımı içimde yaşamayı sevmiyorum. Bu platform ise sanırım daha alengirli daha büyük şeyler (?) için kullanılıyor. Günlük hayatıma devam ediyorum ama aklımda bir yerlerde bu konuda mutsuzluk oluştuysa yazıyorum.

İşte işin sonunda konu sahibi mutsuz, istediği iyi tepkiyi bile görememiş ve uğraştığı için çok pişman....
Ya tabii ki öyle.
Bu tarz şeyler çok kafamı yoruyor.
Yorumlarınızı beğendiğim ve bana iyi geldiği için başka bir şeyle örneklendireceğim,
Bu tatil olayındaki kızla aramız iyiyken üniversite arkadaşlarımdan bazılarının bana dediği ve hoşuma gitmeyen bazı şeyleri anlatmıştım isim vermeden.
İşte bana böyle yapıyorlar ama gerçekten üzülüyorum diye (bu kız da üniversite arkadaşlarımı tanımıyor)
Sonra düşündüm, bu kızla da aram bozuldu, kız beni kötü görür mü, üniversite arkadaşlarımla tabi ki konuşmaya devam edeceğim, bir şey olur mu diye.

Halbuki çok normal. Tanımıyor etmiyor isim vermedim. Ama kötü hissediyorum işte. Arkadaşlarımın arkasından konuşmuş gibi.

Biriyle bir problem yaşadıysam onu hiç tanımayan arkadaşlarıma anlatmamdan daha normal bir şey yok çünkü çok üzülüyorum. Ama bunu yaptıktan ve o kişi benden özür diledikten sonra da niye anlattım ki oluyorum.

İşte artık kötü hissetmemek için de buraya yazıyorum.

Yaz canım sıkıntı yok,ama bu kadar detaycı bu kadar ince düşünmen sadece sana zarar verir,ve seni hiç olmadığın bir kalıba sokar....Hiç ummadığın tepkiler alırsın,hiç ummadığın kadar üzülür kırılırsın ne var bunda diye küçük görülen herşey ruhunu param parça eder.....

hediyeyi değişim kartı ile birlikte verseydiniz keşke
neyse seneye tek kendiniz hediye alır, telafi edersiniz.

Niye bukadar dert ettiniz ki? O an verseydiniz. Icine giyecegi astari kendi hallederdi.

İç gösteriyorsa astarla giyer,evde giyer olmadı satar bile belki. Neden dert edindin bu kadar. Uğruna kendini paraladığın hiçbir arkadaşından beklediğin değeri görmezsin. Yapma bir daha böyle.

Ortak hediye alma diye bir şey var. Düzgün iç çamaşırından kastınız nedir ve hangi iç çamaşırı astarn yerini tutar?
Tesettürlü değilim ama bende içimi gösteren elbise/etekleri giymem. Astar diktirmek eskide kalmadı, hala var öyle bir şey

Konu sahibine yorumu mu yaptim okuyabilirsiniz. Uzatacak bisey yok.

Ayyy canım bırak Allah aşkına içlik elbiseler vAr onlardan giysin takımın altına bişey olmaz
Bunu da size yansıtmasın halletsin kendi aaaa
Kız sen ne kadar iyi ve hassassın çok üzerler seni bu kadar takma
Sen düşünmüşsün almışsın gerisine karışma halletsin kendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…