- 19 Temmuz 2025
- 153
- 97
- 13
- 25
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Evet, tabi ki harap etmiyorum buraya yazmamın sebebi genelde bu sıkıntılarımı içimde yaşamayı sevmiyorum. Bu platform ise sanırım daha alengirli daha büyük şeyler (?) için kullanılıyor. Günlük hayatıma devam ediyorum ama aklımda bir yerlerde bu konuda mutsuzluk oluştuysa yazıyorum.hanımefendi bu hisleri taşıyan bilir ben nasıl anlatayım ki.. bunlar his sadece yaşanıyor ve onu da fiili olarak gerçekleştiriyor.. yani belirttiğiniz gibi harap olmak değil buna böyle bakmıyoruz inanın sözün gelişi söylenir ama günün sonunda inanaın huzur verir tabi ki karşılık olarak değil bu da bir histir işte.. Duyguları ağır basanlar var bu hayatta kendimden biliyorum mantık bğiraz geridedir yapacak bir şey yok her insan aynı değil ki.. ayrıca dinle ne alakası var şimdi bunun ? Allah ı andım adını zikrettim ben sadece. Bu da duyguyla hissedilen duyguyla yazılmıştı
Ya tabii ki öyle.İşte işin sonunda konu sahibi mutsuz, istediği iyi tepkiyi bile görememiş ve uğraştığı için çok pişman....
Yaz canım sıkıntı yok,ama bu kadar detaycı bu kadar ince düşünmen sadece sana zarar verir,ve seni hiç olmadığın bir kalıba sokar....Hiç ummadığın tepkiler alırsın,hiç ummadığın kadar üzülür kırılırsın ne var bunda diye küçük görülen herşey ruhunu param parça eder.....Ya tabii ki öyle.
Bu tarz şeyler çok kafamı yoruyor.
Yorumlarınızı beğendiğim ve bana iyi geldiği için başka bir şeyle örneklendireceğim,
Bu tatil olayındaki kızla aramız iyiyken üniversite arkadaşlarımdan bazılarının bana dediği ve hoşuma gitmeyen bazı şeyleri anlatmıştım isim vermeden.
İşte bana böyle yapıyorlar ama gerçekten üzülüyorum diye (bu kız da üniversite arkadaşlarımı tanımıyor)
Sonra düşündüm, bu kızla da aram bozuldu, kız beni kötü görür mü, üniversite arkadaşlarımla tabi ki konuşmaya devam edeceğim, bir şey olur mu diye.
Halbuki çok normal. Tanımıyor etmiyor isim vermedim. Ama kötü hissediyorum işte. Arkadaşlarımın arkasından konuşmuş gibi.
Biriyle bir problem yaşadıysam onu hiç tanımayan arkadaşlarıma anlatmamdan daha normal bir şey yok çünkü çok üzülüyorum. Ama bunu yaptıktan ve o kişi benden özür diledikten sonra da niye anlattım ki oluyorum.
İşte artık kötü hissetmemek için de buraya yazıyorum.
Bu olayi anlat o zaman teshis koyar muhtemelenPsikoloğa gidiyorum okb olsa söylerdi, anksiyete var ama okb değil.
Bunun gibi bir süür şey söylüyorum, 10 seanstır gidiyorum fark ederdi benceBu olayi anlat o zaman teshis koyar muhtemelen
Burada kimse size psikolojik teşhis koyamaz. Cevap dahi vermeyin.Psikoloğa gidiyorum okb olsa söylerdi, anksiyete var ama okb değil.
Niye bukadar dert ettiniz ki? O an verseydiniz. Icine giyecegi astari kendi hallederdi.Üniversitedeki yakın arkadaşımız için 3 kız bir tesettür butiğinden takım sipariş ettik. Etek ve üst. Kızın doğjm günü mayıstaydı bu arada. 1-2 gün gecikmeli elimize ulaştı. Ancak eteği o kadar iç gösteriyor ki kıza çok özür dileyerek astar diktirip öyle vereceğimizi söyledik. Araya finaller girdi ve o merkezde de yana yakıla terzilere gittim hiçbiri kjmaşsız astar dikmiyor kendilerinde kumaş yoktu. Bir şekilde 15 gün gecikmeli astarı başka şehirde gezerken buldum ve terziye gidip diktirdim. (Diğer kızlar o dönem çok yoğun ve finallere çalıştıklarını söyleyerek sonra hallederize getirdiler benim içim rahat etmedi)
Sonra artık eve dönme vakti geldi (bunların hepsi bir ay içerisinde oluyor) arkadaşımız bizden önce gittiği için ben diğer arkadaşlarıma “ben astarı ve kumaşı hallettim, siz de evine kargolayın” dedim . Diğer iki kıza tabi ki kendim gibi güvenemedim. Bir tanesi yurtdışında zaten yabancı öğrenci, diğeri de kargoyu tam 2 ay bekletti. 2 ay sonra gönderdi
Kıza o kadar mahcubum ki. Ben elimden geleni yaptım bir de o final karmaşasında her yerde kumaş aradım
Kızın eline hediye ulaşmış hala iç gösteriyor. O kadar moralim bozuldu ki. Astar kumaşı diktirdiğimiz halde hâlâ tesettüre uygun değil. Arkadaşımızda da astar elbise varmış onunla deneyeceğim olur öyle demişti.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Bu sorumsuz şeyin içinde bulunduğum için. Elimde olmayan sebeplerden kızın hediyesini 2 ay sonra hem de saçma salak verdik. Normalde dikkat de ederim.
Arkadaşımdan defalarca özür diledim, siz böyle durumlarda ne yaparsınız? Kıza yeniden astar alsak mı ayrı satılanlardan?
Ortak hediye alma diye bir şey var. Düzgün iç çamaşırından kastınız nedir ve hangi iç çamaşırı astarn yerini tutar?Hediyeler ortak felan alinmaz , bide o degilde tesettür butiginden aldigin halde nasil ic gösterir anlamadim nasil bisey aldiniz allah askinabukadar ugrasacaginiza dikissiz astar giyinsin. Kizlar artik elbiselerin altina düzgün *c camasir giymeyi ögrenin.
Dünyanin en güzel elbisesini giyseniz de ic gösteriyorsa uygun bir *camasir giyindiginizde onu iyi sekilde kamufile edebilirsiniz.
Astar diktirmek felan yani eskide kaldi bunlar
Konu sahibine yorumu mu yaptim okuyabilirsiniz. Uzatacak bisey yok.Ortak hediye alma diye bir şey var. Düzgün iç çamaşırından kastınız nedir ve hangi iç çamaşırı astarn yerini tutar?
Tesettürlü değilim ama bende içimi gösteren elbise/etekleri giymem. Astar diktirmek eskide kalmadı, hala var öyle bir şey
Konu sahibine yaptığınız yoruma cevap verdim bende. Okudum ve saçma buldum.Konu sahibine yorumu mu yaptim okuyabilirsiniz. Uzatacak bisey yok.
Tamam ne güzel sacma buldugunu söyledin belirttin problem nedir ?Konu sahibine yaptığınız yoruma cevap verdim bende. Okudum ve saçma buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?