Dostumun Anlam Veremediğim Davranışları

benimkorelisevdam

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
100
38
8
35
Ben burayı uzun zamandır takip ediyordum fakat ilk defa üye olup konu açtım. Aslında hayatta ne dertler var, çok önemli bir konu olmadığının ben de farkındayım, amacım sizlere içimi dökmek ve yorumlarınızı almak, biraz da kafam karışık, belki ben abartıyorum bilmiyorum aşağıda neden böyle hissettiğimi yazacağım.
Bu konu silinmiştir.

Son düzenleme:
Bence arkadaşın fesat, sen çok iyi niyetli davranmışsın. Kendini beğenmişin teki gibi geldi bana hiç kafana takma o seni dert etsin. Soğukkanlı ol, kendinden emin davran her ortamda. Emin ol özgüvenin onu tekrar harekete geçirecektir. Dünyanın sonu değil, 10 düşmanın olacağına 1 dostun olsun. Hiç dert etme sallaaaa gitsin okulunu hakkıyla bitirip başarınla onu ezmeye bak derim

Cook tesekkur ediyorum, yazdiginiz icin, Ama insan uzulmeden edemıyor, universıte hayatım boşa geçmiş gibi elimde hiçbir şey yok gibi keşke onunla yakın olmasaydım

Ben dost göremedim açıkçası..
Laubali bi ergen gördüm.

Nope. Dostluğunuz karşılıklı değil.
Bu zamana kadar sürmüş olmasının sebebi senin aşırı iyi niyetli ve naif olman. Ciddi anlamda aşağılık kompleksi var arkadaşının. Tepki çekmeden, çekse bile kıvırabileceğini bilerek seni ezmeye doyamamış.
Anlattıklarından senin düzenli bir öğrenci olduğun çıkarımına vardım. Not için kanka ayağına yatmak üniversitede bir ekoldur. Bence en başta sana bu yüzden yanaştı.
Şunu da belirteyim üniversiteden görüştüğüm yalnızca 1 arkadaşım var. Aramasa aramam diyeyim sen anla. Yani üniversite hayatın boşa falan gitmedi, istisnalar kaideyi bozmaz tabii ama hemen hemen herkes sana üniversite arkadaşlıklarının mezun oluncaya kadar olduğunu söyleyecektir.

Size de teşekkür ederim, yorumlarınız bana güç veriyor demek ben doğru düşünmüşüm çünkü acaba ben de mi hata var ben mi çok her şeye alınıyorum diyordum

Canim emin ol ki bunlara birkaç zaman sonra gülüyor olacaksın çünkü değmez kimse için can sıkmaya
Sen çok iyi davranmışsın arkadaşın kıymet bilememiş üstüne düşme sınıfındaki diğer insanlara davrandigin gibi davran ve özelini paylaşma onunla abla nasihati

Evet, size de teşekkür ediyorum, biliyorum üniversite böyle ama karşımdaki kızla bir sürü anılarımız var, her fotoğrafımda o var ne bileyim beni evine davet edip el üstünde tutmuştur, böyle birisi ne oldu da değişti anlamıyorum...

Doğru söylüyorsunuz, Allah başka dert vermesin bir de okulda son sene Nasıl olacak bakalım

Ben o tur kizlardan degilim ne demek? Ben yeri geldiginde begendigim insanla gorusur konusurm. O tur insanlardan mi oluyorum. Nedense ben senin cokta iyi niyetli oldugunu dusunmuyorum. Hocalarin senin cok terbiyeli oldugunu soyluyormus. Sen burada arkadasin icin ona soylemediler o kotu niyetli mi demek istiyorsun? Icimden senin hic iyi niyetli biri olmadigin doguyor. Nedendir bilmem.

Cook tesekkur ediyorum, yazdiginiz icin, Ama insan uzulmeden edemıyor, universıte hayatım boşa geçmiş gibi elimde hiçbir şey yok gibi keşke onunla yakın olmasaydım
Niye boşa geçmiş canım, ne güzel işte belki tehlikeli insanlarla da arkadaşlık kurabilirdin bilmeden, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin maşallah, şeyin bir ilki vardır buda senin için tecrübe olsun 3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermezsin klişe oldu ama, öyle :)

Ne kadar güzel lafımı yanlış yere çekiyorsunuz, bana dese ki o çocuğu beğendiniz mi, hoşlanıyor musunuz deseniz ben de ben o tür kızlardan değilim desem beni eleştirmekte yerden göğe kadar Haklısınız fakat çocuğa asıldın mı ne demek, siz de benim gibi kötü niyetle anlamaz Mıydınız, ayrıca ben de ona aynısını söyleyince gülüp geçmiyor, bana kızıyor ve aşkolsun diyor ee o Zaman kendine istemediğini başkasına yapmayacaksın, bu yorumunuz beni çok üzdü, bir arkadaşınız size bir erkeğe asıldığınızı söylese ne hissederdiniz? Hoşlanmak veya aşık olmak değil asılmak diyorum kelimenin gücü farklıdır.

Ayrıca burada asılmak kelimesini masummuş gibi kullanarak beni eleştirmeye Hakkı'nız yok asıl siz iyi niyetli değilsiniz hem hocalar benim arkadaşımı da överler, ben burada hocam arkadaşımı övmüyor beni mi övüyor diyorum lütfen benim konuma cevap vermeyin, siz çok kötü niyetlisiniz, amaçlınız kavga çıkarıp üzmek, zaten hayat üzmüş beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…