- Konu Sahibi guneykarimkure
-
bence çok iyi yapmışsınız yeni kuş alarak..bizde kedi olmasaydı mutlaka ertesi gün gider alırdım aynısından bitane daha..hatta eşimle çok düşündük alsak mı diye..çünkü o ilk günler çok zor geldi alışmak..mutfakta dururdu kafesi..mutfağa giremedim kaç gün boyunca..geçmiyor ama alışıyor insan..Haklısın. Kafesini boş görmeye tahammül edemezdim belki de.
Şimdi tüm enerjim Yen'i bebeğin. Markete gittiğimde bile aklımda, acaba ne yapıyordur diye.
Evime kattığı neşesine kurban olduklarım, hepsini çok seviyorum hayvanların :) imkan olsa hepsine yetişsek keşke
Amin :))Kuşlar cok güzel benimde vardı. 2. Bir kuşum daha olmadı. Gercekten hastalandıklarinda çare bulmak cok daha zor oluyor bircok hekim kuşlardan anlamıyor. O topa bidahada girmem. Unutulmuyorlar, resimleri duruyordu defterimin arasinda hala saklıyorum. :) Simdi bir kedicigim, tüyü kadar ömrü olsun...
bende kendimi suçluyorum..acaba üşüttü mü daha dikkatli olsaydım diye..birde mantar olmuştu kuzum krem sürdük iki gün..üçüncü gün hastalandı..hep orda aklım..kremden mi oldu diye..unutmaya başlamıştım ama yeniden hatırladım bu konuyu okuyunca..Ayy bu çok acı.. Çok üzüldüm
Ben de benim yüzümden öldü diyorum. Sebebini bilmesem de.
Çok savunmasız olduklarından, hastalığa, dışarıya karşı yeterince önlem almadığımızı düşünüyoruz sanırım gittiklerinde.
Bebeğim Mutlu büyüsün, uzun yaşasın umarım
Ben yalnız yaşıyorum, 3 ay önce annemi kaybettim ardından ruh sağlımı. Psikiyatr ve psikologla tedaviye başladık, fakat beni hayata döndüren kuşumdu.bence çok iyi yapmışsınız yeni kuş alarak..bizde kedi olmasaydı mutlaka ertesi gün gider alırdım aynısından bitane daha..hatta eşimle çok düşündük alsak mı diye..çünkü o ilk günler çok zor geldi alışmak..mutfakta dururdu kafesi..mutfağa giremedim kaç gün boyunca..geçmiyor ama alışıyor insan..
Sizi yeniden üzmek istemem, fakat aklınızda olsunbende kendimi suçluyorum..acaba üşüttü mü daha dikkatli olsaydım diye..birde mantar olmuştu kuzum krem sürdük iki gün..üçüncü gün hastalandı..hep orda aklım..kremden mi oldu diye..unutmaya başlamıştım ama yeniden hatırladım bu konuyu okuyunca..
AyKonu tam benim için açılmış gibi, tesadüfe bak. Daha 1 saat önce muhabbet kuşlarımdan bitine ötenazi yaptırmak zorunda kaldım, veterinerden yeni geldim. Canlısını götürüp ölüsünü getirmek çok değişik, acı bir duygu. Benim kuşlarım yabaniydi, öyle arkadaş gibi değildik ama 7 yıldır bizleydi. Diğer kuş hala diğerini arıyor, ben o veterinerdeki konuşmalarımı, doktorun söylediklerini, ötenazi kararımı düşünüp duruyorum. Alıp götürmeden önce canlı haline son bakışım, onun korkak bakışları... 7 yıllık anıları aklıma geliyor. Pöff kafam çorba oldu bugün. Çok duygusalım. Bir an önce bugün geçip gitsin istiyorum.
başınız sağolsun çok üzüldüm anneniz için..yeni minnağınızla çok güzel günleriniz olur inşallah..benim ilk kuşum 10 yıl kadar yaşamıştı.hiç kediniz oldu mu bilmem..ama kediyle yaşamak ta mükemmel bir duygu..tavsiye ederim..Ben yalnız yaşıyorum, 3 ay önce annemi kaybettim ardından ruh sağlımı. Psikiyatr ve psikologla tedaviye başladık, fakat beni hayata döndüren kuşumdu.
Onun için erkenden kalkıp yemini tazeliyordum, kafesi temizliyordum. Sabah 5 gibi onunla beraber uyanıp, yalnız hissetmesin diye sohbet ediyordum
Yeni bebekle de aynı rutin devam ediyor. Ama giden içimde kocaman bir yara
Ay
Neden öyle oldu?
7 yıl bir de..
Rahmetlinin gagası kanamıştı bir gece, sabaha kadar bekledik veterinerde kanama dursun diye.
O nasıl zorlu bekleyişti, nasıl sıkıntılıydı
Kuşa bile vıyk diyen ev sahibim varbaşınız sağolsun çok üzüldüm anneniz için..yeni minnağınızla çok güzel günleriniz olur inşallah..benim ilk kuşum 10 yıl kadar yaşamıştı.hiç kediniz oldu mu bilmem..ama kediyle yaşamak ta mükemmel bir duygu..tavsiye ederim..
Minicik bedeninde tümör mü olurmuş yaKocaman bir tümör oluşmuş vücudunda. Poposuna doğru büyük misket gibi şişiklik oluştu. Biz hamile sandık da götürdük. Meğersem çok ilerlemiş bir tümörmüş. Başka seçenek kalmamıştı.
Ben 6 tane hamster besledimBen hiç evimde hayvan beslemedim. Çok merak ediyorum nasıl bi his? bağlanıyor musunuz nasıl bi duygudur çocuğumuza bakmak gibi mi?
Maşallah bana da bigun bakmak kısmet olur insallahBen 6 tane hamster besledim
Sonra yazdığım gibi evcillere gönüllü baktım
Ve kuşum, kuşlarım.
Evladım Yok, ama olsaydı en onun kadar bağlanırdım.
Onların sadakati, Naz'ı, oyunları, hastalıkları, dostlukları bambaşka...
Tüm hayvanlar, doğmamış insan evladı kadar masum bence :)
Umarım :)Maşallah bana da bigun bakmak kısmet olur insallah
Çok teşekkür ederim :)Benim de küçükken vardı çok güzel bir muhabbet kuşum.
11 sene yaşadı. Sonra ev taşırken o sıra pek ilgilenemedik diye intihar etti.
Bir gün okuldan geldim ki annem kafesi kapının önüne koymuş. 1 ay ağlamıştım.
Yerine de kimseyi koyamadik.
İnsanin evinde minik bir can olması çok güzel.
Hic kendinizi kötü hissetmeyin :) yeni bebek annesine kavuşmuş ona iyi bakın.
Çok teşekkür ederim :)
Halinden pek memnun şu an küçük bey :)
ne renk?..uysal diyorsunuz ya mavi diye düşündüm..yeşil ırk biraz agrasif oluyor..bolca konuşun o da öğrensin konuşmayı..benim oğlum beş altı tane cümle söylüyordu..bazen dalınca eşim konuşuyor sanıyordum o kadar taklit ediyordu eşimi..Çok teşekkür ederim :)
Halinden pek memnun şu an küçük bey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?